Trumpistit ja marinistit - vaarallinen ilmiö.

Anonyymi

Molempien kannattajien fanaattinen kyseenalaistamattomuus, jota kummankin johtajan kannattajalaumat ovat osoittaneet.

Siitähän ei pääse mihinkään, että bilevideot ja niiden jälkipuinti todistivat Marinin harkintakyvyn ja kypsyyden puutetta sekä pääministeri-instituutiota rapauttavan käytöksen. Mutta somen marinistit väänsivät itsensä oudoinpiin asentoihin kuin taikurin ilmapallot puolustaessaan ja vähätellessään pääministerin monia epämiellyttäviä kysymyksiä herättävää örvellystä.

Maan korkeimman päättäjän holtittomuuden lisäksi huolestuttavaa on tämä hänen kannatuksensa "trumpilainen" ulottuvuus. Uutisointia tuulettaneet tahot alkoivatkin pitää median kiusallisia kysymyksiä Marinille törkeinä, asiattomina ja ajojahtina. Fake news!

Kansanjohtajat ovat aina vedonneet ihmisten tunteisiin primitiivisellä tavalla. Infantiili oman identiteetin sitominen poliitiikkoon muistuttaa samaa palvontaa, jota filmi- ja poptähdet saavat osakseen.

Mutta toisin kuin viihdetaiteilijoiden tapauksessa, politiikassa idolisointi johtaa vaaralliseen kehitykseen, keinoja kaihtamattomaan oman puolen tukemiseen.

3

69

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Marin kultin väki ei tiedä mitä tarkoittaa yhteiskunnallisten asioiden hoitaminen. Pelkkä poseeraus ja nahkatakit riittää näille ääliöille..

   • Anonyymi

    Marin onkin koko ajan keskittynyt oman egonsa brändäämiseen - Marin sitä, Marin tätä. Ei kansaa kiinnosta PM:n yksityisasiat, vaan se, miten hän tehtävänsä päämininsterinä hoitaa.

    Hyvin sanottu "pelkkä poseraus ja nahkatakki" riittävät Marin ihailijoille. Kesärannasta Marin teki bailaajien jatkopaikan. Ei ollut ovet lukossa valtioneuvoston tiedotustilaisuuspaikkaan, vaan pari lesboa pääsi sinne tissejään esittelemään ja suutelemaan. Oksettava, oksettavaa!


  • Anonyymi

   Marin unohti työpuhelimenkin Taas?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   79
   3043
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   2011
  3. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1168
  4. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   413
   1034
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   38
   949
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   740
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   3
   690
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   222
   664
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   641
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   615
  Aihe