Venäjällä eletään kuin pohjoiskoreassa

Anonyymi

Venäjä on fasistinen valtio

Näyttävä ratsia venäläisen oppositio­poliitikon kotiin – vuosien vankeus uhkaa sanoista ”hyökkäys Ukrainaan”

29

142

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   AbZurdistanissa tämäkin on mahdollista. Kielletty sana ja kielletty puheenaine.

   • Anonyymi

    Onko toi venäläinen ku kasvattaa villisikoja outoja harmaita vuohia Parikkalan seudulla ja mitä nää on jotka tuo lohta laatokalta meidän jokeen.


  • Anonyymi

   Kyse on väitteestä, että valtio toimii lakiansa vastaan. Kyse ei ole hyökkäyksestä, vaan operaatiosta, separatistien oikeuksien puolustamiseksi ja natsittuneen Ukrainan hallinnon eliminoimiseksi. Ukraina kuuluu Venäjän imperiumin piiriin; se, että Neuvostoliiton hajottua, Ukraina eriytyi erilliseksi maaksi oli virhe, jota myös pyritään korjaamaan. Paljon korjattavia asioita Venäjän listalla, ja rauhanomaista ratkaisua tarjottiin. Ukrainan päätti kuitenkin taistella natsien puolella veljeskansaansa vastaan.

   • Anonyymi

    "Kyse on väitteestä, että valtio toimii lakiansa vastaan. "

    Niin ?entä sitten?
    Ei kai mielipiteen ilmaisu oikeuta kenenkään vangitsemista vaan avointa keskustelua jos asia vaivaa .

    Kirjoitathan sinäkin täyttä paskaa juuri kirjoituksessasi eikä sinua kukaan viitsi asian tiimoilta pidättää ja tuomita koska sen kuuluu olla jokaisen ihmisen perusoikeus "mielipiteen vapaus" nimityksellä.

    Meidän Suomalaisten isoisät taistelivat sen puolesta että sinäkin Tiltuseni saat sanoa mielipiteesi pelkäämättä sen puolesta että sinua rangaistaisiin siitä...se että mielipiteellesi nauretaan ja sitä pidetään vain todella amatöörimäisenä propagandana ei vähennä oikeuttasi sanoa sitä mitä Kremli käskee Suomen laki suojelee sinua asiassa..

    Siksi ihmettelemme täällä lännessä tällaisia pidätyksiä mitä kotimaassasi tapahtuu ja ennen kaikkea sitä että kansalaiset hyväksyvät tällaisen mielivaltaisen toiminnan hallinnoltaan .


   • Anonyymi

    Mitä pahaa on siinä,että haluaa elää omassa piirissään? Mitä hyvää on siinä,että jokin vieras etäinen omia etujaan ajava määrää asioistasi. Takana on sairas nokkimisjärjestyksen halu,määrätä muita ihmisiä metatasolla ilman semanttisia fiktiivisiä höpinöitä.


   • Anonyymi

    Stalinistit kuulkaa aseilla miehitti toisten maita. Venäjällä on monia uskontoja slaavit ei ole ainoa heimo sielläkään.


  • Anonyymi

   Millä perusteella muka Ukraina kuuluu Venäjän imperiumin piiriin?

   Ja sössötätkö nyt ihan oikeasti, että maailmassa voitaisiin palauttaa maiden rajat johonkin muutaman sada vuoden takaisille sijoilleen?

   Palautettaisiinko Suomi silloin osaksi Ruotsia vai tsaarin aikaista Venäjää ja tulisiko putinista tsaari?

   Aivan käsittämätöntä typeryyttä, voiko joku ihan oikeasti tuollaista historitaan palaamista esittää.

   • Anonyymi

    Pitäisikö Itävalta-Unkari, pyhä saksalaisroomalainen keisarikunta,Rooman valtakunta palauttaa? Höpöhöpöunelmia tuo Venäjän vanhan alueen palauttaminen. Nykyihmiset eivät halua enää jonkun vallanhimoisen orjiksi.


   • Anonyymi

    Pietarin kaupunki olisi sitten ruotsia.


   • Anonyymi

    Paljon neukut on vienyt varastettua rakennustarvikkeita Venäjälle. Puhutaan nyt synneistä.


  • Anonyymi

   Putinin Venäjällä eletään Neuvostoliitto aikaa. Elävät menneisyyttään uudestaan. Venäjän tapa toimia ei vain toimi enää nykypäivänä. Krim kuuluu Ukrainalle, se on sata varma asia kaikille muille paitsi Putinisteille. Valheilla ja manipuloimisilla ei mahdollisuuksia vaikuttaa lopputulokseen.

   Lähtökohtana oltava, että Venäjä häviää sodan ja maksaa kalliisti omasta operaatiostaan. Opetus oltava sellainen, ettei vastaavaa tapahdu enää toiste, mitä se vaatii. Ehkä Lech Walesalla on tähän fiksu visio, joka yhtenä vaihtoehtona. Venäjälle voi antaa vaihtoehtoja, mutta kaikki ovat heille vähemmän mieleisiä.

   Jos Venäläisille antaa liikaa valtaa ja oikeuksia, muu maailma tulee kärsimään siitä. Tyhmyyttä ollaan nyt nähty niin paljon, että tyhmyydelle ei saa antaa enää jalan sijaa. Täytyy osata ennakoida tulevaa, että uudet sukupolvet tarvi enää tällaisia ongelmia käsitellä. Putin on tyhmän rohkea, jos sellaiselle antaa pikkusormen, se vie koko käden.

   Vastuut oltava pahoille teoille. Sanktiot oltava tällaisille hölmöilyille sellaisia, ettei sama toistui enää ikinä. Venäläiset on itse keittäneet tämän sopan valheillaan, siksi maksun oltava sen mukainen. Elämä opettaa virheistä heillekin enemmän järjen ja älyn käyttöä.

   Ihmiset viisastuu tulevaisuudessa aina vaan enemmän, ymmärretään kaikkea paremmin. Maailma muuttuu ja Venäjän on myös muututtava. Mitä se vaatii tulevaisuudessa? Uhkat on minimoitava. Mitä se vaatii Venäläisiltä, että ymmärtävät yhteistä hyvää paremmin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Yksinkertaista: Venäjällä tapahtuu aivan muuta, Osanotto. Keksi jotai uskottavampaa.

  • Anonyymi

   Mistä kukaan palstalla tietää, miten Pohjois-Koreassa eletään?
   Käytössä on vain länsimedian propaganda.
   Sen tiedän ettei maan johto antanut myrkkypiikittää kansaansa.

   • Anonyymi

    ?

    Et siis tiedä mitään 😆

    Kun P-Korea aloitti koronarokotukset Kim Jong Un kutsui piikkejä kuolemattomaksi lemmenjuomaksi ja lahjaksi häneltä kansalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ?

    Et siis tiedä mitään 😆

    Kun P-Korea aloitti koronarokotukset Kim Jong Un kutsui piikkejä kuolemattomaksi lemmenjuomaksi ja lahjaksi häneltä kansalle.

    Pohjois-Korea on itsenäinen maa ja tekee itsenäisiä päätöksiä, sen tiedän.
    Kieltäytyi mm. myrkkypiikittämästä omaa kansaansa...siis toisin kuin meillä.


   • Wikipedia:

    "Koronaviruspandemia Pohjois-Koreassa on osa koronaviruksen maailmanlaajuista levittäytymistä. Pohjois-Korea sulki rajansa, kun koronavirus alkoi levitä Kiinassa. Maa varautui koronaviruksen uhkaan karanteenein ja kokoontumiskielloin, minkä lisäksi tehtaat alkoivat tuottaa kasvomaskeja ja pääkaupungin kulkuvälineitä desinfioitiin. Pohjois-Korean terveydenhuolto on pääosin puutteellinen. Vain Pjongjangissa on hyvin varustetut sairaalat.[1] Lääkkeitä juuri ole, käytetään itse tuotettuja rohtoja[2]. Hygieniakaan ei aina toimi, saippuasta on pulaa. Ihmiset eivät monesti noudata rajoituksia ja ohjeita. Pohjois-Korea ei ole kertonut vahvistetuista tartunnoista, muttei ole niitä kiistänytkään.[3][4] Epäviralliset tiedot kertoivat, että maassa on ollut tartuntaryppäitä.[5] Ei osata sanoa, miten laajalle virus on levinnyt Pohjois-Koreassa.[6] 26. heinäkuuta Pohjois-Korea ilmoitti virallisesti ensimmäisestä koronavirusepäilystä.[7] Pohjois-Korea on perustanut koronaviruspotilaille karanteenileirejä. Niiden olot ovat niin huonot, että ihmisiä on kuollut koronaviruksen lisäksi myös nälkään.[8][9] Pohjois-Korea vahvisti että maassa on koronavirusepidemia 12. toukokuuta 2022."

    Haha. Tilttun ihannemaa.


  • Anonyymi

   Jekaterinburgin entinen pormestari oli muuten viimeinen vaikutusvaltainen oppositiopoliitikko Venäjällä: kaikki muut ovat paenneet ulkomaille tai heidät on suljettu vankileireille.

   • Anonyymi

    Ekaterina Burg oli yksi kemiallisten aseitten valmis paikka sotien aikana ja Kuolan kylät.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ekaterina Burg oli yksi kemiallisten aseitten valmis paikka sotien aikana ja Kuolan kylät.

    Venäjän 4.suurin kaupunki jossa tsaari perheineen aikoinaan murhattiin. Neukkulan aikana paikka kulki nimellä Sverdlovsk ja oli ulkomaalaisilta suljettu kaupunki muistaakseni.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjän 4.suurin kaupunki jossa tsaari perheineen aikoinaan murhattiin. Neukkulan aikana paikka kulki nimellä Sverdlovsk ja oli ulkomaalaisilta suljettu kaupunki muistaakseni.

    Venäjällä on vieläkin kymmeniä suljettuja kaupunkeja johon turistilla ei ole asiaa. Paikallisetkin tarvitsevat niihin kulkuluvat. Tätä on vapauksiin tottuneen lännessä vaikea käsittää, mitä halutaan piilottaa.
    Villen ohjelmassakin tätä sivuttiin, mutta kuuluisuus avasi portteja Villelle, ja hän kävi joissain suljetussa kaupungissa. Tosin varjostavat kannoilla, ettei kaikkea päässyt näkemään.


   • Anonyymi

    "Jekaterinburgin entinen pormestari" on narri, jo pitkään. Etkö tietänyt?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Jekaterinburgin entinen pormestari" on narri, jo pitkään. Etkö tietänyt?

    Emme tienneet. Mutta te siellä Pietarin trollitehtaalla varmaan tiedätte paremmin eh?


  • Anonyymi

   Pietarin tiltut ja muut putinistit kovasti aina mainostaneet että venäjällä on kuulemma aito sananvapaus ja siellä saa sanoa aivan mitä tahtoo ja haukkua poliitikkoja, seksuaalivähemmistöjä, ulkomaalaisia yms. Nyt venäjällä joutuukin useiksi vuosiksi vankilaan ja vain yhden sanan takia 🤣😂

   • Anonyymi

    On siellä uusnatsi nuoriso ryhmät.


   • Anonyymi

    kuvaamasi todellisuus kuuloistaa kiinnostavalta. oletko varma, ettei tämä kiinnosta rehellisiä ihmisiä?


  • Anonyymi

   Siellä joku seonnut meditointiin.

  • Anonyymi

   Puhutaan synneistä !

   • Anonyymi

    "Puhutaan synneistä !"
    Ja sähkölaskusynti näistä pahin :)


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Toni Niemisen lapset otettu huostaan

   Heidi Nieminen, Tonin ex vaimo onko kyseessä? Eihän Tonilla ole muiden naisten kans enää niin pieniä lapsia? Eli mitä siellä on tapahtunut? Neljä last
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2588
  2. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   456
   1811
  3. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   13
   1376
  4. Soini lähdössä viemään persuilta ääniä

   Soini harkitsee lähtevänsä jo seuraavissa eduskuntavaaleissa ensi keväänä ehdokkaaksi. Myös EU vaalit parin vuoden kuluttua häntä kiinnostavat. Aika m
   Perussuomalaiset
   118
   1206
  5. Taas sun kuvaasi

   katselin 🤣🙆‍♂️
   Ikävä
   58
   982
  6. Bonussyy seuraavan askeleen ottamiselle

   Huvittaa jo valmiiksi joidenkin reaktio jos tulevaisuudessa näkevät meidät yhdessä.
   Ikävä
   57
   840
  7. Venäjän rintama romahtanut. Lännen pitää alkaa miettiä pilkotaanko venäjä useaksi pikkuvaltioksi

   Venäjän rintama näyttää romahtaneen täysin myös Hersonin suunnalla. Asiasta twiittaa muun muassa sotahistorian asiantuntija ja suomenkielistä Ukraina
   Maailman menoa
   180
   750
  8. Persut erotti rokotekriitikon

   Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
   Maailman menoa
   176
   718
  9. Kysy mitä vain peurasta torstaina 6.10. kello 14-20

   Suomen riistakeskuksen asiantuntijat vastaavat Suomi24:n käyttäjien kysymyksiin Puhutaan peurasta -keskustelussa torstaina 6.10. kello 14—20. Valkoh
   Suomi24 Blogi ★
   12
   711
  Aihe