Uusi muslimipuolue menestyi Ruotsin eduskuntavaaleissa

Anonyymi

Uusi muslimipuolue Nyans menestyi ihan mukavasti ensimmäisissä eduskuntavaaleissaan. Äänet olivat kuitenkin muilta vasemmistopuolueilta pois. Matematiikan professori laskeskelee, että jos muslimipuoluetta ei olisi ollut olemassa, vasemmistoblokki olisi todennäköisesti saanut enemmistön eduskunnassa.

Sosialidemokraateille tuli takapakkia kaikissa ongelmalähiöissä keskimäärin 11 prosenttiyksikköä, kertoo Ruotsin yleisradio SVT. Sen sijaan vasemmistopuolue ja vastaperustettu muslimipuolue Nyans saivat erityisen hyvän äänisaaliin näillä maahanmuuttajavaltaisilla alueilla.

SVT kävi läpi vaalitulokset 19 sellaisella alueella, joita poliisi pitää ongelmalähiöinä. Kaikilla näillä alueilla asuu paljon maahanmuuttajia.

– Osaksi se [demarien kannatuksen laskeminen] johtuu siitä, että elämästä on tullut kovempaa näillä alueilla. Ihmisiltä puuttuu luottamusta yhteiskuntaan, arvelee Tukholman alueen sosiaalidemokraattien Catharina Piazzolla.

KOKO UUTINEN:
https://www.suomenuutiset.fi/professori-muslimipuolue-vei-ruotsin-demariblokilta-vaalivoiton/

28

226

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suunta on oikea, nyt Allaahilla on jo oma puolue Ruotsissa!
   Joko Suomessa herätään?
   No ei tietenkään…

  • Anonyymi

   Mokuttaren siniset jäivät reilusti alle 1 % viime eduskuntavaaleissa.
   Ei ihme että tyyppiä kyrsii 24/7

   • Anonyymi

    😛😁😁


  • Anonyymi

   Ruotsin lähiöitä ei muuten saada kuriin , tarvitaan imaamit jakamaan oikeutta .
   Ruotsin suvakit ei siihen pysty 🤣

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Kun maa tyhjentää maansa rikollisista niin he pakenevat pohjoismaihin turvaa hakemaan 🤣


  • Anonyymi

   Unelma etenee vaiheittain....

   Tässä on nyt jotain, mistä ei saisi puhua edes täällä?
   2010-luvun sensuuri meni jo ohi ...ainakin muualla.

  • Anonyymi

   Muslimiväestö lisääntyy alkuperäisväestöä nopeammin, joten kulttuuri vaihtuu, kuten väestökin etnisesti.

   • Anonyymi

    Ja kovalla vauhdilla.


   • Anonyymi

    Sama tapahtuu Suomessa.
    Monin paikoin pääkaupunkiseudulla jo kaksi kolmasosaa alle kouluikäisistä lapsista on mamuja.

    Persut ja ruotsidemokraatit ovat jo ilmoittaneet, etteivät estä väestön vaihtumista. Muodon vuoksi molemmat puolueet haluaa rajoittaa maahanmuuttoa mutta väestön vaihtumista tuo ei estä, Kummallakaan puolueella ei ole kanttia vaatia täällä syntyneiden karkottamista ja kansalaisuuden poistamista.

    Mamutusta enemmän sekä ruotsidemokraatit että perussuomalaiset pelkää rasistiksi leimautumista.

    Hillotolpat menee molemmilla valkoisen Suomen ja Ruotsin edelle.


  • Anonyymi

   Moktarin unelmaa pukkaa…

  • Anonyymi

   Todellakin.

  • Anonyymi

   Suomeen tarvitaan myös muslimipuolue

   • Anonyymi

    Suomeen tarvitaan myös muslimipuolue

    Uliuli somppuli.


  • Anonyymi

   Varmaankin lähitulevaisuudessa Ruotsissa tulee olemaan alueita, jotka muistuttavat Palestiinaa. Alueella eletään Sharia lain alla ja itse kanta ruotsalaisilta on alueelle meno kielletty. Alueella harrastetaan myös tietenkin itsepuolustuskoulutusta jota voidaan myös kutsua terrorismikoulutukseksi. Jossakin vaiheessa alueet tietenkin tulevat kasvamaan, ja alueita tullaan puolustamaan muutenkin kuin sanallisesti.

   • Anonyymi

    Se on yksi vaihe.

    Seuraavassa vaiheessa on ruotsalaisten reservaatteja
    ja lopuksi vain islamilainen valtio.


   • Anonyymi

    Kivet tulevat lentämään. Sitten pommit. Valtavat mediamyrskyt jossa matut uhriutuvat ja syyttävät kantaruotsalaisia vainosta eli on oikein tappaa joka svensson.


  • Anonyymi

   Iranissa fasistinatsirasisti islmfoobikko naiset polttavat siellä huiveja!

   • Anonyymi

    Onko Tanskan Rasmus siellä polttamassa….


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko Tanskan Rasmus siellä polttamassa….

    Kyllä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko Tanskan Rasmus siellä polttamassa….

    Kyllä Paludan on vastuussa tästäkin… kukas muu muka?


  • Anonyymi

   Suomessa nuo olisi jo hallituksessa, vrt. vihreät. Laittamassa kantiksia kuriin. Demokratiassa on valuvika jos tosiasiassa suuren, jopa suurimman kannatuksen saanut puolue sivuutetaan koska ei huvita leikkiä yhdessä. Sen pitäisi olla pakko, tai jäädä sivuun yhteistyökyvyttömänä diktaattorina.

  • Ne jotka äänesti Nyansia varmasti nyt katuvat tekoaan. Tekivät tavallaan itselleen pahaa kun saivatkin porvarit ja SDn niskoilleen.

   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Kaiiki ei ajattele sitä seikkaa että Ruotsi on maallinen valtio. Kirkko ja valtio on erossa toisistaan ollut jo iät ja ajat. Se tarkoittaa että politiikkaan ei voi sekoittaa uskontoa, siis uskonnollisia asioita tai uskonsa kulttuurisia piirteitä.
    Nyans tulee sen kyllä huomaamaan että eivät voi vaatia mitä haluavat.'
    Ja toisekseen, meillä kun on edelleenkin se blogpolitiikka, niin yksikään pikkupuolue ei pärjää yksin ja pääse valtaan jollei kuulu jompaan kumpaan nlockiin. Ja riksdagen pääsee puolueet jotkaa saa neljä procentin kannatuksen ja Nyans on kaukana siitä ja sitä vastoin kaikki riksdagens puolueet vastustaisi Nyansia juuri uskonnollisuuden takia.
    Nyansia äänestäneet katuvat kun vasemmisto, siis punavihreät hävisi vaaleissa ja se edeellyttää että porvarit tulee kiristämään huono-osaisia kaikessa, ovat luvanneet niin tehdä, joten ihmettelin suuresti mitä nuo Nyansia äänestäneet ajatteli saavansa aikaansa, parannuksia itselleenkö? Tekivät pahan munauaksen.
    Tiedän että Suomessa on kirkko ja valtio edelleenkin yjdessä, niin siellä on niin helppo ajatella kaikenlaista väärää Ruotsista tässäkin asiassa, kun ette tiedä että täällä uskontoa ei saa sekoittaa politiikkaan, eikä myöskään uskonsa kulttuurisia piirteitä.
    Joten ei täällä yksikään uskonnollinen puolue tule pärjäämään jos eivät tajua jättää uskonasioita pois politiikastaan. Kun se Nyans on tarkoitettu muslimeille, niin usko on siinä mukana, joten ei ne mitään tule aikaan saamaan, siis mitään Ruotsia m ullistavaa ja sitä vastoin tavalliset muslimit jotka ei asu noilla alueilla ei äänestä Nyansia
    Itse olen monet vuosikymmenet asunut eräällä alueella, alunperin se oli enemmistöltään ruotsalaista, nyt on sekava, asukkaita on kaikkialta maailmasta, muslimit pieni joukko kuten kaikki muutkin pueniä joukkoja täällä. On täälläkin jo parisen vuoden ajan tapahtunut ammuskeluja, ja räjähdyksiä, valitettavasti, mutta kuitenkin pienessä määrin verrattuna muihin alueihin. Täällä ampuivat niin että kaksi pientä lasta ampuivat vahinmgossa, aivan tässä asuintaloni nurkassa.
    Täällä häärii nyt paljon poliiseja ja tuossa vieressä on se suuri poliisitalo myös. En voi sanoa että pelkään. Aluksi pelkäsin parisen viikkoa, mutta en enää.
    Ihmisen on elettävä, olla tyytyväinen ja onnellinen. Ei siis saa vaipua negatiivisuuteen, on mentävä eteenpäin hyvin mielin kaikesta pahuudesta lähistöllä välittämättä siitä. Ja onhan se niin että ne ampujat on pieni määrä heitä vaan. Ei ole luonnollista alkaa pelätä kaikkia vastaantulijoita ja epäillä heitä heidän etnisyyden takia, on käytettävä aivojaan positiivisesti ja harkiten.
    PSSST. en viitsi korjailla kirjoitusvirheitä, nipeasti kirjoitin ja ei ole aikaa alkaa lukemaan ja korjailemaan, jotta kestäkää virheet ;)


  • Anonyymi

   Musut ovat vaarallisia, kansallis sosialismia kaivataan ruottissa kohta?😬😬

  • Anonyymi

   Saadaan Ruotsiinkin naisten siveys säännöt Iranin malliin, mikä voisi olla enää monimuotoisempaa kulttuurinrikkautta….

   • Ruotsi on maallinen valtio. Ei täällä uskontoa saa seloittaa politiikkaan. Siellä Suomessa saatte sillä teillä on valtio ja kirkko edelleenkin yhdessä.
    Ruotsissa on toisin.
    Valtio ja kirkko ollut erossa jo monien vuosikymmenien ajan. Esim. kaikki muslimimiehet jotka on muissa puolueissa vaatinut uskonsa mukaisia asioita on erotettu niist' puolueista. Sama on pätenyt kristillisiin myös.
    Pitäkää yio mielessänne kun sekoitatte uskontoa politiikkaan Ruotsin asioissa. Olette täysin ulalla, suohon uponneita, Ruotsi ei oole Suomi, niitä eroja löytyy jonkin verran :)


  • Anonyymi

   Huivipakko, omat uimavuorot..jne. Mitä muuta sitä nainen voisi enää toivoa…

  • Anonyymi

   Voi sitä Allaah Seijaahin ilon ja onnen päivää…

  Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   74
   2977
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   1999
  3. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1150
  4. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   413
   1010
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   38
   932
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   729
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   3
   674
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   222
   652
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   630
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   607
  Aihe