Miksi koronaviruksesta tuli nyt ongelma?

Anonyymi

Koronavirushan on evoluutioteoriankin mukaan ollut maapallolla varmaan miljoonia vuosia ennen ihmistä. Ja Raamatun mukaan (riippumatta siitä miten "luomispäivät" ymmärretään) on myös ollut pallollamme jo tuhansia vuosia sitten.

Miksi siitä nyt sitten tuli ongelma?

(On myös mahdollista että Covid-19 on jonkinlainen Kiinan puolustusvoimien projekti mutta siitä minulla ei ole faktoja.)

Osa syynä voi olla että moderni teknologia antaa sairaillekin mahdollisuuden matkustaa kauemmas asuin-alueiltaan. Niinkin vähän
aikaa sitten kuin 100 vuotta taaksepäin huonokuntoisen henkilön oli enemmän/vähemmän pakko pysyä asuinalueellaan. Ja tämä osaltaan normaalisti vähensi sairauksien mahdollisuutta levitä.

Lisää tuohon vielä sitten että nykyaikana on paljon HIV-potilaita joiden elimistöä pidetään elossa keinotekoisesti. Heidän immuunijärjestelmänsä ei kuitenkaan ole normaalin ihmisen tasossa joten jos he saavat koronatartunnan, se voi johtaa herkemmin uusiin virusmuutatiohin.

Jos kuitenkin jotain muuta syytä kaipaatte niin...

Ehkä ihmisten immuniteetissä on vain tapahtunut muutos (luonnossa esiintyneiden saasteiden takia?) minkä takia siitä nyt tuli ongelma?

15

329

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joka tapauksessa "ruttotautien" (tarttuvien tautijen) esiintyminen oli yksi Jeesuksen antamista lopunajan tunnusmerkeistä joka YHDESSÄ MUIDEN TUNNUSMERKKIEN KANSSA osoittaisi tämän maailman tuhon olevan lähellä.

   Kaikki Raamatun mainitsemat tunnusmerkit ovat kuin palapelin osasia jotka yhdessä osoittavat että elämme Raamatun mainitsemia lopun aikoja.

   Luukkaan 21:10, 11 Jeesus sanoi sanat jotka ovat (muiden tunnusmerkkien kanssa) täyttyneet sitten vuoden 1914 jälkeen

   "Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja joka puolella on suuria maanjäristyksiä, nälänhätää ja ruttotauteja."

   • Anonyymi

    UMK käänsi tuon Luukkaan 21:10, 11 tosin että

    "Sitten hän sanoi heille: ”Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan. Tulee olemaan suuria maanjäristyksiä ja paikassa toisensa jälkeen nälänhätää ja epidemioita."


   • Anonyymi

    Sitä että Jeesus mainitsi ruttotaudit jms yhtenä tunnusmerkeistä ei pitäisi lukea tarkoittamaan että Jumala aiheuttaa tälläisiä lopun aikana.

    Jumala ei aiheuta muitakaan lopun ajan tunnusmerkkejä kuten sotia. Niiden aiheuttajina ovat yleensä ihmisten haluttomuus ratkaista riitansa diplomaattisesti. Muiden tunnusmerkkien esiintymiseen on muita syitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sitä että Jeesus mainitsi ruttotaudit jms yhtenä tunnusmerkeistä ei pitäisi lukea tarkoittamaan että Jumala aiheuttaa tälläisiä lopun aikana.

    Jumala ei aiheuta muitakaan lopun ajan tunnusmerkkejä kuten sotia. Niiden aiheuttajina ovat yleensä ihmisten haluttomuus ratkaista riitansa diplomaattisesti. Muiden tunnusmerkkien esiintymiseen on muita syitä.

    Väitätkö että tänä päivänä pahuus maailmassa ei ole yhtään lisääntynyt verrattuna vaikka 1000 vuotta taapäin? Itse väitän päinvastoin vaikka aina ollut pahuutta mutta tänä päivänä se on jo jotain sietämätöntä.


   • "Luukkaan 21:10, 11 Jeesus sanoi sanat jotka ovat (muiden tunnusmerkkien kanssa) täyttyneet sitten vuoden 1914 jälkeen
    "Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja joka puolella on suuria maanjäristyksiä, nälänhätää ja ruttotauteja." "

    Et kai nyt oikeasti ole siinä luulossa, ettei noita lueteltuja asioita ollut ennen vuotta 1914?

    Ja ilmestyskirja ei selvästikään puhu nykyajan sodista, sillä sen kuvaamat sodat käydään teräaseilla ja hevosilla.


   • Anonyymi

    Korona covid - 19 oli vaarallisuudeltaan vuonna 2020 tavallisen kausi-infulenssan tasoa. Sairastuneista kuoli 0,1-0,3%.
    Mitään epidemiaa ei ollut!
    Kysymys oli globaalista harjoituksesta, jolla ihmiset peloteltiin ottamaan koronarokote. Tämä oli se päämäärä. Nyt ihmisiä on kuollut rokotteen johdosta ennenaikaisesti 5-12 miljoonaa.
    Kysymys on siis väestönhallinnasta.
    Nyt kuolee rokotettuja, heille todella kausi-infulenssakin on vaarallinen.
    Täysin rokottamattomat ovat terveitä.


   • Suuren ahdistuksen , antikristillisen ajan 7 vuoden, alussa
    Luuk. 21:
    26. Ihmiset menehtyvät pelätessään ja odottaessaan sitä, mikä kohtaa maanpiiriä, sillä taivaiden voimat järkkyvät.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sitä että Jeesus mainitsi ruttotaudit jms yhtenä tunnusmerkeistä ei pitäisi lukea tarkoittamaan että Jumala aiheuttaa tälläisiä lopun aikana.

    Jumala ei aiheuta muitakaan lopun ajan tunnusmerkkejä kuten sotia. Niiden aiheuttajina ovat yleensä ihmisten haluttomuus ratkaista riitansa diplomaattisesti. Muiden tunnusmerkkien esiintymiseen on muita syitä.

    Diplomatia ei riitä ratkaisemaan ihmisten pahuutta.


  • Anonyymi

   Jos kiinnostusta riittää, niin katsokaa sivua Koronarealistit. Löydätte sieltä vinkin sivulle Plandemia. Samalla näette, että Isoveli seuraa teitä joka askelella, liimaten varoituksia heti kun yritätte saada tietoa näistä asioista.

  • Anonyymi

   Evoluutioteoriat ovat ihmisten mielikuvitusta. Maailma ei ole ollut olemassa miljoonia vuosia.
   Yhtään laijien vaihtelua ei ole todistettu tieteellisesti. Kaikki muutokse sisältyvät vain lajin sisällä tapahtuviin muutoksiin.

   Huomioi myös mistä maasta korona on alkanut ja muista mikä on sen maan pakkokulttuuri. Olisko mahdollistta kyseessä olevan kokeellinen geenien risteyttäminen joka karkasi , tai päästettiin karkuun.

  • Laajempia teksti lopunajan merkeistä löytyy mm.

   Luuk. luku 21, jakeissa 5 - 36.
   Matt. luku 24, Mark. 13 . ja monissa muissakin Raamatun kohdissa.

   Tällaista tulkintaa minä ajattelen.
   Lopunajoilla voidaan käsittää aika Jeesuksen syntymästä, Jeesuksen toiseen tulemiseen hakemaan omansa pois maailmasta Mutta antikristillinen aika 7 Vuotta alkaa tämän jälkeen. näiden jälkeen Jeesus tulee syrjäyttämään antikristuksen.

  • Anonyymi

   > Miksi koronaviruksesta tuli nyt ongelma?

   Koska piti estää Trumpin vaalivoitto, tai koska Faucin rahoittama virusten pahentamisoperaatio vain sattumalta lähti lapasesta, jotta Klaus Schwabin maailmanalistusohjelma etenisi.

  • Anonyymi

   täyttäkää maa elinkelvottomilla ! se on teidän ohje ja terveet elinkelpoiset maksaa , siksi tällaisia tauteja syntyy !!!

   • Anonyymi

    Tautejakin, mutta rokotevammoja etenkin ja kuolemia - eilenkin tuli taas tutun piikki-intoisen puolelta kuolema ennen aikojaan - näitä tulee ihan viikottain melkein tietoon ainakin vammautuneina, kuten aivoinfarkteina paljon.


  • Anonyymi

   Tässä on kuva Denverin lentoaseman seinämaalauksesta vuodelta 1994.
   https://t.me/TheBenShapiroShow/21
   Tuleeko mieleen, että joku taho tiesi jo silloin, että maskipakko on edessä ainakin noissa maissa, joiden liput on maalattu tauluun? Niinhän meidän hallitus teki aivan saman kaavan mukaan ja samoilla sanoilla kaikki koronapäätökset, kuin nuo muutkin maat. Kuka heitä ohjasi? Kiinan lentävä lepakko? Tuskin.

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   104
   3798
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   445
   2116
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   444
   1332
  4. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1294
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   49
   1259
  6. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   4
   906
  7. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   10
   869
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   226
   770
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   186
   718
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   683
  Aihe