Tässä syy miksi lännen pitäisi nyt jo armotta hyökätä venäjälle

Anonyymi

Nyt puhuvat tavalliset venäläiset: Täystyrmäys väitteille kapinasta Putinia vastaan – "Sellaisia merkkejä ei todella ole"

12

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole mitään tarvetta hyökätä Venäjälle, mutta ajaa venäläiset pois koko Ukrainasta.

    • Anonyymi

      Juu kannattaa ehdottomasti ajaa Putte epätoivoiseen tilanteeseen. Venäjän periaate on käyttää ydinaseita, kun maan turvallisuus on uhattu.

      • Anonyymi

        Kylmän sodan aikana vielä pelättiin ydinsotaa. Ei enää. Venäjä ei sitäkään sotaa voittaisi. Eivät ole niin tyhmiä tai hulluja että siihen lähtisivät.


    • Anonyymi

      Sotaa ei kannatta laajentaa yhtään enempää kuin on pakko. Ukrainan alueelta Venäjän armeija tulee häätää ilman mitään kompromisseja.

      Kuten viittaamassasi ? uutisessa nuori nainen totesi, monet hänen tuttavistaan ovat jättäneet Venäjän ja hän itsekin lähtee Saksaan opiskelemaan. Ei ole vaikea arvata, että tuskin tulee takaisin. Venäjän nuori opiskellut väestö äänestää jaloillaan. Ilmeisesti ulkomaille on lähtenyt jo satoja tuhansia. Se ei tunnu määrällisesti kovin paljolta, mutta jos se porukka on parhaiten koulutettua nuorta väestöä, se on paha suonenisku Venäjän tulevaisuudelle.

      Venäjä tulee (kuten Gasparov ennusti) todennäköisesti taantumaan Kiinan vasallivaltioksi ja raaka-ainevarastoksi. Infran modernisointi NL:n kaatumisen jälkeen on perustunut länsitekniikkaan ja nyt kun varaosia ei tule, infra rapistuu. Puoli vuotta on lyhyt aika, mutta kun vuosihuolot jäävät varaosien puutteessa tekemättä, tehtaan alkavat pysähdellä, lentokoneet (länsimailta varastetut) jäävät maihin, Mersuja ja Bemareita alkaa seisoa parkkipaikoilla, öljyt jäävät pumppaamatta lähteistä...
      Tämä ei tapahdu muutamassa kuukaudessa, mutta jo parin vuoden päästä Venäjän infra on syvällä kusessa. Korvaavaa ei siinä ajassa rakenneta mitenkään, eikä siihen varmaan olisi rahaakaan, kun kaikki menee sotimiseen.

    • Anonyymi

      ei kai siinä mitään , pinnan alta ja päältä saatanat , tsunami ydinase torpedot, jne.

      kaiken helvetin päästä irti ja muut omansa

    • Anonyymi

      Lännen ei tule hyökätä venäjälle, vaikka ukrainalla sinällään siihen olisikin moraalinen oikeutus. Sen sijaan kaikki tarpeellinen panostus on käytettävä siihen että ukraina kykenee palauttamaan valtiollisen koskemattomuutensa.

      Siihen lännen on kuitenkin varauduttava, että venäjä voi järjenvastaisesti eskaloida vihollisuuksiaan aivan uusilla rintamilla.

      Kieltämättä siitä valheesta on jo syytä luopua, että kysymyksessä olisi "putinin sota". Yhtä paljon kuin WW2 olisi ollut "hitlerin sota".

    • Anonyymi

      Ilman muuta nyt lännen pitää romuttaa Moskova!

    • Anonyymi

      Ei venäläiset voi päästä tästä niin ettei heille tule myös omalla maallaan merkittäviä miestappioita. Sodan aloittajan täytyy maksaa hinta jonka muistavat. Se tapahtuu Venäjällä ja ihmishenkinä!

    • Anonyymi

      Lännen ei tule hätäisesti hyökätä yhtään mihinkään, vaan keskittyä rakentamaan omaa turnauskestävyyttään. Toki varautuen venäjän mielisairaan aggression ilmentymiin.

      Nykyinen energiakriisi on ilmiö jonka ainoa taustavaikuttaja ei venäjä suinkaan ole, vaikka laukaisikin sen realisoitumisen. Mutta kriisi on samalla myös mahdollisuus. Nyt euroopalla on historiallinen mahdollisuus uudistaa koko energiapolitiikkansa ja teknologiansa tälle vuosituhannelle. Onko se halpa projekti ja onnistuuko se nostamatta persustaan penkistä? Ei todellakaan. Mutta pitkällä aikavälillä se on välttämättömyys.

    • Anonyymi

      "Nyt puhuvat tavalliset venäläiset: Täystyrmäys väitteille kapinasta Putinia vastaan – "Sellaisia merkkejä ei todella ole""

      Silloin kun kapinoidaan maata johtavaa junttaa vastaan pyrkimällä tappamaan sen jäseniä, ei kapinasta huudella tavallisille pietarilaisille kaduntallaajille.

      • Anonyymi

        jos tosiaan menestystä aikovat, parempi olla luotettavana soluna kuten noista terroista ilmenee, aina joku putkahtaa aktiivi toimintaan kuten ruotsissa kuorma autolla perheen isä alkoi jyrätä väestöä vägenillä


      • Anonyymi

        Jos sellainen "kapina" jossain kytee, niin ehkä armeijassa ja Putinin lähipiirissä. Putinin sotaretki Ukrainaan on varmasti jokaisen sitä läheltä seuranneen mielestä olut katastrofaalinen virhe. Varmasti moni miettii, miten tilanteesta pääsisi irti ja todennäköisin vaihtoehto olisi Putinin syrjäyttäminen ja uuden johdon aloittamat rauhanneuvottelut.

        Putin on vaan varmistanut selustansa, kuten vainoharhainen sotilastiedusteluun koulutettu ihminen tekee. Putinilla on käytännössä oma armeijansa näppinsä alla, joten vallankaappauskaan ei ole yksinkertainen asia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe