Tässä syy miksi lännen pitäisi nyt jo armotta hyökätä venäjälle

Anonyymi

Nyt puhuvat tavalliset venäläiset: Täystyrmäys väitteille kapinasta Putinia vastaan – "Sellaisia merkkejä ei todella ole"

12

115

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei ole mitään tarvetta hyökätä Venäjälle, mutta ajaa venäläiset pois koko Ukrainasta.

  • Anonyymi

   Juu kannattaa ehdottomasti ajaa Putte epätoivoiseen tilanteeseen. Venäjän periaate on käyttää ydinaseita, kun maan turvallisuus on uhattu.

   • Anonyymi

    Kylmän sodan aikana vielä pelättiin ydinsotaa. Ei enää. Venäjä ei sitäkään sotaa voittaisi. Eivät ole niin tyhmiä tai hulluja että siihen lähtisivät.


  • Anonyymi

   Sotaa ei kannatta laajentaa yhtään enempää kuin on pakko. Ukrainan alueelta Venäjän armeija tulee häätää ilman mitään kompromisseja.

   Kuten viittaamassasi ? uutisessa nuori nainen totesi, monet hänen tuttavistaan ovat jättäneet Venäjän ja hän itsekin lähtee Saksaan opiskelemaan. Ei ole vaikea arvata, että tuskin tulee takaisin. Venäjän nuori opiskellut väestö äänestää jaloillaan. Ilmeisesti ulkomaille on lähtenyt jo satoja tuhansia. Se ei tunnu määrällisesti kovin paljolta, mutta jos se porukka on parhaiten koulutettua nuorta väestöä, se on paha suonenisku Venäjän tulevaisuudelle.

   Venäjä tulee (kuten Gasparov ennusti) todennäköisesti taantumaan Kiinan vasallivaltioksi ja raaka-ainevarastoksi. Infran modernisointi NL:n kaatumisen jälkeen on perustunut länsitekniikkaan ja nyt kun varaosia ei tule, infra rapistuu. Puoli vuotta on lyhyt aika, mutta kun vuosihuolot jäävät varaosien puutteessa tekemättä, tehtaan alkavat pysähdellä, lentokoneet (länsimailta varastetut) jäävät maihin, Mersuja ja Bemareita alkaa seisoa parkkipaikoilla, öljyt jäävät pumppaamatta lähteistä...
   Tämä ei tapahdu muutamassa kuukaudessa, mutta jo parin vuoden päästä Venäjän infra on syvällä kusessa. Korvaavaa ei siinä ajassa rakenneta mitenkään, eikä siihen varmaan olisi rahaakaan, kun kaikki menee sotimiseen.

  • Anonyymi

   ei kai siinä mitään , pinnan alta ja päältä saatanat , tsunami ydinase torpedot, jne.

   kaiken helvetin päästä irti ja muut omansa

  • Anonyymi

   Lännen ei tule hyökätä venäjälle, vaikka ukrainalla sinällään siihen olisikin moraalinen oikeutus. Sen sijaan kaikki tarpeellinen panostus on käytettävä siihen että ukraina kykenee palauttamaan valtiollisen koskemattomuutensa.

   Siihen lännen on kuitenkin varauduttava, että venäjä voi järjenvastaisesti eskaloida vihollisuuksiaan aivan uusilla rintamilla.

   Kieltämättä siitä valheesta on jo syytä luopua, että kysymyksessä olisi "putinin sota". Yhtä paljon kuin WW2 olisi ollut "hitlerin sota".

  • Anonyymi

   Ilman muuta nyt lännen pitää romuttaa Moskova!

  • Anonyymi

   Ei venäläiset voi päästä tästä niin ettei heille tule myös omalla maallaan merkittäviä miestappioita. Sodan aloittajan täytyy maksaa hinta jonka muistavat. Se tapahtuu Venäjällä ja ihmishenkinä!

  • Anonyymi

   Lännen ei tule hätäisesti hyökätä yhtään mihinkään, vaan keskittyä rakentamaan omaa turnauskestävyyttään. Toki varautuen venäjän mielisairaan aggression ilmentymiin.

   Nykyinen energiakriisi on ilmiö jonka ainoa taustavaikuttaja ei venäjä suinkaan ole, vaikka laukaisikin sen realisoitumisen. Mutta kriisi on samalla myös mahdollisuus. Nyt euroopalla on historiallinen mahdollisuus uudistaa koko energiapolitiikkansa ja teknologiansa tälle vuosituhannelle. Onko se halpa projekti ja onnistuuko se nostamatta persustaan penkistä? Ei todellakaan. Mutta pitkällä aikavälillä se on välttämättömyys.

  • Anonyymi

   "Nyt puhuvat tavalliset venäläiset: Täystyrmäys väitteille kapinasta Putinia vastaan – "Sellaisia merkkejä ei todella ole""

   Silloin kun kapinoidaan maata johtavaa junttaa vastaan pyrkimällä tappamaan sen jäseniä, ei kapinasta huudella tavallisille pietarilaisille kaduntallaajille.

   • Anonyymi

    jos tosiaan menestystä aikovat, parempi olla luotettavana soluna kuten noista terroista ilmenee, aina joku putkahtaa aktiivi toimintaan kuten ruotsissa kuorma autolla perheen isä alkoi jyrätä väestöä vägenillä


   • Anonyymi

    Jos sellainen "kapina" jossain kytee, niin ehkä armeijassa ja Putinin lähipiirissä. Putinin sotaretki Ukrainaan on varmasti jokaisen sitä läheltä seuranneen mielestä olut katastrofaalinen virhe. Varmasti moni miettii, miten tilanteesta pääsisi irti ja todennäköisin vaihtoehto olisi Putinin syrjäyttäminen ja uuden johdon aloittamat rauhanneuvottelut.

    Putin on vaan varmistanut selustansa, kuten vainoharhainen sotilastiedusteluun koulutettu ihminen tekee. Putinilla on käytännössä oma armeijansa näppinsä alla, joten vallankaappauskaan ei ole yksinkertainen asia.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   123
   4667
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   489
   2277
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   496
   1713
  4. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   1471
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   63
   1461
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   12
   1075
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   7
   1030
  8. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   241
   916
  9. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   230
   906
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   40
   812
  Aihe