Microsoftin sähkösyöppöhankkeet peruttava välittömästi!

Anonyymi

Sähköä ei Suomessa riitä kotitalouksille kohtuuhintaan vaikka yli 10 vuotta myöhässä tuleva Olkiluoto 3 on valmistumassa.

Siksi On järjetöntä sallia Fortum-Microsoft datakeskus -hankkeet Espoossa ja muualla Suomessa: nuo keskukset kuluttavat aivan järjettömän määrän sähköä, jota ei nyt riitä tavalliselle ihmisille eikä esim vientituloja Suomeen tuoville firmoille.

Rakennammeko Olkiluoto nelosen, jotta voimme tarjota mitätöntä hyötyä Suomelle tuoville Microsoft-firmoille sähköä?
OLEMMEKO HÖLMÖLÄ?

Datakeskukset pitää rakentaa maihin, joissa sähkö voidaan tuottaa mahdollisimman ympäristöystävällisesti, esim aurinkoenergialla!

Nyt Marin pois lomilta ja oikeasti hommiin!

7

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kysymyksen voisi myös esittä vihreille ja viherterroristijärjestöille jotka jo 20 vuotta sitten vastustivat lisäydinvoiman rakentamista. Nyt juuri heidän typeryyden takia ollaan sähköenergiapulassa. Miksi heidän piti olla silloin niin tyhmiä?????????

      • Anonyymi

        Vihreät hankkivat suosionsa olemalla ydinenergiaa vastaan. Sen sijaa Venäjältä tuotu sähkö ja Venäjältä tuotu kaasu olivat heidän mielestään hyvä (harashoo).

        Voi sitten miettiä että mistä esimerkiksi Saksan vihreiden suuri into sitoutua Venäjästä riippuvaiseksi oli peräisin. Ideologian kautta oli helppo ohjata hyödylliset idiootit tekemään Venäjälle palveluksen.

        Mitähän ideologia ja tunne edellä tehtäviä idiotismeja Vihreät tällä hetkellä tukevat?


      • Anonyymi

        Ydinvoiman vastustaminen on tietysti järkevää koko ajan. Sensijaan sähkön käytön holtiton lisääminen on valtava ongelma joka on laajasti yhteydessä digitointiin ja tietokone hörhöilyyn. Kansa ei tajua ongelmaa eikä sen laajuutta. Media ja erityisesti Yle on kunnostautunut tämän asian levittämisestä positiivisesti vailla ajattelua seurauksista. Emme tarvitse puupäitä hoitamaan kansantaloutta emmekä tarvitse mediaan pikkulapsia hoitamaa propagandaa joka viottaa Suomen asiat täysin pieleen.Puolueilla on määräysvalta jonka ne ovat käyttäneet täysin väärin. Nyt ei ole kyse rahasta pelkästään vaan elämän perustarpeista jotka on unohdettu puolueissa täysin keinottelun takia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihreät hankkivat suosionsa olemalla ydinenergiaa vastaan. Sen sijaa Venäjältä tuotu sähkö ja Venäjältä tuotu kaasu olivat heidän mielestään hyvä (harashoo).

        Voi sitten miettiä että mistä esimerkiksi Saksan vihreiden suuri into sitoutua Venäjästä riippuvaiseksi oli peräisin. Ideologian kautta oli helppo ohjata hyödylliset idiootit tekemään Venäjälle palveluksen.

        Mitähän ideologia ja tunne edellä tehtäviä idiotismeja Vihreät tällä hetkellä tukevat?

        Halpa energia oli tietysti hyvä asia mutta kallis ei. Pitäisi toimia niin ettei joduttaisi halvan loukkuun kuten Suomi teki. Syypäitä olivat kaikki puolueet jotka pistiväöt voitot taskuihinsa ajattelematta mitään tulevaisuudesta. Fortumhan jakoi puolueille miljardeja joka vuosi vailla häpeää teostaan. Niillä rahoilla puolueet loivat kovapalkkaiset virkamiesarmeijansa ja rikastuivat kansan maksamilla ylihintaisilla energioilla jopa tappoivat ihmisiä myrkyillä Fortumin laitosten kupeella mitään välittämättä,ei edes ympäristömääräyhsistä. Tässäkin Vihreät olivat tiiviisti mukana eikä asioita ole käsitelty lainkaan. Tällainen politikointi on hävettävää koska seuraukset koskettavat omia joukkoja.


    • Anonyymi

      Microsoft ja muut ATK firmat pitää laittaa vastuuseen toiminnastaan joka on suurin syy ilmastonmuutokseen. Ihmiset ei tarvitse rahaa eikä vapaa-aikaa.Sensijaan tarvitaan työtä jolla tuotetaan välttämättömiä tarpeita ilman fossiilisia pottoaineita .Rahan teko tietokoneilla on syy rappioon .Nyt on tuhottu talouskin sen takia. Seurauksena on vakavia asdioita joita lapset ei ymmärrä.Turismi ja huvittelu on pilannut koko ihmiskunnan.

    • Anonyymi

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍

      💋 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    • Anonyymi

      Nyt näkyy Espoon työmaalla jo edistystä, työmaateitä on tehty ja kaivuutöitä aloiteltu, nimeltään alue on Hepokorvenkallion datakeskus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1815
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe