Ukraina suunnittelee jopa 2-3 miljoonan sotilaan armeijaa pitämään Venäjä pois maastaan

Anonyymi

Ukraina suunnittelee 2-3 miljoonaan sotilaan armeijaa suojelemaan maataan Putinin Venäjän uhalta, saatuaan ajettua venäläisvihollisen maastaan myös Krimistä.

Suunnitelmat tuottaa Yhdysvaltain, Nato- ja EU-maiden antamiin kehittyneisiin raskaisiin täsmäaseisiin ammuksia mm. HIMARS/MLRS/MARS II -raketinheittimiin gps-täsmäammuksia, samoin 155 mm:n haupitseihin ja telahaupitseihin gps-kranaattitäsmäammuksia.

Myös Ukrainan omat GROM-2 -ballistiset ohjusjärjestelmät ja NEPTUN -meritorjuntaohjusjärjestelmät jne. ovat ohjelmassa.

Ukrainassa on tulossa Euroopan suurin sotilasmahti, jos Venäjää ei oteta huomioon. Ukrainan aseistus tosin tulee olemaan länsimaiden ja oman tuotannon uutta raskasta pitkän kantaman kehittynyttä teknologiaa, jossa täsmäaseet ovat pääosissa.

Yhdysvaltain, Naton ja muiden EU-maiden sekä Kanadan, Australian ja Etelä-Korean Natoyhteensopiva aseistus on pääosissa.

Myös Puola on tehnyt Etelä-Koreasta massiivisen raskaan aseistuksen lisäyksen, ja Puolasta onkin tulossa Euroopan toisiksi vahvin sotilasmahti Ukrainan jälkeen.

6

77

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuokohan Ukraina tämän jälkeen myös salaa pitämänsä ydinkärjet GROM-2 ballistisilla liikuteltavilla ohjuslaveteilla julki, saattaa hyvinkin olla. Ukrainallahan on ydinvoimaloita, joiden tuotoksiksi näitä Neuvostoliiton perua olevia kärkiä voi hyvin sanoa. Venäjän uhka on niin suuri myös jatkossa että EU, Natomaat ja Yhdysvallat tulevat hyväksymään tietenkin Ukrainan ydinpelotteen maan turvana.

   Ukraina ei tietenkään luopunut kaikista ydinaseistaan sopimuksellaan, vaan isänmaallinen deep state jätti riittävän määrän ydinaseita maahan Ukrainan turvaksi, joita ollaan pidetty piilossa ja varalla, mikäli Venäjä hyökkäisi ydinasein Ukrainaan.
   Näistä aseista kun ei kannata hiiskua ja voi pitää ääntä.

   Ukrainalla on liikuteltava GROM-2 ballistinen ohjusjärjestelmä, jonka kantama riittää Moskovaan, ja näihin ydinkärjet. Mikäli Putin päättäisi tehdä ydiniskun esim. Kiovaan, Ukrainasta seuraisi heti vastaisku Moskovaan suoraan Kremliin kohdistettuna, ja aivan oikeutetusti.

   Putinin ei siis kannata missään nimessä käyttää joukkotuhoaseita, tai myös Venäjän kohtalo on sinetöity. Isku saattaisi käynnistää myös globaalin ydinsodan. Todennäköisesti Putin tietää tämän.

   Ydinaseet Ukrainan isänmaalliset joukot saivat hallintaansa, koska Neuvostoliitto ei pitänyt tarkkaa kirjaa ydinaseistaan, ja palautettavia ydinkärkiä jäi kirjaamatta. On toivottava ettei Ukraina joudu tekemään ydinvastaiskua, mutta se on kiinni Putinin ja Venäjän hulluudesta.

   • Anonyymi

    ... ja sitten heräsit ja huomasit paskoneesi housuusi.


  • Anonyymi

   Nyt on potkua perjantaina , jos maanantaina on sama määrä , suomessa ei ole enää hauskaa.
   Odotellaan miten käy , riittääkö löpöä ydinvoimalassa , muuten tulee kuuma kun Ukraina linjat katkaisi.

  • Anonyymi

   Suomessahan on vain 5 miljoonaa asukasta joten nyt alan olla huolissani kohteen vaihtumisesta "helpompaan"...

   • Anonyymi

    Suomessa miljoonan miehen kansanarmeija, joka koulutettu maanpuolustukseen.

    Lisäksi kannattaisi luoda elektronisen maanpuolustuksen joukot, joihin voisivat tulla myös ne, jotka eivät halua taistelijakoulutukseen tai fysiikka ei riitä tetsaamiseen.

    Dronejen ym. elektronisen sodankäynnin tehtäviin tarvitaan tekijöitä.

    Monilla on esim. vuosien kokemus tietokonepeleistä jne., joka auttaa elektonisten puolustusjärjestelmien käytössä.


  • Anonyymi

   Kyllä lähtee.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   249
   2694
  2. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   1932
  3. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   96
   1106
  4. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   55
   1099
  5. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   216
   1073
  6. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   27
   978
  7. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   60
   959
  8. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   30
   955
  9. Hetkeäkään en ole epäröinyt

   Runo vaatimaton sulle syysillaksi Sitä odotellessa et otat mut omaksi Ja sua saan edessäs sanoa rakkaaksi Ennen sitä tunnen oloni vain puolikkaaksi S
   Romantiikka
   147
   933
  Aihe