Matematiikka ja Mormonien taivas

Anonyymi

MAP-kirkon mukaan Jumala oli aikoinaan ihminen ja, kunniallisen elämän elettyään, kirkastettiin Jumalaksi ja sai sitten oman planeettansa, meidän maapallomme.

Kirkon oppien mukaan hän sai kirkastuksensa omalta Jumalaltaan joka oli saanut sen omalta Jumalaltaan ja niin edelleen. Jumalana hänellä on mahdollisuus vaimonsa kanssa (Mormonit siis uskovat olevansa naimisissa taivaassa) luoda henkilapsia jotka sitten voivat kokea ihmiselämän maan päällä.

Jumala (Taivaallinen Isä) ja hänen vaimonsa (Taivaallinen Äiti) luovat näitä henkilapsia siis harrastamalla seksiä. Pieni looginen sekasotku tässä on että heillä siis on ihmisruumis harrastaessaan seksiä mutta tuloksena syntyy kuitenkin henkilapsi. Kuinka se henkilapsi pysyy sen äitinsä kohdussa leijumatta hänen kehonsa läpi on toinen outo juttu.

Mormonien mukaan jokainen maan päällä koskaan elänyt ihminen on kuitenkin ennen syntymäänsä ensin elänyt taivaassa yhtenä Jumalan henkilapsista.

Jotkut tutkijat ovat arvioineet maan päällä kautta aikojen eläneiden ihmisten yhteenlasketun määrän olevan jossain 69 miljardin ja 110 miljardin välillä. Jokainen näistä oli siis ennen maanpäällistä elämäänsä ensin syntynyt taivaassa yhtenä Jumalan henkilapsista.

Kirkon oppeihin kuuluu myös ajatus että meillä ihmisillä on mahdollisuus samaan palkintoon "ylimmässä taivaassa". Siis saamme mahdollisuuden tuottaa henkilapsia jotka sitten elävät jollain planeetalla.

Tästä voisi sitten kysyä, kuinka kauan meille kestäisi tehdä tarpeeksi henkilapsia jotta niitä riittäisi kansoittamaan maapallomme kokoinen planeetta?

Laskutoimituksen yksinkertaistamiseksi voimme ajatella maapallolla koskaan eläneiden ihmisten yhteenlasketun määrän olevan 100 miljardia ihmistä. Tarvitsisimme siis 100 miljardia henkilasta.

Koska MAP-kirkon pyhien kirjoitusten mukaan miehellä voi olla useampi häneen sinetöity vaimo, oletamme laskennassamme myös että hän voi siittää useamman lapsen saman päivän aikana.

Jos sitten ajattelisimme että mies haluaa saada tarvittavat henkilapset kokoon niien pian kuin mahdollista ja hänellä on todella paljon vaimoja tätä varten, hän saattaisi yrittää suunnitelmaa jossa on jokaisen naisen kanssa 5 minuuttia saadakseen tämän raskaaksi.

5 minuuttia per raskaus = 12 raskautta tunnissa = 288 raskautta päivässä

joka olisi

1728 raskautta viikossa (kuusi päivää viikossa, ottaen huomioon sabattipäivän)

ja

89 856 raskautta vuodessa

Kuinka monta vuotta taukoamatta seksiä mieheltämme sitten vaadittaisiin 100 miljardin henkilapsen luomiseen? Vastaus on: 11 128 917

Siis 11 miljoonaa 128 tuhatta 917 vuotta

26

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Sivuston mukaan tuo 11 miljoonaa vuotta vaatisi että sillä miehellä on 90 000 vaimoa. Siis kai siksi koska laskutoimitus vaati 89 856 raskautta vuodessa.

        Aika mahdotonta tuollainen määrä vaimoja kuitenkin. Tietysti jos olisi vain yksi vaimo, sen täytyisi olla raskaana kerran vuodessa sen 100 miljardin vuoden ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sivuston mukaan tuo 11 miljoonaa vuotta vaatisi että sillä miehellä on 90 000 vaimoa. Siis kai siksi koska laskutoimitus vaati 89 856 raskautta vuodessa.

        Aika mahdotonta tuollainen määrä vaimoja kuitenkin. Tietysti jos olisi vain yksi vaimo, sen täytyisi olla raskaana kerran vuodessa sen 100 miljardin vuoden ajan.

        Mormonimiehellähän voi, heidän uskomuksensa mukaan, taivaassa ollakin useita vaimoja.

        Mormoninaisella taas ei voi olla kuin yksi mies taivaassakin.

        Siis aika suuri sukupuolien epätasapaino. Toivottavasti se Mormoninainen on tyytyväinen vähään seksiin. Koska jos sillä miehellä niitä vaimoja olisi tuo 80000 niin siinä menisi aikaa ennen kuin on pannut niitä muita vaimojaan.


    • Anonyymi

      11 miljoonaa 128 tuhatta 917 vuotta taukoamatonta seksiä. Se oli varmaan Joseph Smithin unelma taivaasta.

      • Anonyymi

        Luulis saavansa tarpeeksi :-D


    • Anonyymi

      Tuo Mormonikirkon oppi, että Jumala oli josku itse ihminen, ja että ihmisestä voi joskus tulla Jumala, löytyy MAP-kirkon sivuilta artikkelista nimeltä "Is President Lorenzo Snow’s oft-repeated statement—“As man now is, God once was; as God now is, man may be”—accepted as official doctrine by the Church?"

      Suomeksi käännettynä artikkelin nimi olisi "Onko Presidentti Lorenzo Snow:n usein toistettu lause - "Kuten ihminen on nyt, Jumala aikoinaan oli; kuten Jumala on nyt, ihminen voi tulla olemaan" hyväksytty kirkon virallisena uskonkappaleena?"

      Artikkelin voi löytää täältä:
      https://abn.churchofjesuschrist.org/study/ensign/1982/02/i-have-a-question/is-president-snows-statement-as-man-now-is-god-once-was-as-god-now-is-man-may-be-accepted-as-official-doctrine?lang=eng

    • Anonyymi

      Ja juuri tälläisestä syystä ihmisen ei koskaan pitäisi hyväksyä mitään ideaa "Jumalan sanaksi" vain sen takia että se tuntuu kivalta omassa sydämessä.

      Tietysti ajatus päättömästä seksistä saattaa tuntua hyvältä. Kuitenkaan pelkkä hyvä fiilis sydämessä ei tarkoita että Jumala tai Pyhä Henki yrittää kertoa sulle jotain. Ihan hyvin syynä voi olla öh omat halut

      Jeremia 17:9 sanoo
      Petollinen on ihmissydän, paha ja parantumaton vailla vertaa! Kuka sen tuntee?

      • Anonyymi

        "Kuitenkaan pelkkä hyvä fiilis sydämessä ei tarkoita että Jumala tai Pyhä Henki yrittää kertoa sulle jotain. Ihan hyvin syynä voi olla öh omat halut"

        ?? Ei voi pitää paikkaansa! Täysin järjettömän radikaali idea!


    • Anonyymi

      Mutta Raamatun mukaan taivaassa ei ole avioliittoja?

      KJV, jota Mormonitkin käyttävät, sanoo Matteuksen 22:29-30

      Jesus answered and said unto them, Ye do err, not knowing the scriptures, nor the power of God. For in the resurrection they neither marry, nor are given in marriage, but are as the angels of God in heaven.

      Ja sama suomalaisessa kirkkoraamatussa

      Jeesus vastasi heille: »Te kuljette eksyksissä, koska ette tunne pyhiä kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa. Ei ylösnousemuksessa oteta vaimoa eikä mennä vaimoksi. Ylösnousseet ovat kuin enkelit taivaassa.

      • Anonyymi

        "Ei ylösnousemuksessa oteta vaimoa eikä mennä vaimoksi. Ylösnousseet ovat kuin enkelit taivaassa."

        So what. Jos Raamattu sanoo vastauksen olevan A ja Joseph Smith sanoo sen olevan B, Mormonit ajattelevat olevan oikein uskoa mitä Joseph Smith sanoo. Heille Raamattu on toissijainen kirja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ei ylösnousemuksessa oteta vaimoa eikä mennä vaimoksi. Ylösnousseet ovat kuin enkelit taivaassa."

        So what. Jos Raamattu sanoo vastauksen olevan A ja Joseph Smith sanoo sen olevan B, Mormonit ajattelevat olevan oikein uskoa mitä Joseph Smith sanoo. Heille Raamattu on toissijainen kirja.

        No MAP-kirkon oppien mukaan ihminen voi siis kuollessaan päästä yhteen kolmesta eri taivaasta mutta sukupuolielimet saavat ainoastaan he jotka pääsevät korkeimpaan taivaaseen.


    • Tuo lasku menee pieleen siinä, että luullaan, että tietäisimme millaista taivaassa on, ja mitä siellä on olla Jumalan lapsi. Olen minäkin tuota miettinyt.

      Jumala on Jumala, ja se on erilaista kuin olla ihminen. Jumalalle on mahdollista monet asiat, jotka meille ovat täysin käsittämättömiä. Kun aikaa on ikuisesti, voi syntyä kuinka monta lasta vaan. Jos sanotaan, että Jumalalle syntyy aineellinen lapsi, se on väärin. Jos sanotaan, että syntuu pelkkä henkimaailman lapsi, se on väärin.

      Jumalalle, joita on monta, syntyy taivaan valtakunnan, kirkastetun maailman lapsi. Me olimme heti jumalia syntyessämme. Aine ja ruumis yhtyneinä. Mutta se oli henkimaailman kirkastettu ruumis, ei tämä aineellinen ruumis.

      Tullakseen täydeksi jumalaksi, täytyy käydä tämä aineellisen kuolevaisen ruumiin vaihe läpi, ja kuolemanjälkeisen elämän vaihe läpi ja kokea ylösnousemus: jokaisen kenraalin on ensin oltava alokas. Tämä koskee myös aina sitä, joka istuu Isän valtaistuimella.

      Tässä on siis monta syntymää uudestaan ja uudestaan. Myös uudestisyntyminen Jeesuksen opetuslapseksi. Kuolemaa ei varsinaisesti ole ollenkaan.

      Kun synnyttiin taivaasta maan päälle, ei se kuolema ollut ollenkaan, vaan suuri ilo ja riemu etukäteen. Osahan jäi pelkiksi hengiksi, syöstiin maan päälle pelkkään henkimaailmaan. Me saamme ruumissa jatkaa riemussa eteenpäin. Jos noudatamme evankeliumia, kaikki menee hyvin. Jos emme, huonosti. Koetelemuksia ei voi välttää, ne kuuluvat asiaan.

      Seuraavakaan vaihe ei ole kuolema kokonaan, siirrytään vaan hengiksi henkimaailmaan odottamaan ylösnousemusta. Ylösnousemus on voitto kuolemasta ja se mihin henkimaailmaan menee on voitto jos on. Me olemme voittaneet jo edellisessä vaiheessa kun saimme syntyä maan päälle. Oikeasti ei ole mitään hätää, mutta rangaistukset kyllä tulevat, jos ei ole anteeksi saanut.

      • Anonyymi

        Joo, täytyy moninaida että pääsee Jumalaksi. Niinhän se Brigham Younkin opetti...


      • Anonyymi

        "Tuo lasku menee pieleen siinä, että luullaan, että tietäisimme millaista taivaassa on"

        No santtunen nuo laskutoimitukset perustuvat sun oman kirkkosi tarinoihin siitä mitä taivaassa tullaan tekemään.


    • Moninainti on pelkkää vääristelyä ja panettelua.

      • Anonyymi

        "Moninainti on pelkkää vääristelyä ja panettelua."

        Ja totuus on että kirkkosi Suuret Profeetat Joseph Smith ja Bringham Young tekivät juuri sitä ja pahempaakin.

        Totuus on myös että ilman Joseph Smithin kirjoituksia Bringham Young ei olisi voinut harrastaa moninaintia. Ja että ilman Joseph Smithin kirjoituksia Amerikassa ei nykyään olisi "Fundamentalist Latter Day Saints" tyyppisiä uskontoja jotka hyväksyvät moninainnin juuri sen takia mitä Joseph Smith kirjoitti "pyhissä kirjoissaan".

        Totuus on myös että kirkkosi tänäkin päivänä sallii yhden miehen olevan sinetöitynä useampaan naiseen. Tämä tarkoittaa siis sitä että sitten taivaassa sillä miehellä voi olle useampi vaimo.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Moninainti on pelkkää vääristelyä ja panettelua."

        Ja totuus on että kirkkosi Suuret Profeetat Joseph Smith ja Bringham Young tekivät juuri sitä ja pahempaakin.

        Totuus on myös että ilman Joseph Smithin kirjoituksia Bringham Young ei olisi voinut harrastaa moninaintia. Ja että ilman Joseph Smithin kirjoituksia Amerikassa ei nykyään olisi "Fundamentalist Latter Day Saints" tyyppisiä uskontoja jotka hyväksyvät moninainnin juuri sen takia mitä Joseph Smith kirjoitti "pyhissä kirjoissaan".

        Totuus on myös että kirkkosi tänäkin päivänä sallii yhden miehen olevan sinetöitynä useampaan naiseen. Tämä tarkoittaa siis sitä että sitten taivaassa sillä miehellä voi olle useampi vaimo.

        Tuo on kriitikkojen, panettelijoiden totuus. Oikea totuus on helposti selvitettävissä: tämä on aitoa Jumalan työtä ja sitä on rumasti vastuttettu alusta alkaen, tuolla törkeästi valehdellen kuin tuossakin.

        Pyhä Henki todistaa tämän työn oikeaksi, ja kirjoitusten järkevyys oikean uskon kannalta. Esim se miten kastetaan:
        "Jeesuksen Kristuksen minulle antamalla valtuudella kastanja sinut, Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen."

        Blumps. Kokonaan veden alle ja sitten ylös. Sitten tulee kaste Pyhällä Hengellä ja tulella. Syntien anterksisaaminen. Parannus ja kaikki. Ei enempää, ei vähempää, ei oikealle, ei vasemmalle.

        Tämä sinulta puuttuu tai siinä pysyminen, ja sen mukana kaikki.


      • Anonyymi
        santtunen kirjoitti:

        Tuo on kriitikkojen, panettelijoiden totuus. Oikea totuus on helposti selvitettävissä: tämä on aitoa Jumalan työtä ja sitä on rumasti vastuttettu alusta alkaen, tuolla törkeästi valehdellen kuin tuossakin.

        Pyhä Henki todistaa tämän työn oikeaksi, ja kirjoitusten järkevyys oikean uskon kannalta. Esim se miten kastetaan:
        "Jeesuksen Kristuksen minulle antamalla valtuudella kastanja sinut, Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen."

        Blumps. Kokonaan veden alle ja sitten ylös. Sitten tulee kaste Pyhällä Hengellä ja tulella. Syntien anterksisaaminen. Parannus ja kaikki. Ei enempää, ei vähempää, ei oikealle, ei vasemmalle.

        Tämä sinulta puuttuu tai siinä pysyminen, ja sen mukana kaikki.

        Oikea totuus on helposti selvitettävissä. Mm. mormonitutkijoiden kirjoittamassa kirjassa "Mormon Enigma: Emma Hale Smith" on kerrottu totuuksia, jotka ovat Ollille niin kiusallisia, että hän kieltäytyy lukemasta tuota kirjaa. Kiusallinen se oli aikanaan kirkollekin ja jahkailtuaan aikansa kirkko lopulta vuonna 2014 myönsi, että vastoin sen aiempia valheita, Smith sittenkin naiskenteli jalkavaimojaan.

        Kriitikot olivat siis tuossakin asiassa alun perinkin oikeassa, mutta Ollin sanoja käyttäen kirkko on rumasti vastustanut totuuden kertomista ja valehdellut törkeästi tuossakin asiassa.

        Ollin olisi kannattanut rukoilla tuohonkin kysymykseen vastausta Pyhältä hengeltä eikä uskoa kirkkonsa valheisiin ja toistaa niitä (huomaamatta kirkon kannan muuttumista) vielä senkin jälkeen, kun kirkko oli asian myöntänyt. Ollin ei siis olisi kannattanut syyttää "vastustajia" panettelusta vaan olisi kannattanut ottaa asioista selvää.

        On ihan samantekevää upotetaanko, valellaanko vai laitetaanko vainajien osalta vain sadettimet hautausmaille.

        Totuus Ollilta puuttuu ja siinä pysyminen ja sen mukana kaikki.


      • Anonyymi

        Moninainti on pelkkää väärinkäyttöä ja paneskelua.


      • santtunen
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikea totuus on helposti selvitettävissä. Mm. mormonitutkijoiden kirjoittamassa kirjassa "Mormon Enigma: Emma Hale Smith" on kerrottu totuuksia, jotka ovat Ollille niin kiusallisia, että hän kieltäytyy lukemasta tuota kirjaa. Kiusallinen se oli aikanaan kirkollekin ja jahkailtuaan aikansa kirkko lopulta vuonna 2014 myönsi, että vastoin sen aiempia valheita, Smith sittenkin naiskenteli jalkavaimojaan.

        Kriitikot olivat siis tuossakin asiassa alun perinkin oikeassa, mutta Ollin sanoja käyttäen kirkko on rumasti vastustanut totuuden kertomista ja valehdellut törkeästi tuossakin asiassa.

        Ollin olisi kannattanut rukoilla tuohonkin kysymykseen vastausta Pyhältä hengeltä eikä uskoa kirkkonsa valheisiin ja toistaa niitä (huomaamatta kirkon kannan muuttumista) vielä senkin jälkeen, kun kirkko oli asian myöntänyt. Ollin ei siis olisi kannattanut syyttää "vastustajia" panettelusta vaan olisi kannattanut ottaa asioista selvää.

        On ihan samantekevää upotetaanko, valellaanko vai laitetaanko vainajien osalta vain sadettimet hautausmaille.

        Totuus Ollilta puuttuu ja siinä pysyminen ja sen mukana kaikki.

        Ei ne ole kiusallisia muuta kuin sinun väännöksinä. Sinä olet maallinen ihminen etkä pysty arvioimaan hengellisiä asioita. Ei näitä voi tieteellisesti vahvistaa, se on etukäteen selvää, eikä tarvitse.

        Maallinen tutkimus pystyy vahvistamaan, että profeetat olivat pyhiä ja vanhurskaita ihmisiä, kukin omine inhimillisine erehdyksineen. Muutama Juudaskin aina joukossa siinä alkuvaiheessa ainakin.

        Mutta ethän sinä usko kuin niihin kriitikkojen tulkintoihin ja vääristelyihin maallisista ja kirkon tutkimuksista.

        Mielelläni luen sen kirjan. Varmaan oikein hyvä.

        Sinun manipulaatioihin en sensijan mene mukaan enkä sinun käskystäsi tee muuta kuin pottuilen takaisin. Olet pottuillut jo niin monta kertaa, että voi jo lyödä takaisinkin. Kristillisellä rakkaudella kuitenkin, puolestasi rukoillen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Moninainti on pelkkää väärinkäyttöä ja paneskelua.

        Niin on. Siitä erotetaan meidän kirkosta.


      • Anonyymi
        santtunen kirjoitti:

        Ei ne ole kiusallisia muuta kuin sinun väännöksinä. Sinä olet maallinen ihminen etkä pysty arvioimaan hengellisiä asioita. Ei näitä voi tieteellisesti vahvistaa, se on etukäteen selvää, eikä tarvitse.

        Maallinen tutkimus pystyy vahvistamaan, että profeetat olivat pyhiä ja vanhurskaita ihmisiä, kukin omine inhimillisine erehdyksineen. Muutama Juudaskin aina joukossa siinä alkuvaiheessa ainakin.

        Mutta ethän sinä usko kuin niihin kriitikkojen tulkintoihin ja vääristelyihin maallisista ja kirkon tutkimuksista.

        Mielelläni luen sen kirjan. Varmaan oikein hyvä.

        Sinun manipulaatioihin en sensijan mene mukaan enkä sinun käskystäsi tee muuta kuin pottuilen takaisin. Olet pottuillut jo niin monta kertaa, että voi jo lyödä takaisinkin. Kristillisellä rakkaudella kuitenkin, puolestasi rukoillen.

        Joo, kaikki David Koreshit, Jim Jonesit, Joseph Smithit ja vastaavat yrittävät selittää rahojen ja tyttöjen haalimiset itselleen hengellisinä asioina, joita maalliset ihmiset eivät ymmärrä...

        Kyllähän seksuaalinen hyväksikäyttö ja rahojen kerääminen ovat aina maallisia asioita!

        Mitä höpisen tieteellisestä vahvistamisesta? Ei siinä tiedettä tarvita vaan ihan normaalia arkitutkimusta. Kun tapahtuneet asiat on todettu ja luotettavasti dokumentoitu, asia on selvä.

        Maallinen tutkimus ei todellakaan pysty vahvistamaan, että Smith ja muu irstailuporukka olisivat olleet pyhiä! Päin vastoin! Se mitä he tekivät on varsin kaukana siitä, mitä normaalissa kielessä kutsutaan pyhäksi.

        En kyllä huomannut taholtasi mitään pottuilua vaan epätoivoista yritystä selittää musta valkoiSEKSI.


      • Anonyymi
        santtunen kirjoitti:

        Niin on. Siitä erotetaan meidän kirkosta.

        Niin nykyisin imagon vuoksi, mutta hyväksytte menneet irstailut ja sen lisäksi moninainti on kirkon opin mukaan ikuinen periaate, joka ei ole tällä hetkellä voimassa maallisessa elämässä.


    • Anonyymi

      Mitä Pyhä Henki (Gabriel) opettaa Jumalasta ja Jumalista ja taivaasta?

      26-23 vuorokautta pituista ajanjaksoa ennen aineen luomisen aloittamista noin 31 valovuoden päässä nykyisestä aurinkokunnastamma kokoontui 8 Jumalaa (miespuolista) joista yksi (Jehova) lähti kohti nykyistä aurinkokuntaamme ja Häneltä vei siis 23 vuorokautta pituista ajanjaksoa saapua nykyisen Jupiterin (Kolob) luokse josta Hän alkoi luomaan ainetta.

      Hän loi 6 2/3 vuoroakutta pituista ajanjaksoa aineen luomisen aloittamisesta Sanan (Jeesus) ja 4 vuorokautta pituista ajanjaksoa Sanan luomisesta Hän loi Pyhän Hengen joka sai myöhemmin toiseksi nimekseen Gabriel. Sekä Sana että Pyhä Henki luotiin alussa jumaliksi, ei Jumaliksi.
      Kuudennen luomispäivän aikana Jumala Jehova loi 72 persoonaa ja seitsemännen luomispäivän alussa ennen 144000 persoonan luomista Jumala Jehova loi 14 persoonaa. Vasta 144000 persoonan luomisen jälkeen Jumala loi ihmiskunnan pääosan, 15,3 miljardia persoonaa joiden oli tarkoitus syntyä myöhemmin maan päälle eri aikoina ja kansoittaa maa.

      • Anonyymi

        Esimerkki siitä kuinka mihinkä tahansa tekstiin voi sisältää Raamatullisia termejä ja siten antaa kuvan että Raamattu sanoo vaikkapa noin. Ainakin sulla on vilkas mielikuvitus.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5828
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3555
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1905
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1376
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe