Uusi muslimipuolue menestyi Ruotsin eduskuntavaaleissa

Anonyymi-ap

Uusi muslimipuolue Nyans menestyi ihan mukavasti ensimmäisissä eduskuntavaaleissaan. Äänet olivat kuitenkin muilta vasemmistopuolueilta pois. Matematiikan professori laskeskelee, että jos muslimipuoluetta ei olisi ollut olemassa, vasemmistoblokki olisi todennäköisesti saanut enemmistön eduskunnassa.

Sosialidemokraateille tuli takapakkia kaikissa ongelmalähiöissä keskimäärin 11 prosenttiyksikköä, kertoo Ruotsin yleisradio SVT. Sen sijaan vasemmistopuolue ja vastaperustettu muslimipuolue Nyans saivat erityisen hyvän äänisaaliin näillä maahanmuuttajavaltaisilla alueilla.

SVT kävi läpi vaalitulokset 19 sellaisella alueella, joita poliisi pitää ongelmalähiöinä. Kaikilla näillä alueilla asuu paljon maahanmuuttajia.

– Osaksi se [demarien kannatuksen laskeminen] johtuu siitä, että elämästä on tullut kovempaa näillä alueilla. Ihmisiltä puuttuu luottamusta yhteiskuntaan, arvelee Tukholman alueen sosiaalidemokraattien Catharina Piazzolla.

KOKO UUTINEN:
https://www.suomenuutiset.fi/professori-muslimipuolue-vei-ruotsin-demariblokilta-vaalivoiton/

32

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suunta on oikea, nyt Allaahilla on jo oma puolue Ruotsissa!
      Joko Suomessa herätään?
      No ei tietenkään…

    • Anonyymi

      Mokuttaren siniset jäivät reilusti alle 1 % viime eduskuntavaaleissa.
      Ei ihme että tyyppiä kyrsii 24/7

      • Anonyymi

        😛😁😁


    • Anonyymi

      Ruotsin lähiöitä ei muuten saada kuriin , tarvitaan imaamit jakamaan oikeutta .
      Ruotsin suvakit ei siihen pysty 🤣

      • Anonyymi

        Kun maa tyhjentää maansa rikollisista niin he pakenevat pohjoismaihin turvaa hakemaan 🤣


    • Anonyymi

      Unelma etenee vaiheittain....

      Tässä on nyt jotain, mistä ei saisi puhua edes täällä?
      2010-luvun sensuuri meni jo ohi ...ainakin muualla.

    • Anonyymi

      Muslimiväestö lisääntyy alkuperäisväestöä nopeammin, joten kulttuuri vaihtuu, kuten väestökin etnisesti.

      • Anonyymi

        Ja kovalla vauhdilla.


      • Anonyymi

        Sama tapahtuu Suomessa.
        Monin paikoin pääkaupunkiseudulla jo kaksi kolmasosaa alle kouluikäisistä lapsista on mamuja.

        Persut ja ruotsidemokraatit ovat jo ilmoittaneet, etteivät estä väestön vaihtumista. Muodon vuoksi molemmat puolueet haluaa rajoittaa maahanmuuttoa mutta väestön vaihtumista tuo ei estä, Kummallakaan puolueella ei ole kanttia vaatia täällä syntyneiden karkottamista ja kansalaisuuden poistamista.

        Mamutusta enemmän sekä ruotsidemokraatit että perussuomalaiset pelkää rasistiksi leimautumista.

        Hillotolpat menee molemmilla valkoisen Suomen ja Ruotsin edelle.


    • Anonyymi

      Moktarin unelmaa pukkaa…

    • Anonyymi

      Todellakin.

    • Anonyymi

      Suomeen tarvitaan myös muslimipuolue

      • Anonyymi

        Suomeen tarvitaan myös muslimipuolue


        Uliuli somppuli.


    • Anonyymi

      Varmaankin lähitulevaisuudessa Ruotsissa tulee olemaan alueita, jotka muistuttavat Palestiinaa. Alueella eletään Sharia lain alla ja itse kanta ruotsalaisilta on alueelle meno kielletty. Alueella harrastetaan myös tietenkin itsepuolustuskoulutusta jota voidaan myös kutsua terrorismikoulutukseksi. Jossakin vaiheessa alueet tietenkin tulevat kasvamaan, ja alueita tullaan puolustamaan muutenkin kuin sanallisesti.

      • Anonyymi

        Se on yksi vaihe.

        Seuraavassa vaiheessa on ruotsalaisten reservaatteja
        ja lopuksi vain islamilainen valtio.


      • Anonyymi

        Kivet tulevat lentämään. Sitten pommit. Valtavat mediamyrskyt jossa matut uhriutuvat ja syyttävät kantaruotsalaisia vainosta eli on oikein tappaa joka svensson.


    • Anonyymi

      Iranissa fasistinatsirasisti islmfoobikko naiset polttavat siellä huiveja!

      • Anonyymi

        Onko Tanskan Rasmus siellä polttamassa….


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Tanskan Rasmus siellä polttamassa….

        Kyllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Tanskan Rasmus siellä polttamassa….

        Kyllä Paludan on vastuussa tästäkin… kukas muu muka?


    • Anonyymi

      Suomessa nuo olisi jo hallituksessa, vrt. vihreät. Laittamassa kantiksia kuriin. Demokratiassa on valuvika jos tosiasiassa suuren, jopa suurimman kannatuksen saanut puolue sivuutetaan koska ei huvita leikkiä yhdessä. Sen pitäisi olla pakko, tai jäädä sivuun yhteistyökyvyttömänä diktaattorina.

    • Ne jotka äänesti Nyansia varmasti nyt katuvat tekoaan. Tekivät tavallaan itselleen pahaa kun saivatkin porvarit ja SDn niskoilleen.

      • Kaiiki ei ajattele sitä seikkaa että Ruotsi on maallinen valtio. Kirkko ja valtio on erossa toisistaan ollut jo iät ja ajat. Se tarkoittaa että politiikkaan ei voi sekoittaa uskontoa, siis uskonnollisia asioita tai uskonsa kulttuurisia piirteitä.
        Nyans tulee sen kyllä huomaamaan että eivät voi vaatia mitä haluavat.'
        Ja toisekseen, meillä kun on edelleenkin se blogpolitiikka, niin yksikään pikkupuolue ei pärjää yksin ja pääse valtaan jollei kuulu jompaan kumpaan nlockiin. Ja riksdagen pääsee puolueet jotkaa saa neljä procentin kannatuksen ja Nyans on kaukana siitä ja sitä vastoin kaikki riksdagens puolueet vastustaisi Nyansia juuri uskonnollisuuden takia.
        Nyansia äänestäneet katuvat kun vasemmisto, siis punavihreät hävisi vaaleissa ja se edeellyttää että porvarit tulee kiristämään huono-osaisia kaikessa, ovat luvanneet niin tehdä, joten ihmettelin suuresti mitä nuo Nyansia äänestäneet ajatteli saavansa aikaansa, parannuksia itselleenkö? Tekivät pahan munauaksen.
        Tiedän että Suomessa on kirkko ja valtio edelleenkin yjdessä, niin siellä on niin helppo ajatella kaikenlaista väärää Ruotsista tässäkin asiassa, kun ette tiedä että täällä uskontoa ei saa sekoittaa politiikkaan, eikä myöskään uskonsa kulttuurisia piirteitä.
        Joten ei täällä yksikään uskonnollinen puolue tule pärjäämään jos eivät tajua jättää uskonasioita pois politiikastaan. Kun se Nyans on tarkoitettu muslimeille, niin usko on siinä mukana, joten ei ne mitään tule aikaan saamaan, siis mitään Ruotsia m ullistavaa ja sitä vastoin tavalliset muslimit jotka ei asu noilla alueilla ei äänestä Nyansia
        Itse olen monet vuosikymmenet asunut eräällä alueella, alunperin se oli enemmistöltään ruotsalaista, nyt on sekava, asukkaita on kaikkialta maailmasta, muslimit pieni joukko kuten kaikki muutkin pueniä joukkoja täällä. On täälläkin jo parisen vuoden ajan tapahtunut ammuskeluja, ja räjähdyksiä, valitettavasti, mutta kuitenkin pienessä määrin verrattuna muihin alueihin. Täällä ampuivat niin että kaksi pientä lasta ampuivat vahinmgossa, aivan tässä asuintaloni nurkassa.
        Täällä häärii nyt paljon poliiseja ja tuossa vieressä on se suuri poliisitalo myös. En voi sanoa että pelkään. Aluksi pelkäsin parisen viikkoa, mutta en enää.
        Ihmisen on elettävä, olla tyytyväinen ja onnellinen. Ei siis saa vaipua negatiivisuuteen, on mentävä eteenpäin hyvin mielin kaikesta pahuudesta lähistöllä välittämättä siitä. Ja onhan se niin että ne ampujat on pieni määrä heitä vaan. Ei ole luonnollista alkaa pelätä kaikkia vastaantulijoita ja epäillä heitä heidän etnisyyden takia, on käytettävä aivojaan positiivisesti ja harkiten.
        PSSST. en viitsi korjailla kirjoitusvirheitä, nipeasti kirjoitin ja ei ole aikaa alkaa lukemaan ja korjailemaan, jotta kestäkää virheet ;)


    • Anonyymi

      Musut ovat vaarallisia, kansallis sosialismia kaivataan ruottissa kohta?😬😬

    • Anonyymi

      Saadaan Ruotsiinkin naisten siveys säännöt Iranin malliin, mikä voisi olla enää monimuotoisempaa kulttuurinrikkautta….

      • Ruotsi on maallinen valtio. Ei täällä uskontoa saa seloittaa politiikkaan. Siellä Suomessa saatte sillä teillä on valtio ja kirkko edelleenkin yhdessä.
        Ruotsissa on toisin.
        Valtio ja kirkko ollut erossa jo monien vuosikymmenien ajan. Esim. kaikki muslimimiehet jotka on muissa puolueissa vaatinut uskonsa mukaisia asioita on erotettu niist' puolueista. Sama on pätenyt kristillisiin myös.
        Pitäkää yio mielessänne kun sekoitatte uskontoa politiikkaan Ruotsin asioissa. Olette täysin ulalla, suohon uponneita, Ruotsi ei oole Suomi, niitä eroja löytyy jonkin verran :)


    • Anonyymi

      Huivipakko, omat uimavuorot..jne. Mitä muuta sitä nainen voisi enää toivoa…

    • Anonyymi

      Voi sitä Allaah Seijaahin ilon ja onnen päivää…

    • Anonyymi

      TOISTAISEKSI:
      Muslimi, kun saavut Suomeen, niin huomaa.
      Ensin olet todennäköisesti kontaktissa terveys- ja sosiaalisektoriin. Sitä Suomessa johtaa ministeri nimeltä Hanna Sarkkinen. Sukupuoleltaan nainen.
      Työntekoa ja veronmaksamista sinulta vaativat valtionvarainministeri Annika Saarikko ja työministeri Tuula Haatainen. Molemmat naisia.
      Jos sinut sijoitetaan asumaan vastaanottokeskuksen kautta on siitä ylin päättäjä kuntaministeri Sirpa Paatero. Hänkin on nainen.
      Jos tuot mukanasi kouluikäisiä lapsia, niin opetussektorista vastaa opetusministeri Li Anderson. Nainen.
      Sinun on noudatettava maamme lakeja ja järjestystä, josta ylimpänä vastaa sisäministeriö, ministerinään Krista Mikkonen. Nainen.
      Mikäli lakien noudatus ei onnistu, joudut tekemisiin oikeuslaitoksemme kanssa. Se on johdettu oikeusministeri Anna-Maija Henriksonin toimesta. Ja hän on nainen.
      Se että olet oikeutettu oleskeluun Suomessa, antaa sinulle tietyt oikeudet ja vapaudet koko EU-alueelle. Sitä on edesauttanut Eurooppa- ja omistajaohjausministeri. Tuppuraisen Tytti, joka on nainen.
      Ja viimeksi POMMI! Ylimpänä, eli pääministerinä on Sanna Marin. Päättävin henkilö valtiossa, kuten kaikissa muissakin pohjoismaissa. Hänen naiselliseen persoonaansa on nykyisin helppo tutustua netissä.
      Olen sovinistiboomeri ja sitä mieltä, että seiskarin "jämäkät äijähallitukset" olivat paljon parempia, kuin tämä "huulipunahallitus".
      Mutta kuitenkin.
      Heidän oikeuksiaan olla päättäjinä olen tukenut vaaliuurnilla. Jos se tuki ei riitä olen valmis myös.........
      Joillakin heistä on tyttölapsi, jota ei ole YMPÄRILEIKATTU. Minulla enemmän, kuin yksi vastaava. Tyttöpuoliset lapsenlapsemme sitten. ????
      Kielifriikki. Jos luet tämän, niin käännä se mahdollisimman monelle afrikan- ja lähi - idän kielelle ja laita jakoon. Mutta nopeasti, sillä huomenna se on enää "keskustelusta on poistettu......"

      https://www.youtube.com/watch?v=lLjW6W-AFo4
      Siinä meille. Salmi Hammarberg. Syksyjä!

    • Anonyymi

      maahanmuutto Nollaan kuten Tanskan demarit päätti!

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe