Ivan Puopolo on itsekäs ja iljeä

Anonyymi

33

273

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Joidenkin persoonaan ja toimintatapaan voi kriisitilanteessa kuulua esimerkiksi eroaminen. - Ei kannata syyttää itseään asioista, joille ei voi mitään" Sanoi ex-puoliso erosta selviämisen jälkeen.

  • Anonyymi

   Ivan on tyypillinen venäläinen. Siellä naisen asema on huono.

   • Anonyymi

    Ivan Popolo on puoliksi italialainen. Äiti oli suomalainen ja isä siis italialainen. Puopolo kehui äitinsä olleen alkoholisti ja isän hullu.


   • Anonyymi

    Suomen vihervassut tuo maahan uskontoa joka laittaa naisen nyrkin ja hellan väliin. Jos veneessä on reikä, pitääkö siihen tehdä toinen reikä?


  • Anonyymi

   Puopolo on hyvä mies. Pressa-ainesta.

   • Anonyymi

    poikapoloinen, itsensä etsintävaiheessa, vielä kuutamolla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    poikapoloinen, itsensä etsintävaiheessa, vielä kuutamolla.

    "Vahva nainen on Ivan Puopolon mielestä samanlainen kuin vahva mies: itsenäinen, riippumaton ja ottaa vastuun teoistaan. Sukupuoli on aika toisarvoinen asia.

    ”Kritisoin feministejä siitä, että he sivuuttavat biologian selittäessään ilmiöitä. He ovat ristiriidassa evoluutioteorian kanssa. Feminismi on kuin uskonto kieltäessään tieteen.”

    Puopolon mielestä elämme tasa-arvossa, koska yhteiskunnassamme naisilla on mahdollisuus hakeutua mihin tahansa asemaan. Naisten geneettinen luonto ohjaa heitä kuitenkin toiminaan toisin, joten he valitsevat hoivan ja opettamisen."

    Niinkö?


  • Anonyymi

   Ero puolisosta on aina jonkin sortin katastrofi. Varsinkin jos toinen puolisoista ei sitä halua. Erityisesti lasten kannalta toivoisi, että erotilastot kääntyisivät jo laskuun.

   Nykyinen henkinen ja hengellinen tyhjiö pelottaa monia ihmisiä. Ihmiset hakevat lohdutusta tieteestä, josta sitä kuitenkaan eivät saa. Jopa papisto piispoja myöten on verrattain hukassa.

   • Anonyymi

    Oliko kyseessä psykoosi?


  • Anonyymi

   Italialaiset miehet ovat huithapeleita.

   • Anonyymi

    Niin, sitä ei moni suomalaisfriidu tiedä, kun aurinkorannoilla ihastuu lipeviin makarooneihin.


  • Anonyymi

   Ihan ihmetyttää, että Puopolo on ainoa aamutelevision juontaja MTV:llä. Ihmettelen, onko MTV:llä varaa pitää henkilöä, joka esiintyy television ulkopuolella äärioikeistolaisena.

   • Anonyymi

    Ivan Puopolo, juontaja, tv-kasvo, sananvapausmies, provokaattori ja kolumnisti sai kielilläpuhumisen kokemuksen kesken kuvausten.
    Perjantai 11.6.2021 klo 12:15
    Puopolo alkoi puhua siansaksaa juuri, kun hän oli päättämässä videokuvauksia. Puopoloa tapaus hämmästytti ja hän soitti Aivoliittoon. Asiantuntija kehotti hakeutumaan välittömästi sairaalaan, sillä kyseessä saattoi olla hyvin vakava tilanne.

    Puopolo kertoo Minä & Ukkola -podcastissa myös lapsuudestaan, jota leimasi äidin alkoholismi ja isän mielenterveysongelmat. Ivan kertoo epävakaista kotioloista ja miten hän lensi isäpuolensa toimesta kadulle koiransa kanssa vain 7-vuotiaana.

    Kotiolot olivat myös hyvin koulutusvastaiset mutta silti Puopolo päätyi opiskelemaan yliopistoon. Opiskelu muutti elämän suunnan eikä Puopolo päätynyt omien sanojensa mukaan vankilaan tai hautausmaalle. Puopolo kertoo Sanna Ukkolan haastattelussa myös siitä, miten hän alisuoriutui koulussa tahallisesti, miten hän pahimpina aikoinaan kantoi tavaraa panttilainaamoon sekä tarinan siitä, miten hän päätyi toimittajaksi.


   • Anonyymi

    Väärin punainen. Hän esiintyy ihan tavallisena isänmaallisena.


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   "Kuluneen viikon aikana olen tullut siihen tulokseen, että Suomi on koulukiusaajien luvattu maa, joka ei tarvitse vieraan valtakunnan informaatiohyökkäystä horjuttaakseen kansakunnan yhtenäisyyttä ja kansalaisten luottamusta vaaleilla valittuihin päättäjiin sekä valtiovaltaan ja viranomaisten toimintaan. Suomi tekee sen ihan itse.

   Nettirähinän lisäksi koulukiusaajat ovat oppineet myös kuormittamaan viranomaisia turhilla kanteluilla ja rikosilmoituksilla. Marinin toiminnasta on tehty oikeuskanslerille kanteluita ja poliisille rikosilmoituksia unohtaen, että oikeuskansleri valvoo valtioneuvoston päätösten lainmukaisuutta ja tanssiminen ei Suomessa ole rikos. Tai ei näissä kanteluissa ja rikosilmoituksissa ole kyse unohtamisesta, vaan tietämättömyydestä. Koulukiusaajia ei tunnetusti oppiminen kiinnosta.

   Näin meillä käydään ”poliittista keskustelua”, ja kuten sanoin jo sunnuntaina, niin vieraan valtion laajamittaisen informaatiohyökkäyksen sattuessa suurin osa Suomen mediasta suistuisi sukkiinsa jo klikkikilpajuoksun startissa. Koulukiusaajat eivät huomaisi mitään, sillä heitä ei kiinnosta mikään muu kuin kiusaaminen.

   Ja sitten samat lehdet ja samat kansalaiset ovat kovasti huolissaan koulukiusaamisesta. Alan menettää uskoni sekä mediaan että kansan älykkyyteen. Kuten olen ennenkin sanonut, niin ennen somea pidin suomalaisia keskimäärin melko fiksuina. Some on paljastanut ikävän totuuden, eivätkä mediat ainakaan paranna asiaa näillä kohujutuillaan" lähde Saku Timonen

   Tämän paremmin tätä vainoamista ei voi kuvata. Jos tarkoitus on hätistää äänestäjät kokoomuksen ja persujen taakse, niin turkimpa ihmiset ovat niin ymmärtämättömiä, etteivät tunnista ajojahtia!

   • Anonyymi

    Olisin voinut sanoa melkein samaa :)


  • Anonyymi

   https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ateistiksi-lukeutuva-ivan-puopolo-jumala-on-kuin-ilmainen-vakuutus/

   Sananvapaus on Ivan Puopololle tärkeä asia. Siksi juontajat tenttaavat häneltä mielipidettä Päivi Räsäsen oikeudenkäynneistä.

   – Mielestäni Päivi Räsäsen kohtelu on törkeää. Se on perustavalla tavalla perusoikeuksia loukkaavaa. Missään tapauksessa ei saisi länsimaisessa demokratiassa olla niin, että tuo asia edes teoriassa voisi olla rikos, mitä hän sanoo.

   Keskustelussa palataan takaisin Jumalaan ja uskoon.

   – Olen joskus miettinyt, että Jumala on kuin ilmainen vakuutus. Jos voi valita, niin totta kai se kannattaisi ottaa. Mutta minun tapauksessani se menee niin, että en voi valita. Aivoni eivät poksahda siihen asentoon, Ivan Puopolo perustelee.

  • Anonyymi

   Kommut ei tykkää totuuden puhujista. Se aate perustuu valheeseen.

   • Anonyymi

    Nähtiin neukkulassa mihin aate johti. Nähdään eukkulassa mihin aate johtaa.


  • Anonyymi

   Nähdään Suomessa mihin ääriajattelu johtaa. Demokratian vastustamiseen. ja se on meille suomalaisille tärkeää.

   • Anonyymi

    Sananvapaus, tietääkö Puopolo itse mitä sillä tarkoitetaan?


   • Anonyymi

    Suomessa on siis äärimmäisen vasemmistolaista porukkaa.


   • Anonyymi

    Niin. Vasemmisto-aate johtaa tähän. Se aate on tappanut sata miljoonaa ihmistä.


   • Anonyymi

    Mitäs laitatte toisinajattelijoille suitsia suuhun?


  • Anonyymi

   Puopolo on vain toimittaja ja pyrkii kärjistämään asioita saadakseen aikaan keskustelua.

   Puopolo on saanut monta tappouhkausta.

   Puopolo oli juuri radio DEI vieraana ohjelmassa EX Kriminals.
   Tuota ohjelmaa juontaa Lauri Johansson ja Ali Nimelä.

   Tämä jakso oli varsin mielenkiintoinen ja energinen.

   • Anonyymi

    En ihmettele, jos olisi saanut uhkauksia, koska varmasti hänen sanomansa voi loukata toisia ihmisiä ja paljon. Siitä huolimatta tietenkään uhkaukset eivät oikein ja on rohkea, kun uskaltaa sanoa asioita niistäkin huolimatta.


   • Anonyymi

    Toisaalta vaikka Suomessa on sananvapaus ja asioista saa kertoa ja tuoda näkemyksiään esille vaikka vähän räväkkäästikin, niin se ei tarkoita, että niin olisi välttämättä viisasta tehdä varsinkaan, kun on juontajan asemassa.Jokainen kuitenkin tekee päätökset julkisista sanomisistaan, mutta jokainen myös kantaa vastuun niistä ja siitä, että mahdollisten loukkaantuneiden joukossa voisi olla potentiaalisesti vaikka minkälaista sekavaa hörhöä.

    Itselläni ei olisi kyllä rohkeutta, eikä tosin edes mitään tarvettakaan käyttäytyä hänen laillaan julkisesti.


  • Anonyymi

   Se mitä sanoi Marinista, että olisi alkoholistin lapsi nosti omat tuntosarvet pystyyn, koska eihän hänen omatkaan vanhempansa mitään pyhimyksiä olleet, vaan toinen hullu ja toinen alkoholisti.

  • Anonyymi

   Niin eikös Marin laita itsensä etusijalle ja mies ja lapsi jää jonnekkin kauuuuuuuuuuuuuuuuuuuaas kakkostilalle.

  • Anonyymi

   Tuon Puopolon kannattaisi käydä lataamossa tutkituttamassa korvien väli on meinaan sen verran sakeaa huttua tuon tollon höpinät.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 348
   3228
  2. Ensitreffit alttarilla: Kouvolan komistus Miikka yllättää Henni-vaimon: "Sie oot toivonut sitä..."

   Miikka ja Henni on kyllä söpö pari. Onhan siinä romantiikkaa, kun Miikka hurauttaa "valkealla ratsullaan", valkealla pakettiautolla, hakemaan tuoretta
   Ensitreffit alttarilla
   9
   2075
  3. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1989
  4. Ketkä räjäyttivät Nord Stream I ja II kaasuputket?

   Suomessa jo "tiedetään" syyllinen, jos kuuntelemme hurjimpia syytöksiä - jopa 'Mainilan laukaukset' |1 ovat nousseet esille --- .. muualla EU-Euroopa
   Maailman menoa
   405
   1737
  5. Kenellä on suurin motiivi sabotoida Nord Streamin kaasuputkea..

   Muistin virkistämiseksi..... https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/3180533
   Maailman menoa
   234
   1378
  6. Maajussi Arho lähti tv-sarjaan hälläväliä asenteella - Mieli muuttui: "Oli aika yllätyksellinen..."

   Arho on tainnut sulattaa monen tv-katsojan sydämen... Ja ehkä se maajussin sydänkin on sulanut jollekin tietylle morsiolle. Lue Arhon haastattelu: h
   Maajussille morsian
   16
   1244
  7. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   14
   1237
  8. Anna Puu, 40, julkaisi ennen-jälkeen -kuvat happopistoshoidosta: "Ei ihan hirveesti tee mieli..."

   Anna Puu on kertonut Instassa käyneensä kauneusklinikalla. Hän kertoo kärsineensä kaulan juonteista ja paljastaa googlanneensa "kaulan kiristys" -hak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   1228
  9. Päivän Zieppi

   Mikä on Sara-tytön some-vastaisku, kun 7eiska on julkaissut mimmistä kuvan, jossa kaksoisleuka näkyy selvästi? Itkupotkuraivari tulollaan. Jeejee. Onn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1187
  10. Mitä Alfatv:lle todella kuuluu?

   Tämän klo 18.00 Uutisplus AlfaTV:n päätoimittaja Hannu Haukka ja hallituksen puheenjohtaja Andreas Wirth vastaavat kysymyksiin koskien AlfaTV:n tilann
   Luterilaisuus
   299
   961
  Aihe