Sanna Marin ja yhteiskunta

Anonyymi

En yksilöisi esiin tulleita bilevideoita yksinomaan pääministeriin, sillä asia tuntuu olevan nuorten kouluttuneiden ihmisten keskuudessa esillä paljon.

Heiltä vaaditaan, sanoisin melkein mahdottomia ja varsinkin naisilta, vaikka eihän sitäkään enää saisi sanoa. Minulle kerrottiin juuri, että päiväkodissa ei saa kutsua tädiksi, vaan etunimellä tai rouva ti herra. Järkyttävää.

Tunnen useita korkeasti koulutettuja nuoria naisia ja he ovat hyvin vastuullisissa toimissa, heihin kohdistetaan valtavat paineet. Ja voinette arvella, ketkä paineita laittavat, vanhempi polvi ja miehet.

Moni nuori nainen on Marinin tavoin, melkein luuranko, hoitaa kuntoaan kovalla liikunnalla ja biletys menee liian syvälle.
Heistä meidän pitäisi pitää parempaa huolta, he ovat arvokas asia Suomelle. Nyt heitä riistetään joka suunnasta, myös tämä juhlinta on riisto, sinne löytyy porukkaa, jotka etsivät tämän nuoren ihmisen kautta esille tulo kanaviaan, eli peli on kovaa.

Niin todella ihmisiä hekin ovat ja tarvitsevat niitä luotettavia oikeita ystäviä, joita ei edes tarvitse olla monta, jotka pysyvät rinnalla ja biletys ei tule lööppeihin ja muutoinkin pysyy ilona, eikä mene lattian tasolle ryömiseen.

NYt sitten tuli sellainen merkki, jonka peseminen ei onnistu.
Kysyisin nuorilta, kuinka moni uskoo, että 9 päivän juhlinta lähes putkeen antaa luotettavan kuvan ihmisestä. Minä jäisin miettimään, kuinka voisimme auttaa, jotta elämää voisi elää, ilman viinalla huuhtelua.

En kirjoittaisi tätä, ellei olisi huoli myös näistä muutamista tuntemistani nuorista pitkälle koulutetuista ja vaativassa tehtävässä toimivista naisista ja miehistäkin.
Tuetaan ei riistetä.
Marinkin on ollut valtavien paineiden aikana toimessa. Aika jota sodan jälkeen ei ole ollut, jokainen elämme erilaisia aikoja.

Jo oman työni aikaan alkoi painostus, jotta tuloksia ja niistä muistutettiin jokainen päivä, unohtaen, että täytyy ottaa huomioon asioihin menevä aika ja mahdollisuudet monesti ympäristöstä tai muusta riippuen.
Esim. laki asettaa esteitä nopeaan asioiden hoitamiseen, tarvitaan erilaisia päätöksiä erilaisista paikoista ja se ei ole joustavaa, vaan aikaa viepää.

Nämä nykyiset nuoret ihmiset osaavat paljon ja tekevät paljon, heille pitää suoda lomarauha. Heitä pitää arvostaa, jotta hekin arvostavat arvoja.

Mutta virka asema ei poistu lomallakaan, joten käyttäytymisessä tulee ottaa huomioon sekin seikka.
Varmasti olisin itsekin lentänyt ulos kuin lumiukko jos biletys olisi mennyt liian kovaksi. Ja viinalla ei huolet katoa ja saa levätyksi se on varmaa.
Onko jokin sittenkin vialla.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Siivooja Auri Kananen ei hätkähdä "mörskäkoteja": Tuhohyönteisiä, tiskit likoamassa pari vuotta...

    Kananen siivoaa järkyttävään kuntoon päässeitä koteja - ja elättää itsensä somesisällöillä. Vastaan on tullut kaikkea maan ja taivaan väliltä: vuosien
    Maailman menoa
    41
    2385
   2. Ok. Hyvä sait mut vihaamaan itseäsi

    Oletko nyt tyytyväinen . Hyvästi
    Ikävä
    311
    2318
   3. Nyt ei enää kantaverkon siirtokyky kestä tuulivoiman lisäystä

    Uudet tuulivoimalat joutuvat seisomaan tyhjän panttina. Tuliko ongelma taas yllättäen ja pyytämättä. Mitä siellä Fingridissä on nämä vuodet puuhailtu,
    Maailman menoa
    155
    2029
   4. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

    Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
    Ikävä
    116
    1764
   5. Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi hörppivät viiniä - Otto harmistuu Assin reaktiosta: "Mikä..."

    Otto ja Assi viettävät ekaa juhannusta yhdessä. Yhteinen viinihetki ei suju ihan kuin strömsössä… Tsemii Otolle, oot symppis! Varo juonipaljastuksi
    Ensitreffit alttarilla
    7
    1655
   6. Onko sinulla ja hänellä

    kuinka paljon ikäeroa?
    Ikävä
    103
    1641
   7. Persut erotti rokotekriitikon

    Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
    Maailman menoa
    235
    1506
   8. Mitä luulet muiden ajattelevan jos näkisi

    käsipuolessas hänen, sen ihmisen jota täällä ikävöit?
    Ikävä
    112
    1299
   9. Se on mies nyt niin, että sydämeni ei kestä tätä

    Kaipuuta, eikä tätä radiohiljaisuutta. Voitko tehdä jotain?
    Ikävä
    72
    1090
   Aihe