Ruotsi sos.dem pääministeri aiheutti shokin "suvaitsevaisille"

Anonyymi

sanomalla, että "Emme halua tänne Chinatownia, Somalitownia tai Pikku Italiaa"

Andersson kertoo edelleen, että segregaatio (eriytyminen) on suuri ongelma tänä päivänä. Hänen mukaansa kun ihmisiä tulee ympäri maailmaa, niin kaikki asutetaan samalle alueelle, jossa lopulta harva puhuu ruotsia, harva käy töissä ja monelle on vaikeaa tulla osaksi yhteiskuntaa.

Totuudesta ei pääse.

4

118

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomen nykyhallitus pyytää Ruotsin "kaltoinkohtelemat" maahanmuuttajat tulemaan Suomeen.

  • Magdalena on oikeassa. Kaikki tuon tienneet jo kauan kauan aikaa. Esim. aikaisemmin kun porvarit hallitsi, niin maahanmuutto oli erittäin suurta. Ettekö muista kun Reindfelt pyysi ruotsalisia aukaisemaan sydämensä pakolaisille ja sanoi että Ruotsissa on vielä paljon tilaa. Siitä alkoi hänen loppu pikku hiljaa ja kannatus loppui ja vaaleissa 8 vuotta sitten sociaalidemarit voitti.
   Jotta turha on syytellä sociaalidemareja kaikesta. Porvareilla oil valtavan suuri maahanmuutto hallitusvuosiensa aikana. Sociaalidemarit sen sijaan on pienentäneet maahanmuuttoa joka vuosi ja esim. halunnut että noita kehnoja alueita alettaisiin parantamaan monella eri tavalla mutta porvarit on äänestäneet alas sellaiset ehdotukset ja nythän esim. M on täysin SDn armoilla.
   Sd toimii rasistisesti mitä tulee maahanmuuttajiin, siitä ei pääse mihinkään ja on oletettavaa että oikeisto ei voita tai ei voi perustaa uutta hallitusta. johtuen SD rasistisesta luonteesta.
   Jos oikeisto alkaa hallita, tulee ruotsalaiset taas jälleen kerran pahaan tilanteeseen. Se että esim. M alkaisi hieman jahdata maahanmuuttajia, ei tekisi huonoasaisten ruotsalaisten tai maahanmuuttajien elämää paremmaksi. Päin vastoin. M aikoo huonontaa sairaskassasysteemiä taas jos moni pitkäaikaissairas joutuu taas sociaalituen armoille. Samoin haluaa M huonontaa työttömyyskassaa. He siis haluaa huonommat olot heille joilla jo on huono tilanne. Raha minkä he säätäisi tuolla tavalla annettaisiin heille joilla on asiat hyvin. Se on sitä oikeisto-politiikkaa se.

   • Anonyymi

    Pitäiskö heidän avata sydämensä, eikun lompakkonsa kaikille maailman sairaille ja työttömille? Perse ei vaan kestä sellasta tai kaikki ovat samaa köyhää massaa. Vasta sittenkö vieraat poistuvat kun ei ole enää kupattavaa?


  • Anonyymi

   Itäkeskus - lähi Itäkeskus

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   334
   1481
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   61
   1174
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   959
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   413
   928
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   83
   881
  6. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   851
  7. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   843
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   58
   786
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   66
   738
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   695
  Aihe