Suomalaiset lammaslauma - alistuvat kiltisti mihin tahansa. Energiafirmoja naurattaa

Anonyymi

Asia on nyt niin ettei enää edes OL3 pelasta kansalaisia. Nyt tarjotaan 1 vuoden sähkösopimusta lähes 50 snt/KWh? Monia naurattaa mutta pörssihinta voi olla juuri tuota luokkaa - keskimäärin seuraavat 12 kuukautta. Mutta kukaan ei suostu selittämään miksi hinta noin korkea. Syy on siinä että Suomi on siirtynyt kansainvälisiin energiamarkkinoiden touhuun. Energiayhtiöt maksattavat kaiken nyt suomalaisille kuluttajilla, vaikka energian tuottaminen ydinvoimalla, vesivoimalla, turpeella, hakkeella ei ole juuri viime talvesta kallistunut. Koko päästökauppa on ollut suurta huijausta.

3

79

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   1) päästökauppa
   2) typerät Venäjä-pakotteet
   3) kotimaisen energian (turve ja hake) alasajo
   4) ydinvoimala olisi pitänyt hankkia Aasiasta

  • Anonyymi

   Valitettavasti aloittaja on täysin oikeassa. Päästökauppa on EU:n suurin kusetus hmm tai oikeastaan toiseksi suurin, sillä suurin oli se, kun saivat suomalaiset liittymään EU:hun lupaamalla erilaisia tukia... Parina ekana vuonna tuli muutama miljoona, mutta nyt maksellaan useita MILJARDEJA vuodessa ja osuus vain kasvaa erilaisten lisämaksujen vuoksi.

   Sitran projektijohtaja, taloustieteen tohtori Outi Haanperä sanoi jossakin haastattelussa, että: Päästökaupan tavoite ei ole koskaan ollut se, että kuluttajahinnat nousevat vaan tarjota kannustin tehdä päästövähennyksiä siellä, missä se on kaikkein kustannustehokkainta.

   Kuinka niinkuin omasta mielestä on mennyt? Ihmetystä minussa on herättänyt myös se, mikä maa pystyy myymään suomelle noita "päästöoikeuksia"? Eikö maapallo ole yhteinen ja kaikkien maiden on osallistuttava päästövähennyksiin? Onko joku maa muka pystynyt vähentämään päästöjään jo niin paljon, että voi myydä oikeuksia suomelle? Minne nuo kerätyt rahat menevät? Suomi sain jokin aika sitten 400miljoonaa päästökaupasta mutta nyt vihreät ovat saaneet aikaan sen, että tuleva maksuosuutemme onkin jo 7MILJARDIA!!! Kiitos kuulunee "KUNNIANHIMOISELLE PÄÄSTÖVÄHENNYKSELLE", ja Vihreille.

  • Anonyymi

   onko tämä lopullinen hinta?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   1751
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   64
   1462
  3. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   430
   1077
  4. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   46
   1070
  5. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   49
   1063
  6. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   84
   1002
  7. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   64
   997
  8. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   963
  9. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   64
   910
  10. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   81
   817
  Aihe