Tänään köyhällä on taas pitkävetoa

Anonyymi

Jääkiekon sm liiga pelejä. Niistä tulee yleensä isoja kertoimia joten katsotaan voittaako köyhä rahaa. Laitoin 1-2 maalin koti tai vieras tasoitus ja merkiksi x niin tulee isoja kertoimia

22

192

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En voittanut mitään eilen koska lukko hävisi, 8 euroa hävisin mutta tänään uudet pelit ruotsin jääkiekko sarjasta. Laitoin 3 lappua 8 eurolla yhteensä.

  • Anonyymi

   Kenosta sain muuten 30 euroa tiistaina, oli taso 8 - 6 oikein kunkkunumerolla.

  • Anonyymi

   Köyhä häviää varmuudella, joten köyhyys vaan lisääntyy.
   Vai onko päämääränä vaan köyhyyden maksimointi.

  • Anonyymi

   Köyhänä pitkäaikaistyöttömänä en pelannut lottoa tai muutakaan rahapeliä, kun rahaa oli niin vähän käytettävissä ja mahdollisuus voittaa tosi pientä, mutta kun pääsin eläkkeelle niin rahatilanne nousi n. pari sataa euroa, niin sitten pystyin pelaamaan jonkun verran, mutta kuitenkin maltillisesti yhden rivin viikossa.
   Ja yhden kerran nyt eläkkeellä ollessa ostin kaksi arpaa ja toisesta voitin viisi euroa, mutta enemmän niihin rahaa kuluu kuin voittoa tulisi, ellei sattuisi saamaan suurempaa voittoa.
   Eipä taida kannattaa rahaa veikkaus ja arpapeleihin köyhän laittaa, että enemmän hyötyä saa ruokaa ostamalla.

  • Anonyymi

   Kun se raha ei tule kuin rahan luokse ja köyhiltä viedään yleensä tuhkatkin pesästä?🤑

  • Anonyymi

   Kelasta saa aina lisää rahaa joten ei väliä häviikö rahaa veikkauksen peleihin pitkävetoon. Laitin tänään euro lottoa 10 riviä. Voitin kerran 800 euroa.

  • Anonyymi

   Peleistä tietenki voittaa sillon tällön mutta kyllä moni häviää.

   • Anonyymi

    Pääosa ihmisistä LUULEE voittavansa, mutta tosiasiallisesti häviää reippaasti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pääosa ihmisistä LUULEE voittavansa, mutta tosiasiallisesti häviää reippaasti.

    Kylli ni on tavallaan oravanpyörä ja on pakkasen puolella.


  • Anonyymi

   Vedot on vetämässä tänään 10 eurolla.

  • Anonyymi

   Onhan niitä tutkimuksia tehty niin justiin ne pelaavat joilla muutenkin surkeet tulot ja kuuluu samaan gategoriaan kuin kioskiköyhät.

  • Anonyymi

   Eikö varma, vaikkakin pieni, tienesti olisi parempi kuin lottoaminen ja vedonlyönti, joissa yleensä vain tuppaa häviämään?

   Itse oon tienannu nyt parisen kuukautta lisätuloja kyselytutkimuksiin vastaamalla. AttaPoll on puhelimeen asennettava kyselytutkimus-sovellus.
   Oman käyttökokemuksen perusteella tämä on hyvinkin yksinkertainen, helppo opetella käyttämään sekä luotettava. Sovelluksen saa ladattua sekä Androidiin että IPhoneen.

   Kyselyt on kuluttajatutkimuksia, joiden kesto on noin 5-20 min. Kyselyt on suomeksi (itse sovellus on englanniksi). Palkkio on tasoa 0,10-1,50e per kyselytutkimus. Kyselyitä tulee tarjolle ainakin itselle muutama päivässä.

   Aiheet on AttaPollissa ihan arkiseen elämään liittyviä. Esim. vasta tuli kysely kenkämerkeistä, joita olen kuluneen vuoden aikana ostanut. Lisäksi on kyselyitä vaikkapa tämänhetkisestä hintojen nousun vaikutuksesta omaan elämään. Eilen vastasin kyselyyn sähkösopimusten kilpailuttamisesta.

   Palkkiot saa samantien Paypal-tilille ja sieltä edelleen siirrettyä pankkitilille. Palkkiot voi lunastaa heti, kun niitä on kertynyt 3 euroa, joten tasaista, pientä tuloa AttaPollista kyllä saa. Itse nostan palkkioita noin 5 euroa viikossa.

   Mikäli kutsuu esim. kavereita ja perhettä mukaan kyselytutkimuksiin, saa 10% osuuden heidän kyselyidensä palkkioista.

   Esim tästä kutsu linkistäni voit liittyä AttaPolliin:

   https://attapoll.app/join/qvjka

  • Anonyymi

   Tuli 142 euron voitto joten jäin voitolle 132 euroa. Huomenna laitan lisää.

  • Anonyymi

   Älä laita lisää, lopeta jo kun olet kerran voitolla. Mä pelasin kenoa innokkaasti joskus,k välillä pelaan mutta alkoi kyllästyttämään kun pyölrin jatkuvasti 10% pikkusummmilla.

   Mutta pelaa jotain nettipokeria, Texas Hold'Em NoLimit, kaikki peiiin ja häviät kaiken yhdellä pelikortilla :D

   • Anonyymi

    Voitin 2016 kenosta 30 000 euroa ja 5000 euroa kesä ja heinäkuussa. Pelaan pitkävetoa 1-4 euron panoksilla joten en usko että vielä 10 vuoteen olen tappiolla. Sitä paitsi pitkävedostakin voitan joskus kyllä etten usko että olen tappiolla vieläkään. Se on elämää joskus voittaa, useammin hävii mutta se tuo jännitystä arkeen.


  • Anonyymi

   Pelaaminen loppujen lopuksi ei ole kuin itselle sepittämistä.Laittaa peliin,voittaa,häviää,voitaa,häviää. Sitten sanoo etten hävinny kuin 20eur mutta montako prosenttia tuokin on persaukisen nettovaroista. Kyllä se sillon menee joku pitkäveto jos muutenki raha asiat kunnossa mutta hakee jännitystä sillon tällön.

   • Anonyymi

    Vein puolen vuoden lottokupongit tarkistukseen. menot oli 200 € ja voitot 109 €,
    joten takkiin tuli melkoisesti eli duunarin laskuopin mukaan kolme kaljakoppaa.
    Korkeintaan yksi miljoonasta on sellaisia, jotka voi sanoa todella voittaneensa.


  • Anonyymi

   Pitkäveto on muutenkin mennyt ihan pelleilyksi nykyään näiden aasialaisten tasoitusten ym myötä. Ja muutenkin.. Veikkauksella kai menee niin huonosti nykyään, että täytyy tällaisilla ihme hienostelukikostuksilla viedä ne pienetkin voittomahdollisuudet pois.
   Sain joskus aikanaan ihan hyviäkin lisätuloja pitkävedosta laittamalla komen ottelun rivejä, sellaisella jaolla että kaksi suosikkia ja yksi ylläri. Suosikit vielä laitoin niin, että niiden voittajakertoimet olivat aina 1,8-2,1 välillä ja yllärin valitsin vapaasti sen kertoimen ollessa aina jotain 3-5 luokkaa. Tuolla reseptillä sai aina kokonaiskertoimen helpostikin 10-15 välille ja panokseksi laitoin vitosen tai kympin, pelasin aina yhden rivin viikossa ja sain 1-4 tuollaista peliä kiinni kuukaudessa. Huononakin kuukautena jäin selvästi voitolle, useimmiten tienasin vähintään 200€ ylimääräistä.
   Nykyään tuokaan "resepti" ei toimi, joten lopetin koko pelaamisen.

   • Anonyymi

    Noin suunnilleen minäkin pelaan mutta laitan 4 kohdetta ja kertoimeksi noin 30-40. Laitan 2 merkkiä 2 peliin vielä, se on tupla hinta mutta olen saanut kymmeniä 200 euron voittoja.
    Jääkiekossa pelaan niin että laitan kotitasoitus tai vierastasoitus 1-2 maalia ja merkiksi ristin niin tulee kertoimeksi 300-700. Viime vuonna sain 6 kertaa yli 500 euron voittoa.


  • Anonyymi

   Monet pistää tupakkkiin kymppejä viikossa. Minä pistän pitkävetoon. Tupakista ei saa rahaa takas. Pitkävedosta joskus tulee iso voitto. Se on riski peliä mutta ei voi mitään. En ole velkaa mihinkään ja laskut maksanut olen aina joten voin pelata pitkävetoo hyvin mielin.

   • Anonyymi
    UUSI

    Se on ok pelata silloin, kun se pysyy hallinnassa ja pelaa vain just sen verran, kuin mitä on vara hävitä. Ei senttiäkään enempää.
    Ja joo tuossa ollaan samaa mieltä, pitkävedosta nyt on sentäs vähän saumaa saada rahojaan takaisinkin röökiin ja viinaan verraten.


  • Anonyymi

   Jos on varaa laittaa ni mikäs siinä kun tulee jännitystä.Tärkeä homma tossa pelaamisessa se että pysyy hanskassa. Vaikka 30eur viikko ja voittaa tai ei.Pölhölän hommaa kuitenkin pelaaminen ja itse lopetin 5 vuotta sitten.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   2254
  2. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   55
   1186
  3. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   223
   1167
  4. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   99
   1132
  5. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   27
   1023
  6. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   30
   1005
  7. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   60
   987
  8. Hetkeäkään en ole epäröinyt

   Runo vaatimaton sulle syysillaksi Sitä odotellessa et otat mut omaksi Ja sua saan edessäs sanoa rakkaaksi Ennen sitä tunnen oloni vain puolikkaaksi S
   Romantiikka
   147
   941
  Aihe