Määritelläänpä nyt se termi "salaliittoteoria"

Anonyymi

On tullut korkea aika päivittää tämän termin sisältö. Alun perin se oli USA:ssa muistaakseni CIA:n keksimä nimike, mutta ei sillä niin väliä. Uusi salaliittoteorian määritelmä on mielestäni seuraava (versio 2.0.): Salaliittoteoria on julkisuudessa ja massamediassa sellainen ajatusmalli/käsitys, jota vallanpitäjät pitävät potentiaalisena uhkanaan. He eivät halua teorian saavan huomiota ja julkista debattia ihmisten keskuudessa. Sen sijaan salaliittoteoriat pyritään kitkemään ja salaliittoteoreetikot vaientamaan jotta teoria ei pääsisi leviämään ihmisten keskuuteen. Vallanpitäjät pelkäävät laaja-alaista ihmismassojen suorittamaa kapinaa heitä kohtaan jolloin heidät syöstäisiin väkisin vallasta, tämä ajatus heillä on taustalla tuossa vaientamisessa. Vaientaminen tapahtuu esimerkiksi blokkaamalla salaliittoteoreetikko sosiaalisista medioista eikä heille anneta ns. mikrofonikuuluvuutta massamediassa.

Salaliittoteoria on itsessään sellaista ajattelua jossa yhteiskunnan vaikutusvaltaiset ihmiset eli "eliitti" juonivat tarkoituksellisesti ihmismassoja vastaan. Yksittäinen teoria saattaa pitää paikkansa tai ei mutta joka tapauksessa se pyritään aina kitkemään pois massojen tietoisuudesta. Salaliittoteoreetikot yritetään demonisoida harhaisiksi hulluiksi jotka ovat väärässä vaikka näin ei todellisuudessa aina edes olisikaan. Kun tarkastelet maailmaa niin ei ole ihme että "salaliittoteoriat" ovat nostamassa päätään innokkaammin kuin koskaan aikaisemmin. Miettikää itse asioita.

1

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lisään vielä sen että tuo eliitin kokema uhka liittyy olennaisesti myös siihen että jos kapinahenkisyyttä ilmenee niin sanottujen lampaiden toimesta, niin tällöin eliitti on huolissaan siitä ettei se voi puskea läpi omia haitallisia agendojaan. Agenda = Valmis, tarkka, etukäteen laadittu suurimittakaavainen suunnitelma ihmisten päiden menoksi ja massojen kontrolloimisen vahvistamiseksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   337
   1497
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   61
   1191
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   964
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   413
   932
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   83
   892
  6. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   857
  7. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   850
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   59
   791
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   66
   739
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   699
  Aihe