Pekka Haavisto ja venäläisten viisumit

Anonyymi

Ulkoministeri Pekka Haavisto on saattava
vastuuseen ylitsevuotavasta vahingosta, mitä hän aiheuttaa toinen toistaan typerimmillä lausunnoillaan! Nyt hän tekee itsestään hassun ehdottamalla hakuaikarajoituksia. Ne menisivät näin. Eli ne tarkoittasivat, että maanantaina venäläinen voisi hakea turistiviisumeja, tiistaista perjantaihin voi hakea perhesyiden, opiskelun, työn TAI MUULLA HYVÄLLÄ PERUSTELULLA!! Ei ole Haaviston hölmöydellä ja kyvyttömyydellä näköjään mitään rajaa. Tämä tyyppi on tyrinyt urallansa aiemminkin ja tehnyt isoja virheitä, mistä nyt Suomessa maksetaan kovaa hintaa. Mutta nyt tämä laineiden lattapää hiljaisesti hyväksyy ukrainalaisten lasten murhaamista venäläisten ohjuksin. Umpimähkäisesti. Kokonaisvaltaisesta ukrainalaisten kansanmurhasta ja mielipuolisen venäjän masinoimasta hyökkäyssodasta puhumattakaan. Pekka Haavisto on kaksinaismoraaliltaan oksettava ja halveksuttava, vastuutaan pakoileva pelkuri ja ihan EU:n mittakaavassa. Ulkoministerin toimi on todella väärä paikka tälläisen häiriintyneen todellisuuden tajun omaavalle turhakkeelle. Veronmaksajien rahoilla Pekka Haavisto häpäisee suomalaiset aika perusteellisesti muiden länsimaisten demokratioiden edessä. Hänen johtama ulkoministeriö Tannereineen on saatava ruotuun. Raja kiinni heti venäläisiltä, eikä mitään Haaviston hakuaikarajoituksia! Huh huh, mitä soopaa Pekka höpöttää. Onneksi vaalit ovat tulossa!!!

17

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Haavisto voisi tehdä eron Venäjän nykyisen johdon ja tavallisen venäläisen ja Venäjän siviilihallinnon välillä. Putin on sodan aiheuttanut tai käynnistänyt, eivät tavalliset venäläiset sitä hyväksy, mutta eivät asialle mitään voi - vielä. Koska kukaan ei tiedä varmasti miten asiat Euroopassa muutuvat, on parempi tuomita sota, mutta säilyttää hyvät välit kaikkien naapureiden kanssa. Aseet eivät turvallisuutta takaa ja voimme jäädä vielä yksinkin. Nato on vain sopimus. Eu voi hajota. Jos pyritään rauhaan, on se aina enemmistön tahto Suomessa ja muualla. Kuka nyt ulkoministerinä onkaan. Turvallisuuden tärkein perusta on hyvät ja toimivat suhteet.

      • Anonyymi

        Kyllä on voitava! Sen verran on härskiä toimintaa venäjän taholta.

        Voitaisiin kuitenkin joustaa niin paljon että olisi siirtymäaika asioiden järjestämiseen ennen täyskieltoa.


      • Anonyymi

        Tavalliset venäläiset vässykät ovat vastuussa venäjän toimista ja rikoksista. Ei kahta sanaa tästä.
        Toimenpiteet sen mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tavalliset venäläiset vässykät ovat vastuussa venäjän toimista ja rikoksista. Ei kahta sanaa tästä.
        Toimenpiteet sen mukaan.

        Sinulle taitaan n.k. venäläinen vaalitapa olla outo käsite. Ei ne tavalliset venäläiset ole sinne ketään valtaan äänestäneet.


    • Anonyymi

      Usa ei kiellä Venäjän viisumeita!

      • Anonyymi

        Miksi kieltäisi, siellä sentään tajutaan, että Putinin vallan suurin este on siellä vielä voimassa oleva vapaus matkustaa ulkomaille. Kyllä tuokin kansalaisoikeus viellä kiellätään vanhan hyvän neuvostoliitto ajan tyylin.


    • Anonyymi

      Haaviston viimeinen ulkopoliittinen suunnitelma on, ettei tehdä mitään venäjän Ahvenanmaalla olevalle tiedusteluasemalle. Haavisto: emme ole häätämässä venäläisten sotarikollisten, massamurhaajien, kiduttajien, ihmiskunnan vihollisten vakoiluasemaa Ahvenanmaalta. Miksi? No ettekö näe että runkkaan!

    • Anonyymi

      Mitä Suomi lulee hyötyvänsä viisumikiellosta? Ehkä Zelenski taputtaa..

    • Anonyymi

      Peku pippeli myrkytetään Kremlin toimesta, jos ottavat kovat keinot käyttöön??☠️👀💀

    • Anonyymi

      Onko Marinin viisumikieltovimma vain Usan nuoleskelua.?

      • Anonyymi

        Se on kyllä Usaan rähmällään!


    • Anonyymi

      Vieläkin ulkoministeri Pekka Haavisto virkamiehineen nöyristelee venäläisten suhteen. Ulkoministeriössä vaikuttaa myös omituisilla venäläisten viisumeita ja matkustelua puoltavia lausuntoja antava Jussi Tanner. Hän selvästi hakee huomiota lausumalla , että ei saa kieltää venäläisten matkustelua vetoamalla Suomen lakiin. Tämä lain taakse piiloutuminen on taas surkeasti johdetun ulkoministeriön ja Tannerin aivopieruja. Suomen laissa lukee myös osio, missä venäläisten matkustelun kieltäminen on täysin mahdollista!! Tanner pakenee lain pykälän taakse ja näitä lausuntoja antamalla hyväksyy venäläisten vuosia jatkuneen sotimisen naapurivaltioissa! Hän suuressa yksinkertaisuudessa sanoo, että viranomaiset ovat sanoneet etteivät venäläiset aiheuta uhkaa suomalaisille! Mitkä viranomaiset?
      Mielipuoliset venäläiset ovat putinin luvalla uhkailleet Suomea useasti viimeisen vuoden aikana. Siitä ulkoministeriön virkamies Jussi Tanner ei kerro. Missä maailmassa Tanner oikein elää. Aivopestyt venäläiset ovat teurastaneet yli tuhat ukrainalaisia lasta umpimähkäisesti ohjuksin ja hyökänneet neljään muuhun pieneen naapurivaltioon! Herää kysymys mistä tämä "tietäjä" oikein tietonsa ammentaa. Juuri tälläiset yksinkertaiset turhakkeet ulkoministeriössä vaarantavat suomalaisten turvallisuutta ja murentavat uskottavuuttamme liittolaistemme silmissä! Baltian maiden johdolla on täysi oikeus ihmetellä nykyisen ulkoministeriön ja vasemmistovetoisen hallituksemme linjaa. Se hyssyttelee ja pelaa venäläisten pussiin. Nyt kun saatiin jyrkkä tuomitseva lausunto EU:n ylimmän johdon tasolta venäläisten matkustelusta, niin Pekka Haaviston ei enään pysty menemään piiloon odottamaan EU:n päätöstä venäläisten viisumeista ja matkustelusta. Pekka Haavisto ja Jussi Tanner eivät ole tehtäviensä tasolla. He jarruttavat venäläisiin kohdistuvia rajoituksia. Herää tosiaan kysymys miksi? Vastaus on kaikessa yksinkertaisuudessa vastuun pakoilu ja johtamiskyvyn puute! Mitä ulkoministeriö ja vasemmistohallitus on tehnyt EU:n pakotteita rikkovalle rekkojen nuppirallille itärajoillamme? Ei varmasti mitään. Voi äitienpäivä, kuinka kyvytöntä toimintaa!!!

    • Anonyymi

      Raja kiinni,kunnes venäläiset lopettavat tappamisen ja meidänkin Maamme uhkailun ! Nyt Heti ,!

    • Anonyymi

      SDP:n johtaman hallituksen kyvyttömyys tehdä päätöksiä konkretisoitui illan a-studiossa . Varapuheenjohtaja Matias Mykkänen hämmästytti kommenteillaan venäläisten matkustusoikeudesta ja siitä kuinka Suomen laki on tulkittavissa. Sanoen, että esimerkiksi virolaisilla on eri tulkinta venäläisten suhteen. Näin vasemmistohallitusta edustava SDP ja Mykkänen hyväksyy eri näkemyksellään siis venäläisten masinoiman kansanmurhan ja siihen liittyvät joukkohaudat lapsiuhreineen. On pöyristyttävää, että hallituksemme sallii venäläisten matkailun maitse ainoana maana euroopassa! Tämä hallitus väistelee vastuunottoa aivopestyjen venäläisten viisumien mitätöimisen suhteen ja yrittää edelleen anella jotain aivan kummallista yhteistä vastuunottoa Euroopan Unionin tasolla. Tietäen varsin hyvin, että sellainen päätös kestää kauan. Sitä ei tarvita! Ihan oikeuskanslerimme sanoin. Mykkänen on ontuvine faktoineen ja selityksineen ikävää katseltavaa ja yksi ihmisiä koti- ja ulkomailla ihmisiä murhaavan putinin "hyödyllisistä idiooteista". On enemmän kuin noloa, tämä tahallista viivyttelyä lähentelevä pelkuruus. Kyvyttömyys venäläisten suhteen on riski kansalliselle turvallisuudellemme. Mykkänen vetoaa taas asiantuntijoihin. Ihan höpötystä! Missä on vihreitä edustava ulkoministeri Pekka Haavisto? No, piilossa. Hän on todellinen tyrijä yhteisten asioidemme hoitajana ja mies täysin väärässä paikassa johtaessaan ulkoministeriötä. Hän ei ole kykenevä johtamaan. Tästä väitteestäni on monta tiedossa olevaa esimerkkiä! Viimeisenä nyt tunarointi venäläisten viisumien kera.
      Heikko oli SDP:tä edustavan Matias Mykkäsen yritys peitellä edustamansa vasemmistohallituksen maallemme aiheuttamaa haittaa liittolaistemme silmissä. Miten viiteen eri naapurimaahan hyökänneiden, mielipuolisen venäjän kansalaisten oikeudet voivat olla niin tärkeitä vasemmistohallituksellemme? Todella vastenmielistä seurattavaa...!

    • Anonyymi

      Ulkoministeri Pekka Haaviston RADIKAALIT TOIMENPITEET OVAT täysin tyhjän kanssa! Vain venäläisten turistimatkojen viisumeita rajoitetaan. Kaikki muut rajan ylitykset sallitaan! Kuinka tolloja Suomessa ollaan?Vasemmistohallihuksen ja Pekka Haaviston johtaman ulkoministeriön toimesta. Eikö mene Haavistolla jakeluun, että venäläiset käyttävät oikeusjärjestelmäämme hyväkseen! Täydellistä tunarointia sekä pään puskaan työmistä! Säälittävän surkeaa! Haavisto on erotettava heti , eikä ole suotavaa odottaa seuraaviin vaaleihin. Jestas miten sinisilmäinen, vastuuta pakoileva turhake!! Tämä jatkuvasti monin tavoin Suomelle vahingollinen hallitus on vaihdettava. On hämmästyttävää, mitä pölvästejä touhuaa arkadianmäellä!!!

    • Anonyymi

      Pekka on nyt siis päättänyt estää turismin Venäjältä. Voisi ehkä sanoa, että Siperia on opettanut - tai Sanna Marin. Ja varmaan mielessä edelleen väikkyvät presidenttihaaveetkin edistävät tiukkuutta, jota kansa tuntuu haluavan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe