Mediamissio alkaa pian

Anonyymi

19.9. - 16.10.2022

Aiotko itse jotenkin osallistua asian hyväksi? esim. osallistumalla toimintaan, rahaa lahjoittamalla, rukoilemalla vai vieläkö keksit jotain muita tapoja tulla mukaan?

https://missio2022.fi/

33

248

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
   • Anonyymi

    Kansainvälistä meininkiä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kansainvälistä meininkiä.

    Vaikea uskoa. Baptistien artikkeli laitettu nettiin vuonna 2018. Sikäläinen kirkko ei liity tähän mediatempaukseen millään tavalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kansainvälistä meininkiä.

    Onko missio vain savolaisille, vai onko se Jumalan luoman maailman kohtaaminen?
    Jumalan kansa on yhtä. Eikä siitä sen enempää. Kansa hoitaa itse taloudelliset velvoitteet ja talouden tarpeen. Se kattaa myös mahdollisuuden siihen, että tiedetään, kuinka siinä ollaan mukana.
    Siksi rahasta kyseleminen on turhaa - rakkaudenlahjat ovat Jumalan ja ihmisen välinen asia, sekä oikea käsi, älköön tietäkö mitä vasen tekee. ts. ettei liha ala kehumaan liiastaan antamisesta, vaan Sana Jumalan silmillä näkee lesken rovonkin arvon.

    Missä kenenkin silmä on, sopii miettiä


  • Anonyymi

   Totta kai osallistun.

  • Anonyymi

   Jaak.1:27 Puhdas ja tahraton jumalanpalvelus Jumalan ja Isän silmissä on käydä katsomassa orpoja ja leskiä heidän ahdistuksessaan ja varjella itsensä niin, ettei maailma saastuta. Matt.25:31-46

  • Anonyymi

   Kaikesta tulee hyvin ja selvästi tämä:

   " Rahaa lahjoittamalla"

   Raha, rahaa, mammonaa........

   Jeesus ei kerännyt rahaa !

   • Anonyymi

    Älä siis sinäkään kerää rahaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä siis sinäkään kerää rahaa.

    Tässä vastine sinulle Paavalin sanoin:

    11 Ei niin, että minä puutteen vuoksi tätä sanon; sillä minä olen oppinut oloihini tyytymään.
    12 Osaan elää niukkuudessa, osaan myös elää runsaudessa; kaikkeen ja kaikenlaisiin oloihin minä olen tottunut; sekä olemaan ravittuna että näkemään nälkää, elämään sekä runsaudessa että puutteessa.
    13 Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa.

    Tosin nyt ei ole koemusta elää runsaudessa, mitenkähän se onnistuisi tätä nykyä ?

    Mutta rahaa / mammonaa en kerää, sen perässä on järjetöntä juosta.

    Jumala kyllä järjestää tavalla tai toisella sen, kuten on jo pitkään tehnyt:

    6 Ja suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa.
    7 Sillä me emme ole maailmaan mitään tuoneet, emme myös voi täältä mitään viedä;
    8 mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.
    9 Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen.
    10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.
    11 Mutta sinä, Jumalan ihminen, pakene semmoista, ja tavoita vanhurskautta, jumalisuutta, uskoa, rakkautta, kärsivällisyyttä, hiljaisuutta.
    12 Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.

    Mitenkähän on sinun oma laitasi ?

    Minä siis jo NÄEN, eli tunnistan rahan perässä juoksevat Juudakset.

    Sinä et taida vielä tunnistaa, eli et ole saanut Herralta opetusta tästä aiheesta kyllin vielä ainakaan.


  • Anonyymi

   Siis:

   1. Tim. 6:10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.

  • Anonyymi

   Jer.8:10-15 Sentähden minä annan heidän vaimonsa vieraille, heidän peltonsa valloittajalle. Sillä kaikki, niin pienet kuin suuretkin, pyytävät väärää voittoa, kaikki, niin profeetat kuin papitkin, harjoittavat petosta. He parantavat kepeästi tyttäreni, minun kansani, vamman, sanoen: Rauha, rauha! vaikka rauhaa ei ole. He joutuvat häpeään, sillä he ovat tehneet kauhistuksia; mutta heillä ei ole hävyntuntoa, he eivät osaa hävetä. Sentähden he kaatuvat kaatuvien joukkoon, sortuvat, kun teidän rangaistuksensa tulee, sanoo Herra. Minä tempaan heidät peräti pois, sanoo Herra. ei ole rypäleitä viinipuussa eikä viikunoita viikunapuussa, ja tehtikin lakastuu. Minä saatan hyökääjät heidän kimpuunsa. Miksi istumme alallamme? Kokoontukaamme! Menkäämme varustettuihin kaipunkeihin, ja siellä hukkukaamme! Sillä Herra, meidän Jumalamme, hukuttaa meidät ja juottaa meille myrkkyvettä, sillä me olemme syntiä tehneet Herraa vastaan. Odotetaan rauhaa, mutta ei hyvää ei tule, paranemisen aikaa, mutta katso, tulee peljästys! Hes.22:27-31 Sen päämiehet siellä ovat niinkuin saalita raatelevaiset sudet: he vuodattavat verta, hukuttavat sieluja kiskoaksensa väärää voittoa. Sen profeetat valkaisevat heille kaiken kalkilla, kun näkevät petollisia näkyjä ja ennustavat heille valheita sanoen: Näin sanoo Herra, Herra, vaikka Herra ei ole puhunut. Maan kansa harjoittaa väkivaltaa, riistää ja raastaa: kurjaa ja köyhää he sortavat, muukalaiselle tekevät väkivaltaa oikeudesta välittämättä. Minä etsin heidän joukostansa miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurin aukossa minun edessäni maan puolesta, etten sitä minä sitä hävittäisi, mutta en löytänyt. Sentähden minä vuodatan heidän ylitsensä kiivauteni, hukutan heidät vihani tulella ja annan heidän vaelluksensa tulla heidän päänsä päälle, sanoo Herra, Herra. Ps.106:23. Jer.5:1. Hes.13:5 Te ette ole nousseet muurin aukoihin ettekä korjanneet muuria Israelin heimon ympärillä, että se kestäisi sodassa, Herran päivänä.

  • Anonyymi

   Miika.3:5-12 Näin sanoo Herra niitä profeetoita vastaan, jotka eksyttävät minun kansani, jotka huutavat: Rauha! kun heidän hampaissaan on purtavaa, mutta julistavat pyhän sodan sille, joka ei anna mitään heidän suuhunsa: Sentähden tulee yö, näkyjä vailla. teille tulee pimeys, ennustelua vailla. Aurinko laskee näiltä profeetoilta, ja päivä heiltä pimenee. Näkijät joutuvat häpeään, ja ennustelijat punastuvat. Kaikki he peittävät partansa, sillä Jumalan vastausta ei tule. Mutta minä olen täynnä voimaa, Herran Henkeä, oikeutta ja väkevyyttä ilmoittaakseni Jaakobille sen rikokset ja Israelille sen synnit. Kuulkaa tämä, Jaakobin heimon päämiehet ja Israelin heimon ruhtinaat, te jotka halveksitte oikeutta ja vääristätte kaiken suoran, rakennatte Siijonia veritöillä ja Jerusalemia vääryydellä. Sen päämiehet jakavat oikeutta lahjuksia vastaan, sen papit opettavat maksusta, ja sen profeetat ennustavat rahasta. Mutta Herraan he turvautuvat, sanoen: Eikö Herra ole meidän keskellämme? Ei tule meille onnettomuutta. Siistä syystä, teidän tähtenne, Siion kynnetään pelloksi, Jerusalem tulee kiviraunioksi ja tempelivuori metsänkukkulaksi. Jer.26:18 Miika, mooresetilainen, ennusti Hiskian, Juudan kuninkaan, päivänä ja sanoi kaikelle Juudan kansalle näin: Näin sanoo Herra Sebaot: Siion kynnetään pelloksi, ja Jerusalem tulee kiviraunioksi ja temppelivuori metsänkukkulaksi. Jer.9:11 Ja minä teen Jerusaemin kiviroukkioksi, aavikkosutten asunnoksi, ja Juudan kaupungit minä teen autioksi, asumattomiksi. Jer.10:22 Ääni kuuluu! Katso, se tulee, suuri pauhina pohjoisesta maasta, tekemään Juudan kaupungit autioksi, aavikkosutten asunnoksi.

  • Anonyymi

   Kuinka sitten maksatte kirkollisveroa ?

  • Anonyymi

   Jer.3:18 Niinä päivinä on Juudan heimo kulkeva Israelin heimon kanssa, ja he tulevat yhdessä pohjoisesta maasta siihen maahan, jonka minä annoin teidän isillenne perinnöksi. Jer.6:22-23 Näin sanoo Herra: Katso, kansa tulee pohjoisesta maasta, suuri kansa nousee perimäisiltä ääriltä. He käyttävät jousta ja keihästä, ovat julmat ja armahtamattomat. Heidän pauhinansa on kuin pauhaava meri, ja he ratsastavat hevosilla, varustettuna kuin soturi taisteluun sinua vastaan, tytär Siion. Jer.10:22. 16:15. 23:8. 31:8. Sak.2:6-13.

  • Anonyymi

   Ap.t.18:3 Ja kun hänellä oli sama ammatti kuin heillä, jäi hän heidän luoksensa, ja he tekivät työtä yhdessä; sillä he olivat ammatiltaan teltantekiöitä. Ap.t. 20:33-34 En minä ole halunut kenenkään hopeata tai kultaa tai vaatteita; te tiedätte itse, että nämä minun käteni ovat työlänsä hankineet, mitä minä ja seuralaiseni olemme tarvinneet.1Tess.2:9 Muitattehan, veljet, meidän työtämme ja vaivamme; yöt ja päivät työtä tehden, ettemme ketään teistä rasittaisi, me julistamme teille Jumalan evankeljumia. 2Tess.3:7-8 Tiedättehän itse, kuinka meidän jälkiämme on seurattava, sillä me emme olleet kurittomia teidän keskuudessanne, emmekä ilmaiseksi syönneet kenenkään leipää, vaan työssä ja vaivassa me ahkeroimme yöt ja päivät, ettemme olisi kenllekään teistä rasitukseksi 2Kor.11:8-9. 12:13-16.

  • Anonyymi

   1Tess.2:9 Biblia (1776) Sillä te muistatte, rakkaat veljet, meidän työtämme ja vaivamme; sillä yöllä ja päivällä me työtä teimme, ettemme ketään teistä rasittaisi, ja saarnasimme Jumalan evankeliumia teidän edessänne.

  • Anonyymi

   En lahjoita rahaa enkä rukoile Mediamissionin puolesta, koska se on harhaoppinen kampanja. Mediamissionin pastorien opetusten kautta ei voi kukaan pelastua, koska ne eivät perustu Raamattuun.

  • Anonyymi

   Hellarit ovat sinisilmäisiä. He tekevät hengellistä työtä uskosta osattomien kanssa. Sana varottaa: Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?

  • Anonyymi

   Jes.52:3 Sillä näin sanoo Herra: Ilmaiseksi teidät myytiin, rahatta teidät lunastetaan. Jes.55:1-4 Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tekin, jolla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa ja syökää; tulkaa, ostakaa ilman rahatta, ilman hinnatta viiniä ja maitoa. Miksi annatte rahan siitä, mikä ei ole leipää, ja työnne ansion siitä, mikä ei ravitse? Kuulkaa minua, niin saatte syödä hyvää, ja teidän sielunne virvoittuu lihavuuden ääressä. Kallistakaa korvanne ja tulkaa minun tyköni; kuulkaa, niin teidän sielunne saa elää. Ja minä teen teidän kansanne iankaikkisen liiton, annan lujat Daavidin armot. Katso, hänet minä asetin kansoille todistajaksi, kansojen ruhtinaaksi ja käskijäksi. Ps.2:8. 72:8. Ilm.1:5-6

  • Anonyymi

   Jumala ei näitä missioita tarvitse, eikä myöskään siunaa!

   Syystä siitä, etteivät nämä toimijat muutoin toteuta Sanaa ja julista Kristusta siinä joka päiväisessä hengellisessä toiminnassaan!¨

   Ihan silkkaa rahan haaskausta ja patsastelua.

  • Anonyymi

   Mietin sitä, että mikä tässä oikein tökkii niin pahasti ?

   Ensin tuli mieleeni markkinatalous, eli rahastus.

   Mutta kun kysyin Herralta asiaa, niin sitten nousikin "ekumenia" ylös.

   Eli tämä on osa "ekumenian" eksytystä, jossa sulautetaan kaikki "seurakunnat" yhteen, eli käytännössä siis uskovat ja uskosta osattomat ja yritetään muodostaa uutta yhteistä sekasikiö "seurakuntaa" ja yhteyttä jossa siis uskovat ja uskosta osattomat ovat sulassa sovussa.

   Samalla kaikki opilliset erimielisyydet lakaistaan maton alle, tai toisin sanoin sarvikuono saa olla olohuoneessa, eikä se ketään häiritse.

   Mutta Jumalan sanan ohje uudestisyntyneelle pysyy samana yhä vain:

   14 Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?
   15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?
   16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani".
   17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani
   18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".

   Joten nythän siis suuntaus on täysin vastakkainen !

   Lukekaa vaikka osallistuja listat, siellä on sitten vaikka ja mitä.

   https://missio2022.fi/seurakunnat/

   • Anonyymi

    >>nousikin "ekumenia" ylös.<<

    Missiot ovat aina olleet suomessa yhteiskristillisä. Niin oli Grahamin missio ja Bonkken miinuksesta plussaksi missio.

    EVkirkosta on tullut vaan erittäin liberaali laitos 20 vuoden aikana.

    https://helsinginhiippakunta.fi/piispa-teemu-laajasalo-samaa-sukupuolta-olevat-parit-voidaan-vihkia-helsingin-hiippakunnassa-on-jo-toimittu-ja-voidaan-myos-jatkossa-toimia-nyt-hahmotellun-sovintomallin-mukaisest/
    Homoseksuaalisuus ei ole synti, sairaus tai häpeä, homojen syrjiminen sen sijaan on. Yhteiskunnan ja kirkon historia on tässä asiassa synkkä. Toivon, että lähivuosina voimme tehdä koko kirkkoa koskevan päätöksen asiassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>nousikin "ekumenia" ylös.<<

    Missiot ovat aina olleet suomessa yhteiskristillisä. Niin oli Grahamin missio ja Bonkken miinuksesta plussaksi missio.

    EVkirkosta on tullut vaan erittäin liberaali laitos 20 vuoden aikana.

    https://helsinginhiippakunta.fi/piispa-teemu-laajasalo-samaa-sukupuolta-olevat-parit-voidaan-vihkia-helsingin-hiippakunnassa-on-jo-toimittu-ja-voidaan-myos-jatkossa-toimia-nyt-hahmotellun-sovintomallin-mukaisest/
    Homoseksuaalisuus ei ole synti, sairaus tai häpeä, homojen syrjiminen sen sijaan on. Yhteiskunnan ja kirkon historia on tässä asiassa synkkä. Toivon, että lähivuosina voimme tehdä koko kirkkoa koskevan päätöksen asiassa.

    Piispa Laajasalon mielestä homous ei ole synti


   • Anonyymi

    "Samalla kaikki opilliset erimielisyydet lakaistaan maton alle" toisin sanoen helluntailaiset myyskentelevät Jumalan Sanaa ja luopuvat ekumenian tähden Sanan totuuksista.


  • Anonyymi

   Kyllä mission avulla julistetaan ihan Raamatullista evankeliumia myös EVkirkon tilaisuuksissa. Siellä voi joku tulla uskoon. Puhakka taitaa olla enemmän kirkon herätysliike uskovaisia.

   https://mission-europe.org/ilkka-puhakka-valmistautuu-se-loytyi-missioon/
   ”Saan näillä näkymillä olla yli 20 paikkakunnalla kertomassa ihmisille Jeesuksesta. Nimenomaan haluan kertoa Jeesuksesta ja kutsua ihmisiä hänen luokseen.
   Syksyllä toteutettava Se löytyi! – missio 2022 pyrkii tavoittamaan jokaisen suomalaisen ihmisen median, ihmisten todistusten ja erilaisten tapahtumien kautta. Sen järjestäjinä ovat useat suomalaiset kristilliset tahot niin kirkollisesta kuin vapaista suunnista. Mission ainoa sanoma on evankeliumi Jeesuksesta. Siksi olen – ja Mission Europessa olemme innostuneita tästä tapahtumasta.”

  • Anonyymi

   Kyllä on myös luterilaisilla paljon tapahtumia ja hyvä niin. Moni tavallinen suomalainen ehkä vierastaa vapaiden suuntien seurakuntia ja kun Jeesus kutsuu niin voi mennä kuuntelemaan evankeliumia myös luterilaisiin seurakuntiin.

   https://seloytyi.fi/tapahtumat/

  • Anonyymi

   https://www.ristinvoitto.fi/uutiset/missio_kaynnistyi__missiokirja_kolahtaa_talla_viikolla_22_miljoonan_suomalaisen_postiluukusta/
   Missiossa on mukana 387 seurakuntaa, joista helluntaiseurakuntia on 150. Luterilaisia seurakuntia on 93, vapaaseurakuntia 52, adventtiseurakuntia 27, baptistiseurakuntia 11 ja muita seurakuntia sekä järjestöjä 89.

   Elokuussa minimibudjetista oli kasassa vasta alle puolet, mutta muutamassa viikossa päästiin tämänhetkiseen 1,6 miljoonaan euroon, Haapala sanoo.
   Mission avaa 2,2 miljoonaan talouteen jaettava missiokirja. Pääjakelupäivä on 21. syyskuuta, mutta jakelussa täytyy varautua pieniin vaihteluihin.

   – Kirja on mission ydintyökalu. Sen avulla saa helposti keskusteluja aikaan naapurien ja tuttavien kanssa. Voi kysyä, tuliko kirja teillekin ja oletteko lukeneet sitä, Onni Haapala vinkkaa.

   Kirjassa on 16 henkilön tarina sekä opetuksellinen osio, jossa kerrotaan selkeästi evankeliumi ja se, miten Jeesuksen voi ottaa vastaan.

   • Anonyymi

    Miten tuo Jeesuksen ottaminen vastaan siellä selitetään, se on mielenkiintoista lukea.

    Kun täälläkin lutherilaiset sanovat uudestisyntymisen tapahtuvan vauva kasteessa, eli heidän oppinsa mukaan Jeesus otetaan vastaan jo vauvana vesikasteessa.


  • Anonyymi

   Se löytyi videot
   https://www.youtube.com/channel/UCxO0DS2htR34nh7NgaO0J4A

   Tuukka Kotti pelaa Susijengissä eli Suomen korismaajoukkueessa, joka selviytyi 2011 ensimmäisiin EM-kisoihinsa 16 vuoteen. Sen jälkeen porukka on nähty arvomittelöissä kerta toisensa perään. Vielä en tiedä, mitä teen isona! Toivottavasti saan vielä mahdollisuuden pelata kauden tai pari.
   Kovasti on syttynyt halu auttaa ihmisiä, etenkin nuoria.
   Omasta uskosta tahdon kertoa avoimesti. Riittää, jos yksikin ihminen kiinnostuu sen tähden Jeesuksesta.

   https://www.youtube.com/watch?v=wXVlHTDrJq0&t=458s

  • Anonyymi

   Joh.14:8-11 Filippus sanoi hänelle: Herra, näytä meille Isä, niin me tyydymme. Jeesus sanoi hänelle: Niin kauvan aikaa minä olen ollut teidän kansanne, etkä sinä tunne minua, Filippus! Joka on nähtyt minut, on nähnyt Isän; kuinka sinä sitten sanot: Näytä meille Isä? Etkö usko, että minä olen Isästä, ja Isä on minussa? Niitä tekoja, jotka minä teille puhun, minä en puhu itsestäni; ja Isä, joka minussa asuu, tekee teot, jotka ovat hänen. Uskokaa minua, että minä olen Isästä, ja että Isä on minussa; mutta jos ette, niin uskokaa itse tekojen tähden. Joh.12:44-45 Mutta Jeesus huusi ja sanoi: Joka uskoo minuun, se ei usko minuun, vaan häneen, joka on minut lähettänyt. Ja joka näkee minut, näkee hänet, joka on minut lähettänyt.

  • Anonyymi

   Joh.14:20-23 Sinä päivänä te ymmarrätte, että minä olen Isässäni, ja että te olette minusta ja minä teistä. Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa; mutta joka minua rakastaa, häntä minun Isäni rakastaa, ja minä rakastan häntä ja ilmoitan itseni hänelle. Juudas, ei se Iskariot, sanoi hänelle: Herra, mistä syystä sinä aijot ilmoittaa itsesi meille etkä maailmalle? Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan. Joh.17:20-26

  • Anonyymi

   >>Anonyymi
   21.09.2022 01:34
   Miten tuo Jeesuksen ottaminen vastaan siellä selitetään, se on mielenkiintoista lukea.
   Kun täälläkin lutherilaiset sanovat uudestisyntymisen tapahtuvan vauva kasteessa, eli heidän oppinsa mukaan Jeesus otetaan vastaan jo vauvana vesikasteessa.<<

   Tästä sen voi luka. Ihan vapaiden suuntien mukainen uskoontulo:

   https://seloytyi.fi/askeleet-muutokseen-2/

   >Tämä kirja kertoo, mitä tarkoittaa tuntea Jeesus henkilökohtaisesti ja elää
   hänen seuraajanaan.
   >Jeesus ei ainoastaan kuollut meidän syntiemme tähden, vaan hän myös nousi
   kuolleista. Hän voitti kuoleman vallan. Siksi hän voi antaa meille ikuisen
   elämän.
   >Kun otamme vastaan Jeesuksen Kristuksen Pelastajana ja Herrana,
   saamme syntimme anteeksi. Alamme kokea hänen rakkauttaan, ja elämämme
   tarkoitus alkaa kirkastua. Jeesuksen vastaanottaminen merkitsee, että uskot
   Jeesuksen olevan Jumalan Poika ja syntiesi sovittaja
   Usko ei tarkoita vain sitä, että hyväksyy älyllisesti Jeesuksen olevan
   Jumalan Poika. Jeesus odottaa, että sitoudut häneen henkilökohtaisesti. Jos
   teet sen ja suostut hänen seuraajakseen, teet elämäsi tärkeimmän ja parhaan
   päätöksen.
   >Sitoutuminen tapahtuu kääntymällä Jumalan puoleen ja suostumalla sovintoon
   hänen kanssaan. Voit tunnustaa, että olet tehnyt väärin Jumalaa, lähimmäistäsi ja itseäsi kohtaan ja pyytää syntejäsi anteeksi Jumalalta. Silloin hän tulee elämääsi todelliseksi muutosvoimaksi.

   >Kun olet valmis tähän päätökseen, sano se Jumalalle. Jos et tiedä, miten
   muotoilisit sanasi, rukoile näin: ”Herra Jeesus Kristus, tunnustan sinulle syntini.
   Kadun pahoja tekojani.
   Anna ne minulle anteeksi ja ota minut lapseksesi.
   Haluan kääntyä pois kaikesta, minkä tiedän vääräksi.
   Uskon, että olet Jeesus Kristus, Jumalan ainoa Poika,
   ja että sinä kuolit puolestani sovittaaksesi syntini Golgatalla.
   Tahdon seurata sinua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   62
   2143
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   433
   1905
  3. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   66
   1744
  4. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   57
   1224
  5. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   435
   1202
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   73
   1117
  7. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   84
   1068
  8. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1058
  9. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   68
   1003
  10. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   95
   932
  Aihe