Taivaan vallat

Anonyymi

Vallitseeko taivaassa demokratia tehdäänkö siellä enemmistöllä päätöksiä vai onko taivaassa autoritäärinen yhden johtajan diktatuurinen hallintojärjestelmä .

Itse joka vihaan autoritäärisiä järjestelmiä ja yhden johtajan diktatuureja olen hyvin huolissani jos joudun taivaaseen hyvän ja puhtaan tapani vuoksi elää ja toimia sitten huomaankin etten saa taivaassa ääntäni kuuluviin saman mielisten kanssa vaan autoritäärinen järjestelmä hiljentää soraäänet tai jopa rankaisee niistä.

5

64

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pelkäänpä että kristittyjen taivas tuntuu hyvin kodikkaalta venäläisistä, jos joku heistä sinne jollain vippaskonstilla pääsisi.

  • Anonyymi

   Kyllä se autotääristä on. Pääsin ILMESTYKSEN kautta käymässä kolmannessa taivaassa.
   Siellä oli joukko gnostilaisia, jotka osoitti tukea minulle ja heti heidät ajettiin ulos.
   Sitten oli kaksi Juudan heimon jäsentä jotka kykeni vaihtamaan sukupuolensa haluamakseen naimassa toisiaan. Aabraham sai heidät kiinni ja rangaistuksena lähetti Kuubaan.

   Itseltäni otettiin sydän pois rinnasta ja puserrettiin jolloin syntyi pieni sadekuuro. Kuului ääni: näin vähän vanhurskautta sinulla on. Ei tule kunnon sadetta.

   Sitten juutalainen ja venäläinen lääkäri asensi päähäni joitakin laitteita vastustuksestani huolimatta, joista laitteista on ollut paljon haittaa. Niitä käyttää henget liikkumiseen, kostamiseen, rikoksiin ja vakoiluun.

  • Anonyymi

   Jos siellä on autoritäärinen valtajärjestelmä pääseekö klikkiin mukaan voitelemalla oikeat jäsenet vai onko se jotenkin suljettu klikki ? Toisaalta taas jos se on diktatuurinen järjestelmä jossa yksi johtaja päättää kaikesta ja tätä on palveltava ja ylistettävä tilanteista ja mielipiteistä huolimatta onko järkevää edes laittaa kyseiseen taivaaseen muita kuin sellaiseen harjaantuneita ihmisiä jo eläissään eli pohjoiskorean kristityt ja tietysti venäläisten samanmieliset Kiinalaisia unohtamatta .
   Länsimaiseen elämään tottuneet kristityt ovat suoranainen uhka koko taivaan olemiseen ja rauhaan .

   Demokraattinen taivas taas riisuu valtakoneiston paljon lempeämmäksi taivaan asukkia kohtaan ja antaa jopa mahdollisuuden ns.amerikkalaiseen unelmaan nousta tavallisesta taivasasukista aina koko taivaan johtajaksi jos demokratiaan ja tasa-arvoon uskova Jumala väistyy enemmistön vaatimuksesta johdosta ja luovuttaa valtikkansa taivaan asukkien enemmistön vaatimuksesta tälle taivaan kansan suosikille .

   Jumalan valtakaudeksi voisi demokratian nimissä laittaa vaikkapa se 4 vuotta ettei valta turmele ja aiheuta diktatuurisia haluja sille kuka kulloinkin on vallankahvassa taivaan johtajana ja Jumalana

  • Anonyymi

   Ikuiseen Jumalan valtakuntaan pääsee vai valikoitunut Jeesuksen all stars joukkue. Kaikki ovat käyneet kovan kamppailun, täällä saatanan houkutuksien keskellä ja voittaneet saatanan, turvautumalla kuuliaisesti Jeesuksen neuvoihin ja Hänen armoonsa. Jumala on tietenkin ehdoton pyhitetty ja kunnioitettu auktoriteetti ja Isä, kuten on aina ollutkin. Paitsi silloin, kun Hän luovutti kaiken vallan väliaikaisesti Jeesukselle, Golgatan sovituksen ja ylösnousun jälkeen. Jeesus on rakas veljemme ja Pyhä Henki rakas Äitimme. Ihminen on liian vajaa hallitsemaan, Mutta Isämme on täydellisen rakkaudellisen perheen isän perikuva. Saamme elää taas Aatamin jälkeen paratiisimaisissa oloissa, Jumalan ikuisessa yliopisto maailmassa ja kasvaa kohti Jumaluutta ja uusia tehtäviä kohti.

  • Anonyymi

   > Vallitseeko taivaassa demokratia tehdäänkö siellä enemmistöllä päätöksiä vai onko taivaassa autoritäärinen yhden johtajan diktatuurinen hallintojärjestelmä .

   No, siellä kaikki tahtoo Jumalan tahdon toteutuvan, joten yksimielinen demokratia. :)

   "...tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa;..."
   Matt. 6:10

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   62
   2224
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   433
   1910
  3. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   66
   1767
  4. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   57
   1234
  5. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   435
   1213
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   74
   1140
  7. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   84
   1074
  8. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1062
  9. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   70
   1017
  10. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   95
   940
  Aihe