Kiusataan kiusataan....

Anonyymi

On se kummallista kuinka tuo ns, kiusaaminen on mukavaa työpaikoilla ja sitä saa edelleen tehdä julki ja salaa, eikä työnantajat korvaansa loksauta, kunhan tuottavuutta vain syntyy.

Koulukiusaamisesta puhutaan paljon ja jotkut K-kaupat ovat nyt ns, kiusaamisvapaita vyöhykkeitä(kiusaaja saa odottaa nurkantakana) kun koulut ja vanhemmat vähät piittaavat, kunhan vain kersoilla on hauskaa tavalla tai toisella.

Mutta, hauskaa se tietysti on työmaallakin, kun saa jonkun lähtemään ja tietysti jos vielä sattuu olemaan itseään parempi palkkainen tai pidetty ihminen, onhan se tietysti toiselle, kuin punainenvaate.Sanotaanhan sitä, että: Kateus vie tuhkatkin pesästä.


EikIhmetystä herättää, kuinka työnantaja ei puutu mokomaan, kun jokainen alansa ammattilainen on painonsa arvoinen työssään.
Eikä nyt puhuta sosiaali -ja terveyalan ihmisistä, jossa tiedetään tälläisen olevan arkipäivää.

25

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kusaaminen on ainakin jokainen Itä-Helsingin koulu ollut vuosikymenniä ihan sama asia.Suret koulut. resussi pulat. Kiusaaminen alkaa jo päiväkodoissa,Samat laset saman koulun sietä päiväkoti. Kun kiusaajt saa halita koko koulumaailma ajan .Jatkaa samaa työpaikoilla.Kun jää eläkkelle yhä jatkaa kerhotoiminnoissa.

      • Anonyymi

        Kaikki tämä hoitajien sorsiminen alkoi jo 2015 Sipilän hallituksen aikana,kun Kokoomuksen Orpo oli ensin sisäministeri ja sitten vielä valtiovarainministerikanisteri, ja hillotolppapersut ulkoministereinä. Ensin päästivät Suomeen partapoikia 35.000. Ja kun se ei riittänyt alkoivat heitin Vaalilupaukset mennä romukoppaan ja leikkaukset alkoivat kaikista, ja kaikesta, HOITAJILTA, joilta leikattiin 30% lomarahoista, poliiseilta, muilta kuntatyöläisiltä. Sekä pienituloisimmilta työttömiltä - 4.5%
        Pieni - ja keskituloisilta palkansaajilta Kikyineen, lisätunteineen ( yrittäjien pyynnöstä von ) laasosen kok kolutuksesta 900 miljoonaa, Yrittäjät juoksivat kok Orpon ja pääkanisteri Sipilän puheilla eduskunnassa vaatimassa Palkanalennuksia ja työnantajamaksujen siirtoja palkansaajille, työnantaja maksujen helpotuksia. Kokoomuksen Lobbarikansanedustajat siirtyivät kesken kauden lobbailemaan YKSITYISILLE Terveysjäteille töihin (sisäpiiritietoa eduskunnasta mukanaan) kun luulivat kokkelien saavan soten maaliin ja näin tyhjentävän verovaroista ison siivun yksityisille terveysjäteille, sitähän Orpo ja sipilä ajoivat kuin käärmettä pyssyyn!! Eli julkisia alas ja veroparatiisiyhtiöt palveluseteleineen ja kelakorvauksineen tilalle, kallista jälkeä olisi tullut veronmaksajille, kun yksityiset lääkäripalvelut nyt on mitä on, KALLIITA KÄYTTÄÄ taviksien. Ja kun eliitillä kyllä on varaa niissä juosta. Mutta haluavat silti verovaroista ison siivun, vaikka jätit ei juurikaan veroja valtiolle maksa.
        Ei jatkoon kok pers


      • Anonyymi

        Mitteepäs työ ootta suattanna modernisti kirjottookkii


      • Anonyymi

        Kok , persuhillotolpat, venäjän liikehet, kd. Siinä älykääpiöiden valittaja opposition välikysymys rumbaajat.
        Heille tärkeintä on valittaminen. Yhteistyöstä eivät ole ikään kuulleetkaan. Keisarit iliman vaatteita:=))


      • Anonyymi

        Persumoderoija turvenuija, kokkeleiden juoksueukot , ukkelit möhömahoineen, poistaaa muiden aloituksia.
        Paas laittain takaasin ne muiden aloitukset , tollo.
        Taidamme tehdä tästä 24 välikysymyksen


    • Anonyymi

      Semmonen ihminen joka kusaa toisia on omat asiat tosi Huonosti!!!!

    • Anonyymi

      Työnantajaa edustava kiusaaja lopettaa vasta sitten kun toimitusjohtaja määrää erityistehtäviin eli pöytä ja tuoli on sijoitettu toimitusjohtajan käytävälle toimitusjohtajan oven eteen.

      • Anonyymi

        Sitten jatketaan kirkon vapaaehtoistöissä muka hyvän tekijänä tms.


    • Anonyymi

      Tämä hoitajien kiusaaminen on saanut järkyytävät ulostulot. Tilapäinen hoitajien siirto ja määräyskirjojen jatkuva kirjoitelu vaarantaa potilasturvallisuuden. Siis työnantajat vastuuseen. työntekjät eivät pysy töissä koska näkevät tämän .

    • Anonyymi

      Monissako ulkomaisissa Suomessa olevissa Firmoissa on "Työnantaja"?
      Ei taida olla yhdessäkään.Marinin tapainen pelisääntöjen tulkitsija löytyy useimmista Firmoista.Eli Työlaki/Työaikalakia tulisi noudataa.Marinin tapaan hoidetaan työpaikoilla,jos ette suostu pelisääntöjä noudattamaan saate "Potkut"Työlait ovat sivuseikka kun vain Firma tuottaa.On jotenkin helpompaa laittaa työntekijä hakemaan oikeuksiaan,jopa Firmalle halvempaa kuin noudattaa työlakeja.
      Pääministeri Mariin antoi omat pelisääntönsä kansanvalitsemille edustajille.jos ette äänestä "JAA" saatte Potkut ja eduskunta hajoaa.Eipä jäänyt valinnan mahdollisuutta,
      monellekaan valitulle.

      • Anonyymi

        Eipä ole missään firmassa työtekijöillä vapautta sanoa mitä tehdään.


      • Anonyymi

        Vas. Livin virnuilu on luotaantyöntävää, kun ei saa tahtoaan lävitse, on kuin katselisi kok urpoa virnuilemassa.
        Vihreet nyt on aina vastaan joka asiassa kuten vas.
        Ei mikään ihme jos ei marini ja muu hallitus saa päätettyä hoitaja asiaakaan. Nyt Marini ehdit antaa vielä kunnille lisää fyrkkaa, näin hoitajat ehkä saavat palkkoihin korotusta, vaikka EI ihan älyttömiin tarvi mennä, Kriisejä on piisannut JO RIITTÄVÄSTI. Huonon ajan sitten valitsitte lakkoilla!!! Sitäpaitsi MIHIN KUNNAT OVAT NE AIEMMIN SAANEET RAHAT LAITTANEET joita saitre!! Herää hiukka kysymys siitäkin??
        Onhan se iso rahameno jos vaaditaan palkkoihin, KUN NE OVAT JATKUVIA.
        EI KERTALUONTOISIA.
        S
        JÄLKIVIISAISSA höpöttävät , eivätkä ymmärrä MISTÄ SE HOITAJIEN palkkarahat otetaan JATKUVANA MENOERÄNÄ!!
        Jotkut joutaisivat vain jälkiviisastella pöllöineen kotona neljän seinän sisällä urpoineen.


    • Anonyymi

      On se erikoista kun eduskunnassa kiusataan. esim. näki miten Orpolla oli hauskaa kun saadaan hoitajat kyykyyn. Nyt pitää tutkia määräyskirjat 4 v taakse. Niin nähdään totuus. Miksi työsuhde katkeaa kyseillä osastolla niin .Hoitajat joutuvat koronan takia olemaan erikois valmiudessa. Siitä on saatava korvaus.Määräyskirjat tehdään määräajaksi jolloin työtekijä ei voi olla varma mikä työpiste on seuraava. Tästä tulee monenlaista haittaa työmatkoihin ym elämiseen. Ei voi suunnitellaa omaa elämää. Lisäksi haittaa työntekoa koska perehdystä ei ole.Tästä taas haittaa työyhteisöölle vakihenkilökunta joutuu olemaa ylimääräisenä tukena.Pitäisi kysyä minne kukun hoitaja haluaa mennä töihin. On hoitajia jotka tykkää olla ensihoidossa ja toiset vanhusten kanssa jne. Ollaan erilaisia.

      • Anonyymi

        Työsuhde pitäisi lain mukaan vakinaistaa.Tätä lakia kierretään määräyskirjojen jatkuvalla määrämisellä.Nyt pitää tehdä laki jossa työnantaja pitää vakinaistaa 0,7 tasolle jos kerran määräyskirjoja tehdään.Tiedän hoitajia jotka lähtivät toisiin töihin kun olivat 4 odottaneet vakipaikka Sakon uhalla on toimi vakinaistettava.


    • Anonyymi

      Miksi pienituloisia sorretaan;Saa eläkkeeseen korouksen kun tulee eläkkeellä töihin. Tähän ei kolmivuorotyöntekijä pysty jo siitäkin syystä kun on vaarallista valvoa terveys syistä . Siksi pitäisi palkat olla kohdallaan Eläkkeellä töihin ei % korotuksella koska silloin suuri tuloiset voittaa taas tässäkin päässä.

      • Anonyymi

        Moderoimallakkii varmaa onnannoo


      • Anonyymi

        Nyt pitää eläke korukset laitaa ei % korotukset vain euro määräiset. Myös ylimääräinen työ eläke iällä ero perusteinen ei % ollaan edes tässä tasa vertasia. On aivan tosiasiaa,että missä vedetään viiva,että eläke ikäinen on enää tehtävien tasolla. Voi aika jäärä vaikka osais työn.Mutta näin jarru työn sujuvuuden kannalta. Katson,että täälläiset jahtaja tyypit osaa kyllä toisilla teettää ja saada parenpaa palkkaa kuin työtekijä. Ei valtiolla ole varaa näille jäärille maksaa kuntalous sakkaa. niin yrityksissä kuin valtiolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt pitää eläke korukset laitaa ei % korotukset vain euro määräiset. Myös ylimääräinen työ eläke iällä ero perusteinen ei % ollaan edes tässä tasa vertasia. On aivan tosiasiaa,että missä vedetään viiva,että eläke ikäinen on enää tehtävien tasolla. Voi aika jäärä vaikka osais työn.Mutta näin jarru työn sujuvuuden kannalta. Katson,että täälläiset jahtaja tyypit osaa kyllä toisilla teettää ja saada parenpaa palkkaa kuin työtekijä. Ei valtiolla ole varaa näille jäärille maksaa kuntalous sakkaa. niin yrityksissä kuin valtiolla.

        Näin sivusta kun entinen ylilääkäri tuurasi kesällä. Oli noin 4 tyovuoroa ja palkkio n. 10.000 e


    • Anonyymi

      Nuoret töihin ja vanhat eläkkeelle!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lestat on pahimpia kiusaajia

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hallitus kiusaa suomalaisia tuhoamalla Suomen!
      Eroa Tuppurainen ja Marin!

      • Anonyymi

        Fortum-sotkun takia ero on välttämätön!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe