Fortum paska firma.

Anonyymi

Jos tämä Fortum pitää suomalaisille tahallaan sähkön hintaa korkealla, että voi maksaa esim. Rauramolle melkein puolen miljoonan kannustepalkkiot Venäjän sekoilusta, niin onkohan valtion omisteisessa yhtiössä kaikki kohdallaan.
Meri-Pori käyntiin ja sähkön hinta halpenee meille kaikille.
Nyt nähdään, onko Fortumilla ja tällä Rauramolla selkärankaa. Vai onko hän kaikkia suomalaisia vastaan rahanahneudessaan. Ottaakaa kansalaiset kantaa. muuten näitä rahanahneita kusipäitä ei saada ruotuun. Minä..minä...minä.. ja paljon kansalta nyhdettyä rahaa. On ne tyhmiä...

7

239

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sinne meni meidän rahat. Tuollasia miehiä jatkossa vaan johtamaan firmaa. Yksityisessä firmassa et olisi kerennyt laskea rappusia. Luuseri.

   • Anonyymi

    Suomen puolueet ovat vastuussa Fortumin teoista. Nythän Fortum jopa on pakottamassa valtion takaamaan tappioden kulut.Puolueet ovat täysin seonneet pelissään jossa varastivat ihmisiltä miljardeja vuodesta toiseen. Nyt ne luulevat vielä että voivat jatkaa peliään nostamalla sähkön hintaa miten haluavat. Vaalit on ensi vuonna ja kansa voi vaihtaa kaikki pölhöt poliitikot toisiiin.Fortumkonkurssiin ja koko se sakki kadun lakaisijoiksi.Ne eivät tarvitse mitään palkkaa työstä joka tuottaa ihmisille pelkkää tappiota vuodesta toiseen ja varsinkin nyt.


  • Anonyymi

   Kyllä kohtuutonta syyttää fortumia meri porin seisattamisesta kun tem pisti kesäkuussa sopimuksen katkolle

   • Anonyymi

    Ensin eduskunta laati lain jolla halvin sähkjö tehtiin kalleimmaksi.Sitten alkoi peli pörssissä ja sähkö saatiin hinnaltaan kymmenkertaiseksi.Vedätyksellä ja kusetuksella ryöstetään ihmisten rahat ja säästöt mitätöidään inflaatiolla. On tää peliä ,kehtaavatkin.Tänne ei ole enää ikinä asiaa kenenkään puolueen väellä.


   • Anonyymi

    Samat pellet päätöksen takana. Et kai tiedä?


  • Anonyymi

   Eduskuntapuolueet ovat kehittäneet systeemin jolla rahastavat sähkönkuluttajilta vuosittain 0,5-2 miljardia vuodesta toiseen. Edes tämän vuoden jättitappio ei puolueita ja Fortumia hetkauta vaan vaativat yhteistuumin kansalta vakuusrahaa jotta pajotso jatkaa kuten ennen.Ensi vaaleissa tämä peli loppuu mutta kyllä liian myöhään.Kansa on menettänyt rahansa ja omaisuutensa täydellisesti sillä tähän peliin kuuluu jokaisen kaupungin energialaitosten puolutukiaiset joita maaseutuasutus joutuu maksamaan .Lis'äksi Fortum tappaa ihmisiä myrkyillään mistään piittaamatta puolueväen luvalla merkillisillä keinoilla joista huvittavin on ratapölkkyjen palttaminen uuneissa lakien vastaisesti ja eihän pyrolyysilaitoksillakaan ole mitään lupaa toimilleen.Nyt toteutetaan läpölaitoksissa käsittämättömiäkeksintöjä joiden ainoa tarkoitus on saada valtio rahaa kaupungeille.

  • Anonyymi

   EDuskuntapuolueet pitävät säkkön rosvohinnoilla yllä Suomen demokratiaa. Tällä korruptiolla ei ole mitään rajoja koska kansa on tällainen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   430
   1871
  2. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   61
   1849
  3. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   64
   1663
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   433
   1174
  5. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   55
   1172
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   67
   1082
  7. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   84
   1050
  8. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1030
  9. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   65
   962
  10. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   94
   906
  Aihe