Marinille taas sulka hattuun!

Anonyymi

Onhan Sanna Marin pitkän linjan poliitikko, nuorisojärjestössä, opiskelijajäejestössä, kansainvälisissä järjestöissä ja kunnallispolitiikassa kannuksensa hankkinut. Toiminut myös Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Valittu SDP:n eniten henkilökahtaisia ääniä saaneena eduskuntaan vuonna 2019 eli edellisissä vaaleissa. Koulutukseltaan erityisen sopiva politiikkaan, johtamisa- ja hallintotieteiden laitokselta paperinsa saanut.

Vakaumukseltaan llänsimaisen demokratian kannattaja. Arvoina ovat vapaus, veljeys ja tasa-arvo. Perhetaustaltaan vaatimattomista oloista, sateenkaariperheestä. Suomessa tämä on mahdollista! Ollaan siitä ylpeitä.

Se, että pitää hauskaa kavereitten kanssa, juo, juhlii ja tanssii, ei ole mitenkään paheksuttavaa. Ainoa mitä paheksun, on julkaisijoitten ilkeys ja sensaationhaku. Mutta kai jotkut riipii rahaa sieltä mistä sitä vaan voi saada? Ei kai ketään kiinnosta Tuksun toilailut for ever?

16

107

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onhan se toki Sannalle iso saavutus että saa huumetestistä negatiivisen! Tosin kyllä sylkitestistä joka näyttää vain muutaman viimeisen päivän huumeenkäytön.

   On kuitenkin kova juttu että on onnistunut olemaan ilman huumeita ainakin 4 päivää! Kyllä tuosta SDPssä pitäis saada jo mitali! On luultavasti suurinta mitä Sanna on koko hallitusuransa aikana saanut aikaan! :DDD

   • Anonyymi

    Koronakriisi, sote ja Natohakemus. Oletko lukenut muutakin kuin Seiska -lehteä+


   • Anonyymi

    Mitäs Purra, paitsi irvistelyä? Entäs noi ääriliikkeet? Anosta ei ole kuulunut mitää sen jälkeen kun sen leijonan piti tulla poltamaan koko eduskunta?

    Hallitus teki sote-ratkaisun, hoitaa koronakriisiä ja reagoi nopeasti Suomen turvallisuuspoliitisen tilanteen muuttumiseen. Tykkään.


   • Anonyymi

    Jos lukee vain Seiskaa, kokonaiskuva Suomen asemasta maailmassa, geopoliittisesta ja muusta sekä osana kansaivnvälistä yhteisöä saattaa jäädä 'ohueksi'.
    Afrikastakin muistamme että Sofian isä asuu siellä.


  • Anonyymi

   Moka mikä moka. Liika luottavaisuus. Silti. Ei rikollista toimintaa, ei korruptiota, ei kansanmurhaa, ei hyökkäyssotaa, ei kansalaisten pakkosiirtoa, ei kiduttamista eikä tappamista.

   Meillä on hyvin.

   Naapurissa ei ole.

  • Anonyymi

   Naiset nyt vaan on se kauniimpi sukupuoli:-) Ei tartte kadehtia. Kyllä miehillekin on käyttöä.

  • Anonyymi

   Hienoa, että media saa itse kehua itseään, miten hyvin hoitivat uustisoinnin. Minäkin menen huomenna kehumaan johtajalle, miten helvetin hyvä työntekijä minä olen, kun olen itse tutkinut ja on saatava palkankorotus.

   • Anonyymi

    Kaikki saa kehua itseään. Myös sinä. Jos teet hyvin, sulle kuuluu palkankorotus. Ja toki kaikille niille, jotka tekevät yhtä hyvin.


  • Anonyymi

   Kansainvälisestikin arvostettu naisten, vapauden ja tasa-arvon puolustaja! Hyvä , Tampereen plikat. Ei olleet esiäitimme turhaan lakkovahteina!

   • Anonyymi

    Ihmiset saa pitää hauskaa, myös Suomessa!


  • Anonyymi

   takavuosien bimbot ei ollu mitään tähän nimboon verrattuna, viihdearvo on huikee.

   Sanna älä vaan lopeta 🤭

   • Anonyymi

    Myös kansainväliset ja kansalliset meriitit politiikassa!


  • Anonyymi

   Some on sellainen platform, että siellä tulee ja menee. Todellisuus on rajan takana, demokratian uhkana. Silloin ei vinguta johtajan juhlimisesta.

   • Anonyymi

    Nii, ei sanota mitään, hengenmenon uhalla.


  • Anonyymi

   Oikeasti? Minustakin tuo biletyksen julkaiseminen oli moka, koska Marin luotti kuvaajiin. Sinisilmäinen untuvikko someviidakossa.

  • Anonyymi

   miksi ei kukaan kysy marinilta, kuka nämä jauhojenkin biletykset on maksanut,ja onko maksamiseen käytetty vain eruskunnan luottokorttia,aika härskistihän santtu luottokorttia on käyttänyt, kun on sillä maksanut perheet ruuatkin

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   2547
  2. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   1937
  3. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   17
   1558
  4. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   1520
  5. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   209
   1172
  6. 68
   1108
  7. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   269
   1012
  8. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   87
   1011
  9. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   346
   1005
  10. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   53
   953
  Aihe