Marinin koko kausi ollut virheitä täynnä, tässä luettelo

Anonyymi

Ensin Marin meni twiittaamaan Navalnyn puolesta tammikuussa 2021 ensimmäisenä Suomessa. Asetti Suomen hirveään vaaraan, Venäjä olisi voinut hyökätä ja tapahtua vaikka mitä. Pienen maan olis parempi olla ihan vaan hiljaa. Kaikki sanoivat, että ei pitäisi antaa ulkopolitiikkaa nuoren tyttösen käsiin!

Arvatkaa kuunteliko?

Sitten Marin twiittasi uiguurien puolesta pian sen jälkeen. Ihan hirveä moka taas, Kiina olisi voinut hyökätä tai asettaa meidät kauppasaartoon.Pienen maan olis parempi olla ihan vaan hiljaa. Kaikki sanoivat, että ei pitäisi antaa ulkopolitiikkaa nuoren tyttösen käsiin!

Arvatkaa ottiko opikseen?

Tammikuussa 2022 sanoi, että not my turn. Rehellinen suomalainen mies, jolla ei ole rikoksia eikä epäselvyyksiä ja on isämmaallinen kokoomuslainen Sampsa Kataja voi todistaa ja toinen täysin rehellinen suomalainen kovaa työtä ikänsä tehnyt Kim Väisänen myös menee vaikka valalle, että Marin sanoi niin, vaikka muka jotain mitä lie videoita siitä linkataan. Mitä Marin oikein pelkäsi ja nöyristeli kuin suomettunut haloslainen, pelkäsikö, että Venäjä hyökkää? Olisi pysynyt erillään ulkopolitiikasta, kun ei osaa!

Sitten päivää ennen Venäjän hyökkäystä maikkarilla sanoi, että toivoisi Venäjän johdon muuttavan tapojaan ja että Natoon menemisestä ei edes keskustella. Tämän voi todistaa Aleksi Valavuori ja tosi moni muukin, että näin sanoi. Taas sama Halosesta asti jatkunu nöyristely ja kyykistelylinja, kun Marin ei uskalla niin ei uskalla. Jotain Venäjän hyökkäystäkö se pelkäsi niin kuin Kekkosen aikana?

24.2. Marin taas sohelsi, kun twiittasi heti aamusta, että tuomitsee Venäjän hyökkäyksen. Pienen maan olisi parempi pitää pienempää ääntä, ettei käy huonosti. Ja sitä paitsi, mitään ei tehty. Ennen twiittiä ei lähetetty aseita eikä Suomi julistanut sotaa. Kyllä moni isämmaallinen mies kävi sanomassa Marinin twiittiin suorat sanat siitä toimettomuudesta. Onneksi Sauli teki töitä koko ajan sillä aikaa kun Marin twiittasi vaan.

Sillä aikaa kun Sauli kävi neuvottelemassa Ruotsissa ja USA:ssa liittymisestä, niin Marin vaan lenteli ja humputteli veronmaksajien rahoilla USA:ssa ja Ruotsissa. Mitään ei tehnyt Nato-asian eteen, vanha ja raihnainen Sauli sai hoitaa kaiken työn. Tämänkin todistaa niin Väisänen kuin Valavuori ja moni muu isämmaallinen ja rikostuomioista puhdas, että näin se on.

Sauli siirsi viisaasti oman nato-kantansa kertomista vasta sen jälkeen kun asia oli kunnolla ehditty käsitellä eduskunnassa, mutta Marin taas panttasi omaan eikä kertonut vaikka useasti kysyttiin, väitti vaan ylpeästi, että jos hän paljastaisi oman kantansa, se muka vaikuttaisi muihin. Eipä vaan Sauli mitään tuollaista sanonut, mutta se onkin vanhempi valtiomies, eikä mikään tytön hempukka.

Toukokuussa Marin kirjotti tai puhui, että EU:lla pitäisi olla enemmän omaa tuotantoa aseissa, lääkkeissä ja vähän kaikessa ja että pitäisi valmistautua Kiinan uhkaan silläkin tavalla. Kiinan, hyh. Kun Ukrainassa on sota menossa. Kyllä taas hävetti Sannan puolesta, kun ei älyä olla hiljaa tytönhupakko.

Kesällä Biden varoitti, että Kiina valmistelee ehkä hyökkäystä Taiwaniin käyttäen hyväksi Ukrainan sotaa. Sanna ei sanonut ei twiitannut eikä järjestänyt edes tiedotustilaisuutta. Oli todella noloa, että Sanna ei koko aikana ole tajunnut, että Kiina voi olla uhka myös!

Rehelliset, rikkeettömät suomalaiset miehet kuten Valavuori, Sampsa Kataja, jolla ei koskaan ole ollut vaalirahoituksessa mitään epäselvyyttä, niin kun oli Sannan aamiaisissa, Kim Väisänen ja monet muut oikeat lihaksikkaat suomalaiset miehet ovat nyt sitä mieltä, että tuollainen edestakaisin huopaaminen ja soutaminen pitää loppua, mitä lie kuukautiskierron mukaan ailahtelua ja Sannan tilalle pitää saada jämäkkä ja osaava mies, jolla on selkeä linja, ei tuommonen Sanna-tyttönen.

Ja sitten Uniper-sotku. Hjallis Harkimo, Timo Haapala ja monet muut vastuulliset suomalaiset katsoi kummissaan, kun Marin aloitti lomansa perjantaina, vaikka seuraavana päivänä Saksasta otettiin yhteyttä Uniper-asiassa. Marin ei kun meni bailaamaan vaan! Siellä itseään ketkutti kuin teinityttö. Ja glitterhame päällä vielä, Hjallis ei sellaista pukisi päälleen vahingossakaan. Olaf Scholz keskeytti lomansa sentään kokonaiseksi päiväksi ja kävi hoitamassa Uniper-asiat kuntoon, Marin vaan jostain Italiasta soitteli ja Tuppurainen neuvotteli Saksassa toista tai kolmatta viikkoa, ennen kuin siitäkään tuli valmista.

Kyllä tässä nyt on moni suomalainen vakavastiotettava mies sitä mieltä, että Sanna Marinin pitäisi erota ja jättää asiat jonkun osaavan miehen hoidettavaksi, ennen kuin taas mokaa jotain.

4

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On se helvetillistä, että pääministeri uskaltaa hoitaa tehtäväänsä.

    • Anonyymi

      Marin mennyt epäonnistumisesta epäonnistumiseen.

      Korona aika antoi hänelle lisäaikaa, muuten olisi jo palannut Sokoksen kassaksi

      • Anonyymi

        Marinin anti-Midas -kosketuksessa on taikaa, kaikki mihin koskee muuttaa sonnaksi.


    • Anonyymi

      Oli siis virhe Antti Rinteeltä asettaa seuraajakseen Marin.
      Jeltsinillä oli virhe luovuttaa valta Putinille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1743
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1431
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1242
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1116
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      879
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      845
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      212
      821
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      775
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      664
    Aihe