Taivaan vallat

Anonyymi

Vallitseeko taivaassa demokratia tehdäänkö siellä enemmistöllä päätöksiä vai onko taivaassa autoritäärinen yhden johtajan diktatuurinen hallintojärjestelmä .

Itse joka vihaan autoritäärisiä järjestelmiä ja yhden johtajan diktatuureja olen hyvin huolissani jos joudun taivaaseen hyvän ja puhtaan tapani vuoksi elää ja toimia sitten huomaankin etten saa taivaassa ääntäni kuuluviin saman mielisten kanssa vaan autoritäärinen järjestelmä hiljentää soraäänet tai jopa rankaisee niistä.

5

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pelkäänpä että kristittyjen taivas tuntuu hyvin kodikkaalta venäläisistä, jos joku heistä sinne jollain vippaskonstilla pääsisi.

    • Anonyymi

      Kyllä se autotääristä on. Pääsin ILMESTYKSEN kautta käymässä kolmannessa taivaassa.
      Siellä oli joukko gnostilaisia, jotka osoitti tukea minulle ja heti heidät ajettiin ulos.
      Sitten oli kaksi Juudan heimon jäsentä jotka kykeni vaihtamaan sukupuolensa haluamakseen naimassa toisiaan. Aabraham sai heidät kiinni ja rangaistuksena lähetti Kuubaan.

      Itseltäni otettiin sydän pois rinnasta ja puserrettiin jolloin syntyi pieni sadekuuro. Kuului ääni: näin vähän vanhurskautta sinulla on. Ei tule kunnon sadetta.

      Sitten juutalainen ja venäläinen lääkäri asensi päähäni joitakin laitteita vastustuksestani huolimatta, joista laitteista on ollut paljon haittaa. Niitä käyttää henget liikkumiseen, kostamiseen, rikoksiin ja vakoiluun.

    • Anonyymi

      Jos siellä on autoritäärinen valtajärjestelmä pääseekö klikkiin mukaan voitelemalla oikeat jäsenet vai onko se jotenkin suljettu klikki ? Toisaalta taas jos se on diktatuurinen järjestelmä jossa yksi johtaja päättää kaikesta ja tätä on palveltava ja ylistettävä tilanteista ja mielipiteistä huolimatta onko järkevää edes laittaa kyseiseen taivaaseen muita kuin sellaiseen harjaantuneita ihmisiä jo eläissään eli pohjoiskorean kristityt ja tietysti venäläisten samanmieliset Kiinalaisia unohtamatta .
      Länsimaiseen elämään tottuneet kristityt ovat suoranainen uhka koko taivaan olemiseen ja rauhaan .

      Demokraattinen taivas taas riisuu valtakoneiston paljon lempeämmäksi taivaan asukkia kohtaan ja antaa jopa mahdollisuuden ns.amerikkalaiseen unelmaan nousta tavallisesta taivasasukista aina koko taivaan johtajaksi jos demokratiaan ja tasa-arvoon uskova Jumala väistyy enemmistön vaatimuksesta johdosta ja luovuttaa valtikkansa taivaan asukkien enemmistön vaatimuksesta tälle taivaan kansan suosikille .

      Jumalan valtakaudeksi voisi demokratian nimissä laittaa vaikkapa se 4 vuotta ettei valta turmele ja aiheuta diktatuurisia haluja sille kuka kulloinkin on vallankahvassa taivaan johtajana ja Jumalana

    • Anonyymi

      Ikuiseen Jumalan valtakuntaan pääsee vai valikoitunut Jeesuksen all stars joukkue. Kaikki ovat käyneet kovan kamppailun, täällä saatanan houkutuksien keskellä ja voittaneet saatanan, turvautumalla kuuliaisesti Jeesuksen neuvoihin ja Hänen armoonsa. Jumala on tietenkin ehdoton pyhitetty ja kunnioitettu auktoriteetti ja Isä, kuten on aina ollutkin. Paitsi silloin, kun Hän luovutti kaiken vallan väliaikaisesti Jeesukselle, Golgatan sovituksen ja ylösnousun jälkeen. Jeesus on rakas veljemme ja Pyhä Henki rakas Äitimme. Ihminen on liian vajaa hallitsemaan, Mutta Isämme on täydellisen rakkaudellisen perheen isän perikuva. Saamme elää taas Aatamin jälkeen paratiisimaisissa oloissa, Jumalan ikuisessa yliopisto maailmassa ja kasvaa kohti Jumaluutta ja uusia tehtäviä kohti.

    • Anonyymi

      > Vallitseeko taivaassa demokratia tehdäänkö siellä enemmistöllä päätöksiä vai onko taivaassa autoritäärinen yhden johtajan diktatuurinen hallintojärjestelmä .

      No, siellä kaikki tahtoo Jumalan tahdon toteutuvan, joten yksimielinen demokratia. :)

      "...tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa;..."
      Matt. 6:10

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1696
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1325
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1220
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1196
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1183
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1076
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1065
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      1007
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      976
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      874
    Aihe