Useimmat rattijuopotkin kertovat olevansa toimintakunnossa ja känni ei

Anonyymi

vaikuta toiminta tai harkintakykyyn. Pääministeri toistelee ja yrittä vakuuttaa että häneenkään toimintakykyyn muka ei viina eikä aamuun asti jatkuva biletys vaikuta mitenkään. Tuo voi kyllä pitää paikkaansa, ilmottautuihan pääministeri ennen aikaisesti lomalta työpaikalle, josta paineli bilettämään ilmeisesti selvinpäin. Eli kyseessä on syntämäkännissä hääsävä sekopää henkilö. Valehteleva päämisteri ei todellakaan ole paikkaansa ansainnut, ei edes silloin kun pääministeri nauttii sossujen tukea.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hanna Smith sanoo, että kansalaisilla on tiettyjä odotuksia johtajiensa päätöksentekokyvylle.

      – Valta-asemassa, erityisesti vastuuasemassa olevalta ihmiseltä odotetaan ja oletetaan, että he olisivat koko ajan johtajia. Ei niin, että pääministeri olisi hetken joku Sanna vain. Tämä on se ongelman ydin. Urho Kekkonen ei ollut koskaan kenelläkään Urho vain.

      Lähde: Yle

    • Anonyymi

      eräässä valtion omistamassa konsernissa on niin tarkka kontrolli jos mittari värähtää niin ovi aukeaa,taisipa yhtiön tiedottajakin saada lähdöt kun meni töihin krapulassa ,oli aikanaan kait suomen tunnetuin ääni,siis onko Suomi nimisen firman palkansaajat samalla viivalla

    • Anonyymi

      En kyllä tunne itse yhtään viinalla läträäjää, joka ei kertoisi hallitsevansa täysin omaa alkoholin käyttöä aina siihen asti kun ontäysholisti ja tunnustaa asian myös itselleen. Pääministerin sanomaksi on täysin käsittämätöntä ja vastuutonta, että alkoholi ei muka vaikuta hänen harkintakykyyn ja toimintaa lainkaan.

      Siinä missä Marin 50 kg juo 2 paukkua, voi 100 kg Matti juoda 4 paukkua ja siinä missä Matti juo kossupullon, Marin voi juoda saman känni saamiseksi vain 6 olutta. Joten eiköhän Marin ole ollut aika seilissä, vaikka kertoo ottaneensa vaan muutaman.

    • Anonyymi

      Jauhojengissä aikaansa viettävä, ei ole sopiva pääministeriksi. Tässä ei auta vaikka kävisi joka päivä huumetestissä.

    • Anonyymi

      Pääministeri Marin ajelee valtion piikkiin öisin virka-autollaan jauhojenginsä kanssa ja väittää pokkana että hän oli kapakassa selvinpäin muttei jostain syystä muista mitään siitä mitä kuvatussa videossa tapahtuu. Toivotaan että maamme seuravaa pääministeri muistaa mitä tekee ja osaa arvioida mikä on pääministerille sopivaa käytöstä ja mikä ei.

    • Anonyymi

      Marin kyllä hoitaa työnsä vaikka humalassa. Hän itse tietää sen parhaiten kun peruutti lomansa ja lähti " jauhojengiin" Ennenkaikkea luottakaa hänen selityksiinsä vaikka hän vahingossa sanoikin oleensa vapaalla vaikka oli tehnyt ilmoituksen että on työssään pääministerinä.

      • Anonyymi

        Tiedän muutamia oikein kunnon juoppoja. Jos kriteerit pääministerin virkaan mimitettäville ovat ne mitä Marin nyt täyttää, niin ehdotan seuraavaksi pääministeriksi yhtä noista juoppoystävistäni.


    • Anonyymi

      Marin ei ole hoitanut mitään virka-asiaa hyvin. Koronan hoiti todella ansiokkaasti ainoastaan Krista Kiuru, joka oli median hampaissa jatkuvasti. Marin oli poseeramassa haarakiilassa heti alkuunsa, mutta kun homma alkoi kusemaan, ei häntä näkynyt enään tiedotustilaisuuksissa vaan bilettämässä. Mitä natoon tulee, niin kyllä sen hoiti Niinistö sekä ihme kyllä Haavisto samalla kun Marinin katseli itseään peilistä ihaillen.

      Marin on pelkkä bilebissi joka kerjää julkisten huomioita ja hyväksi käyttää asemaansa. Ilman nykyistä asemaansa häntä tuskin olisi päästetty sisään edes yö-kerhoon.

    • Anonyymi

      Marin on ollut juhlimassa lomansa jälkeen 4 kertaa 9 päivän aikana ja Marinilla ei muka ole ongelmaa. Kuvitteleeko Marin olevansa joku Paris Hilton vai mikä? Eukko on kyllä pimahtanut ja sossut hänen mukanaan.

    • Anonyymi

      Haarakiila hallituksesa on 5 naispuolista puheenjohtajaa. Näistä neljällä on pieni vastasyntynyt lapsi. Näistä neljästä yksi tuntee itsensä bilebinboksi, jota tunnetta valemedia ja oma sisäpiiri ruokii kuinse olisi hänen eläntehtävänsä. Miten mahtaisi media suhtaantua , jos joku muu näistä hallituksen 5 puheenjohtajasta viettäsi yökerhossa kaikki viikonloput, saati jos opposition puheenjohtaja pämpäisivät huumeporukassa.

      Pääministeri ei ole tehtävänsä tasalla. Jos sossut eivät osaa ja rohkene tehdä oikeita johtopäätöksiä, niin vastuu kyllä kuuluu muille vastuullisile hallituspuolueille. Kepun ja Saarikon vastuu asian suhteen ei ole budjettiriihi ja se paljonko he pystyvät nyhtaämään itselleen Marinin töpp'äilyistä vaan jo ennen sitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      117
      9416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1386
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe