Ratikkaverkko laajenee Ylöjärvelle

Anonyymi

Ylöjärven kaupunki on hyväksynyt suunnittelun väliraportin. Rata on suunnitteilla Lielahdesta Mäkkylän ja Soppeenmäen kautta Leijapuistoon, jossa päätepysäkki.

7

388

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ensi kunnallisvaaleissa on ratkaisun paikka. Muista äänestää ja äänestä oikein! Tämä hullutus voidaan vielä perua, lopullista päätöstä ei ole vielä tehty.

  • Anonyymi

   Missä muualla maalaiskylässä on ratikka?Maksumieheksi joudutaan.Tampereellakin vähennettiin linja- autovuoroja muilta vyöhykkeiltä.Ei palvele kuin keskuslähiöö.Missä ns liityntäparkit Ylöjärvellä? Tuskin monikaan sivukaupunkilainen työmatkallaan ratikkaan oman kulkupelinsä vaihtaa.Rahantarvetta kyllä olisi esim. nuorison ongelmien ratkaisemiseksi yms.

  • Anonyymi

   No ehkä turisteja varten, muu käyttö on tuuleen puhaltamista!🕵️

   • Anonyymi

    Ylöjärvi onkin tulevaisuudessa oikein turistirysä.Hervannastakin liikkuu keskustaan ns.kuluttajia( kengänpohjan)Ajolangatkin alhaalla,voi tulla ongelmia puutavara- yms tärkeiden kuljetusten kanssa.


  • Anonyymi

   jos mahdollista pitää perua tollaset ajatukset.joudutaan vaan tampereen maksajiksi ratikkajutussa.kuten muutenkin kun isompi määrää.katsotaan vaikka maakuntarahoja ne toppaa kummasti tampereelle.sitte nää pienet sivupitäjät.ylöjärvi-nokia-pirkkala-lempäälä ja kangasala saavat sen mitä murusia putoilee tampereen pöydältä.isompien kanssa ei kannata mennä kimppaan joutuu aina maksaan.näin on ollu aina ja tulee oleen.kun mentiin euuhun näin pienenä maana ollaan maksajan roolissa aina .ei me sieltäkää mitää saada.jos saadaan maksetaan enempi se on sitä eu tasa-arvoa.

  • Anonyymi

   kyl ollaan aina maksajan roolissa.tampere maksattaa ratikas.eu maksattaa koko suomella .-90 luvulla piti viron ilotalois maksaa enempi jos oli suomalainen .se oli niinsanottu porolisä.siksi puhuttiin aina ruotsia.

  • Anonyymi

   Hieno juttu!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   183
   5830
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   560
   2571
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   85
   1803
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1247
  5. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   358
   1206
  6. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   278
   1185
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   235
   786
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   783
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   58
   716
  10. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   6
   683
  Aihe