Fakta: Sipilän hallitus pääsyyllinen Uniper-katastrofiin

Anonyymi

Pääsyylliset Uniper-katastrofiin olivat Sipilä, Orpo, Soini ja Lintilä porvarihallituksessa, jotka sallivat Green Deal siirtymässä Fortumin ostaa fossiilisen polttoaineen jättiyrityksen Uniperin. Sipilä laittoi kuuluisat taseet töihin ja jälki on hirveää. Porvari tuhoaa kaiken ja muut saavat korjata jäljet. Fortumin Caruna-sähkönsiirtomonopoli- ja Uniperkauppojen lisäksi mm. UMTS-kaupat, Soklin-lannoitefosfaattikaupat, porvarihallituskauden SE-tason m a m u t u s miljardikuluineen, porvarijohtoisten hallituskausien yli 106 mrd€ jättivaltionvelka, jonka lyhennyksiä ja korkokuluja iso osa nykyisistä menoista.

8

141

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sannan vahtivuorolla Uniper kriisi. Sanna oli tyylilleen uskollisena bileporukan kanssa jatkoilla kun asiaa saksalaisten kanssa käsiteltiin.

   • Anonyymi

    Porvarivaletta suollat ilman valideja linkkejä esittämiisi väitteisiin porvarivalehtelija.


   • Anonyymi

    Sanna oli äitiyslomalla kun tuhon siemenet kylvettiin:

    https://yle.fi/uutiset/3-9297147

    Sipilä yritti avata, mitä taseen töihin laittaminen hänelle tarkoittaa.

    – Tase on omaisuutta ja omaisuuden paremmalla hoitamisella ja omaisuuden arvon kasvulla pystymme rahoittamaan hyvinvointipalveluja ja pistämään niitä uuden kasvun siemeneksi. Tästä siinä on kansanomaisesti kysymys. Omaisuudesta jotain myydään ja johonkin pistetään enemmän ja sillä tavalla saadaan lopputulos paremmaksi.

    Lopputulema Keisarin kansanomaisesta talousosaamisesta: Tämän vuosiotuhannen ja Suomen taloushistorian suurimmat tappiot ikinä!


  • Anonyymi

   UNIPER pitää asettaa konkurssiin.

   • Anonyymi

    Jokaikinen euro Uniperiin sijoitettuna On jo menetetty!Ei senttiäkään enää. Rauramo hattu kourassa Seijan tentissä ykkösaamussa. Seija :"Pääomitusta?" Rauramo "Sijoitus-instrumentti" Mitä eroa? Kiertoilmaisu " Vielä miljardeja kankkulan kaivoon"

    Konkurssi halvin ratkaisu todellakin.


  • Anonyymi

   Saksalaisten kelkassa tulee aina tappio, niin sodassa kuin energia bisneksissä..noo kokoomushan kuittaa kaikki tusailunsa ja töppäilynsä veronmaksajien piikkiin, kuten tavalliseti,, jos haluat riutua ja räytyä, niin äänestä kokoomusta.

  • Anonyymi

   Neste kiitti Sipilää luottamuksesta:"Jättimäinen Biopolttoainejalostamo Rotterdamiin"

   Sippilä:

   ksi kansanedustajissa eniten huolta herättänyt uudistuksen osa on uuden valtion kehitysyhtiön Vaken perustaminen. Yhtiöön on määrä siirtää valtion yhtiöomistuksia, muun muassa osa Nesteestä ja Postista.

   Hallitus on myös esittänyt, että Nesteessä valtion omistusosuus voisi laskea kolmannekseen. Nykyisin valtio omistaa Nesteestä 50,1 prosenttia.

   – Valtion kehitysyhtiön Vaken tehtävä on panna tase töihin uuden kasvun luomiseksi. Korostan, että siirto kehitysyhtiöön ei missään nimessä ole myyntipäätös. Jos yhtiöstä tai sen osasta luovutaan, se vaatii aina oman huolellisen harkinnan, Sipilä linjasi.

  • Anonyymi

   ei pitäisi olla enään epäselvää ja sanoutua irti hallituspuolueista ja kokoomuksesta
   ja valita kaikki uudet johtoon uusista puolueista.
   voi antaa ps. vielä mahdollisuus.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   181
   5743
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   554
   2469
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   85
   1760
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1210
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   278
   1156
  6. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   347
   1145
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   235
   766
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   744
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   56
   672
  10. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   6
   632
  Aihe