KokaNokka sannan Walehtelut !!!!!

Anonyymi-ap

KokaNokka Sannan Walehtelut !!!!!
Miten meni ne kokanokkasannan HUUMETESTIT ??????
Kuka niitä valvoi ja MITEN ??????
Tehtiinkö niitä edes ????
Kuka sen teki ja jos sieltä jotain löytyi, niin sitten varmaan Kansallisen Turvallisuuden Johdosta ne positiiviset tulokset on laitettu Pimentoon seuraavaksi 70:si vuodeksi !!!!!
Sillä, EI NYT VOIDA SUOMEN KANSALLISTA TURVALLISUUTTA WAARANTAA, YHDEN "" päättömästitoimineen""päättömän""ministerin "" HUUMETESTIN TAKIA !!!!!!!!!!!!
Miten Meidän Eurooppalaiset ja Atlantintakaiset Ystävämme suhtautuisivat siihen, että Meillä Suomessa on joku kokanokka, joka on niin merkittävässä asemassa, NatoKysymyksessä ja UkrainanSodassa ja koko Euroopan EnergiaGriisissä ?? !!!
Nytkin kokanokka taas esiintyi Euroopan Foorumeilla ja kertoi syvään ja tunteelliseen tapaansa, KUINKA venäjä ON ALOITTANUT JULMAN SODAN UKRAINAA VASTAAN JA SIELLÄ TAPETAAN NAISIA JA LAPSIA JA KYSEENALAISTI SEN, MITENKÄ NÄMÄ venäläiset tulevat, läpi Suomen rajojen ja sitä tulisi RAJOITTAA !!!
Ei näistä venäläisistä tiedä, ovatko ne tavallisia ryssiä, jotka ovat osallistuneet UkrainanSotaan, vain olemalla passiivisia ja laittamalla päänsä pensaaseen ja olemalla olevinaan tietämättömiä MISTÄÄN !!! ??? MITEN ????
JA joista ei tiedetä, ovatko ne viattomien tappamiseen syyllisteneitä TERRORISTEJA ja SUOMEN RAJAN LÄPI tulevat TURISTIVIISUMEILLA JA MENEVÄT LOMAILEMAAN KAUTTA KOKO EUROOPAN LOMAKESKUSTEN??????
Mitä on TAPAHTUNUT SUOMEN WIISUMIKÄYTÄNNÖSSA, EI MITÄÄN ????? Ei kokanokkaSanna ole saanut mitään aikaan, paskapuhetta vaan …… ,,,,,,,,,
Kokanokka puhuu yhtä ja tekee toista !!!!!! ????????
HÄVETTÄÄ OLLA SUOMALAINEN, SILLÄ KOKO AJAN SUOMENRAJAN YLI VIRTAA, venäläistä sika-sakkia, jotka menevät lomailemaan SUOMEN kautta ja nauravat mennessään, Suomen löysälle ja niin Epäoikeudelliselle lainsäädännölle, jota joku Tanner perustelee jollain lainmukaisuuden toteuttamisella, kannattaisi senkin tannerin tilit SUPON katsoa, mitä RYSSÄkytköksiä siellä ON !!!!!
Sitä mieltä MINÄ, että Rajat Kiinni Ryssiltä, niin kauan kuin SOTA
KESTÄÄ !!!!!!!!!!!!!
Onko se nyt Oikeasti niinvaikeaa Suomen laittaa rajoja kiinni, kun muutkin venäjän rajanaapurir ovat siihen pystyneet, ihan vaan ILMOITUKSELLA, että NYT ON RAJA KIINNI !!!!!!!!!!
Ja ilman mitään EU-seuraamuksia, joita Suomen valtapoliitikot tuntuvat niin pelkäävän, että ehkä menee se europarlamentiikon paikka ??? että pitää mennä änkyttämään sitä samaa paskamantraa, että meillä ei ole sitä "" virkamiestä "", joka sanoisi, että Suomen kansallista turvallisuutta uhataan venäläisten """ turistien """ toimesta ???????????
Suomessa on 50000 virkamiestä ja helposti sinne YKSI uusi mahtuu. marinilla on 12 avustajaa ja tehdään niistä yhdestä SUOMENRAJOJENYLIMMÄINEN RAJATARKASTAJAVIRKAMIES, JA SIINÄ SE ON, ja tämä voi sitten sanoa, että RAJAT KIINNI !!!!!!!! Tehdään siitä vaikka siitä sen bilekaverista ?????
Minusta tämä Raja ja PunainenViiva on jo ylitetty, kun venäläiset Tappavat Naisia ja Lapsia ja Kiduttavat Ukrainalaisia Sotilaita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovatko tällaiset ihmiskuvatukset, jotka ovat sallineet tällaiset teot ja ovat antaneet niihin luvan äänestämällä vuodesta toiseen samaa veridiktaattoria !!!!!!
Ovatko tällaiset ihmiskuvatukset tervetulleita Suomeen ja Suomalaisen Demokratian aikaansaamaan Länsimaiseen ELÄMÄÄN ja nauttimaan täällä sen suomia etuoikeuksia ja hyveitä ??????
EiKun RAJAKIINNI !!!!!!
Tänne Ei Tarvita, mitään myöhäisnyyhkyttäjiä, jotka selittää, että enminä, mutta kun se putiininPASKA se sen teki ,,,,,,,, minä syytön ja lojaali, vain ????
RAJA PITÄÄ LAITTAA KIINNI JA HETI, ennenkuin putinin terroristituristit pääsevät tänne Suomeen ja tappavat jonkun Suomenpuolustuksellisesti tärkeän henkilön jollain myrkyllä tai muuten !!!!!!
Näin on käynyt muualla maailmassa, esim. Britanniassa !!!!!
JA vielä pahempaa olisi, jos joku venäläinenterroristi iskisi SuomenKruununJalokiveen, eli fortumiin joko sen tuotantolaitoksiin, tai jopa sen hallituksen ylimpäänjohtoon ja samalla lamauttaen koko Suomen EnergianTuotannon ja Jakelun !!!!!!!
Tästä Suomi EIENÄÄ SELVIÄISI, tappuraisen kommentilla, että kyllä nyt työrauha on parempi, kuin keikuttaa venettä, mutta samahan se ON, kyllä weronmaksajat maksaa ja rauraamolle bonukset, ihan siitä ja sen takia, kun on osannut näyttää niin lapsellisen näköistä persenaamaa ja lätistä niitä samoja paskapuheita, kuin ennenkin, vaikka välillä pyrkii naurattamaan, sillä kyllä se miljoonan EURON palkka ja palkkiot siihen päälle on varma ja taattu ja kukapas se toimitusjohtajan erottaa, kuin yhtiön hallitus ja sitähän ihmettä ei ole vielä SUOMESSA nähty !!!!!
HyviäUnia sinulle rauramo ja jos heräät joskus kolmelta yöllä miettimään mitä tuli tehtyä, niin on täällä muitakin Kollegoita, SuomenKansalaisia, samalla asialla, mutta meidät herätti se, että miten minä sen sähkölaskun nyt maksan huomenna, eikai sitä pikavipillä voi maksaa, kun siinähän on niin suuri se korkokin, mutta PAKKOHAN SE ON, sillä eihän Vaimoa ja

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      lapsia voi jättää ilman lämpöä !!!

      Mutta rauramo voi ottaa shivals regal konjakkipaukun ja myöntää taas itselleen sen tosiasian, että jos on tarpeeksi suuripaska, niin ei siitä toimintansa hajusta tarvitse välittää, sillä kyllä maailman tuuliin mahtuu ja taivaan sateet kyllä pesevät kaiken paskan pois, niin että tavalliset ihmiset eivät sitä ymmärrä, mutta entä sittenkun ne viimeiset valkoisetliljat ovat jo kuihtuneet ja kukaan ei edes käy haudalla, kuin kusella, mille se sitten tuntuu ???????

      varmaan ihan hyvä elämäntyö !!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe