Persut haluaa, että Helen vastaa kriisiin tarjoamalla sähköä hesalaisille kohtuulliseen

Anonyymi

hintaan.

"– Kun Helsingillä on oma energiayhtiö, sen ydintehtävän tulee olla tuottaa kohtuuhintaista energiaa kaupungin asukkaiden ja kaupungissa toimivien yritysten käyttöön. Jos energialasku nousee kohtuuttomaksi, yhä suurempi joukko helsinkiläisiä joutuu hakemaan sosiaalitukia ja yrityksiä menee nurin. Esimerkiksi Seinäjoella paikallinen sähköyhtiö tarjoaa sähköä yhtiön omistajakuntien asukkaille edullisempaan hintaan, joka on alle puolet Helenin korotetusta hinnasta."

Helenin hallituksen puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Osmo Soininvaara (vihr.) vastusti Helenin hinnanalennuksia Uuden Suomen haastattelussa keskiviikkona.

– Soininvaara perusteli, ettei sähköä voida myydä halvalla helsinkiläisille, koska se syrjisi ulkopaikkakuntalaisia. Energiaviraston ylijohtaja Simo Nurmi kuitenkin totesi, että sähkömarkkinalaki mahdollistaa alennetun hinnan oman kaupungin alueelle."

Täyttä asiaa, sieltä Heleniltä tuli kirje minullekkin, että 58% nousee hinta 1.10. joten sähkölaskuun tulee roima korotus.

8

128

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäläisestä energiasta tulee päästä eroon. Ja päästäänkin, myös Helsingissä, jossa Helen (Helsingin Energia) on vuosikymmeniä polttanut venäläistä kivihiiltä. No sitä on helppo saada muualtakin.

  • Anonyymi

   Ihan asiaa persuilta.

  • Anonyymi

   Kannatetaan.

  • Anonyymi

   Kivihiiltä saa muualtakin kuin Venäjältä, mutta se on hirvittävä kallista. Toisekseen, ei Venäjä suomalaisten energiaboikottiin kaadu.

  • Anonyymi

   Seinäjoella paikallinen yhtiö tarjoaa paikallisväestölle edullista hintaa. Taisi olla alle 7 snt/kWh.

  • Anonyymi

   Mikäli Helenin hallitus ei toimi, on kaupunginvaltuuston toimittava. Alennus helsinkiläisille asiakkaille on otettava käyttöön viipymättä ja jos Helen ei toimi, perussuomalaisten valtuustoryhmä vaatii asian ottamista kaupunginvaltuuston käsittelyyn, sanoo Rantanen.

  • Anonyymi

   Omistajille sopii mainiosti, että sähkö maksetaan veroveroista persujen ehdotuksen mukaan. Tuetaanhan omistavaa luokkaa jo nytkin monin eri tavoin verovaroilla.

  • Anonyymi

   Helen ei halua sotaa kepulandian ja stadin asiakkaiden välille, joten ei laske uskollisten helsinkiläisten asiakkaiden hintoja. oli alun perin virhe Heleniltä alkaa myymään sähköä ulkopuolisille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   251
   2786
  2. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1992
  3. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   55
   1115
  4. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   97
   1113
  5. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   219
   1102
  6. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   27
   990
  7. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   30
   971
  8. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   60
   966
  9. Hetkeäkään en ole epäröinyt

   Runo vaatimaton sulle syysillaksi Sitä odotellessa et otat mut omaksi Ja sua saan edessäs sanoa rakkaaksi Ennen sitä tunnen oloni vain puolikkaaksi S
   Romantiikka
   147
   933
  Aihe