Olemme aivan ylöstempauksen kynnyksellä

Anonyymi

Isoisämme ovat saarnanneet sitä vuosikymmeniä, Jeesus on tulossa, Jeesus on tulossa. Niin paljon, että ihmiset pilkkaavat sitä.

Kuulee jotain tällaista... "Hitto, olen kuullut sitä koko ikäni, eikä Hän ole vieläkään tullut takaisin. Mikä tekee sinut niin varmaksi, että olet oikeassa tällä kertaa?". Itse asiassa tämä voi olla juuri syy 2. Pietarin 3:n pilkkaajiin, jotka sanovat: "Missä on lupaus Hänen tulemisestaan"? Tämä sukupolvi on kuullut sitä aina.

Mutta tässä on avain. Vuonna 1948 tapahtui pieni tapahtuma, joka oli itse asiassa suurin profeetallinen täyttymys nykyaikana, kun Israelin kansa syntyi uudelleen oltuaan hajallaan ympäri maailmaa vuodesta 70 jKr. lähtien. Jumala sanoi, että hän toisi kansansa, juutalaiset, takaisin alkuperäiseen kotimaahansa, jotta he tulisivat uskoon Messiaaseen, Jeesukseen Kristukseen.

Matteuksen evankeliumissa 24 (ja rinnakkaisissa kohdissa Markuksen evankeliumissa 13 ja Luukkaan evankeliumissa 21) Jeesus kertoi meille, että kun tuo tietty tapahtuma tapahtuu, maailmassa on jäljellä yksi sukupolvi. Isoisämme olivat siis oikeassa julistaessaan Kristuksen tulemista vuoden 1948 jälkeen, koska meidän käskettiin odottaa juuri sitä tapahtumaa, joka johtaisi aikakauden loppuun. He tiesivät, että Jeesus tulisi pian, he eivät vain tienneet milloin. Mutta yksi asia, jonka he tiesivät, oli se, että Jeesus sanoi, että tuo sukupolvi (joka todisti Israelin kansan uudelleen luomista) ei menisi ohi, ennen kuin kaikki olisi täyttynyt.

Psalmissa 90 Jumala antaa meille sukupolven aikarajan meidän päiviämme varten, joka on 70-80 vuotta. Mistä tiedämme, että se koskee meidän aikaamme? Kahdesta syystä. Yksi, Psalmi 90 puhuu Jumalan tuomiosta ja vihasta, joka tapahtuu ahdistuksen aikana, ja kaksi, 75 vuotta on suunnilleen keskimääräinen elinikä nykyään kehittyneissä maissa. Ei siis ole epäilystäkään siitä, että Psalmi 90 puhui meidän päivistämme.

Tässä on siis pointti...

Isoisämme ovat hälyttäneet, että Jeesus on tulossa, eivätkä he olleet väärässä. He olivat vain epävarmoja siitä, milloin tuo aika viimeisessä sukupolvessa olisi.

Nykyään meillä ei ole enää tuota ongelmaa, miksi? Koska olemme sen sukupolven lopussa, josta Jeesus puhui! Voimme tänä päivänä luottavaisin mielin väittää, että Jeesus ON TULOSSA, ja pian ei edes tee sille oikeutta. Olemme aivan ylöstempauksen kynnyksellä, koska vain 7 vuoden kuluttua tästä hetkestä tuo 80-vuotinen sukupolvi päättyy, ja ahdistuksen aikaa on jäljellä vielä 7 vuotta.

Ongelma on, että ihmiset ovat kyllästyneet kuulemaan sitä, ja nyt kun olemme itse asiassa koko profetian täyttymisen ovella, ihmiset eivät halua kuulla sitä. Heistä tuntuu, että olemme huutaneet sutta vuosikymmeniä, vaikka todellisuudessa se on ollut Jumalan armoa, joka on ollut esillä varoittaen maailmaa siitä, että tuomio on tulossa. Hän on varoittanut maailmaa kokonaisen sukupolven ajan, ja tuo varoitus on päättymässä! Aika on melkein lopussa! Ja suurin osa maailmasta sanoo "joo, aivan oikein!". Valitettavasti he ovat sekoittaneet Jumalan armon toimettomuuteen ja viivyttelyyn. He näkevät, että asiat eivät vain ole oikein, mutta pilkkaavat siitä huolimatta.

Me emme ole isoisämme!!! Me olemme viimeinen ääni ennen kuin kaikki kaatuu!!! Tämä sukupolvi on kohta ohi, ja Jeesus sanoi, että se ei päättyisi ennen kuin kaikki olisi täyttynyt, mukaan lukien Hänen paluunsa ja Hänen valtakuntansa toteuttaminen maan päällä.

Jos teillä ei ole ikuisuuttanne hoidettu, juuri NYT on aika huolehtia siitä!!! On vain kaksi puolta, Raamatun todellinen Jumala ja tämän maailman jumala, Saatana. Joosua antoi kansalle uhkavaatimuksen. Valitkaa tänä päivänä, ketä palvelette, totista Jumalaa vai vääriä jumalia. Tänään ei ole erilaista, valitkaa Jeesus Kristus ja eläkää tai hylkääkääkää Hänet ja kohdatkaa suurin tuomio, jonka maailma on koskaan tuntenut tai tulee koskaan tuntemaan!!!

Joh. 3:16-18 KJV
16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.
17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
18 Joka uskoo häneen, ei ole tuomittu; mutta joka ei usko, on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainosyntyisen Pojan nimeen.

Ilman Kristusta maailma on jo tuomittu. Jeesus on pelastusvene, ainoa pelastus siitä, mitä on tapahtumassa!!!

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siltä vaikuttaa. Danielin, Hesekielin ja ilmestyskirjan ratsastajat näyttävät olevan liikkeelllä. Samaan aikaan näemme ilmaston tuhoutumisen, kulkutautien, nälänhädän ja sotien ja liikakansoituksen nopean nousun. Lähi idän kansat ja koko maailma kasvattavat vihaa Israelia kohtaan. Kun katsoo profeetan silmin eteenpäin, näkyy siellä täsmälleen antikristuksen ajat. Mutta Jumala pitää huolen omistaan. Jumalan kieltäjät jäävät tänne nauttimaan mestarinsa saatanan komennosta, jossa ihmiselämällä ei ole mitään arvoa. Alkupaloinna voimme tarkkailla Putinin toimia.

    • Anonyymi

      Ei meidän tarvitse tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Jumala on valtansa voimalla asettanut.

      Meillä vain tulee olla henkilökohtainen suhde Jumalaan Pyhän Hengen kautta. Niin meillä ei ole mitään huolta siitä tuleeko Jeesus takaisin, tänään, huomenna vai ylihuomenna. Silloin olemme isän lapsina odottamassa kotiin pääsyä.

      • Anonyymi

        Silloin järkkyy luonnon voimat ja ihmiset menevät luoliin piiloihin koska pekäävät, Raamatussa sanotaan, että uskovaiset otetaan sen ajan tapahtumissa pois ennen kuin se pelottava iskee, mikä on tulossa. Monenlaista arvelua on siitä liittyykö ne ydinaseisiin, mutta aika on se joka näyttää...!


    • Anonyymi

      paljonko niistä polteuista 6 miljoonasta on vielä ilmakehässä 🤣🤣🤣

      • Anonyymi

        Ne on henkinä ilmakehässä ja en nyt tarkoita sitä kaasumaista henkeä, jota pääsee jokaiselta ajoittain 🤣


      • Anonyymi

        ei paljoa eroa raamatusta tämä "6 miljoonaa " jota meille on opetettu satusetiä nuo käsien hierojat 🙄


    • Anonyymi

      "Hyvää matkaa"!!!

    • Anonyymi

      Näin se aika täyttyi. "Aika on täyttynyt!" Se on nyt. Kohta alkaa rytinä. Ja sen jälkeen tapahtuu Matt. 24:29-31.
      Näin on Raamatun antama tapahtumien järjestys.

    • Anonyymi

      Voiko Putiniakaan syyttää kaikesta!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      79
      1527
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1245
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1188
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      147
      976
    5. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      974
    6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      176
      969
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      862
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      824
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      806
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      764
    Aihe