Moskovalaisen sirkuspelle Putinin sirkuspelleilyt alkanevat vähitellen päättyä

Anonyymi

Kun on niin kauan tunaroinut, että ihmiset Venäjällä alkavat kohta vaatia hänen päätään vadille.

'Venäjä voi romahtaa nopeasti ja yllättäen, arvioi tutkija – Putinin on määriteltävä "voitto" uudelleen':
https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/venäjä-voi-romahtaa-nopeasti-ja-yllättäen-arvioi-tutkija-–-putinin-on-määriteltävä-voitto-uudelleen/ar-AA11M9Q5

11

135

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sen jälkeen kun ukrainalaiset jouko vapauttavat vielä lisää alueita etelässä ja joitain isoja merkittäviä kaupunkeja, alkaa Putlerin selitykset ja taru olla lopussa.

   • Anonyymi

    Toivotaan, kun on jo kestänyt mielestäni ihan tarpeeksi pitkään ja sotkenut tilanteen koko maapallolla tämä Putinin narsistinen itsekeskeisyys ja oman napansa tuijottelu, kun viis veisaten venäläisten, ukrainalaisten kuin muidenkaan lisääntyneistä kärsimyksistä tai kuolemista.


   • Anonyymi

    Valheille ja pahuudelle rakennettu venäläinen hyökkäyssota eli törkeä sotarikollisuus tulee vielä kokemaan sontaisen lopun. Venäläisten silmitön pahuus ja täydellinen moraalittomuus tulee kaatumaan omaan kurasontaansa ja räpiköimään siinä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Valheille ja pahuudelle rakennettu venäläinen hyökkäyssota eli törkeä sotarikollisuus tulee vielä kokemaan sontaisen lopun. Venäläisten silmitön pahuus ja täydellinen moraalittomuus tulee kaatumaan omaan kurasontaansa ja räpiköimään siinä.

    Aamen😁

    Saa ottaa Saksan ankarasta natsiuden katumisestaan mallia, ennenkuin muut maat taas hyväksyvät Venäjän normaalina valtiona.


  • Anonyymi

   Linkki ei toimi suoraan, koska suomi24:n järjestelmä ei valitettavasti ymmärtänyt että ääkköset myös sisältyivät linkkiin, mutta kopioimalla linkin osoitekenttään sen saa tietenkin toimimaan.

  • Anonyymi

   Putin jää historian kirjoihin miehenä, joka tuhosi venäläisen yhteiskunnan talouden.

  • Anonyymi

   Eipä siellä ollut kuin kaaos Neuvostoliiton romahdettua. Putin vaan lypsi ja lypsi omaan pussiin ja lahjoi kaveraitaan, rikollisia ja entisiä KGB miehiä säilyttääkseen poliisivaltion. Ukrainaan oli pakko hyökätä, koska omat tasavallat voisivat saada ideoita, kuinka päästä pois ikeen alta!

  • Anonyymi

   Kurva Putin huutaa jo itse venäläisetkin

  • Anonyymi

   kyrpää perseeseen esinahka takana joudun sanomaan ennen asiallista kommenttiani koska en voi puhua fiksuja jos kommentissani ei ole ensin kyrvällä perseeseen työntämis kommenttia

  • Anonyymi

   Täällähä ainoastaan politiikot ja tiedemiehet kertovat Venäjä-totuuksia. Kevättalven rehellisten tiedotteiden jälkeen Putin ei kuollutkaan salaiseen tautiin, tai sitten hän on ylösnoussut jo useampaan kertaan. Tai vieläkin parempi selitys , Putinin kaksoisolento päättää sodan etenemisestä.
   Ukrainaa johtaa yksi maailman parhaista presidenteistä. Hänen näyttelemissään tv-sarjojakin suomalaiset ihailevat jopa intoa kuolaten.

  • Anonyymi

   Sirkuspelle on Ukrainan näyttelijä-koomikko-presidentti. Paremmin ei voisi kukaan rooliaan vetää. Länsimaat ihailee ja avustaa minkä ehtii, ettei hyvä draama vaan lopu kesken.
   Vielä emme tiedä, kuka perii presidentin linnan kultaiset ovenkahvat ja vessanpytyn kannet, jotka itsenäisyysinnossaan Ukrainassa asennettiin paikalleen. Siksi kansa alkoi nähdä nälkää, kun valtio köyhtyi! Mutta sota pelastaa tämänkin yhteiskunnan kaikenmaailman avustuksien avulla!
   Älkää vaan laskeko esirippua vielä alas!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   87
   3143
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   2026
  3. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1192
  4. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   420
   1097
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   40
   1006
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   757
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   3
   724
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   222
   680
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   657
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   632
  Aihe