Ei Jumalan luoma ihminen ole suinkaan Jumala.

Anonyymi

Ihminen on maasta tehty ja maaksi jälleen tulee. Ei luulisi perusasioidenkin jo näin katoavan "viisaksi" tulleiden ihmisten tietoisuudesta.

Tämä selvennykseksi avaukseen, jossa käsiteltiin taistelua henkivaltoja vastaan.

Ef. 6:11 Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
Ef. 6:12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

Maailmassa hallitsee erilaiset filosofiat näistä liha, eli me ihmiset omaksumme sitten erilaisia näkemyksiä, joista meille muodostuu käsitys itsestämme ja meitä ympäröivästä NÄKYVÄSTÄ maailmasta. Siis näiden viiden (näkö kuulo tunto halu ja maku) aistimme avulla havaittavasta todellisuudesta.

Netin myötä tämä informaatiotulva pyrkii repimään ihmiset, (arvomaailman), kappaleiksi. Tästä syystä ihmisistä on tullut erittäin haavoittuvia, piru on tunkeutunut kouluihin sotkemaan nuorten ja lasten päät. Kirkkojen saarnatuoleihin piru on kiivbennyt piispojen ja pappien kaavuissa. Tämän toiminnan keskus on ylipopistojen teologiset tiedekunnat. Homo- ja sekasukupuolikulttuurin piru on lykännyt kouluihin nimellä "tasa-arvo ja rakkaus". Kirkossamme pirulla on samat metodit rakkaus ja tasa-arvo.

Jomala joka pelastaa toiset, ja tuomitsee toiset helvettiin, ei oo muka mittää. Tätähän piru on aina tavoitellut, pääsyä Jumalan paikalle hallitsijaksi. Tähän virkaan hän pääseekin kaikkien niiden ihmisten sydämissä, jotka hylkäävät Jumalan sanan. Sen kuulee hyvin nopeasti henkilön suusta, ja näkee kirjoituksista, kumpaa herraa hän kumartaa.

Moni raukka ei käsitä sitä, että hyväksymällä Jumalan sanan vastaisen elämän joutuu helvettiin, - vaikka ei itse sillä tavalla eläisikään.

Pappia näyttelevät ateistit ovat nielleet koukun syötteineen ja tunkeutuneet saarnatuoleihin julistamaan valheita. Heistä on tullut vaarallisia piruja kirkon sisälle. Piru saa aina vain enemmän valtaa Suomen ev.lut. kirkossa, tunnustavat kristityt ja papit ajetaan ulos kirkosta, se on kammottava tosiasia.

Henkivaltoja emme näillä silmillä näe, mutta niiden vaikutus näkyy ihmisten toiminnassa ja ajattelussa. "Ihminen on kaiken herra"- niminen uskonto on rystämässä koko tilan Suomessa. "Jumalaa ei ole"- uskonto on myös laajalle levinnyt.

Nämä edellä mainiotut vakavat asiat, jotka ovat selkeitä ihmiskunnan lopun lähestymisestä kertovia merkkejä, pitäisi vaikuttaa tunnustavissa kristityissä YHTEISTÄ taisteluhenkeä, maailmassa hallitsevia tuhoavia henkivaltoja vastaan. Ikävä todeta, että samat henkivallat jotka riehuvat maailmassa, erottavat myös tunnustavia kristittyjä toisistaan. Tämä puolestaan singnaloi maailmalle ilosanomaa, "tuollaisia ne uskovat ovat, keskenään tappelevia nurkkapatriootteja, hyvä hyvä".

Valhtelevat (Jumalan sanaa vääntelevät) homo-uskovaiset papit saavat pirulta ja maailman orjilta isot kiitokset ja halaukset. "Vihdoin päästään tieteellisesti nuotiotarinoiksi todistetuista satukirjoita eroon, vapaaseen elämään.

Unohtuu kokonaan, mihin tämä "vapaus" on kansamme johtanut. Monien elämästä on jo tässä ajassa tullut helvetti. Miltei joka päivä joku jää junan alle, tai henkilöauto ajautuu tuntemattomasta syystä rekan kulkureitille.☠️

https://www.youtube.com/watch?v=IhWF2hYnbCI

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Moni raukka ei käsitä sitä, että hyväksymällä Jumalan sanan vastaisen elämän joutuu helvettiin, - vaikka ei itse sillä tavalla eläisikään"

      No nyt selityksiä pöytään; mitä tuo tarkoittaa?

      Oletko kuunnellut esikoislestadiolaisten maallikkopuhujien saarnoja?

    • Anonyymi

      "Unohtuu kokonaan, mihin tämä "vapaus" on kansamme johtanut. Monien elämästä on jo tässä ajassa tullut helvetti. Miltei joka päivä joku jää junan alle, tai henkilöauto ajautuu tuntemattomasta syystä rekan kulkureitille."

      Sinne on mennyt myös lestadiolaisen opin takia monia, hirteen ja muihin juttuihin itsensä lopettamiseksi.

      • Anonyymi

        Totta. Juudas Iskariot vaelsi täydellisen opettajan seurassa. Synti on hirvittävä asia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta. Juudas Iskariot vaelsi täydellisen opettajan seurassa. Synti on hirvittävä asia.

        MUTTA, miksi Jumala Juudaksen valitsi, vai hän itse, vai joku muu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta. Juudas Iskariot vaelsi täydellisen opettajan seurassa. Synti on hirvittävä asia.

        Juudas onkin kaikkien kusetettujen sankari.


    • Anonyymi

      Eikä ihmisen luoma jumala ole oikea jumala, niin kuin varmaan jo tiesitkin, jos et usko enää joulupukkiinkaan.

      • Anonyymi

        Oikein sanoit. Ei ihmisen luoma jumala ole oikea jumala. Mutta ihminen on luonut kautta aikojen itselleen mieluisia jumalia. Uusimpana on tiede, sitten tulee kaikenlaista muuta sälää. Ihmiset uskovat amuletteihin, jotkut palvovat julkkiksia, some- yms. ja niiden tekemisiä. Urheilutähtejä, kumartavat poliitikkoja (Putin,Trump ja vastaavat). Joillekin jotkin hengelliset johtajat ovat kasvaneet epäjumaliksi. Luetteloa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle.
        On vain yksi Jumala.
        Raamattu sanoo taivaan ja maan luojasta; Minä olen sinun Jumalasi älä pidä muita jumalia minun rinnallani. Häntä meidän tulee kunnioittaa ja rakastaa. Hän antaa meille jokapäiväisen leivän ja muun elämisen mahdollisuudet. Hän on antanut oman Poikansa kärsimäänja kuolemaan ja on ylösnoussut, että me saisimme elää - elää ikuisesti.


    • Anonyymi

      Lue Bengt Pohjasen kirja "Kolmen kyynärän jumalat". Kertoo Pajalan lestadialaisuudesta ja sen muovautumisesta korpelelaisuudeksi muistaakseni noin 30 -luvulla. Kaunokirjallisesti huono, mutta kyllä sieltä tausta silti paljastuu. Taisi kirjoittajalla olla pari muutakin kirjaa aiheesta.

    • Anonyymi

      Sinfonioiden takana on tekijä samaten taulujen takana on taitelija.

      Oletko nähnyt Beethovenia, Rembrandt, Mozart, Michelangelo, Leonardo da Vincin ja Rafaelin ohella. Mitä konkreetista näyttöä heistä sinulla on, vain heidä tekojensa kautta, ei mitää yhteyttä tekijään? He ovat monen kotijumalia.

      Room: 1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
      1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
      Room: 1:18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,

      Tärkein on sielun puhdas tila, kuuliainen sanalle. Jeesuksen veri puhdistaa, syntinen armahdettu on uusi luomus. Aamen!

    • Anonyymi

      Jeesuksen takana on evankeliumi Jeesuksen elämä, joka uskoo see toimii, Monet on todistaneet sen marttyyri kuolemalla, omalla elämällään uhraamalla sen Jeesukselle.
      Abortti on uhraamista saatanalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      582
      3856
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3308
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2739
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1957
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe