Hangon uimahallikysymys on suuri mysteeri

Anonyymi

Lähes kaikkialla muualla Suomessa ymmärretään vesiliikunnan positiivinen yhteiskunnallinen merkitys. On 3000 asukkaan kuntia, joissa on uimahalli. Hangossa on 8000 asukasta ja vapaa-ajan asukkaat päälle, eikä täällä ole uimahallia. Se on suuri mysteeri. Mahtaako johtua kaupunkilaisten suuresta uimataidottomuudesta vai mistä?

Kaupungin pito- ja vetovoiman parantamiseksi vahva suositus uimahallin rakentamiseksi. Hankolaisten viihtyvyyden parantamiseen kannattaa panostaa.

Hynynen JS

4

308

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Katsos kun meillä on tämä MERI. Ajoittain se on jäätön ja kelpaa uimiseen kunnes sinilevät tulevat. Sitäpaitsi Hankolaiset tykkäävät enemmän satamista, joita hankitaan aina kun sopiva tulee kohdille. Satamat tuottavat Hankolaisille niin paljon, että on taas kohta varaa ostaa uusi satama.

  • Anonyymi

   Kaupunki on kehittynyt selvästi radan etäläpuolen vapaa-ajan hankolaisten alueeksi ja radan pohjoispuolen perushankolaisten alueeksi. Perushankolaisista yli 80% asuu radan pohjoispuolella. Sen takia uimahalli pitää rakentaa radan pohjoispiuolelle.

   Hyviä paikkoja ovat Urheilutalon takana Bromarvinkadulla tai sitten Halmstadin talon paikalle. Molemmissa tapauksissa halli on lähellä kouluja, jotka eritoten hyötyvät sijainnista. On huomattava myös Urheilutalon ja Uimahallin synergia, käytön, parkkipaikkojen jne suhteen.

   Paikan erinomaisuus johtuu myös maalämmön saatavuudesta. Lämpöputket voidaan asentaa läheisiin kalloihin, Miltei ilmaista energiaa yllin kyllin uimahallin tarpeisiin. Jää yli vielä Urheilutalollekin.

   Joko Uimahalli on ensi vuoden budjetissa?

  • Anonyymi

   Miksi uimahallia ei ole rakennettu? Se on samantekevää. Jarruttajat varmaan ovat jo kohta kuoliniässä tai jo vanhuuttaan dementoituneet. Uudet tuulet voisivat puhaltaa Hangossa. Vai eikö lapsiperheet halua mennä uimahalliin? Va?

   • Anonyymi

    Nykyisiä päättäjiä voisi saada myönteisemmäksi asiassa jos aina kaikessa kirjoittelussa mainittaisiin, että uimahalliin tulee myös terapia-allas ja esteetön liikkuminen on huomioitu.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   73
   2785
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   1975
  3. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   69
   1954
  4. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   66
   1343
  5. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   437
   1274
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   75
   1200
  7. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1124
  8. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   84
   1119
  9. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   77
   1101
  10. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   95
   967
  Aihe