Uusikohukuva Keärannasta pahin

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2b8458ef-1eee-497d-81e6-b512ce027393

Ajatelkaa, pääministerin kesäasunnossa bileet jossa nolataan suomea

kaksi Marinin vierasta poseeraa Kesärannassa valtioneuvoston virallisen kuvausseinän edessä. Kuvassa olevat henkilöt ovat nostaneet paitansa rintojensa yläpuolelle.

Lisäksi kuvassa näkyy rintojen eteen nostettu ”Finland” -kyltti, jollaista pääministeri käyttää erilaisissa kansainvälisissä videokokouksissa.

Mitä tuo jauhe joka näyttääisi pöllyävän Kesärannan WC:ssä?

113

1301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tosiaan, pääministerin asunto, onko koko jauhojengi mukana?

      • Anonyymi

        Sinne ei poliisit tee ratsioita. Ehkä kannattaisi poiketa katomassa minkälaista sakkia siellä juhlii.


      • Anonyymi

        Kyllä nyt perussuomalaisissa ollaan järkyttyneitä kun eivät ole koskaan tissejä nähneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinne ei poliisit tee ratsioita. Ehkä kannattaisi poiketa katomassa minkälaista sakkia siellä juhlii.

        Totta, onko pidetty siten turvallisena paikkana tällasille puuhille?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Suomen valtion tiloissa, jotka kustantaa veronmaksajat!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen valtion tiloissa, jotka kustantaa veronmaksajat!

        Taitaahan nuo jotkut bilettäjät myös maksavan veroja. Mutta ei niillä järki päätä pakota. Eikö niiden vanhempia hävetä kun kasvattaneet penskoistaan hällä väliä tyyppejä.


      • Anonyymi

        No voihan öyhötysvöyhötys sentään. Onko öyhöttäjiltä jäänyt huomaatta sellaine seikka, että pääministerillä on oikeus järjestää yksityistilaisuuksia kesärannassa ja että tilaisuudet ovat turvallisuuskoneiston valvonnassa.

        https://yle.fi/uutiset/3-12590390

        "Turvallisuusjohtaja Kurvinen muistuttaa, että pääministerillä on lupa järjestää yksityistilaisuuksia Kesärannassa. – Järjestelyistä sovitaan aina erikseen meidän turvallisuuskoneiston kanssa ja niin on tässäkin tilaisuudessa sovittu, Kurvinen sanoo."

        "Kurvisen mukaan Marinin järjestämät juhlat pääministerin virka-asunnossa Kesärannassa eivät ole aiheuttaneet turvallisuushuolia eikä juhlimiseen ole tarvinnut puuttua. Kaikissa Kesärannan tilaisuuksissa on läsnä turvallisuuskoneisto."


    • Anonyymi

      Kesärata 22 ja jauhojengi

      • Anonyymi

        Ja niin menet liikeneuvotteluihin ulkomaille ja aiemman - esmes Nokiasta johtuvan - kunnioitusavauksen sijaan - saatkin osaksesi naurua.. Tosi kiva startti sijoittajana varmasti monienkin tulevassa kokea.

        Oliko nykänen sittenkin pelkkä vilttiketjun lämmittäjä sannalle?

        ylenkö toimittaja siellä jo neljättä vaiko viidettä krt kyselee, että etkö tavallaan näe mitään ongelmaa siinä miten ajattelet tai toimit, johon sanna vastaa rehellisesti, ettei näe.

        Ja niin mahdollisuus eheytymiseen laskee sellaiselle tasolle, että ihmehän tässä jo tarvittaisiin, että sanna löytäisi sen, mistä monetkin toimittajat hänelle huomauttavat.

        Mutta aina on olemassa sekin mahis, kaikessa, että sanna hiffaakin ihan kaiken, mutta joutuu turvautumaan itsepetoksiin, jottei egonsa sirpaloituisi ja kulissiensa täysromahdus tapahtuisi. Eli niin että tuo "vastaa rehellisesti" -kohta olisikin että vastasi valheellisesti. Se olisi sannan kannalta totaalinen lottovoitto. Ei ehkä uskottavuuttaan lisävä, tietenkään, mutta takuuvarmasti eheytymisensä mahdollistavaa. Joka tässä se vähiten vahingollinen keissi hälle kai sitten ois. Ja jopa positiivinenkin.

        En minä ainakaan tykkää sannasta toimittajien edessä koko ajan ahdistuneena. Tykkään sannasta sellaisena kuin hän aidosti on, millainen olis silloin joulukuussako 2019 niiden kahden tytön haastattelemana. Siinä on sanna jo päälle 50%sesti oma itsensä.

        mutta ilman sannan omaa tahtoa yhtyä aitoon itseensä, kuulla kuinka korjaaminen sekä uudelleenrakentaminen käytännös tapahtuu sekä sit eheytyy.. ilman omaa tahtoaan kehittyy, minä ainakaan koe, että tuo kaikki olis enää sannan kohdalla realistista.

        surullista. mutta ainoastaan siksi koska Suomi ja omat reaaliläheisensä tässä menettää hänen reaalipotentiaalinsa.

        tuo henk koht tragediansa olikin sitten oma asiansa.

        sanna yksi merkittävä ongelma on se, että tekee aivoillaan. mutku teki niiden kahden tytön kanssa edes jnk haastattelun sydämellään, olikin jälki jo täysin toinen. lapset ihmisestä aina totuuden kertovat. ja ne kaksi lasta rakasti sannukkaa. ja sannukka heitä.

        vaa ihan liian kovaa epäharmonisoivaa oskillointia noissa tervystasoissaan. jos saisin neuvoo, niin viis sekkaa kutakin; sisäänhengitys, pidä, uloshengitys, pidä - ja toista tunnin putkeen. Ja tuohon ajatus Jeesus, oon rikki, pelasta minut, niin johan vakautuvat tasonsa rationaalisrakkautten, ja jopa ylittenkin. Tuo ihmiseltä toiselle rakkaudelliseksi ohjeeksi siis; jäipä politiikkaan taikka ei.

        toiset tarjos jallujengiään, jk taas Pyhän Hengen. sanna itse valkkas ekan, tässä sen tulokset - ja jos valitsee jatkoskin saman, niin tulokset jatkuvat samassa laskutrendissä.

        mutta turhaa tuosta samasta on tuhannetta miljardia krt enää jauhaa. Minulle ainakin on tässä vaiheessa jo täysin selvää mitä tuo sanna tekee potentiaalilleen. surullista. ja kaikin mahdollisin tavoin erityisen tuhoisaa.

        Mutta ihailen Jeesusta kuinka hellävaraisesti Hän meidän lukuisista vakavista synneistämme huomauttaa alkuun. Minä koin sellaisia, joiden rinnalla sannan maailmanlaajuinen julkinen nöyryytys on vielä lastenpuuhastelui, kun synnin tiellä halusin väkisin pysyä. Niissä on mukana sellaisia virheitäni, joista ainoastaan saulille voisin koskaan edes avautuakaan. Kukaan muu ei ymmärtäisi minua, niiden suhteen. Ei kukaan sellainen jk kuvittelee, voi aidosti ymmärtää sellaista joka on ne itse kokenut. ei sympatia ole empatiaa. eikä empaattinen ole vielä erityisherkkä joka sitten johtaa siihen alkoholilla turruttautumiseen.

        Syviä asioita, ja hyvin, hyvin vähän ymmärtäjiä. Ja vielä vähemmän niitä, jtk sen kaiken kokeneetkin vie ovat.

        elämä on melodraamaa. siksi on suuria aitoja iloja bongata jotain sammakoita läheisiä ilostuttaaksemme. ja vielä suurempi löytää elävä kristinuskomme.


    • Anonyymi

      On täysin selvää että näitä kohukuvia tulee nyt julki ja paljon, hyvä niin

    • Anonyymi

      Ihan looginen päätös pervoiluvaltion historialle.

      • Anonyymi

        Siinähän jälleen suojellaan häpäisijöitä kuten suojellaan pedofiiliterroristeja.

        Täysin rehellinen kuva maamme nykytilasta.


    • Anonyymi

      Aloitus pahantahtoinen, Sanna elää täysillä, turha setämiesten tuomita....
      Kaikki meteli sataa Sannan eduksi

      • Anonyymi

        Eläköön täysillä jossain mualla, olkoon vaikka narkkihoro mutta ei pääministerinä.


      • Anonyymi

        No eläköön jossain muualla kuin kaikkia edustavana pääministerinä. Mikä ylimielinen ja yksinkertainen paskiainen, kuten hänen puolustelijansa!


      • Anonyymi

        Minä ainakin olen nainen. Luuletko että naisena koen suurta innostusta seuratessani Sannan toilailuja? Häpäisee kaikki vähänkin enemmän aivoillaan ajattelevat naiset.


      • Anonyymi

        No sinun viesti on niin typerä vedä henkeä mieti mitä tuli kirjoitettua


      • Anonyymi

        Olet varmaan huumeiden käyttäjä itsekkin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet varmaan huumeiden käyttäjä itsekkin?

        Miksi edes kysyä ilmiselvää asiaa...

        kysymys kuuluu, onko tän kaiken Suomessatapahtuvan aivan absoluuttisen pakko mennä näin?

        tuohon ei minulla ole vastausta.


    • Anonyymi

      Todellakin jotain on häpäisty, miten tuollaiset pääsee pesiytymään valtakunnan arvotiloihin? Seiskaa odotellessa .

      • Anonyymi

        Kyllä ihmest ovat naiveja, kuinka monet juhlat on noissakin tiloissa pidetty puhumattakaan Kekkosen aikana jolloin viina virtasi joka sauna illassa. Noista ei vaan kukaan uskaltanut kirjoittaa seurausten pelossa.


      • Anonyymi

        siis valtionneuvoston mediaseinääkö meinaat?

        sabinan ja jnk toisen kielarit rulettaa, mutta pliis siten, ettei ihan koko valtion uskottavuus romahtaisi nautintohetkensä seurauksena. Kun eivät kai sitä uskottavuutta ole itse sitten kuitenkaan satoja vuosia tainneet rakentaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ihmest ovat naiveja, kuinka monet juhlat on noissakin tiloissa pidetty puhumattakaan Kekkosen aikana jolloin viina virtasi joka sauna illassa. Noista ei vaan kukaan uskaltanut kirjoittaa seurausten pelossa.

        Meinaatkos että Urkki ja muut homosteli kuten Sannan frendit lesboilee?


    • Anonyymi

      Sabina Särkän kanssa eroottista kiehnäystä, miauuuuuu

      Voi lesbojen kasvatti olla ainakin BI

      • Anonyymi

        Ilmankos äijä sen jätti. Ei kukaan fiksu mies tuollaista lehmää kattele. Erouutisia odotellessa, oikein kaksin kappalein. Ei kai kukaan mies aisankannattajana kauaa jaksa olla? Juoppo kun meni aisankannattajan kans naimisiin, sanoin heti, että on kulissiliitto


      • Anonyymi

        Lepso ämmä. Avioliitto lumeliitto pm-viran takia. Eikä juoppo ajattele edes kakaraansa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lepso ämmä. Avioliitto lumeliitto pm-viran takia. Eikä juoppo ajattele edes kakaraansa

        Eikä juoppo ajattele edes kakaraansa...

        äärimmäisen surullista. mutta tiedäks mitä, ehkä tuo onkin sitten se jk viimekädessä santtyffelssonin epäterveeltä itseltään viimekädessä pelastaa; rakkaus Emmaan.

        Jos sanna tuosta ammentaa voimavaroja tullakseen uskoon ja seuratakseen Jeesusta, tämä kansa eheytyy ja nykyhetkeen peilaten täysin järjenvastaisen epätodennäisesti pelastuu.

        yhteys omaan aitoon itseensä, yhteys ydinperheeseensä, arjaliisat ja vertaisensa assareiksi ja muut vittuun niin johan alkaa suksi taas luistaa kohti millainen sanna oikeasti on ja mitä hän toivottavasti edelleen sittenkin jaksaisi tuntea tätä koko Jeesuksen hälle lahjoittamaa kansaa kohtaan, ennenkun psykoswappitus elämässään edes alkoi.

        0.04% mahis, että sanna tän nykypaskan kristiuskon strategiaan flippaa. Mut jos sen tekee, niin silloin pitää kyllä jo jonkun hengellisii asioita tuntevan mennä vähä treenaan sannaa kestään todella, TODELLA isoja Taivaallisia asioita jo. Tän kaiken läpimädän sijaan.

        Sellainen korjaa tän kaiken. Toimii myös, enemmänkin kuin takuuvarmasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmankos äijä sen jätti. Ei kukaan fiksu mies tuollaista lehmää kattele. Erouutisia odotellessa, oikein kaksin kappalein. Ei kai kukaan mies aisankannattajana kauaa jaksa olla? Juoppo kun meni aisankannattajan kans naimisiin, sanoin heti, että on kulissiliitto

        eivät nuo lehmät lehmiä halua olla.. vaan ovat, koska eivät koskaan itseään tunteneet ja muut heistä seksin kautta lehmii mielivaltaisesti tuon seurauksena pääs tekeen.

        nuo kaksi, ovat syvätraumatisoituneita ihmisiä, jotka mennessään minne vain, ainoa asia mitä toiset haluavat heille tehä, on hyväks käyttää fyysisesti taikka imagollisesti.

        minulla on heidän kahdentyyppistä ollut ja olen hyvin tietoinen millainen se meidänlaistemme nettotodellisuutensa aidoimmillaan ja syvimmiltään on. siksi minä kerron Jumalasta ja lähimmäisenrakkaudesta, jotta porukka kokisi muutakin kuin tyhjyyttä ynnä teko-onnellisuutta. koska se mistä minä kerron, vaikka monet sitä teoriaks luuleeki, elävää todellisuudes on.

        minä kerron mutta ainoastaan minä kuulen mitä kerron..
        :(

        Ja niin annan olla, enkä enää kerro.
        :((


    • Anonyymi

      Jos SDP ei erota Sannaa pois pääministerin paikalta, ensi keväänä kansa äänestää SDP:n pois politiikasta.

      • Anonyymi

        Ei lisättävää👍👍


      • Anonyymi

        Montakos niitä edustajapaikkoja SDPllä olikaan taas vapautumassa keväällä?

        Ja ajatella, kaikki vain siksi, koska sanna luulee ylpeyden olevan korkea asia. Vaikka todellisuudssa tasona on sellainen, ettei 85% ihmisistä koskaa sen yli nouse. Mutta sanna on ollut tuon ylikin, ja paljon, muttei osaa hahmottaa miten tuokin toimii, sou taas laadunvalvontansa, intrapersoonallinen sekä inter- kusee taas aivan satasella.

        ja niin se arvokkain kantaa nöyränä sitä sannan hienoa nahkareppuaan, muttei sanna osaa kysyä avaavia kysymyksiä, vaan porsastelee tasoilla jotka itselleen eivät ole alkeellisemmallakaan tasolla ominaisia.

        sääli.

        blondi on nätti, mutta ai vitsi sentään, että blondi on myös viisas sekä syvällinenkin. blondi on sen tyyppinen nainen, jonka kanssa makaat alasti sängyssä ja molemminpuoliset himot ovat maksimit, muttet tee siirtojasi etkä hyväksy koskettelujaankaan, koska ideansa ovat yksinkertaisesti parempaa kuin kaikki maailman seksi ja rakastelu yhteensä! Maksimimukava ihminen, siis.

        ..minä tiedän tämänKIN, koska ehkä kilon verran hänenlaisiaan olen elämässän tuntenut - ja kokenut.

        Muttei sanna haluu oppia. eiiiiii haluuuuuuu ei, eiiiiieieiieieieieieieieieieieieieieiiei

        eiii. haluuuu, oppiiiiiiiii.

        ei.

        blaah


    • Anonyymi

      Mitä nää oikein vetää kun on niin vaikeaa

    • Anonyymi

      Aika noloa, kun joka viikko tarvitsee pyytää jotain anteeksi.

      • Anonyymi

        Jatkuvasti aina jotain töhötystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkuvasti aina jotain töhötystä.

        pissikset ei vain tajua


      • Anonyymi

        Anteeksipyyntö on kärsinyt jo inflaation.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anteeksipyyntö on kärsinyt jo inflaation.

        päivän paras, vaikken samaa mieltä olekaan KUNHAN tuohon liitetään tavoistauloskasvamiset. mutta entäpäs tää hei: parempi pyytää anteeks jälkkäriin kuin lupaa etukäteen.


    • Anonyymi

      Kauanko pitää ravistella ,että putoaa.

      • Anonyymi

        Joko mätä omena putoaa


    • Anonyymi

      Orgioita veronmaksajien rahoilla vai?

    • Anonyymi

      Hyvin näkee ettei useimmista naisista ja varsinkaan alle 40v ole päättävään asemaan.

    • Anonyymi

      Älä vaan Sanna lopeta, ikinä ei oo ollu näin hauskaa, bensan hinta kohillaan väjä vois vielä hivuttaa ylöspäin, sähkön parasta hontaa odotellaan

      Vimmeksi oli näin hauskaa kun Spede teki Turhapuro leffoja, onnö ne toki vieläkin hyviä.

      Olet nyt virallisesti suomen entisen tasavallan rouva Turhapuro, kotileipuri.

      • Anonyymi

        Ja ex pääministerikin vielä, aattele hei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja ex pääministerikin vielä, aattele hei.

        Ja koko maasta katoaa sata miljooonaa euroa joka ikinen päivä taivaan tuuliin!!!!


      • Anonyymi

        Näin on, Sanna järjestää meille hymyn huulille. Ei ole enää epäselvää, mistä juteltais?


    • Anonyymi

      Kansalaiset, började. Olemme kesällä siirtyneet aivan uuteen poliittiseen lookkiin. Nyt ei enää tarvitse jäykistellä ja piilotella niinkuin karjalaisen aikoina. Nyt voi ottaa kuppia ja bilettää vaikka joka päivä, arvostettu juornualismi todistaa, että yksilönvapaus on voimissaan. Seksuaalinen yhteenvertaisuuslakikin takaa myös vaikka p ministerille oikeuden yhtyä kuumaan kissaan, kunhan sillä ei ole häntää. ( siis kissalla)!

    • Anonyymi

      Onko Sanna Bi vai lesbo?

      Järkiavioliitto on eri juttu

    • Anonyymi

      Kuva on otettu Kesärannassa ja ladattu TikTokiin.
      Siis kiinalainen firma!

      Marin väittää että kuva on otettu vessassa, mutta mistäs se Finland kyltti on saatu sinne vessaan ja sininen tausta joita käytetään virallisissa tapaamisissa?
      Kiinalaiset on päästetty Kesärantaan.

      • Anonyymi

        "Kiinalaiset on päästetty Kesärantaan".

        Toivottavasti ei nyt ihan noinkaan kuitenkaan..
        Minusta saatat liioitella tuossa jo.


    • Anonyymi

      Rintoja ei kuulu näytellä avoimen julkisesti! Sen ymmärtää jo ihan musliminaisetkin, muttei Sanna Marinin lähipiiri.

      • Anonyymi

        Miks vitussa pitää olla aina joko vitun tai. Joko täysi häpeämätön debiili, taikka ylitakakireä musse. Miks pitää olla tota yhtä eka, jotta kansa sit hyväksyis tokan helpommin kun saariapsk on sit tullakseen seki näemmä kummiski.

        Vitun rajat vaa ihan suosiolla kiinni ja eletään kultaisen keskitien suomalaisittain, kuten tähänkin asti aina.

        seotkoot muut muualla ihan vapaasti, mut eletään me sen sijaan normi kristillisesti, kuten tähänkin saakka tai jopa ihmeitäkin saaden.


    • Anonyymi

      Kyllä on suomikuva päin persettä pian . Milloin persettä nähtävis kesärannassa .? .

      • Anonyymi

        taikka suoraan vaatetuksettomia etupeppuja?


    • Anonyymi

      Marin bilettänyt koko kesän.

      Pride, Ruis Rock, kesarata22, Flow, Jauhobileet, Teatterin kähminnät useampana viikonloppuna

      Vain duunit jäänyt tekemättä

    • Anonyymi

      Kuinka paljon Suomen kansaa on vielä tarkoitus nolata? Koska tästä tulee loppu???

      • Anonyymi

        Marin ryyppää vielä monta kertaa kun ämmä ei tajua erota


    • Anonyymi

      Marin on häpäissyt Suomen ja vieläpä avoimesti halveksii.
      Kertakaikkiaan uskomatonta!

      • Anonyymi

        Eroa Marin sit voit ryypätä huoletta akka


    • Anonyymi

      Varmaan aiheuttaa hymyilyä pääministeri liikkuessaan maailmalla ja kotimaassa.

      • Anonyymi

        EROA. MARIN.OLETHÄPEÄKSI SUOMELLE


    • Anonyymi

      Mielestäni tämä kuva on päätepiste Sannan pääministeriydelle. Jos ei itse ymmärrän erota niin hänet tulee erottaa. Joku roti hommassa on oltava.

      • Anonyymi

        Sanna ei koskaan eroa itse. Narsisti-psyko. On pahoillaan vain siitä että aineisto vuoti medilalle.


    • Anonyymi

      Muualla maailmassa erotaan tai erotetaan tällaisten kohujen jälkeen mutta ei suomessa. Täällä puolue alkaa neuvoa aikuista ihmistä ja maan pääministeriä miten pitää käyttäytyä. Ei tätä uskois jos ei omin silmin näkisi.
      https://www.is.fi/politiikka/art-2000009022735.html

      • Anonyymi

        Ihan kun isukki toruisi väärään seuraan eksynyttä teiniä.


      • Anonyymi

        – Täytyy sanoa, että pääministerin ystävät eivät ole kovin luotettavia. Ei kannata luottaa ihmisiin, jotka haluavat tieten tahtoen profiloitua pääministerin kavereina, eivätkä tee sitä pyyteettömyyttään, vaan saadakseen itselleen huomiota.

        – Aikamoinen keskenkasvuisten joukko siellä on viettänyt aikaa, hän kommentoi tänään tiistaina Kesärannan juhlista vuotanutta kuvamateriaalia.

        -sanna ei kykene laadunvalvontaan
        -sanna viihtyy tämäntyyppisten ihmisten seurassa

        ..nuo eivät ole sinänsä lukitsevia ongelmia. mutta kun sanna EI HALUA oppia laadunvalvontaa. Ja tahtoo jatkaa high life:ksi mieltämäänsä, niin minkäs teet.

        ....
        Ei tätä uskois jos ei omin silmin näkisi.

        Ei uskois, jossei olisi itte nähnyt. Mutta niin se puolue sitten vaan alkaa hermostua tosissaan näistä SDPlle ennennäkemättömistä mainehaitoista. Noh, sdp on vain yksi puolue, mutta entä Suomelle koituneet mainehaitat.

        Minä tukisin Suomena sannaa sijoittamaan aikansa ja energiansa weffitäystuhopaskojen sijaan Suomen imagon korjaamiseen. Ja kansallisen yhteisöllisyyden eheyttämiseen. PM on oltava kansanjohtaja, eikä mikään vitun davosilaisten marionetti. sannan sisäinen kompetenssi, potentiaali sekä jopa oma itsensänkin on tuhansia kertoja enemmänkin kuin joku vitun klaussien orja. nyt on sit kokenu mitä swappilaisuus oli, kokekoot perhana soikoot sit myös erikseen täst eespäi mitä kristinusko on, ja verratkoot vasta sitte kumpi poiki itselleen onnellisuuden hedelmii.

        huoh.


    • Anonyymi

      Tuo moraaliton jauhokööri tuhosi Sannan poliittisen uran totaalisesti, ja luultavasti kohta myös avioliiton.

      • Anonyymi

        Aivan pelle muija erota pitäis


      • Anonyymi

        Molemmat ehkä sittenkin pelastettavis, aidolla anteeksipyynnöllä ja tapojensa uudelleenjärkkäämisil, toivottavasti.

        Koska tuo ihminen, omana itsenään, ilman alhasii terveystasoi, ilman ulkoisiisaneltui ja tuettuna, voisi osallistuu eheyttään tän koko kansan yhdeksi ja paljon, paljon muutakin. Mutta jos sannalla on fiksaatio ulkoasaneltujen pakollisuudesta, niin tuolloin tämä jatkunee ja ne tapahtuvat, taikka sitten eivät tapahdu.

        Minua kiihoitti seksuaalisesti saulin käänteispsykastimulentti tämä kaiken suhteen:

        "Ei KAIT paljo mitään oleellista tuo illan aikana tapahtunu" tms.

        johon kansa:
        "VITTU TAPAHTUHAN! Ristiinnaulitkaa sanna prkl, vittuun se narttu johdosta".

        Ja niin sauli kunkkuna handlas sannukat sun muut lelut lelulaatikkoon, siten että aika hänen siirtoaan suosi?

        Hyvin sulavaa; taitaa itseasias jäädä james bonditkin jopa salelle kakkosiksi pelikyvyissään. :DD

        ..sauli ei olekaan mitään eilisen teeren poikia; osaa kyllä pelata kovaa JA epäsuoraan - ja nyt sannukka vinkuu ja vikisee perässä.

        Siksi biletysasiat tehdään yleensä elegantisti, jottei tällaisille annettaisi mahdollisuuttakaan. sanna ei tosin jaksanut alentua lukemaan loppuun asti elämänhallinan pelikirjaa - tai ciceron teoksia.. Ja vielä vähemmän kuulemaan sitä mitä minä sössötin. Poliittisella areenalla, jopa kevyemmän kategorian kansallistasollakin, sanna - nykyjamassaan - on aidoille konkaripelureille lähinnä eturintamaräksy. Ja nyt sitten pidentyneen hyväksikäytön jälkeen ulkoosanelijat lievät antaneen sannalle kaksi mahdollisuutta; totella täysin, taikka roskakorittua. sannan potentiaali oli kyllä toinen, mutta se jäi ilmareitten sun muitten takataskuihin? Vaiko sepalukseen, suoraan.

        sanna on ihminen, jolla on "muutakin elämää". sauli taas on jo 80%sti perillä kaikesta mitä on olemassa, ja erottuen sannasta, oppii MIELELLÄÄN jokaikinen sekunti. Koska pelaaminen, politiikka ja valta ovat saulille itseni tavoin intohimo, kun taas nuo, ovat sannukalle just her job. Ja niin toinen syväymmärtää ja toinen ainoastaan luulee käsittävänsä. Tulokset tietysti tuon mukaiset.

        Mutta mitä sanna sitten teki, että sauli sai sannasta tarpeekseen? Pierasi ruokapöydässä? En tiedä, enkä tiedä edes onko tuollakaan pohdinnallani päätä taikka häntää, kun todennäköisestikö peräti reaalielämän puolella kaikki on vallan täydellisesti. Ja tässä oli ainoastaan showta, juurikin kuten sirkus on, kun leipää samalla mentaalisesti lihoen syödään.

        tietysti sanna sanoi, että Suomessahan on demokratia jossa lehdistovapaus on olemassa; Mikä oli tosin jännittävää, oli se sävy jolla sen tokaisi, ikäänkuin tämän on VIELÄ olemassa. Pieni hidastepomppu matkassa vaa - eli sannaa kiihoittaa diktatuurin ajatus.

        Minuakin ja sannakin johtajana, mutta siten, että sanna muistaisi, hänkin, sen oman sotilasvalansa.


    • Anonyymi

      Tuo video on totah.. tänpäiväses tiedotustilaisuudessaan on paljon yhtä, jos toistakin. hoidossaolevia ilmavaivoja?

      No, santtyrellillä on hiukset TAAS kiinni, mutta miksi, siksikö ettei kukaan vaan pääsisi viemään hältä yhtä hiusnäytettä? Josta seuraa taas mitä, Spearsin kohukampaus? Ja sitten mitä vielä, Markus tulee ulos varjoista kertoen että hänelle riitti ja, että hänellä on 36 kappaletta sannan hiusnäytteitä kolmessakytäyhdeksässä eri kassakaapissa jotka isänmaallisuuttaan nyt meinaa vastiikkeetta iltapaskoille lahjoittaa? Ei tämä lopu ennen kun sanna vaihtaa koko selvitymisstrategiansa ja alkaa luottaa edes inhimillisyyteen, jossei suoraan kerta suoraan Luojaan. Nöyryys on sitä, että ansat ja esteet alitetaan, ylpeys on sitä, että niihin kompastutaan yrittäessämme ne kömpelösti ylittää. sanna täten EDELLEEN taktikoi, mutta mitä ja kas kummaa, ainoastaan omalla kohdallaan?

      Kaunista tässä oli se, että sanna jumitti sisäisiin kog. looppeihin, joka ilmeneen mm. tona jankkaus-änkyttämisinään; Se todistaa sen helpotusta-aiheuttavan tosiasian, et sanna on edelleen (vielä) sannan oma. Se on päivän toisiksi paras uutinen, koska tuolle on olemassa vaihtoehtoitodellisuuskin, joka ei olekaan enää ruusujen terälehdillä tanssimist. Hyvintäparasta olivat sanansa oli asiatonta, pyydän sitä anteeksi. a. koska se on rohkeuden riman ylittämistä, b. koska se vapautti sannan sisäisistä emotionaalisista yhteyskansaansa-tyyppisistä tunnelukoista (vaikkakaan ei suoraan itseensä vielä rohjennutkaan tuota liittää) c. koska se todistaa olevansa ainakin tietoinen että sellainen asia on ylipäätään edes olemassa kuin asiallinenelinormaali ja d. koska todisti johtajuutta ja vastuunkantoa tuttujensa ilmiselvistä keskiluokan virheistä. Ja... olen pahoillani, et sanna joutuu etukäteen lukitsemaan talonsa ovat "ystäviltään", jos tuo edes piti paikkansa. Tuo on seurausta laadunvalvontansa totaalisesta kusemisesta, taas kerran. Tosin, kun tuo tapahtui ammatillisella puolella, sanna kyllä hallinoi kabinettinsa uuteen valoon, uudelleenvaliten edes HIUKAN viisaammin ketä lähelleen päästää.

      Joten jotain hyvää kaikes pahassaki; jos tässäkin löytäs alkuun EDES sisäisen voimansa toteuttaa tuota jo hyväks havaitsemaansa (todellisuudes ainoostaan mieltämäänsä) exitionti, filtterointi ja testauskaavaansa. Ei se vaikeaa ole, mutku sannal eiiii-oooo tarvittavii täsmätyökaluja, sanna ei tule tuossa laadunvalvonnassaan kokemaan toistuvia varmoja menestymisen kokemuksia. En jaksa avata tuota enempää, etenkään neteissä.

      Olipakerran kipparikalle. Se toisti sanaa consistency, et muutkin tajuisi epäsuorat, epätehokkaat oppimiskokemus kommunikoinnit, muka. Sit kipparikalle jääty munistaan kiinni kampanjan mahdollistaneen tempuille. sannukka kiihoittui urvosta, riikasta ja kinuskivenäläisistä, mitä seuraska sannukan mielessä, et sauliko se tässä näytti sannukalle kuka on kukkulan kuningas? Suomi on saulin ja sannukan heikkojen puolten tultua ilmi tässä koko maailman tietoisuuteen, Suomi on täysin saulin. Hahhahhaaaa. Pierukeppisannukaksi häntä selän takana kutsuttiin, mutta timanttisannukka hän todellisuudessa on. Ja sitten sannukan vihollisikseen mieltämät rajalta japaniin asti tilttas kun näkivät videonsa, ja painuivat ruiskimaan toisiaan silmäluomien alle siemennesteellä joka tuoreen sissijuuston siinä samal puhdisti ja sitten saman tekivät kinuskitkin. Ja eskimot, joita inuuiteiksi pitäisi kutsua kuten pitää kalkkunalaisiakin trukkikuskeiksi.

      Minua hieman oudoksuttaa sannan oletukset. Hänellä on hyvin paljon tuollaista ennakkoasennoitumista, ja ihme joukkiohysteriaa ihan kaikesta. Kunpa sannaki käyttäis sitä loppuakin 95%a aivotoiminnastaan ja käsittäis sen, etteivät asiat ole aina sitä mitä numeroiden perusteella olisi loogista päätellä niiden tarkoittavan; koska numerot eivät ratkaise - vaan struktuuri.

      Kysyispä Puheloiselta taikka Toverilta miten musta joutsen ilmiö toimii, sotastrategisesta näkökulmasta, niin tajuat hieman millä planeetalla elät. Kuinka 1% voi ollakin painoarvollisesti enemmän kuin 99%. Tuo on se .. mitä tuon sodan kohdalla tulee tapahtumaan.

      Ja sitten, yhtälö muuttuikin jo, yhtäkkii. Siksi usa suosit. nyt kansalaisensa vittuun ukrainoista; cofLDN on nyt laskenut valloille, että tuo ko. em. ilmiö lähestyy väistämättä. Minulla ei ole mitään hajua mitä se käytännössä merkkaa, et onko kemiallisia, ydinohjuspaskaa, konvnetionaalinen läpimurto erinäisistä syistä vaiko mikä, mutta matemaattisena mallina se tarkoittaa sitä, että ukraina on nyt taputeltu ja momentuaalinen tasapainomuutos on jo välitön? Tosin, uskon myös ettei sanna tajua ajatuksenjälkeäkään siitä mitä tuossa juuri kirjoitin. Ja nimenomaan kognitiivisen dissonanssinsa tähden. Tosin ottaen huomiion matalat tiet. tasonsa jtk noissa bileissä olivat ilmiselvät, on rationaalisuutensa yhtä kaukana itsestään, kuin oli kansa reaalitodellisuuksista ennen näitä ulostuloja.

      Mutta niin ne asiat vaan sitten aina asettuu; luonnollisen järjestyksen mukaisesti, öljynä ja totuutena.

    • Anonyymi

      Sabina Särkkä olikin jo painunut unholaan tylsänä B-luokan julkkiksena, mutta tämä kohu palautti hänet tissiheitolla koko kansan tietoisuuteen.

      Mutta vakavasti: ö-luokan julkkis tissit paljaana valtioneuvoston mediaseinän edessä ja pääministeri valehtelee yleisradiolle (ja yle vielä toistaa sen totuutena) että kuva on otettu vierasvessassa. Kansalle valehtelu on sellainen syy että Marinin luottamus on mennyt, hänen pitää erota.

    • Anonyymi

      Siis pyydetään anteeksi säädytöntä kuvaa.
      Kaikki muu olisi ollut suotavaa, kunhan ei olisi kuvaa otettu.
      NIINKÖ.

      • Anonyymi

        tarkoitatko tätä: periaatteella kaikkihan sallittua on, kunhan ei vaan jää kiinni?


      • Anonyymi

        Hyvä että saivat tarpeensa tehtyä yleisövessassa ettei tarvinnut puutarhaa pilata!


    • Anonyymi

      Hyvä että nämä tulevat julki. Kyllä nyt sannasta on uskottavuus mennyt. Saa nähdä vielä mitä on tulossa!!! Innolla odottaen!

    • Anonyymi

      Järjestäytynyt puolue rikollisuus rehottaa

    • Anonyymi

      Hirvittävää, tahallista pervoutta

    • Anonyymi

      Miten voi mokata noin?

      • Anonyymi

        Moka on väärä sana. Tämä on tahallista rienaamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moka on väärä sana. Tämä on tahallista rienaamista.

        Pääministeri-instituution sekä köyhän kansan rienaamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moka on väärä sana. Tämä on tahallista rienaamista.

        Moka on tahaton teko mutta tämä ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pääministeri-instituution sekä köyhän kansan rienaamista.

        Ja kansan rienaamista yleensä.


    • Anonyymi

      Helevetti mitä touhua.

    • Anonyymi

      Perkele sanon minä

    • Anonyymi

      Mun mielestä itse tissikuvaa vakavampaa on se että Marin valehtelee sen ottopaikasta. Hän väittää YLE:lle että se on otettu viera wc:ssä, mutta todellisuudessa se on otettu valtioneuvoston mediataulua vasten. Miten Särkkä pääsi edes tähän huoneeseen ottamaan sitä kuvaa?

      • Anonyymi

        Vitut siellä ole mitään turvamiestä jne ollut mukana, tai jos on, niin hänkin on ollut juonessa mukana. Homma pitäisi nyt laittaa tutkintaan! Tuollaiset turhat idiootti-julkut tuolla vieraina, voi saakeli.


      • Anonyymi

        "vakavampaa on se, että Marin valehtelee sen ottopaikasta".

        kanssasi samoilla linjoilla; ei se perseily ole niin ehdottoman vakavaa, mutta tuo, että oikeutetaan valehtelu kansalle.. tuo on jo aidosti valitettavaa. tuolloin Suomen kansaa pidetään minä, jonain epäihmisinäkö?

        Ei Suomen kansa mitään epäihmisiä ole, vaan kullakin on se oma pikku elämänsä josta yhteiskunnan yhteiskauneus muodostuu. Kukin arvokas omalla tavallaan, siis.

        sabsu on ultravippi, sabsu on tottunut saamaan aina haluamansa. minä voin jopa todistaa tuon; kun ei saanut minulta huomiota enää tietyssä tilaisuudessa, keskustellessani ystävänsä kanssa, päätti neito istahtaa siinä sitten peräti käteni päälle. sabsulle kaikki on coolia ja hottia - tottakai sabsu pääsee valtionkansliaankin, tarpeen tullen. sabsu on taas in.

        minua harmittaa nää kaks naista. s&s-tytöt, siis. huima yksilö- ja tiimipotentiaali, kummallakin. kirjaimelliset maksimit mitä on ylipäätään edes olemassakaan. s&s:ssien pitäisi pystyy parempaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vitut siellä ole mitään turvamiestä jne ollut mukana, tai jos on, niin hänkin on ollut juonessa mukana. Homma pitäisi nyt laittaa tutkintaan! Tuollaiset turhat idiootti-julkut tuolla vieraina, voi saakeli.

        valtionneuvosto ei ehkä ole se kaikkeen paras paikka posekuvata itsensä ja laittaa sittemmin nettiin. eikä tietenkään, todellakaan, mikään bileluola ulkopuolisille.

        mutta tätä tää alennustila vaan oli ollakseen.


    • Anonyymi

      Hyvä Sanna!
      Lisää samanlaista!

      • Anonyymi

        Joku hyötyy täällä sannan epäonnesta.

        missä olikaan taas empatia..?


    • Anonyymi

      Pissiksi. Kännimariinilta näitä pohjanoteerauksia tulee kuin sirniä sateella. Pissikset yksi toisensa jälkeen hokee "anteeksi, anteeksi".. Eikö toi Marinin ämmä oikeasti tajua erota? Demarit on kaikki samaa paskaa, joten riköhän me äänestäjät huolehdita, että saavat oppositiossa vaikka naida keskenään siellä lattialla. HÄPEÄ KUSIPÄÄ MARIN JA EROA!!

      • Anonyymi

        "joten riköhän me äänestäjät huolehdita, että saavat oppositiossa vaikka naida keskenään siellä lattialla. HÄPEÄ KUSIPÄÄ MARIN JA EROA!!"

        Ja niin se vakio taas tapahtuu mm-alafoorumilla; jollai paloi taas kerran käämit. Perussettii, jokapäivästäki nykyään.

        ..naida keskenään siellä lattialla...

        mitä läppää taas. paitsi jos, tuo ei olekaan enää tulevaisuudessa pelkkää läppää! Redtuubin livestraeamaamana suoraan EKsta? Sekö tän kaiken kliimaksiksi on määrätty?

        Muttei sanna osallistu, vaan kapellimestarin tavoin johtaa organisoitumista. tsaikovski kakkonen.

        Ja sitte eiku lasten kansalliseenopetusohjelmaan samanhenkistä muutosta peliin?

        ..kunnon parodiaa, vaikkakin satiirina tässä kirjoittelinkin


    • Anonyymi

      Sanna Marin sanoi, että Kokoomus , eikö teitä edes hävetä?

      Tämän bilekohun ja kaiken talouskeplottelun, kuten oman palkan korottaminen (Rinne), ilmainen asunto, ilmainen aamupala, biletys, loman siirtäminen biletyksen ajaksi jne., jälkeen varmaan kokoomuslaisiakin hävettää Suomen puolesta.

    • Anonyymi

      Onko Suomen lippuun pyyhitty perse?

      Onko tarkistettu?

      • Anonyymi

        Ei heeleeeveeetti; jos nuo jauhojengiläiset tuollaista alkaa saatana soikoot tekemään, niin kyllä siinä kohtaa ylittyy jo hyvin, hyvin monen sietokyvynraja.

        Jos jostain bätmännistä tulee Suomen ylijumala, taikka jauhojengi alkaa pyhkiä ulostejälkiään siniristilippuun, niin silloin Suomi on virallisestikin jo aidosti entinen.

        Siis mitä vittuu Suomessa oikeesti nyt tapahtuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei heeleeeveeetti; jos nuo jauhojengiläiset tuollaista alkaa saatana soikoot tekemään, niin kyllä siinä kohtaa ylittyy jo hyvin, hyvin monen sietokyvynraja.

        Jos jostain bätmännistä tulee Suomen ylijumala, taikka jauhojengi alkaa pyhkiä ulostejälkiään siniristilippuun, niin silloin Suomi on virallisestikin jo aidosti entinen.

        Siis mitä vittuu Suomessa oikeesti nyt tapahtuu.

        Punikit vaan vähän tekee kulttuurimarxilaista yhteiskuntaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Punikit vaan vähän tekee kulttuurimarxilaista yhteiskuntaa.

        Kulttuurimarxilaisuuteen kuuluu tällainen touhu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kulttuurimarxilaisuuteen kuuluu tällainen touhu.

        Ei kuulu. Alatyylin kulttuuri kuuluu yleensä oikeistolaisten ja ökyjen bileisiin.


    • Anonyymi

      Ensimmäistä kertaa voisi pitää nolona vahinkona, toinen kerta on jo tapa ja kolmas kerta on kotona päähän taottu periaate.

      • Anonyymi

        surullista. mutta valitettavasti totta


    • Anonyymi

      Anteeksi on helppo pyytää. Mutta Kesärannan häpäisyä ei pysty perumaan kukaan.

      Marin katsokoon itselleen tasokkaampia ystäviä tai pyytäköön eroa pääministerin virasta. Ero varmasti myönnetään.

    • Anonyymi

      Onkos tullut bordelli meno

      • Anonyymi

        deli meno


    • Anonyymi

      Kun nuori Bartolomea saapuu luostariin, kaikki himon kahleet katkeavat ja kaksi naista aloittaa suhteen, joka ravistelee katolista kirkkoa ytimiä myöten.

    • Anonyymi

      fgads

    • Anonyymi

      Velka-Sanna on myös irstailija. Monipuolisesti

    • Anonyymi

      Kuvitelkaa sitä karmivaa huutopaskaoksennusmyrskyä, jos Purra olisi pitänyt huumebileet Kesärannassa. Nyt kun se oli äärifeministisosialisti-Sanna, niin sehän on vain vapaa-aikaa, iloa ja valoa. Jotenkin ihan viturallaan vasemman laidan mielenmaisema.

    • Anonyymi

      DÖD

    • Anonyymi

      Katsokaa noita sen silmiä.

      Oudon näköiset.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe