Kansalta Uniperista täystyrmäys Tuppuraiselle ja Marinille. SDP-kannatus syöksyy

Anonyymi

Ilta-Sanomat julkaisi tänä aamuna tekemänsä tutkimuksen siitä, kuinka kansalaiset suhtautuvat Sanna Marinin ja Tytti Tuppuraisen selviytyneen Uniper-ongelmassa.

Suomalaisilta tulee täystyrmäys molemmille SDP:n ministereille. Edes oman puolueen väki ei anna tukea. Vain 16% katsoo ministereiden onnistuneen kohtalaisen hyvin, vaikka SDP:n oma kannatus on 20,3% tasolla.
https://is.mediadelivery.fi/img/svg/78d0f6efcc4a04d8483374d916df5220.svg

Uniper-asiasta on tehty eduskunnassa myös välikysymys, joka käsitellään parin viikon sisään. Kaikkiaan tämä ennakoi SDP:lle heikkoa vaalitulosta ensi keväänä.

26

229

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   SosiaaliDemokraatit Valehtelee Aina ! varsinkin Tuppurainen ja Marin

   SDP Romahtaa Vaaleissa, Kansa Muistaa ja Kansa Kostaa Vaaleissa !

   • Anonyymi

    Mitä menivät ostaan sen fortumin!


  • Anonyymi

   Vaalitulokset ovat aina vain jutkujen metkuja. En usko vaalituloksiin prosentteineen vaan luottaisin vain siihen jos itse laskisin manuaalisesti kaikki äänet. Vaalilipukkeiden vaihto olisi tuossakin menettelyssä potentiaalinen ongelma.

  • Anonyymi

   Valtio omistaa Fortumista 51%. Fortum toimii kuten yritykset ovat aina toimineet. Se on yhtiön hallitus ja toimitusjohtaja, jotka päättävät yritysostoista tai myymisestä, ei Suomen hallituksella ole siinä mitään sananvaltaa.
   Näyttää siltä, että ennen niin kiivaasti yrittäjiä ja yrittäjyyttä puolustaneet oikeisto-opposition puolueet kokoomus, perussuomalaiset, kristillisdemokraatit ja Liike.Nyt ovat sitä mieltä, että valtion pitää ottaa yhtiö haltuunsa eli sosialisoida se.

   • Anonyymi

    Ähäkutti demarit! Olette valehdelleet perussuomalaisista niin, että sylki roiskuu. Olette epäoikeudenmukaisesti syyttäneet persuja vaikka mistä. Nyt saatte demarit maistaa omaa lääkettänne. On todella epäoikeudenmukaista syyttää hallitusta Fortumin Uniper-seikkailusta ja jossain määrin epäoikeudenmukaista myös myös sen aiheuttamista valtavista tappioista Suomelle. Miltä epäoikeudenmukainen arvostelu maistuu? Maistelkaa nyt sitä. Marinin hallitukselle voi käydä samoin kuin kävi Sipilän hallitukselle. Sipilän hallitus teki hyvää työtä, mutta pääministeripuoue keskusta sai kärsiä nahoissaan kansan täysin väärin perustein langettaman tylyn tuomion. Nyt voi demareille käydä samoin.


   • Anonyymi

    Fortumin johto sosialisoi Tappiot veronmaksajien maksettavaksi ja oli pyytämässä lisää ja Se vihellettin poikki.
    Summua summarum Fortumin ostettava myymänsä sähkönsiirtoverkko takaisin ja silti pystyttävä maksamaan osinkoa suomen valtiolle. Vasta sitten 6
    000 000 000 euron Megamoka sovitettu.
    Carunacase johti nykyisiin sähkönhintoihin Suomessa jo ennen sodan syttymistä.


  • Anonyymi

   Viddu Marin ihan paska. Ennen panen moottoripyörän pakoputkeen kuin Marinia. Isona alan helluntailaiseks.

  • Anonyymi

   Joko on julkastu Alfa-TV:n uutisissa. Unnukka Sakkoliha(va) lötköttää kaksi metriä leveällä sohvalla kun vieraat on kylki kyljeässä kapeammalla istuimella.

  • Anonyymi

   Näi on. sosiali demorkaatit ihan pashoja hallitus on kaateddava

  • Anonyymi

   Fortumi olis voinut käyttää nuokin rahat hoitajien palkkaamiseen!

   • Anonyymi

    Joo, hyviä hoitoja. Hoiitsujen hameita pitäs leikata.


  • Anonyymi

   SDP on muninut kaikkialla ja perusteellisesti.

   • Anonyymi

    Nyt niistä päästään. Tulee muuten kovempi meno tilalle.


   • Anonyymi

    Näin on. Sitten vielä valehtelee että mariini on hoitanut hommat muka hyvin.


  • Anonyymi

   Oliko politiikan toimittaja Leena AliLutka kirjoittanut tämän tärkeän uutisen?

   Mamut muuten sinne vi**uun!

  • Anonyymi

   >>Se on yhtiön hallitus ja toimitusjohtaja, jotka päättävät yritysostoista tai myymisestä, ei Suomen hallituksella ole siinä mitään sananvaltaa.>>

   Vastapuolena Saksassa käydyissä Uniperin neuvotteluissa oli koko ajan Saksan valtio. Meidän puolelta Fortumin pääomistajana on Suomen valtio.

   Tämä jo mikä on hallituseten välinen, ja sikäli poliittisen tason asia. Tuppurainen ja Marin eivät uskaltaneet pitää Suomen puolia lainkaan. Piipittivät piilossa lymypaikopissansa, ja sanoivat että muut ne neuvottelee noista.

   Olisi pitänyt olla tytönhupakkojen sijaan miehet asialla myös Suomesta, niin kuin oli koko ajan Saksankin hallituksen puolelta.

  • Anonyymi

   > Fortumi olis voinut käyttää nuokin rahat hoitajien palkkaamiseen!

   Kovat 2 vuotta koronan kanssa painiskelleet hoitajat tietävät olevansa, ja ovat palkkakuopassa. Hoitajalakko on soviteltavissa noin 300...400 miljoonan euron vuosimaksulla.

   Uniper-tappioihin holahti nyt 6 miljardia euroa. Tällä tappiorahalla olisi kustannettu hoitajien palkkakuoopat 12...17 vuodeksi eteenpäin.

   • Anonyymi

    Mistä hatusta te revitte noita 300-400 miljoonaa euroa vuosittain? Kerrotteko noita pieniä lukuja siksi, että ette kehtaa kertoa totuutta tai siksi, että voisitte vakuutta kansalle, että näin vähän siihen menisi.

    Totuus on aivan toinen. Hoitajien palkankorotus tulisi maksamaan yhteiskunnalle noin 3,7 -4,2 miljardia euroa vuosittain 5 vuoden päästä. Siis joka vuosi pitäisi löytyä tuo lisää ja sen jälkeen taas tietenkin lakko, koska ovat palkkakuopassa, hoitajia ei riitä, kukaan ei kouluttaudu alalle, esimies on töykeä, jne. jne... kanamaista kotkotusta.

    Tässä sulle faktaa asiasta:

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1a5ea127-4b40-439a-afc4-b36c69a9026f

    Lue tuo ja tule sitten höpöttämään uudelleen muutamasta sadasta miljoonasta.


  • Anonyymi

   Sanna Mariniin on iskenyt taaskin lämpöilevää flunssaisuutta. Saattaa olla koronavirus, nyt jo kolmatta kertaa tänä vuonna. Tämän vuoksi Marin ei kykene osallistumaan esuskunnan kyselytunnille.
   https://yle.fi/uutiset/3-12634881

   Tutti Typpyräinen joutuu yksinään ottamaan vastaan opposition kansanedustajien Uniper-hiostukset.

   • Anonyymi

    no olihan se siellä, mihin pyrit tällä valehtelulla?


   • Anonyymi

    Tytti Tuppurainen tuo piinkova neuvottelija...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tytti Tuppurainen tuo piinkova neuvottelija...

    Tytillä on omankin sanomansa mukaan pioriteetit kohdallaan neuvottelijana maan talouden asioista, joka tosin on hiukan ristiriitainen, oliko se jotenkin siihen tapaan jotta "omankansanetu ajattelu on virheelistä? Minusta on toimii johdonmukaisesti oli nyt kyllä poikeuksellisen tiukkana 7 miljardia meni ja 500 miljoonaa saatii lienee ennetys lajissaan sijoituksena menettää noin lyhyessä aikaa...;-D mutta mitä tuosta ollaan rikas maa ja bailataan ;-D Ehkä tämä oli kuitenkin eräänlainen sosiaalituki saksalle?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tytti Tuppurainen tuo piinkova neuvottelija...

    Saa vastapuolen ukonköriläät herpaantumaan tuolla Reeperbahn-lookillaan. Mutta ei onnistunut tällä kertaa...


  • Anonyymi

   Taas on oikeisto-omisteinen mainosvaltamedia tehnyt vaalityötä kokoomuksen hyväksi mielikuvauutisoinnilla.

   Faktat Uniper-kauppojen takaa:

   Ensin Fortum myi Suomen sähköverkot luonnollisen monopolin ulkomaille omistajaohjauksen eli kokoomuksen Kataisen ja Vapaavuoren hyväksynnällä. Näillä rahoilla Fortum osti Uniperin, itsensä Uniperin ja vasemmiston vastustuksesta huolimatta. Uniperin oston siunasi omistajaohjauksella Sipilän, Orpon ja Soinin porvarihallitus silloisen vastuuuministeri Lintilän kanssa.

   Käytännössä siis kokoomus ja kepu omistajaohjaajina lahjoittivat Suomen sähköverkkomonopolin ILMAISEKSI ulkomaille, nyt kun Saksa kansallisti Uniperin ja sähköverkoista saadut rahat katosivat kankkulan kaivoon. Tätä ei oikeisto-omisteinen valtamedia kerro.

   IS:n "uutista" ei saa edes kommentoida, jotta Kataisen, Vapaavuoren, Sipilän, Orpon, Soinin ja Lintilän = porvarien osuus valtionomaisuuden menetykseen ei tulisi ilmi.

  • Anonyymi

   Voiko Suomelle olla tutuimpia ja kalliimpia ministereitä kuin Marin sekä Tuppurainen.
   Kyllä kansa tietää KUKKAROSSA !

  • Anonyymi

   Pörssiyhtiö on persuille liian pitkä sana ymmärrettäväksi.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   183
   5792
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   557
   2512
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   85
   1771
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1225
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   278
   1169
  6. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   349
   1161
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   235
   772
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   755
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   58
   694
  10. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   6
   647
  Aihe