Miksi ihminen nauttii pahuudesta ja kärsimyksen aiheuttamisesta

Anonyymi

V 2007 naapurini ajotien toiselta puolelta ja kauempaa kokoontui tonttini kulmaukseen päivittäin jälkeläisineeen. Tai seisoivat ajoradalla.
V 2009 alkoivat aktiivisesti värvätä ihmisiä kimppuuni, siis notkunaan, lojumaan, lorvimaan, tonttini kupeessa ja tässä kohtaa tiellä, sekä järjestämään tähän kohtaajatkuvanhuudon ja urheilun.

Sadat ellei tuhannet innokkaasti mukana tukemassa ja auttamassa näitä v2007-2022

Kun tien puolella joukkueurheilusta parin metrin päässä kodistani karjunta kirkuminen huuto paukuttelu kolistelu ymsiis ihmiset järkkää jotka itse esim oman järekatospaukuttekun laittaneet niin kauas omiemjälkelöisten ikkunoista kuin voi, eli tien pientareelle eli samalla niin lähelle meitä kuin voi, aloitti tällaisen uutteran vainon

Kaikki nauttien rääkänneet 2007 alkaen

Takapihan puoleinen perhe ei ole harrastanut muualla mitään, jätkät tai vanhemmat vuorotellen tuossa tontin kulmalla pyörimässö tai tiellä siitä saakka. Ainakaan kun itse olen kotona.

Lisäksi laittoivat tonttinsa koko kadun käyttöön jos joskus ovat pois, niin kymmenet tulee karjumaan tontille siksi aikaa muualta.

Saman teki toinen sivulla asuva naapuri joka lainaatonttiaan muille ja poistuu kiireesti itse esim puistoon, karjunta ja kirkuminen huuto eläimellistä. Ne jotka laitettu karjumaan, heillö kaikilla omakin tramppa.

Miehet käyttääinnoissaan kaikkia koneita.

Uusin nauttien vanhemoiensa tukemana laittoi meidän rajalle sirkkelöinnin nauraen, siis kaikista mahdollisista paikoista.

Mönkijöillä ajellaan tässä pihoissa. Siis 800 neliön rinnetontilla aikuiiset miehet.

Tämän aloittaneet miehet nauttii tällaisesta pelleilystä että esim pyörälläkään ei pääse yli 10 metrin päähän tontista, edes takaisin tässä.
koirat on otettu pihaan, ei itselle sisälle seuralaiseksi vaan ulos haukkumaan. Melu aivan kauhea, pahempi kuin sisällö haukkuisi meillä. Rajanaapureilla 2 tapana tehdö tahallista kiusaa.

Käytännössä tauoton meku. Aikuiset miehet ei vie normisti itseään, jätkiäänmuualle harrastamaan ja liikkumaan ja urheilemaan vaan pyörii katoksissa, tien pientareella, oven pielessö v 2007 alkaen pitäen tahallista melua joka kuuluu sisölle. Paukuttelu naputtelu kolistelu auton ovia kiinni satoja kertoba illassa painepesurit päivittöinmeidön rajalle vääntämään kuksia (autotalli on ja iso harrastetila, kuulemma pölyää siellä), tässä minun kahden lapseni vainoamisessa mukana näitten kaikkien vanhemmat, siis iköiseni tai vanhemmat ihniset sen sijaan että jörkyttyisivöt tällaiseta vainosta ilkeydestä pahujdesta ettö yhtö piinattu 15 vuotta, innolla nauttien mukana, huudattaa karjuttaa, keröö jengin käskee karjua tuo tielle tai rajalle jne hymy huulilla nautien.

Näitten palkkaamat raksamiehet esim jos tekevät sisällä remppaa, laittaa systemaattisesti sirkelipaikan meidän rajalle, ym

Mitä jos sinun lapset olisi joutuneet joukkosadismin julmuuden pahuuden klhteeksi. Sen ettö nautitaan kun porukassa vahingoitetaan yhtä.

Voiko siitä ikinä toipua?
Itse olisin kauhistunut jos edes lapseni olisivst porukassa pienenä kiusannneet ketäön säännöllisesti, keskinöinen nahistelu on eri asia kuin nauttia porukassa yvden piinaamisesta. Yksi on tietenkkn täyzin puolustuskyvytön kymmeniö tsi satoja vastaan.

Kaikkea hullua, yksityiskohtia, esim vainon aloittaneen naisen bestis laittoi tähän kohtaa korona aikana jonkun jumpan tielle, ei siis oman kotinsakohdamle vaan tähän, toi toisella kertaa koko perheensä tähön harjoittelemaan rullaluistelua joka vaatii karjuntaa ym

Miten voi toipua traumasta jonka toiset nauttien tahallisesti aiheuttaa jos jlku vahinkl esim auto-onnettomuuskin tai tulipalo voi olla vaikea, mikä ei johdu pahjudesta.

Eli ei tartte käsittää ihmisten kykyä nauttia pahuudesta.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin siis toi pakettiauton ja laittoi sieltö musikkin, siis meille kuuloalueelle, näkösäle parinkymmenen m päähän.

      Jne

      Siis väkisin sadat 15 v pykää itseään niin löhelle kuin voi melun pitoon. Kirkuminen karjunta paukuttelu kolistelu ninkuminen ulvonta...

      Olen elämäntehtövä ja piknaamiseni. Kun 10 km kövelen pyöräimen asuinalueiden hamki ketöän ei nöy mutta mekkala alkaa tässä.

      Jos saavat tietöö että väitän nöin, heidän tutut vähön kaurmpana laittaa metelin joka kuitennin kuuluuu tähön niin ettö jos sattumalta joku tuttuni tulee, tarkistaa, melua on muuallakin.

      Siis melua on cain siellö kenen kanssa tämö bengi ln yhteydessä

      Ohi kulkevat jotka kulkee rakkien kanssa, näkee karjunban huudon tiellä, nauttii siitö ettö minua piinataan, väittöä ettö heillänin mikö ln vale.
      Jo se ettö kaduissa ei ole reunuksia heidän alueillaan, ei tee mahdllliseksi sitö.
      Esim sarvivuoressa ei näy ketään missään ikinä.

      Kukasn ei karju tiellö koko alueella.

      Luulisi että vuikrataloissa, mutta täyzin hiljaisia ja rauhallisia, toisin kuin omakltipihat tässä viime aikoihkn saakka.

      Mikä saa ihmiset nauttimaam pahuudesta, ilkeydestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe