Venäjä on terroristivaltio ja valtio terrorismin pesä

Anonyymi

Viime aikojen teot muodostavat vahvan näytön siitä, että Venäjän valtio tekee valtioterroristisia tekoja kohdistaen teot omiin kansalaisiinsa.
Venäjä on terroristivaltio, joka kohdistaa tekonsa muihin valtioihin, niitten kansalaisiin ja selektiivisesti kansallisuuksiin, jopa yksittäisiin ihmisiin.
En kykene vastatoimiin, mutta ennustamaan kykenen. Venäläiset, tämä ei pääty ollenkaan hyvin, ellette miellä mitä todella on tapahtumassa ja yhteisvoimin lannista tätä rikollista katalaa valtaa.
Tehkää se.

10

161

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aivan se ja sama mitä Putler puuhaa koalitionsa kera maan sisällä ja kuinka kohtelee paikallisen "demokratian" nimissä kansalaisiaan kunhan pysyisi maan rajojen sisäpuolella.
   Venäläiset ovat olleet päähän potkittua väkeä vallankumouksesta 1917 lukien, joten ihan hetken hurma muutos demokratiaan ei maassa ole. Gorbachev ja Jeltsin veivät venäjää avoimempaan suuntaan, mutta Neuvostoliiton hajoamisesta traumatisoitunut riviagentti Putin on työllään tuhonnut venäläisten mahdollisuudet toimia yhteistyössä muiden kansojen kanssa sukupolvien ajaksi. Siinä vaiheessa kun maan johto fanittaa 80 vuotta sitten miljoonia maan kansalaisia tapattaneen diktaattorin, Stalinin, tyyliä johtaa maata, tiedetään ettei kehitysnäkymät venäjällä ole suotuisat. Venäjän kansa kärsii johtonsa typeryydestä ja vallanhimosta, mutta niin pitkään kun leipää ja votkaa riittää se tyytyy asemaansa. Nuo antimet eivät venäjältä lopu edes EU:n pakotteiden myötä.

  • Anonyymi

   Uskon avaajan tarkoittaneen ihan samaa. Päähän on nöyrtynyttä kansaa lyöty vuosisadat. Siksi kansan tulisikin herätä ja kaataa väkivaltainen katala valta.

  • Anonyymi

   Omituista ettei USA:n terrorismia haluta nähdä, vaikka se on jatkunut "isältä pojalle" ja tulee ilmeisesti jatkumaan presidentin vaihdoksista huolimatta koko maapallolla.

   • Anonyymi

    Ei se nöy rähmällään olijalle?


   • Anonyymi

    Kyllä nähdään silloin kun sitä tapahtuu. Mutta nyt ei tapahdu.


   • Anonyymi

    Niinpä tämä USA on maapallon suurin roistovaltio ja saa tehdä ihan mitä lystää eikä kukaan tee pakotteita ,toivottavasti kiina pistää jenkit vielä kuriin


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä tämä USA on maapallon suurin roistovaltio ja saa tehdä ihan mitä lystää eikä kukaan tee pakotteita ,toivottavasti kiina pistää jenkit vielä kuriin

    Silti sen aseet ovat hyviä ja toimivat toisin kuin Venäjän. vrt. Ukraina.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä nähdään silloin kun sitä tapahtuu. Mutta nyt ei tapahdu.

    Kait et pärjää enää valkosella kepillä,kun rähmällään et näe mitään?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Silti sen aseet ovat hyviä ja toimivat toisin kuin Venäjän. vrt. Ukraina.

    Eikös Ukrainasta valklatu 20% ja maa raunioita?


  • Anonyymi

   YK:n pitää julistaa Venäjä terroristivaltioksi, ainut oikea teko. YK ei saa olla sokea eikä selkärangaton tässä asiassa. Putin & lähipiiri pitää tuomita . Millainen hirmuhallitsija tapattaa ja vangitsee omia kansalaisiaan mielipiteen takia sekä sukulaiskansaa, pahin sitten Idi Aminin. Rukoilen pahuus saakoon palkkansa ja murhaajat toivottavasti joutuvat ikuiseen helvetin tuleen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   234
   1177
  2. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   895
  3. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   53
   894
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   384
   772
  5. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   746
  6. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   73
   745
  7. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   724
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   56
   668
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   63
   647
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   616
  Aihe