Jääkö Marin Suomen politiikkaan?

Anonyymi

Jos vaalien jälkeen toistuu sama hallituskuvio ja jopa Marin pääministerinä, se toisi julki kaikkien aikojen rökälemäisimmät moraalinraiskajaiset. Se tarkoittaa avoimesti hyväksyvää ilmapiiriä toiminnalle, jossa voidaan tuhota kaikki ne arvot, odotukset ja vaatimukset, jotka ovat olleet aina päteneet eduskunnassa.

Kun oikeasti miettii kaikkia muutoksia 1995 jälkeen, tuntuu jotenkin siltä, että ihan tietoisesti tehdään vahinkoa. Nimittäin aina saadaan aikaan vahinkoa ja niiden päälle tarjoillaan selityksiä ja syntipukkeja. Eikä yksikään hallitus ole saanut aikaan korjausliikkeitä.

Kaikki normaalit arvot ja asiat paskotaan.... kansallismielisyys, isänmaallisuus, kansallisidentiteetti, itsenäisyys, itsenäinen pärjääminen, riippumattomuus, omat markkinat, kotimainen tuotanto, oma hyvinvointi jne... Kaikki paskaksi. Ei näitä ole lähdetty muuttamaan järkiperäisesti ja sopeuttavasti, vaan nimen omaan tavoilla, jotka ovat aiheuttaneet vahinkoa ja mikä härskeintä, se tuhotyö vielä maksatetaan kansalaisilla.

Saadaanko 2023 hallitus, joka jatkaa tällä tuholinjalla, sekä valehtelee kansalle, että tämä on "Suomen etu"? Voidaan unohtaa Sinivalkoiset siirtymät ja Oma kansa ensin -ajattelut. Niiden sijaan on Näivättevä siirtymä ja Oma kansa hautaan -ajattelu.

8

65

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei takuulla jää EU:ssa jo keksitään pää punaisena minkänimisen komissaarin viran haltijaksi laitetaan ja jos ei sellaista ole tarjolla niin ei muuta kuin tehdään uusi virka kuten Urpilaiselle ja sinne Kataisen jolppikin aikoinaan lähti Merkelin sylikoiraksi vaikka niin vannoi ettei hön ole mihinkään lähdössä ei silti, olisi pysynyt vaan poissa täällä ei kukaan kaivannut.

   • Anonyymi

    Juuri noin olet asian ytimessä👍👍


   • Anonyymi

    Että EUssa ihan keksitään Sannalle hommia, tyhmähän sinä olet.


  • Anonyymi

   No, Suomen etu on myös Euroopan etu.
   Kansallisesti Suomen etu on hyvinvointipalvelut, koulutus ja infrastruktuuri. Kaikille.

   Parhaiten Suomen etua ajaa vasemmisto ja keskusta, kokoomuksella on jo niin paljon kansainvälisiä sijoituksia, että ei kaikki Suomessa kiinnosta.

   Perusuomalaiset ja niiden satelliitit on villi kortti. Koskaan ei tiedä mitä saa. No, noissa äärioikeistolaisryhmissä tietty konservatimismia ja koulutuksen puutetta ja osissa myös kansanpetturuutta Putinin ihailuna, kun Hitler on jo kuollut.

  • Anonyymi

   Toivottavasti jää. Sanna on parasta mitä Suomelle on tapahtunut vuosikymmeniin. Olimme jo ajatumassa kapitalismin orjiksi, mutta Sanna pelasti pohjoismaisen hyvinvointivaltion. Siitä iso kiitos hänelle!

   • Anonyymi

    Jos joku epäilee, niin miettikää tämän hetken sähkömarkkinoita. Ne ovat nyt sitä kovaa kapitalismia, jota niin kovasti kaipaatte. Ilman sääntelyä elämä Suomessa muuttuu ihan helvetiksi. Isot yhtiöt kuppaavat kaiken rahan ja ihmisestä tulee systeemin orja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos joku epäilee, niin miettikää tämän hetken sähkömarkkinoita. Ne ovat nyt sitä kovaa kapitalismia, jota niin kovasti kaipaatte. Ilman sääntelyä elämä Suomessa muuttuu ihan helvetiksi. Isot yhtiöt kuppaavat kaiken rahan ja ihmisestä tulee systeemin orja.

    Tyhmä poika, nyt eletään täysin poikkeuksellista aikaa tuon sairaan naapurin takia. Pelkäätkö, että Kelan tuet viedään?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tyhmä poika, nyt eletään täysin poikkeuksellista aikaa tuon sairaan naapurin takia. Pelkäätkö, että Kelan tuet viedään?

    Sitä ennen oli poikkeus koronan takia, muistatko? Seuraavaksi tullee poikkeus kuivuuden tai tulvien takia. Tai sota laajenee Kiinaan tai joku muu markkinahäiriö.

    Ja meidän ns. kapitalisitit odttavat, että valtio aina pelastaa kun jotain ikävää sattuu. Niin se tekeekin, koska me emme elä kapitalismissa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   399
   1765
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   64
   1496
  3. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   49
   1164
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   431
   1094
  5. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   46
   1078
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   65
   1016
  7. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   84
   1007
  8. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   970
  9. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   64
   915
  10. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   85
   840
  Aihe