Marinille rakennettu julkisuuskampanja muuttui hallitsemattomaksi ilmiöksi

Anonyymi

Tampereen puoluekokous muistutti meitä Nurnbergin kokoushistoriasta. Tampereella SDP kruunasi juhlavasti puheenjohtajan puolueelle. Määrätietoinen kannatusta tavoitteleva kampanja voimistui ja sai vähitellen hallitsemattomia muotoja. Ymmärtämättömyydessä luotuja pahojakin konseptointeja, joiden osuus kasvoi ja kasvoi.
Tuloksena käsillä on hallitsematon ilmiö, jolla Marin luulee voivansa ratsastaa. Julkisuutta hakeva hyvien tapojen ja viranhoidon velvoitteiden vastainen temppuilu on pitkälle edennyttä kamppailua, joka on muuttunut sääliä kerjääväksi itkupotkunäytelmäksi. Tämä näytelmä on demaritiedottajien voimin esitelty valheellisessa valossa muun maailman poliittisille päättäjille. Sieltä reaktiot ovat olleet vähintään yhtä valheellisia ja myös vahingollisia. Esimerkkinä Hillary Clintonin purkaus suomalaisten vanhojen miesten tanssimisen vastaisesta asenteesta.
Voimmekin kysyä SDP:ltä, että näinkö Suomen asemaa kansainvälisessä yhteisössä kehitetään.
Kannattaa lukea se, mitä erinomainen journalisti analyytikko Ulla Appelsin kirjoitti viikon alussa. Kiitän häntä rehellisyydestä ja osaamisesta.

7

166

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Marin nolaa oman maan kansalaiset päästäkseen leuhkimaan Instagram-seuraajien määrällä. Sellainen narsisti on Suomen pääministeri. Voitteko kuvitella pahempaa kohtaloa suomalaisille kuin joutua narsistin ympärillä pyörivän shown todistajiksi. Sanna-sirkus jatkuu tauotta.

   • Anonyymi

    Mitä et saanut viisumia Suomeen.

    Hyvä Mariin!!!


   • Anonyymi

    Totta. Niin kauan kun narsistijohtoinen hallitus hallitsee, lentää jatkuvalla syötöllä paskaa tuulettimeen.


  • Anonyymi

   Niin, onko jollain täysi tieto ja kontrolli siihen millaisina sisältöinä ja missä tiedot Marinin tekemisistä kulkevat. Onko hunaja karissut huhujen profiileista.
   Näin siinä voi käydä kun ryhdytään rakentamaan menestyvää poliittista persoonaa. Tuloksena itsekäs kohtuuden rajojen ylimielinen rikkoja, halusi hän sitä itse tai ei.

   • Anonyymi

    Minusta pahinta on että Marin rakentaa julkisuuskuvaansa uhriutumalla ja syyttämällä Suomen kansalaisia siitä että täällä ei naiset saa tanssia ja ryypätä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minusta pahinta on että Marin rakentaa julkisuuskuvaansa uhriutumalla ja syyttämällä Suomen kansalaisia siitä että täällä ei naiset saa tanssia ja ryypätä.

    Ja tekee sitä ainakin kolmella mantereella. Pahiten Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Esimerkkeinä Hillary Clintonilta hankittu valheellinen tuki ja New York Timesin artikkeli.
    Tuo veronmaksajien rahoilla palkattu avustajatiedottajien tiimi puuhaa ilmeisesti kuin valtio valtiossa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja tekee sitä ainakin kolmella mantereella. Pahiten Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Esimerkkeinä Hillary Clintonilta hankittu valheellinen tuki ja New York Timesin artikkeli.
    Tuo veronmaksajien rahoilla palkattu avustajatiedottajien tiimi puuhaa ilmeisesti kuin valtio valtiossa.

    Tämän keskustelupalstan jutut kertovat millä tasolla ja tavalla ilmiö Sanna Marin vyöryy jarruttamattomana kotimaassa. Pahimmat valheelliset panettelut ja törky on pysäytetty palstan refereen toimesta ja silti on mahdotonta uskoa, että tuo PM:n tiedottajatiimin hunajoima ja maasuttama profiili on muuttunut ilmiöksi, joka massojen aivoissa hakee mitä sairaampia muotoja.
    Käsillä on kouluesimerkki siitä mitä tuhoa saadaan aikaa valheellisella henkilön hunajoimisella ja henkilön itsensä hölmöilyllä. SDP:n ja Sanna Marinin käsistä lähti suitset heti kun Rinne luovutti tehtävän. Oli sitten puoluesihteeri tai joku muu, joka nosti Marinin väärään junaan ja hunajoi hänet. Marin muutti Säätytalon säätötaloksi, jota johtivat kauniit naisviitoset puoluejohtajina ja ministerinä. Marin kokemattomana, palavan vallanhimon sokaisemana koki kaikkivoivan narsistisen tien omakseen. Ja pian mentiinkin virkaa kohtuullisen hyvin hoitaen päin helvettiä, hölmöillen.
    Hylkääkö SDP Marinin. Ehkä, tai todennäköisesti, kyllä. Ei hyvältä näytä puolueella ja Marinilla.
    Paska juttu, ei tämän näin pitänyt mennä, mutta menee.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 341
   3127
  2. Ensitreffit alttarilla: Kouvolan komistus Miikka yllättää Henni-vaimon: "Sie oot toivonut sitä..."

   Miikka ja Henni on kyllä söpö pari. Onhan siinä romantiikkaa, kun Miikka hurauttaa "valkealla ratsullaan", valkealla pakettiautolla, hakemaan tuoretta
   Ensitreffit alttarilla
   9
   2044
  3. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1960
  4. Ketkä räjäyttivät Nord Stream I ja II kaasuputket?

   Suomessa jo "tiedetään" syyllinen, jos kuuntelemme hurjimpia syytöksiä - jopa 'Mainilan laukaukset' |1 ovat nousseet esille --- .. muualla EU-Euroopa
   Maailman menoa
   396
   1694
  5. Kenellä on suurin motiivi sabotoida Nord Streamin kaasuputkea..

   Muistin virkistämiseksi..... https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/3180533
   Maailman menoa
   233
   1361
  6. Maajussi Arho lähti tv-sarjaan hälläväliä asenteella - Mieli muuttui: "Oli aika yllätyksellinen..."

   Arho on tainnut sulattaa monen tv-katsojan sydämen... Ja ehkä se maajussin sydänkin on sulanut jollekin tietylle morsiolle. Lue Arhon haastattelu: h
   Maajussille morsian
   16
   1227
  7. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   12
   1219
  8. Anna Puu, 40, julkaisi ennen-jälkeen -kuvat happopistoshoidosta: "Ei ihan hirveesti tee mieli..."

   Anna Puu on kertonut Instassa käyneensä kauneusklinikalla. Hän kertoo kärsineensä kaulan juonteista ja paljastaa googlanneensa "kaulan kiristys" -hak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   1197
  9. Päivän Zieppi

   Mikä on Sara-tytön some-vastaisku, kun 7eiska on julkaissut mimmistä kuvan, jossa kaksoisleuka näkyy selvästi? Itkupotkuraivari tulollaan. Jeejee. Onn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1155
  10. Mitä Alfatv:lle todella kuuluu?

   Tämän klo 18.00 Uutisplus AlfaTV:n päätoimittaja Hannu Haukka ja hallituksen puheenjohtaja Andreas Wirth vastaavat kysymyksiin koskien AlfaTV:n tilann
   Luterilaisuus
   275
   916
  Aihe