Kiusataan kiusataan....

Anonyymi

On se kummallista kuinka tuo ns, kiusaaminen on mukavaa työpaikoilla ja sitä saa edelleen tehdä julki ja salaa, eikä työnantajat korvaansa loksauta, kunhan tuottavuutta vain syntyy.

Koulukiusaamisesta puhutaan paljon ja jotkut K-kaupat ovat nyt ns, kiusaamisvapaita vyöhykkeitä(kiusaaja saa odottaa nurkantakana) kun koulut ja vanhemmat vähät piittaavat, kunhan vain kersoilla on hauskaa tavalla tai toisella.

Mutta, hauskaa se tietysti on työmaallakin, kun saa jonkun lähtemään ja tietysti jos vielä sattuu olemaan itseään parempi palkkainen tai pidetty ihminen, onhan se tietysti toiselle, kuin punainenvaate.Sanotaanhan sitä, että: Kateus vie tuhkatkin pesästä.

EikIhmetystä herättää, kuinka työnantaja ei puutu mokomaan, kun jokainen alansa ammattilainen on painonsa arvoinen työssään.
Eikä nyt puhuta sosiaali -ja terveyalan ihmisistä, jossa tiedetään tälläisen olevan arkipäivää.

24

214

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kusaaminen on ainakin jokainen Itä-Helsingin koulu ollut vuosikymenniä ihan sama asia.Suret koulut. resussi pulat. Kiusaaminen alkaa jo päiväkodoissa,Samat laset saman koulun sietä päiväkoti. Kun kiusaajt saa halita koko koulumaailma ajan .Jatkaa samaa työpaikoilla.Kun jää eläkkelle yhä jatkaa kerhotoiminnoissa.

   • Anonyymi

    Kaikki tämä hoitajien sorsiminen alkoi jo 2015 Sipilän hallituksen aikana,kun Kokoomuksen Orpo oli ensin sisäministeri ja sitten vielä valtiovarainministerikanisteri, ja hillotolppapersut ulkoministereinä. Ensin päästivät Suomeen partapoikia 35.000. Ja kun se ei riittänyt alkoivat heitin Vaalilupaukset mennä romukoppaan ja leikkaukset alkoivat kaikista, ja kaikesta, HOITAJILTA, joilta leikattiin 30% lomarahoista, poliiseilta, muilta kuntatyöläisiltä. Sekä pienituloisimmilta työttömiltä - 4.5%
    Pieni - ja keskituloisilta palkansaajilta Kikyineen, lisätunteineen ( yrittäjien pyynnöstä von ) laasosen kok kolutuksesta 900 miljoonaa, Yrittäjät juoksivat kok Orpon ja pääkanisteri Sipilän puheilla eduskunnassa vaatimassa Palkanalennuksia ja työnantajamaksujen siirtoja palkansaajille, työnantaja maksujen helpotuksia. Kokoomuksen Lobbarikansanedustajat siirtyivät kesken kauden lobbailemaan YKSITYISILLE Terveysjäteille töihin (sisäpiiritietoa eduskunnasta mukanaan) kun luulivat kokkelien saavan soten maaliin ja näin tyhjentävän verovaroista ison siivun yksityisille terveysjäteille, sitähän Orpo ja sipilä ajoivat kuin käärmettä pyssyyn!! Eli julkisia alas ja veroparatiisiyhtiöt palveluseteleineen ja kelakorvauksineen tilalle, kallista jälkeä olisi tullut veronmaksajille, kun yksityiset lääkäripalvelut nyt on mitä on, KALLIITA KÄYTTÄÄ taviksien. Ja kun eliitillä kyllä on varaa niissä juosta. Mutta haluavat silti verovaroista ison siivun, vaikka jätit ei juurikaan veroja valtiolle maksa.
    Ei jatkoon kok pers


   • Anonyymi

    Mitteepäs työ ootta suattanna modernisti kirjottookkii


   • Anonyymi

    Kok , persuhillotolpat, venäjän liikehet, kd. Siinä älykääpiöiden valittaja opposition välikysymys rumbaajat.
    Heille tärkeintä on valittaminen. Yhteistyöstä eivät ole ikään kuulleetkaan. Keisarit iliman vaatteita:=))


   • Anonyymi

    Persumoderoija turvenuija, kokkeleiden juoksueukot , ukkelit möhömahoineen, poistaaa muiden aloituksia.
    Paas laittain takaasin ne muiden aloitukset , tollo.
    Taidamme tehdä tästä 24 välikysymyksen


  • Anonyymi

   Semmonen ihminen joka kusaa toisia on omat asiat tosi Huonosti!!!!

  • Anonyymi

   Työnantajaa edustava kiusaaja lopettaa vasta sitten kun toimitusjohtaja määrää erityistehtäviin eli pöytä ja tuoli on sijoitettu toimitusjohtajan käytävälle toimitusjohtajan oven eteen.

   • Anonyymi

    Sitten jatketaan kirkon vapaaehtoistöissä muka hyvän tekijänä tms.


  • Anonyymi

   Tämä hoitajien kiusaaminen on saanut järkyytävät ulostulot. Tilapäinen hoitajien siirto ja määräyskirjojen jatkuva kirjoitelu vaarantaa potilasturvallisuuden. Siis työnantajat vastuuseen. työntekjät eivät pysy töissä koska näkevät tämän .

  • Anonyymi

   Monissako ulkomaisissa Suomessa olevissa Firmoissa on "Työnantaja"?
   Ei taida olla yhdessäkään.Marinin tapainen pelisääntöjen tulkitsija löytyy useimmista Firmoista.Eli Työlaki/Työaikalakia tulisi noudataa.Marinin tapaan hoidetaan työpaikoilla,jos ette suostu pelisääntöjä noudattamaan saate "Potkut"Työlait ovat sivuseikka kun vain Firma tuottaa.On jotenkin helpompaa laittaa työntekijä hakemaan oikeuksiaan,jopa Firmalle halvempaa kuin noudattaa työlakeja.
   Pääministeri Mariin antoi omat pelisääntönsä kansanvalitsemille edustajille.jos ette äänestä "JAA" saatte Potkut ja eduskunta hajoaa.Eipä jäänyt valinnan mahdollisuutta,
   monellekaan valitulle.

   • Anonyymi

    Eipä ole missään firmassa työtekijöillä vapautta sanoa mitä tehdään.


   • Anonyymi

    Vas. Livin virnuilu on luotaantyöntävää, kun ei saa tahtoaan lävitse, on kuin katselisi kok urpoa virnuilemassa.
    Vihreet nyt on aina vastaan joka asiassa kuten vas.
    Ei mikään ihme jos ei marini ja muu hallitus saa päätettyä hoitaja asiaakaan. Nyt Marini ehdit antaa vielä kunnille lisää fyrkkaa, näin hoitajat ehkä saavat palkkoihin korotusta, vaikka EI ihan älyttömiin tarvi mennä, Kriisejä on piisannut JO RIITTÄVÄSTI. Huonon ajan sitten valitsitte lakkoilla!!! Sitäpaitsi MIHIN KUNNAT OVAT NE AIEMMIN SAANEET RAHAT LAITTANEET joita saitre!! Herää hiukka kysymys siitäkin??
    Onhan se iso rahameno jos vaaditaan palkkoihin, KUN NE OVAT JATKUVIA.
    EI KERTALUONTOISIA.
    S
    JÄLKIVIISAISSA höpöttävät , eivätkä ymmärrä MISTÄ SE HOITAJIEN palkkarahat otetaan JATKUVANA MENOERÄNÄ!!
    Jotkut joutaisivat vain jälkiviisastella pöllöineen kotona neljän seinän sisällä urpoineen.


  • Anonyymi

   On se erikoista kun eduskunnassa kiusataan. esim. näki miten Orpolla oli hauskaa kun saadaan hoitajat kyykyyn. Nyt pitää tutkia määräyskirjat 4 v taakse. Niin nähdään totuus. Miksi työsuhde katkeaa kyseillä osastolla niin .Hoitajat joutuvat koronan takia olemaan erikois valmiudessa. Siitä on saatava korvaus.Määräyskirjat tehdään määräajaksi jolloin työtekijä ei voi olla varma mikä työpiste on seuraava. Tästä tulee monenlaista haittaa työmatkoihin ym elämiseen. Ei voi suunnitellaa omaa elämää. Lisäksi haittaa työntekoa koska perehdystä ei ole.Tästä taas haittaa työyhteisöölle vakihenkilökunta joutuu olemaa ylimääräisenä tukena.Pitäisi kysyä minne kukun hoitaja haluaa mennä töihin. On hoitajia jotka tykkää olla ensihoidossa ja toiset vanhusten kanssa jne. Ollaan erilaisia.

   • Anonyymi

    Työsuhde pitäisi lain mukaan vakinaistaa.Tätä lakia kierretään määräyskirjojen jatkuvalla määrämisellä.Nyt pitää tehdä laki jossa työnantaja pitää vakinaistaa 0,7 tasolle jos kerran määräyskirjoja tehdään.Tiedän hoitajia jotka lähtivät toisiin töihin kun olivat 4 odottaneet vakipaikka Sakon uhalla on toimi vakinaistettava.


  • Anonyymi

   Miksi pienituloisia sorretaan;Saa eläkkeeseen korouksen kun tulee eläkkeellä töihin. Tähän ei kolmivuorotyöntekijä pysty jo siitäkin syystä kun on vaarallista valvoa terveys syistä . Siksi pitäisi palkat olla kohdallaan Eläkkeellä töihin ei % korotuksella koska silloin suuri tuloiset voittaa taas tässäkin päässä.

   • Anonyymi

    Moderoimallakkii varmaa onnannoo


   • Anonyymi

    Nyt pitää eläke korukset laitaa ei % korotukset vain euro määräiset. Myös ylimääräinen työ eläke iällä ero perusteinen ei % ollaan edes tässä tasa vertasia. On aivan tosiasiaa,että missä vedetään viiva,että eläke ikäinen on enää tehtävien tasolla. Voi aika jäärä vaikka osais työn.Mutta näin jarru työn sujuvuuden kannalta. Katson,että täälläiset jahtaja tyypit osaa kyllä toisilla teettää ja saada parenpaa palkkaa kuin työtekijä. Ei valtiolla ole varaa näille jäärille maksaa kuntalous sakkaa. niin yrityksissä kuin valtiolla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt pitää eläke korukset laitaa ei % korotukset vain euro määräiset. Myös ylimääräinen työ eläke iällä ero perusteinen ei % ollaan edes tässä tasa vertasia. On aivan tosiasiaa,että missä vedetään viiva,että eläke ikäinen on enää tehtävien tasolla. Voi aika jäärä vaikka osais työn.Mutta näin jarru työn sujuvuuden kannalta. Katson,että täälläiset jahtaja tyypit osaa kyllä toisilla teettää ja saada parenpaa palkkaa kuin työtekijä. Ei valtiolla ole varaa näille jäärille maksaa kuntalous sakkaa. niin yrityksissä kuin valtiolla.

    Näin sivusta kun entinen ylilääkäri tuurasi kesällä. Oli noin 4 tyovuoroa ja palkkio n. 10.000 e


  • Anonyymi

   Nuoret töihin ja vanhat eläkkeelle!

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Lestat on pahimpia kiusaajia

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hallitus kiusaa suomalaisia tuhoamalla Suomen!
   Eroa Tuppurainen ja Marin!

   • Anonyymi

    Fortum-sotkun takia ero on välttämätön!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   210
   6379
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   89
   2009
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   429
   1515
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   18
   1379
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   280
   1338
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   10
   1065
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   251
   976
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   924
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   61
   856
  Aihe