Milloin tajusitte

Anonyymi-ap

et Putin on Klasun oikea käsi😂🤣

20

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloin epäillä siinä vaiheessa, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan juuri niihin aikoihin kun Kanadassa ja Euroopassa oli niitä isoja Convoy-mielenosoituksia mielivaltaisia koronarajoituksia vastaan ja omikron-variantti (tai siksi väitetty) alkoi sairastuttamaan rokotettuja koronaan oikein isoin joukoin. Kansalaisten huomio piti äkkiä kääntää muualle ja sota syttyikin silloin juuri sopivasti. Ihan kuin käskystä.

    • Anonyymi

      Homman juoni ei ole se vaan venäjä haluttiin globalistien vallan alle eikä putin hyväksynyt sitä.

    • Anonyymi

      Putin ei ole Klasun oikea käsi, vaan Klasu käyttää tilaisuuden hyväksi, aivan kuten USA:kin. Se suuri kuva kaiken tämän valheellisen pinnan alla on ruma ja pelottava.

      USA ja Klasu toimii yhdessä, käyttäen hyväkseen Venäjää ja Ukrainaa, mutta harva haluaa sellaista uskoa, tai edes uskaltaa uskoa, koska USA hyvä, länsimaat demokratia, kaikki ihqua ja vapaudet päälle. Vain harmittavan harva on uskaltanut hieraista silmistään länsimaiset rähmät ja katsoa, mitä täällä oikeasti tapahtuu.

      Koko farssin takana on läntisen imperiumin laajentaminen ja vahvistaminen ja Venäjän vastareaktiot. Eikä se onnistu ilman vihollisen voittamista. Ainoa syy, miksi länsi ei ole hyökännyt Venäjälle on Venäjän joukkotuhoaseet, sekä johtajisto, joka on valmis myös käyttämään niitä. Siksi sotaa joudutaan käymään muilla tavoilla. USA on masinoinut länsi-imperiumia jo vuosikymmenet ja Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen strategiaa pistettiin heti täytäntöön. Valtavana apuna tässä on ollut Neuvostoliittoon kuuluvien maiden vihamielinen suhtautuminen isäntään, jotka olivat siksi myönteisiä natojäsenyydelle. Ja USA kiittää.

      Ukrainan konfliktin takana on myös USA, josta Bushin hallinnon aikana tehtiin hyödyke. Kun maasta saatiin poistettua venäjämielinen johto, alkoi tietenkin Venäjä reagoida asiaan, koska tiesi, mitä USA on siellä tekemässä ja tavoittelemassa. Ukrainan levottomuudet oli eskaloitumassa suuremmaksi sisällisodaksi, joka sai Putinin toimimaan. Koska Putinin ajoitus oli hänelle itselleen epäonnekas, mutta USA:lle sopiva, voitiin syyttää Venäjää Ukrainan tilanteesta. Ja lähes kaikki uskovat tämän kyseenalaistamatta ja mustasukkaisesti ja vihamielisesti puolustaa sitä "totuutta".

      Kyse on siis lännen ja idän kohtaamisesta, jossa Ukraina on sotanäyttämönä ja sivullinen uhri. Se, mitä USA haluaa, on hajottaa Venäjä, joka jaetaan osiin, jossa omaksutaan länsimainen ajattelu ja myötämielisyys. Siinäkin on valtavana apuna Venäjän diktatuurinen historia, jota USA tietenkin käyttää vipuvartena.

      Meillä länsimaissa on toki erilaista kuin Venäjällä, jossa hallitaan pelolla. Meille suodaan sentään jonkin verran demokratiaa ja vapauksia, vaikka nekin on kaventuneet aika paljon. Meidän ongelmamme ei siis ole diktatuuri, vaan USA:n ja muiden opportunistien teot, jotka asettaa yhä tiukempia vaatimuksia meiltä tavallisilta kansalaisilta, sekä vie meiltä rahaa ja hyvinvointia. Tämän päälle riskit aiheuttaa suursota, jossa poliitikot ovat valmiina uhraamaan meitä tavallisia kansalaisia "suuremman hyödyn eduksi".

      Rauhaa ei tule. Vain jatkuvaa valtataistelua, jossa jokainen osapuoli näkee toisensa vihollisena, sekä pakollisena ajaa omia asioitaan yli maailman, jotta saadaan se rauha. Kun Venäjä on voitettu, USA:n kohteena on Kiina, johon USA velvollistaa Lännen tukemaan valtausta. Miljoonat ihmiset tulevat kuolemaan tämän loputtoman valtataistelun vuoksi.

      • Anonyymi

        Hyvä kirjoitus tilanteen taustasta jota ei mediassa ole.


      • Anonyymi

        Osuvaa analyysiä, mutta tuo miljoonasi tulee olemaan tuhatkertaisena versiona.


    • Anonyymi

      Putin on Stalinin jatkokäsi, Saatanan ystävä ja historian sadististen diktaattorihullujen ystävä ja hengettömyyden heimolainen.

    • Anonyymi

      Nämä olivat ilmestyskirjan ajat, hymiömies, joita nyt vaa satuimme elämään.

      nämä vaan on ne ajat.
      huoh

      • Anonyymi

        Onneksi sain silti elää pitkään sitä ns.normaalia elämää nyt olen osa dystopiaa sillä sitä mitä et pysty estämään ole osa sitä ja kuulu siihen 😂🤣


      • Anonyymi

        Se on ainoa keino voittaa😂🤣


    • Anonyymi

      Putte on rappari.

    • Anonyymi

      Salaliittohan se...😍

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe