pekka toverin uskottavuus romahti lopullisesti

Anonyymi

tajuaaha kuka vain kun is myös lyö etusivun lööpiksi , putin toimii kuin saddam hussein,
näillä on miljardin valovuoden ero henkilönä ja kulttuuri ym..

täysin sekaisin :)?

en ole jaksanu sen arveluja ennenkä kuulla, yhdentekevää jorinaa ja arvailuja

52

251

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä voi vaan ihmetellä tuota jatkuvaa propagandaa. Eikö jo kaikki huomaa, mikä huru-ukko tuo on kun mikään kertomastaan ei pidä paikkaansa?

  • Anonyymi

   Hyvä ansaintakeino, tuotahan käyttävät muutkin rahantarpeessa olevat kuten Martina ym. "julkimot". Joka julkaisusta kun saat jonkun satasen niin voi todeta kuten eräs, että sama mitä puhutaan kunhan puhutaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Putin piiloutuu myös jossain vaiheessa maakuoppaan. Kuopasta sitten kaivetaan parroittunut pikku putleri ja viedään Haagiin. Toinen vaihtoehto on, että venäjällä sisällissota hoitaa putlerin lähipiireineen, kuten zauseskun.

   • Anonyymi

    Miksi vietäisiin kun hirsipuu on vieressä?Miksi tehdä asioista niin vaikeita?


   • Anonyymi

    Menee piiloon maakuoppaan käymälän alle ja löydetään sieltä paskanhajuisena säälittävänä rättinä! :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Menee piiloon maakuoppaan käymälän alle ja löydetään sieltä paskanhajuisena säälittävänä rättinä! :D

    jossei putin halua tuota, niin minä ilmoittaudun vapaaehtoiseksi tuota varten kyllä. olen minä ennenkin ulosteelta haissut kun olen sotatoimialueilla päälleni ulostanut asemanpitämisen, jatkuvan etenemisen, tilannekriittisyyden, yms jne vuoksi. perussettiihän paskalta haiseminen sotapaskas on, nothin nuevo under the sunnit.

    Eikä olisi lähellekään eka kerta kun minua lattiarätiksi muut nimittäisivät - heille ja niille tosin kaikkihan me Suomesasuvat rättei oomme.. taiks siks ainakin meitä kutsuvat..

    We can not underestimate the bravery of a man and stupidity of the wars.

    "The war is not determine who is right, but who is left."

    I never thought kamikaze tactics were odd in the context of war. It’s probably the most brave and patriotic action a soldier can take.

    "Son. When you are out of ammo, you become the ammo"

    Numbers quoted vary, but at least 47 Allied vessels, from PT boats to escort carriers, were sunk by kamikaze attacks, and about 300 damaged. During World War II, nearly 3,000 kamikaze pilots were sacrificed. About 14% of kamikaze attacks managed to hit a ship.

    14% paskamahikset, ja silti menivät ja elämänsä lahjoittaen eli kuollen, pyrkivät puolustamaan kaikella voimallaan sitä, mikä heille rakkainta oli - läheisensä kotimaassaan.

    Sankaruutta.


   • Anonyymi

    Pelaat liikaa.


  • Anonyymi

   toveri, kari, se aaltola, ej penttilä, ehkä tarrkka jne.. yms. on selväati cia palkkalistoilla ja toimivat nato lobbareina.....

   Siksi noihin setien puheisiin voi suhteutua hollywood viihteenä....

   • Anonyymi

    oropaganda on kovaa ja olemme täysin us. nato tiedotuksen alla.
    - tämä on uusi vietnam. us. ja venäjä sotii, jossa ukraina uhrataan.
    talous ja etupiiri sota.
    aikaa on ollut sopia 2006- 2022. mutta us. ei halunnut sopia, vaan jatkoi ristiretkeä itään.


  • Anonyymi

   Eiköhän se ole aloittajan uskottavuus, joka on nollassa. :))))))))))))))))))))))))

  • Anonyymi

   Lännen pitää jo tajuta tämä VENÄJÄN RULETTI - SIINÄ EI RUUMIITA LASKETA

  • Anonyymi

   Saksalaiskenraali varoittaa aliarvioimasta Venäjän sotavoimaa

   Saksalaiskenraali Eberhardt Zorn varoittaa länttä aliarvioimasta Venäjän sotilaallista voimaa.

   Venäjällä olisi mahdollisuus avata toinen rintama, jos se niin haluaisi, sanoo kenraalitarkastaja Zorn, joka on Saksan armeijan korkea-arvoisin upseeri.

   – Suurin osa Venäjän maajoukoista voi olla tällä hetkellä kiinni Ukrainassa, mutta siltikään meidän ei pitäisi aliarvioida niiden kykyä avata toinen rintama, hän sanoo uutistoimisto Reutersin haastattelussa.

   Lisäksi suurinta osaa Venäjän laivastosta ei ole toistaiseksi otettu käyttöön Ukrainassa ja Venäjällä on myös merkittävät ilmavoimat, Zorn toteaa.

   Ukrainassa Venäjän hyökkäys on hidastunut, mutta se etenee vakaasti massiivisen tykistötulen avulla ja siviiliuhreista piittaamatta, hän sanoo.

   Kenraali myös muistuttaa, etteivät Venäjän ammukset ole loppumassa lähiaikoina, vaan varastot ovat suuret.

   Zorn ei kuitenkaan odota Ukrainan konfliktin vielä ratkeavan sotilaallisesti.

   Lähde: Reuters

   • Anonyymi

    Pitää tosiaan varoa aliarvioimasta venäjän tahtoa käyttää sotilaallista voimaa sekä johdon hulluutta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pitää tosiaan varoa aliarvioimasta venäjän tahtoa käyttää sotilaallista voimaa sekä johdon hulluutta.

    Onneksi venäjän armeija on maailman naurettavin lauma vähä-älyisiä rosvoja! Ei pelota kuin korkeintaan heitä itseään! :DDD


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pitää tosiaan varoa aliarvioimasta venäjän tahtoa käyttää sotilaallista voimaa sekä johdon hulluutta.

    Istuin kerran jossain päin maailmaa näistä asioista enemmänkin tietävien seurassa; jossa yksi heistä heitti hauskan vitsin, jk oli et: "ei pidä aliarvioda muttei toisaalta myöskään yliarvoida". Keskustelu käytiin vuoden 2010 syyskuussa. Ja aiheena oli Libyan kontrolli..

    Tässä teille, jtk mahdollisesti kykenette syväanalyyseihin:
    Muammar Gaddafi Interviewed Just Before Libyan Revolution

    gaddaffien ja saddameitten ja aku ankkojen ja tiivi-taavien erotus on hyvin yksinkertainen tähän puuttiniin, jos sen vain voi matemaattiselta perustalta havaita. 99.999% itseflataatiossa elävistä eivät tule nimenomaista elämässään suurennuslasilla etsimälläkään löytämään. Toverin epäonnekseen, hän ei kuuluu tuohon massavyörymään.. jos meinaan ois kuulunu, ois elämänsä ollut aina huomattavasti paljon helpompaa. Paskempi mäihä Tovsusella olla syvällinen, mutta toisaalta, minä ainakin valkkaisin milloin tahansa Toverinlaisen vertaisekseni, alaisekseni taikka johtajakseni mieluummin kuin keskinkertaisuuden, joka liputtaa oppimisensa puolesta sillä hetkellä kun ensimmäisen korkeakouludiplomin käteensä sai ja viimeinen asia jnk eläessään luki olivat ne arvosanat mitä siinä ko. paperissa n-vuotta sitten oli.

    ..tosin hän kertoi nimittäjästä, eikä erottajasta. Ensimmäinen on kiitettävää syväymmärrystä, toinen jo, ko. miehen omia sanoja lainatakseni "veret seisauttavaa" erinomaisuutta. Kiitettävä on teknistä tietämystä. erinomainen antiikin tuntemusta. ja inspiroiva taas .. ..... suoraan Yläkerrasta tullutta. Relatiivista huippua, syvähuippuja ja mooseksen taso. Kaikki parhautta, omalla tavallaan. Monille sitä samaa. Mutta huipun huipun kesken valtavia, valtavia eroavuuksia - syviä asioita, äärimmäisen syviä vesiä..

    Mutta niin, venäjä on päättänyt et nää neljä maata, joista me oomme siis yks, ?uudelleenjärjestellään? Antaa tulla vaan, minä oo ollu valmiina jo kohta toista vuosikymmentä. Näkeepähän puttekin sit sen aidon kauneuden, mitä Luoja ja sokeampana versiona minäkin tässä kansassa näen.

    ..jos te näkisitte edes päivän verran itsenne ja tän kansan niin, kuten minulle on annettu se nähdä, nyyhkyttäisitte onnellisuudesta viikkojakin - putkeen, sitä lähimmäisenrakkautta on.. jopa lopunaikoina!

    ....

    On tuskaa tajuta mitä tälle kansalle on venäläisten neutronipommipaskoissako jne käymässä kuoleman jälkeisessä realiteetissa, mutta minä koitan rukoilla ja ehkä sitten kun se alkaa,kun sitä intensiteettiä ei dildogaatioilla haluttu sit mistään hinnasta laimentaa, ni ehkä yhden miehen rukouksella on sittenkin väliä.. ja edes jnklaine, edes osittainen suojakuvutusihme sittenkin koettaisiin. Se olisi hyvä asia. Minua miellyttäisi sellainen. Ei vielä kovin paljoa, koska se ei olisi vielä heidän rukouksista suoraan seurannut ihme - eli luotto yhteyden olemassaoloon - mutta jonkun verran kummiskin.

    noiden sotilaallinen voima ei ole luotu meitä varten, vaan valtoja varten. sen johdon hulluus on kaavamaista, jonka joko heti taiks jssk kohtaa täysin hahmottaa, taikka se vaihtoehtoisesti pistää hämillee. vähän sama juttu kuin naisten houkutteleminen, viettely ja koukuttaminen - taitolajeja, jtk joko handlaa taikka sitten vetää tumppuun mielleyhtyminen mielikuvista.

    bisnekses on kolme tapaa voittaa:
    kusettaminen, eli taktikointi
    yhteinen etu, eli konglomerointuminen
    ja innovointi, eli luova strategisointi

    oli leffa, nicky cagen.. jossa hän menee rengasmyyjänä kertomaan M&A firman omistajalle että mainstreet tai highstreet, ni ihmiset ovat samoi ja et hän tuntee ihmiset. et siks heidän tulisi nicky palkata... ja tietteks mitä... hän on oikeassa. tuo on esiavain toisiksi varmimpaan mahdolliseen menestykseen.

    Tässä on clippi siitä melko liikuttavastakin elokuvasta:
    The Family Man - The plan isn't what makes us great

    Vaikkakaan minulla ei ollu misua lentokentällä saattaas, minä myös päätin kohtuu merkittävänkin suhteeni tuon ihkasaman lontoon tähden, jossa luulin koirilla olevan 100.00%n puhtausluokan - ohimennen kenen tahansa poimittavis olevii - kultakimpaleita häntinään. Vähät minä mistään joidenkin treen ja helsingin taustoilla ison maailman realiteeteista kykenin edes kuvitellakaan.. en minä uskonut, että saadaksesi toimistotyöpaikan, piti sinun todistaa psyykekestävyytesi sodassakäynneillä, ja paljon, paljon muutakin, mitä en tuolloin siellä kentällä ollessani vielä tietenkään kyennyt edes kuvitteleen.

    Ainoa asia mitä tiesin, oli se, että unconditional offerin olin saanut LSEstä ja sen, että tiesin,että oli olemassa jtk mikä minun oli vielä tämän elämän aikana koettava. Minä, lapsena, uskoin sen liittyvän maalliseen menestykseen.. ihan oikeasti uskoin niin, ja kyllähän se minun kohdallani liittyikin.. ja nimenomaan siihen, kui katoavaista (vain) se onkaan arvoltaan sekä tyydytyskyvyltään ja kuinka .. tulevassa tulisi muuta, josta sittemmin vuosienkin verran Suomeen palatessani jollain nettifoorumilla tulisin vielä kirjoittamaan koittaessani edes yhden maan pelastaa perikadoltaan...

    The family man / main theme (Promise) By Danny Elfman


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pitää tosiaan varoa aliarvioimasta venäjän tahtoa käyttää sotilaallista voimaa sekä johdon hulluutta.

    Kyllä varmaan Putinilla on tahtoa sotia, mutta taitavat sotilaat panna hanttiin. Eivät halua lähteä tapettavaksi vain Putinin vallanhimon tähden.

    Armeijan mielestä tuo on turha sota, mutta Putin ei voi enää antaa periksi, kun on päässyt alkamaan, niin jatketaan hamaan tappioon asti ja sitten kotiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Istuin kerran jossain päin maailmaa näistä asioista enemmänkin tietävien seurassa; jossa yksi heistä heitti hauskan vitsin, jk oli et: "ei pidä aliarvioda muttei toisaalta myöskään yliarvoida". Keskustelu käytiin vuoden 2010 syyskuussa. Ja aiheena oli Libyan kontrolli..

    Tässä teille, jtk mahdollisesti kykenette syväanalyyseihin:
    Muammar Gaddafi Interviewed Just Before Libyan Revolution

    gaddaffien ja saddameitten ja aku ankkojen ja tiivi-taavien erotus on hyvin yksinkertainen tähän puuttiniin, jos sen vain voi matemaattiselta perustalta havaita. 99.999% itseflataatiossa elävistä eivät tule nimenomaista elämässään suurennuslasilla etsimälläkään löytämään. Toverin epäonnekseen, hän ei kuuluu tuohon massavyörymään.. jos meinaan ois kuulunu, ois elämänsä ollut aina huomattavasti paljon helpompaa. Paskempi mäihä Tovsusella olla syvällinen, mutta toisaalta, minä ainakin valkkaisin milloin tahansa Toverinlaisen vertaisekseni, alaisekseni taikka johtajakseni mieluummin kuin keskinkertaisuuden, joka liputtaa oppimisensa puolesta sillä hetkellä kun ensimmäisen korkeakouludiplomin käteensä sai ja viimeinen asia jnk eläessään luki olivat ne arvosanat mitä siinä ko. paperissa n-vuotta sitten oli.

    ..tosin hän kertoi nimittäjästä, eikä erottajasta. Ensimmäinen on kiitettävää syväymmärrystä, toinen jo, ko. miehen omia sanoja lainatakseni "veret seisauttavaa" erinomaisuutta. Kiitettävä on teknistä tietämystä. erinomainen antiikin tuntemusta. ja inspiroiva taas .. ..... suoraan Yläkerrasta tullutta. Relatiivista huippua, syvähuippuja ja mooseksen taso. Kaikki parhautta, omalla tavallaan. Monille sitä samaa. Mutta huipun huipun kesken valtavia, valtavia eroavuuksia - syviä asioita, äärimmäisen syviä vesiä..

    Mutta niin, venäjä on päättänyt et nää neljä maata, joista me oomme siis yks, ?uudelleenjärjestellään? Antaa tulla vaan, minä oo ollu valmiina jo kohta toista vuosikymmentä. Näkeepähän puttekin sit sen aidon kauneuden, mitä Luoja ja sokeampana versiona minäkin tässä kansassa näen.

    ..jos te näkisitte edes päivän verran itsenne ja tän kansan niin, kuten minulle on annettu se nähdä, nyyhkyttäisitte onnellisuudesta viikkojakin - putkeen, sitä lähimmäisenrakkautta on.. jopa lopunaikoina!

    ....

    On tuskaa tajuta mitä tälle kansalle on venäläisten neutronipommipaskoissako jne käymässä kuoleman jälkeisessä realiteetissa, mutta minä koitan rukoilla ja ehkä sitten kun se alkaa,kun sitä intensiteettiä ei dildogaatioilla haluttu sit mistään hinnasta laimentaa, ni ehkä yhden miehen rukouksella on sittenkin väliä.. ja edes jnklaine, edes osittainen suojakuvutusihme sittenkin koettaisiin. Se olisi hyvä asia. Minua miellyttäisi sellainen. Ei vielä kovin paljoa, koska se ei olisi vielä heidän rukouksista suoraan seurannut ihme - eli luotto yhteyden olemassaoloon - mutta jonkun verran kummiskin.

    noiden sotilaallinen voima ei ole luotu meitä varten, vaan valtoja varten. sen johdon hulluus on kaavamaista, jonka joko heti taiks jssk kohtaa täysin hahmottaa, taikka se vaihtoehtoisesti pistää hämillee. vähän sama juttu kuin naisten houkutteleminen, viettely ja koukuttaminen - taitolajeja, jtk joko handlaa taikka sitten vetää tumppuun mielleyhtyminen mielikuvista.

    bisnekses on kolme tapaa voittaa:
    kusettaminen, eli taktikointi
    yhteinen etu, eli konglomerointuminen
    ja innovointi, eli luova strategisointi

    oli leffa, nicky cagen.. jossa hän menee rengasmyyjänä kertomaan M&A firman omistajalle että mainstreet tai highstreet, ni ihmiset ovat samoi ja et hän tuntee ihmiset. et siks heidän tulisi nicky palkata... ja tietteks mitä... hän on oikeassa. tuo on esiavain toisiksi varmimpaan mahdolliseen menestykseen.

    Tässä on clippi siitä melko liikuttavastakin elokuvasta:
    The Family Man - The plan isn't what makes us great

    Vaikkakaan minulla ei ollu misua lentokentällä saattaas, minä myös päätin kohtuu merkittävänkin suhteeni tuon ihkasaman lontoon tähden, jossa luulin koirilla olevan 100.00%n puhtausluokan - ohimennen kenen tahansa poimittavis olevii - kultakimpaleita häntinään. Vähät minä mistään joidenkin treen ja helsingin taustoilla ison maailman realiteeteista kykenin edes kuvitellakaan.. en minä uskonut, että saadaksesi toimistotyöpaikan, piti sinun todistaa psyykekestävyytesi sodassakäynneillä, ja paljon, paljon muutakin, mitä en tuolloin siellä kentällä ollessani vielä tietenkään kyennyt edes kuvitteleen.

    Ainoa asia mitä tiesin, oli se, että unconditional offerin olin saanut LSEstä ja sen, että tiesin,että oli olemassa jtk mikä minun oli vielä tämän elämän aikana koettava. Minä, lapsena, uskoin sen liittyvän maalliseen menestykseen.. ihan oikeasti uskoin niin, ja kyllähän se minun kohdallani liittyikin.. ja nimenomaan siihen, kui katoavaista (vain) se onkaan arvoltaan sekä tyydytyskyvyltään ja kuinka .. tulevassa tulisi muuta, josta sittemmin vuosienkin verran Suomeen palatessani jollain nettifoorumilla tulisin vielä kirjoittamaan koittaessani edes yhden maan pelastaa perikadoltaan...

    The family man / main theme (Promise) By Danny Elfman

    Meinaatko että joku jaksaa maratontarinoitasi lukea...?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä varmaan Putinilla on tahtoa sotia, mutta taitavat sotilaat panna hanttiin. Eivät halua lähteä tapettavaksi vain Putinin vallanhimon tähden.

    Armeijan mielestä tuo on turha sota, mutta Putin ei voi enää antaa periksi, kun on päässyt alkamaan, niin jatketaan hamaan tappioon asti ja sitten kotiin.

    Hyvää analyysia.

    Todella hyvää analyysia, itseasiassa.. Onko se sitten hamaan tappioon vaiko hamaan voittoon, sen aika sitten näyttää niille, jtk jaksavat elää noikin vielä nähdäkseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Meinaatko että joku jaksaa maratontarinoitasi lukea...?

    Älä ole höpsö, en tietenkään.

    Tässä tosin PeTo:lle ontologiikkaa; jonka tosin varmasti tietääkin jo, mutta lähinnä muistinvirkistykseksi:

    "The scariest enemy is the one who is not afraid to die"


  • Anonyymi

   Saddam aloitti verisen hyökkäyssodan naapurimaahan mistään kuolonuhreista vähäkään piittamatta, aiheuttaen valtavasti tuhoa ja kärsimystä. Putin aloitti verisen hyökkäyssodan naapurimaahan mistään kuolonuhreista vähääkään piittamatta, aiheuttaen valtavasti tuhoa ja kärsimystä.

   Ja se ero oli?

   • Anonyymi

    Ja se ero oli?

    kyllä pitää kuule jäätävän luokan syväymmärrystä jo olla että tuon eron oivaltaa.


  • Anonyymi

   No joo. Onhan Irak tietysti vanha sivistysmaa, mitä venäjä ei ole eikä kai koskaan tule olemaan.

   • Anonyymi

    Venäjä on takapajuinen kehitysmaa, jonka asukkaat pitävät vessanpönttöä suurena ihmeenä ja keksintönä. Takapajuinen kehitysmaa, joka kuvittelee olevansa suurvalta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjä on takapajuinen kehitysmaa, jonka asukkaat pitävät vessanpönttöä suurena ihmeenä ja keksintönä. Takapajuinen kehitysmaa, joka kuvittelee olevansa suurvalta.

    "jonka asukkaat pitävät vessanpönttöä suurena ihmeenä ja keksintönä".

    illan hauskin, mutta tuohan se totuus saattaa siel hyvinkin olla, misk muuten pöllisi toisten käytettyi pyttyi, eiks je?

    Mutta kai heilläki, ainakin sil kristitylläkö osalla siellä, luulisi olevan jk käsitys ainakin Jeesuksesta ja suurista ihmeistä. Sillä jossei niillä oo, niin kun tänne tulevat, ja tulevat myös tulemaan - ja jos vaan neutroniohjuspaskoilt onnistuttais maallisin keinoin, tai varsinkin samanaikaisen kansallistason yhteisrukouksen kautta kansakuntana välttyyn - ni sellaisista "suurista asioista" tulevat kyllä kotiopalatessaan vie kertoon - sen verran teille kaikille, tän palstan lukijoille, tässä ja nyt takaan.

    heh. Voi jäädä siinä kohtaa kuulkaa meijän pesukoneet pulttaamattakin kylppäreihimme/kodinhoitohuoneisiimme. Ihan vaikka ovetki jättäisitte kokonaan auki, niin Luojan ihmeiden jälkeen yksikään pesukone, vene, nainen, lapsi taikka edes liito-orava ei täällä damagea saa eikä mukaansa rajan yli lähe.

    Olkoot sitten suurvalta taikka sotilasliitto taikka vaikka sit alienistoniki. Kristinuskon Luoja on noita kaikkia äärettömän paljon väkevämpi. Tuolle Luojalle on nimikin, ja se on Jeesus Kristus, se nasaretilainen. Älkää kysykö miten elämänsysteemin Luoja on joku juutalais-Jeesus, joka kuoli ja nous kolmantena päivänä kuolleista jsk 2k vuotta sitten; mutta noin tuo vaan menee, koska tuo se ontologisin Totuus vaan tällä erää sattu oleen. Mikä on vähintäänkin aivan äärettömän tyrmäävää. parasta. ylivoimaista parhautta; mooses, ne kaks vuorelle noussutta opetuslastaan, joiden nimiä en ees täs nyt muista, ja kaikenmaaliman kirkkoperinnehän tuollaisista ihmeistä puhu kyllä, aikoinaan, jos historiaa tutkiipi enemmänki. Ja ne jotka ovat ihmeitä sit mm. näis moderneissa sodis taikka ahdingoissaan taikka onnistumisputkissaan kokeneet, tietävätki et niitä on edellee, nykypäivänäki. Ja oikeasti aikas paljonki.. tosi paljon, itseasias. Tosi, tosi pajon. :)

    Mutta koska kaikkivaltaisuuteen nitoutuu kiinteästi kiinni tuo vaatimattomuus, ja Luojan kohdalla jopa äärimmäisin mahdollinen nöyryys, niin ne ihmeensä eivät rymise eivätkä rummuta, vaan tapahtuvat rauhas ja harmonisesti ja sitten kaikki on kuin mitään epätavallista ei ois koskaan tapahtunutkaa - vaikka ne sielut jtk sen koki muuttuivatkin niiden ko. ihmeiden seurauksena pysyvästi, iäksi. Suuria, syviä aidosti Taivaallisia Lahjoja.

    Ja mielestäni semmotteita, ettei niitä kukaan voi koskaan olla tarpeeks kelvollinen ansaitakseen.. siksipä käytän ihmeistä termii Lahja. mitä siism mielestäni aidosti ovatkin.

    syntyjä syvii, jtk ovat asioita, joista ei liiemmin kukaan välitä edes kuunnellaka, kuulemisista nyt puhumattakaa .. tai noiden testaamisist.

    moosekset olivat suurvalta, koska pyhyyteen nousemisen avulla, voittivat nimenomaan ihmeiden avulla sikäläisen sen ajan maks tason sivistysimperiumi-egyptin.

    isoja asioita. todella isoja asioita. ja miksi? no siksi, koska kansassa oli lähimmäisenrakkautta, rakkautta Luojaansa kohtaan ja johtajansa mooses rakasti Jumalaa enemmän kuin itseään ja Jumala häntä ja kansaansa enemmän kuin egyptin vallanhimoa. Ja niin punainenko meri vaiko kuollut meri, kun nuo menee minulta aina sekaisin vaikka noidenkin rannoilla olen käynyt, avautu - mutta ainoastaan mooseksille. Ja kun moosekset sen läpi olivat menneet, meri sulkeutui ja vielä tänäkin päivänä, sen meren pohjas egyptiläisten rattaat ja vaunut löydettyinä ovat. Kuten on myös nooan arkkikikin Aratat vuorella, edelleen, Turkissa mihin se sen suuren tulvan jälkeen asettui.

    Mutta porukka nauroi nooalle, kun nooa varoitti, vuosia, tulevasta vaarasta. Vuosia hänkin varoitti.. vuosia.......

    satoja krtja. tuhansia kertoja, kymmenia tuhansia kertoja varmaan.. koitti pelastaa, muttei häntäkään sit millään uskottu. ei uskottu.

    :((

    :(

    :(((((((((((((((((((

    huoh


  • Anonyymi

   Huru haluaa eduskuntaan Siksi naama päivittäin näkyvillä.

   • Anonyymi

    kuka, tuo Toveriko?

    TUEN.


  • Anonyymi

   >>tajuaaha kuka vain kun is myös lyö etusivun lööpiksi , putin toimii kuin saddam hussein,

   Todennäköisesti myös Putinin loppu tulee olemaan hyvin samanlainen kuin oli Sadaam Husseinillakin.
   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009036416.html

   Saddam hirtettiin Irakin oman väen voimin jossakin syrjäisessä varastorakennuksessa. Saddam anoi että hänet teloitettaisiin ampumalla. Mutta joutui tyytymään pikkuvarkaille tarkoitettuun, häpeälliseen hirttorangaistukseen,

   • Anonyymi

    Putin ei ole mikään pikkuvaras!
    Voisiko sen hirttää vaikka tuhat kertaa, jokaisessa venäläisessä kaupungissa.


   • Anonyymi

    Onhan Putin suurella työllä ja ponnistelulla saanut itsensä ja Venäjän kansainvälisen arvostuksen samalle tasolla kuin mitä oli Saddamin ja Irakin kansainvälinen arvostus.

    Vielä on ihan pikkaisen matkaa jotta pääsisi samalle arvostuksen tasolle kuin Pohjois-Korea ja Kim Jong-un, mutta ei se kaukana ole. Hyvin, hyvin lähellä.


  • Anonyymi

   "Toveri on kuin o v kuusinen"!!!

   • Anonyymi

    kuka tuo ov kuusinen o?


  • Anonyymi

   Putin on kuin joku säälittävä rätti jos Saddamiin vertaa. Saddam oli säälittävyydessään maakuopasta löydettäessä silti 10 kertaa Putinia kovempi äijä! :D

   • Anonyymi

    12/17/03: Saddam's Last Stand

    Eric Maddox:han, 20kusd per päivä maksava mies, teki ne kuulustelunsa silloin aikoinaan.

    tuollaisia eric:kkei on lontoon underground boxing piireissä aika kiitettävästikin, muuten. ei mitään ihan turhiä jätkiä tuollaiset, osaavat kyllä höylätä höyläyspenkkiinkin asti.


  • Anonyymi

   Aloittajan kannattaa erota jauhojengistä, josko jutut sitten selkiytyisivät`?

   • Anonyymi

    "jallu"jengiläiset kadena Toverille, koska Toverilla lienee sotatoimialuetaustaa jk on noin 1000x huumeiden koveNpi intensiteetti - itseasiassa varmaan jopa hiukan päällekin, kun kill boxis kaaos oikein kunnolla repeää auki ja vaihtoehdot häviää nopeammin kuin hiekka .50cal luodin lävistämäs pikku tiimalasissa.

    itse en enää näe kunnolla, muttei se siltikään tarkoita sitä, etteikö minusta edelleen tuo Toverikin saisi maailman parasta nöyrää lippaiden lataajaa itselleen. Ja sittemmin armeijaa lasertarkkaa perunankuorijaa, ja sit Suomi pikku rukouksen yrittäjää sinne eturintamien välii.

    Voi olla jk toineki, molempi parempi.

    tässä vähän loppuantikliimaksii, tai käänteishuipentumaa; molempi pareNpi:

    Hakuna Matata (No Worries) - Simba,Timon, Pumbaa [Hakuna Matata SCENE ] /// The Lion King (1994)

    ..Im a sensitiviinen soul -kohtaan samaistun 101%sesti. Noin käy, kun minä alan puhua Jeesuksesta taikka varsinkin ihmeistään.

    1:47/52 - 2:14, siis


  • Anonyymi

   Putin on jo valmistellut kymmeniin kaupunkeihin ympäri Venäjää maanalaisia piilopaikkoja Saddamin tapaan.

   Itselle tuli suljetun paikan kammo, kun pelkästään näytettiin maassa olevaa pientä 30 x 40 cm aukkoa, josta Saddam joutui paksuine mahoineen ahtatumaan maan alle.

   Putin on hiukan laihempi, joten hän luiskahtaa vieläkin pienemmästä aukosta kellaripiiloonsa.

   • Anonyymi

    Putinilla on loistohotelleja ympäri Venäjää ja siellä ne tyttäretkin piilottelevat. Sinne on uponnut eräskin miljoona noihin piilopaikkoihin.

    Siinä onkin sitten etsiminen, kun se aika tulee. Mistähän luolasta mahtaa Putin löytyä?


   • Anonyymi

    palaan puolen tunnin päästä high fivettaan tätä:

    "Putin on hiukan laihempi, joten hän luiskahtaa vieläkin pienemmästä aukosta kellaripiiloonsa".

    eilisen päivän tän päivän parhaana.

    luiskahtaa... mitä läppää taas..

    Täs vähä cirle of laiffii, kun tuon edellisen videon jälkeen tollasen puski autona täs uutuubi päälle-kö sitte:

    Carmen Twillie, Lebo M. - Circle Of Life (Official Video from "The Lion King")


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putinilla on loistohotelleja ympäri Venäjää ja siellä ne tyttäretkin piilottelevat. Sinne on uponnut eräskin miljoona noihin piilopaikkoihin.

    Siinä onkin sitten etsiminen, kun se aika tulee. Mistähän luolasta mahtaa Putin löytyä?

    putinin aika tulee päättymään maassa jossa Jeesus vaikutti, hyvin pitkän ajan päästä tästä hetkestä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putinilla on loistohotelleja ympäri Venäjää ja siellä ne tyttäretkin piilottelevat. Sinne on uponnut eräskin miljoona noihin piilopaikkoihin.

    Siinä onkin sitten etsiminen, kun se aika tulee. Mistähän luolasta mahtaa Putin löytyä?

    palasin, ylävitonen huumorintuottamisesta lopun aikoina. ei ole ollenkaa itsestäänselvyys.


  • Anonyymi

   Öyhöttäjät ja tiltut ei ole edes lukeneet juttua. Toveri vertasi putinia Saddamiin siinä, että molemmat ottivat sodanjohdon omiin käsiinsä ja alkoivat mikromanageeraamaan. Lisäksi hän sanoi, että se mikromanageeraminen ei ole toiminut menestyksekkäästi missään.

   Pekka Toveri oli taas kerran ihan oikeassa ja tiltu väärässä.

   • Anonyymi

    heh, mistä joku pekka toveri tietää että putin mikromanageroi? = ei mistään kuten aiemmatkin höpinät

    se palvelee puten etuja kun nämä luulee tietävänsä


   • Anonyymi

    Putin syrjäytti Shoigun ja alkoi itse johtamaan "erikoisoperaatiotaan." Mikä on oikein hyvä uutinen kun tiedetään Putinin kyky ryssiä perusteellisesti kaikki mihin koskee.


   • Anonyymi

    "Toveri vertasi putinia Saddamiin siinä, että molemmat ottivat sodanjohdon omiin käsiinsä ja alkoivat mikromanageeraamaan. Lisäksi hän sanoi, että se mikromanageeraminen ei ole toiminut menestyksekkäästi missään".

    Toveri on oikeassa, tosin en menisi välttämättä 100%sesti takuuseen siitä, että tuo oli ainut referenssipivottinsa, PeTo on aito kommunikoinnin mestari. Siis ihan oikeasti aivan omalla tasollaan kansainvälisestikin mitattaes. Hän on vaan niin smoothi, ettei monikaan oivalla niitä kaikkia kerroksia joilla kommunikoi.

    tää on nyt vähä outoa, mutta sanonpa ny kuitenki; Toverin kommunikointi on suoraan verrantokelpoista raamatun kerrontakyvyn kanssa; erityisesti solomonin.. toisaalta, eipä tartte tuonkaan äijän hirveesti peilii kauemmaks mennä, solomonin sieltä nähdäkseen peilikuvanaan. Sen voi havaita siitä, et jos ko. miehen saman haastattelun analysoi kolmesti peräkkäin, jokaikisellä kerralla löytää uusia syvyystasoja tulkintaulottuvuuksia sekä erästä kolmatta asiaa, joka onkin sitten vain harvojen ja epävalittujen havaintosedimentaatiota varte.

    Toveri ei ole syväerikoistunut antiikin saloihin, mutta jos ois, niin kyllä istahtaisi kuulkaa Toverikin hetkeks nojatuoliin ja ois kovin otettu ja erityisen liikuttunut mitä johtopäätöksii nois onkaa. minä voisin itseasiassa hukkuvana osapuolena Toverin kanssa uida epämunasilteemme meressä ja kertoa sitten hällekin päälle 100ssa astess saunottaes vähän siitä, miten keksit aidosti murustavat; Realiteettitasoilla, joista ei olla Suomessa aiemmin koskaan kuultukaan. Eikä tulla koskaan sen keskustelukerran jälkee kuulemaankaan. vähä ekstrapoweria max tasosena timanttiToverille. (sannakin, ja jk muuki ehkä, kuuluu samaan legokerhoon, mutta sanna ei haluu oppi, tokkopa ees oivaltaan pahemmin mitään muuta kuin sen, että jo viikossa kahdessa ovat poskikuoppansa täyttyneet ja edes fyysisesti eheempi jo. sannalla vielä pitkä matka siihen et minun kanssani saisi etuoikeuden epämunasilteen uija). :D

    heh, voin melkein kuvitella jo Pekan reaktion: "Et sitten voinut noita kolmee aiemmin kertoo.."

    johon minä:
    noh, en kai sitte, koska kukaan ei tainnu niistä kolmest pahemmi välittää kuullaka.

    ja sitten Toverilta:
    no oisit sitten väkisinki sössöttänyt megafonilla vaikka!

    johon minä:
    no MYTKY olen monisairas, kestomasentunut - ja nykyää kuumeessaki kaiken kukkuraksi ollu jo pari kolme viikkoa.

    johon Toveri:
    ois sun pitänyt jokatapauksessa viestimiehenä onnistuu tuoda viesti perille asti..!

    johon minä:
    noh, parempi myöhään ku ei koskaan?

    johon Pekka:
    no joo, parempi kai tämäkin kuin heti ja pelkkää suutari-infoo.

    johon minä:
    jäädäänks sittenkin kavereiksi?

    johon Pekka:
    kyllähän se tietysti sopii, mut ens kerralla tuut kyllä sukkana kertoon KAIKEN niinku on normaalii.

    johon minä
    tottakai. haluuks pelata yhdes vähä shakkii venäjäkinuskei vastaan?

    Pekka:
    arvaapa vaa! :))

    ja nii puheloislindgrenit saatettii messiin ja ärsysannakin käännytettiin isänmaalliseksi ja tarinalla olisi sittenkin ihmeitä täynnä oleva matka - ja ALKUloppu.

    :)


  • Anonyymi

   Kun tietää kuinka paljon tiltujen pitää saada tekstiä tulemaan niin eihän ne kerkiä lukemaan kuin otsikot. Otsikoiden varassa niiden tiedot aiheist aon.

   • Anonyymi

    jos jk ei hymyilly tän viestin originaalisuuden vuoksi, niin jo huumorintajuton on.

    rokka on kiitollisena siellä Taivaas nytte jäkikasvustaan, kuten kuuluuki. :))


  • Anonyymi

   Eipähän cia tarvi valhetta keksiä että siellä joukko tuho asetta, joten eikun hyökkäykseen :)???

   • Anonyymi

    :DD

    Ei tartte tällä erää keksii muutaku, ettei sie oiska? HYÖKÄTKÄÄ MEIJÄN ESITAISTELIJOINA VENÄJÄLLE, ei niillä siellä mitään muuta ole kuin ruostunutta suutarii vaa. Itsetuhoon, mars mars!

    the extramile, all the way:nä:
    WW2 - Kamikaze Attacks [Real Footage]


  • Anonyymi

   Aloittaja.

   "en ole jaksanu sen arveluja ennenkä kuulla, yhdentekevää jorinaa ja arvailuja"

   Kuitenkin kommentoit sellaista mitä et kuuntele ja mistä et siis tiedä mitään? No kukin tavallaan.

  • Anonyymi

   Eiköhän Toveri tiedä paljon enemmän kuin moni täällä kommentoimassa olevat...

  • Anonyymi

   hyvä kirjoitus 100% samaa mieltä
   .https://www.bitchute.com/video/2AX0H7pIoiHk/
   eiköhän tässä mene 10 päivää vielä, meidänkin valehteleva media ei voi valehdella enempää kun venäjä etenee 12.9, nähdään totuus.

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   314
   1448
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   59
   1125
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   951
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   413
   909
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   82
   872
  6. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   839
  7. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   839
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   58
   777
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   66
   729
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   686
  Aihe