Miksiköhän muut maat eivät jatkuvasti pullistele ydinaseilla? Oisko venäjä huomannut mitättömyytensä

Anonyymi

Venäjän entinen presidentti Dmitri Medvedev katsoo, että Venäjällä ei toistaiseksi ole ollut syytä turvautua ydinaseiden käyttöön Ukrainassa. Ranskalaisen La Chaîne Info -uutiskanavan haastattelussa hän kuitenkin mainitsee neljä tilannetta, jolloin Venäjä vastaisi ydiniskulla.

Medvedevin mukaan ballistisen ohjuksen laukaisu Venäjän tai sen liittolaisten alueelle, ydinaseen käyttäminen Venäjää vastaan, isku kriittiseen ydinaseita koskevaan infrastruktuuriin sekä mitkä tahansa Venäjää ja sen olemassaoloa uhkaavat toimet saisivat Venäjän vastaamaan ydinaseilla.

– Tähän mennessä emme ole havainneet tällaisia toimia, hän sanoo Venäjän valtio-omisteisen uutistoimisto Tassin mukaan.

6

92

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mätäjevin horinoista ei pidä sen kummemmin välittää. Sehän käy julkisuudessa aina kun raamatun ennustama antikristus Patrushev tai keula-kuva Putte käskee että ota vuoteesi ja kastele eiku mene ja höpötä.

   Tilannehan on se että jos venäjä käyttää ydinasetta natomaata vastaan, niin nato vastaa samalla mitalla. ja sitä tuskin venäjä tahtoo.

   Ja jos venäjä käyttää ydiasetta sellaista ei natoon kuuluvaa valtiota vastaan jolla itsellään ei ydinaseita ole, niin se tarkoittaa että kansainvälinen ydinsulkusopimus lakkaa olemasta välittömästi, ja muutaman vuoden jälkeen ydinaseet tulevat kuulumaan lähes jokaisen valtion arsenaaliin.

   Ja se mailma tuskin on sellainen jota roistovaltio venäjä tahtoo sillä silloin sen täytyisi aina uutta hyökkäyssotaa aloittaessaan, ja niitä hyökkäyssotia sen täytyy aloitella jotta Patrun ja Puten haave uudesta Venäjä johtoisesta imperiumista toteutuisi, aina myös ottaa se riski että joku aloitettu hyökkäyssota johtaa siihen että jonain päivänä myös moskovassa saattaa jysähtää todella isosti.

   Käyttääkö roistovaltio venäjä taktista ydinasetta Ukrainassa? Tuskin, vaikka sillä voitaisiinkin tehdä jossain aukko Ukrainan puolustuslinjoihin niin ei se silti Ukrainan vastarintaa lopettaisi vaan muuttaisi sen entistä päättäväisemmäksi.

   Ja mikä takaa ettei Ukrainalla ole muutama aikoinaan venäjälle palauttamatta unohtunut taktinen ydinase omastakin takaa, tai ainakin tieto siitä miltä venäjän varikolta sellaisia voi käydä varastamassa tai ostamassa kunhan maksaa käteisellä tai sveitsiläiselle pankkitilille.

  • Anonyymi

   Venäjä on iste aloittanut sotatoimet,siksi moiset kommentit ovat ennenkuulumattomia.Kertoo vain millainen paariavaltio on kyseessä.

   • Anonyymi

    Venäjä on inhottava terroristinen kehitysmaavaltio.


  • Anonyymi

   Venäjän johdossa on käsittämättömän pahat natsityyliset hullut psykopaatit. Kuinka oikeasti on mahdollista, että Venäjän suuri kansa sallii tämän, eikä tee mitään näiden poistamiseksi Kremlistä?

   Venäjän asevoimien komentajat ja kenraalit ovat idiootteja, kun sallivat sotilaidensa täysin turhaan kuolevan ei maansa puolesta, vaan näiden Kremlin paskiaisten puolesta täysin turhassa sodassa, jota tyrannin käskyn mukaan ei sodaksi saa kutsua.

  • Anonyymi

   Putinistien kanssa keskustellaan enää Haagin oikeusistuimessa. Muualla ei.

  • Anonyymi

   Mätäjev ei halua käyttää ydinasetta, koska hän tai joku muu putinin lähipiiristä ei pääsisi silloin putiniksi putinin paikalle.

   Silloin he eivät pääsisi nauttimaan putinin rosvojoukon haalimasta ryöstösaaliista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   2429
  2. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   18
   1625
  3. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   17
   1498
  4. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   1323
  5. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   198
   1051
  6. 68
   983
  7. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   87
   975
  8. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   341
   942
  9. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   53
   908
  10. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   208
   857
  Aihe