Marinille rakennettu julkisuuskampanja muuttui hallitsemattomaksi ilmiöksi

Anonyymi

Tampereen puoluekokous muistutti meitä Nurnbergin kokoushistoriasta. Tampereella SDP kruunasi juhlavasti puheenjohtajan puolueelle. Määrätietoinen kannatusta tavoitteleva kampanja voimistui ja sai vähitellen hallitsemattomia muotoja. Ymmärtämättömyydessä luotuja pahojakin konseptointeja, joiden osuus kasvoi ja kasvoi.
Tuloksena käsillä on hallitsematon ilmiö, jolla Marin luulee voivansa ratsastaa. Julkisuutta hakeva hyvien tapojen ja viranhoidon velvoitteiden vastainen temppuilu on pitkälle edennyttä kamppailua, joka on muuttunut sääliä kerjääväksi itkupotkunäytelmäksi. Tämä näytelmä on demaritiedottajien voimin esitelty valheellisessa valossa muun maailman poliittisille päättäjille. Sieltä reaktiot ovat olleet vähintään yhtä valheellisia ja myös vahingollisia. Esimerkkinä Hillary Clintonin purkaus suomalaisten vanhojen miesten tanssimisen vastaisesta asenteesta.
Voimmekin kysyä SDP:ltä, että näinkö Suomen asemaa kansainvälisessä yhteisössä kehitetään.
Kannattaa lukea se, mitä erinomainen journalisti analyytikko Ulla Appelsin kirjoitti viikon alussa. Kiitän häntä rehellisyydestä ja osaamisesta.

7

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Marin nolaa oman maan kansalaiset päästäkseen leuhkimaan Instagram-seuraajien määrällä. Sellainen narsisti on Suomen pääministeri. Voitteko kuvitella pahempaa kohtaloa suomalaisille kuin joutua narsistin ympärillä pyörivän shown todistajiksi. Sanna-sirkus jatkuu tauotta.

      • Anonyymi

        Mitä et saanut viisumia Suomeen.

        Hyvä Mariin!!!


      • Anonyymi

        Totta. Niin kauan kun narsistijohtoinen hallitus hallitsee, lentää jatkuvalla syötöllä paskaa tuulettimeen.


    • Anonyymi

      Niin, onko jollain täysi tieto ja kontrolli siihen millaisina sisältöinä ja missä tiedot Marinin tekemisistä kulkevat. Onko hunaja karissut huhujen profiileista.
      Näin siinä voi käydä kun ryhdytään rakentamaan menestyvää poliittista persoonaa. Tuloksena itsekäs kohtuuden rajojen ylimielinen rikkoja, halusi hän sitä itse tai ei.

      • Anonyymi

        Minusta pahinta on että Marin rakentaa julkisuuskuvaansa uhriutumalla ja syyttämällä Suomen kansalaisia siitä että täällä ei naiset saa tanssia ja ryypätä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta pahinta on että Marin rakentaa julkisuuskuvaansa uhriutumalla ja syyttämällä Suomen kansalaisia siitä että täällä ei naiset saa tanssia ja ryypätä.

        Ja tekee sitä ainakin kolmella mantereella. Pahiten Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Esimerkkeinä Hillary Clintonilta hankittu valheellinen tuki ja New York Timesin artikkeli.
        Tuo veronmaksajien rahoilla palkattu avustajatiedottajien tiimi puuhaa ilmeisesti kuin valtio valtiossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tekee sitä ainakin kolmella mantereella. Pahiten Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Esimerkkeinä Hillary Clintonilta hankittu valheellinen tuki ja New York Timesin artikkeli.
        Tuo veronmaksajien rahoilla palkattu avustajatiedottajien tiimi puuhaa ilmeisesti kuin valtio valtiossa.

        Tämän keskustelupalstan jutut kertovat millä tasolla ja tavalla ilmiö Sanna Marin vyöryy jarruttamattomana kotimaassa. Pahimmat valheelliset panettelut ja törky on pysäytetty palstan refereen toimesta ja silti on mahdotonta uskoa, että tuo PM:n tiedottajatiimin hunajoima ja maasuttama profiili on muuttunut ilmiöksi, joka massojen aivoissa hakee mitä sairaampia muotoja.
        Käsillä on kouluesimerkki siitä mitä tuhoa saadaan aikaa valheellisella henkilön hunajoimisella ja henkilön itsensä hölmöilyllä. SDP:n ja Sanna Marinin käsistä lähti suitset heti kun Rinne luovutti tehtävän. Oli sitten puoluesihteeri tai joku muu, joka nosti Marinin väärään junaan ja hunajoi hänet. Marin muutti Säätytalon säätötaloksi, jota johtivat kauniit naisviitoset puoluejohtajina ja ministerinä. Marin kokemattomana, palavan vallanhimon sokaisemana koki kaikkivoivan narsistisen tien omakseen. Ja pian mentiinkin virkaa kohtuullisen hyvin hoitaen päin helvettiä, hölmöillen.
        Hylkääkö SDP Marinin. Ehkä, tai todennäköisesti, kyllä. Ei hyvältä näytä puolueella ja Marinilla.
        Paska juttu, ei tämän näin pitänyt mennä, mutta menee.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      183
      11017
    2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      143
      2078
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      242
      1387
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      61
      1010
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      53
      910
    6. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      60
      848
    7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      42
      747
    8. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      52
      699
    9. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      25
      685
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      42
      679
    Aihe