KokaNokka sannan Walehtelut !!!!!

Anonyymi

KokaNokka Sannan Walehtelut !!!!!
Miten meni ne kokanokkasannan HUUMETESTIT ??????
Kuka niitä valvoi ja MITEN ??????
Tehtiinkö niitä edes ????
Kuka sen teki ja jos sieltä jotain löytyi, niin sitten varmaan Kansallisen Turvallisuuden Johdosta ne positiiviset tulokset on laitettu Pimentoon seuraavaksi 70:si vuodeksi !!!!!
Sillä, EI NYT VOIDA SUOMEN KANSALLISTA TURVALLISUUTTA WAARANTAA, YHDEN "" päättömästitoimineen""päättömän""ministerin "" HUUMETESTIN TAKIA !!!!!!!!!!!!
Miten Meidän Eurooppalaiset ja Atlantintakaiset Ystävämme suhtautuisivat siihen, että Meillä Suomessa on joku kokanokka, joka on niin merkittävässä asemassa, NatoKysymyksessä ja UkrainanSodassa ja koko Euroopan EnergiaGriisissä ?? !!!
Nytkin kokanokka taas esiintyi Euroopan Foorumeilla ja kertoi syvään ja tunteelliseen tapaansa, KUINKA venäjä ON ALOITTANUT JULMAN SODAN UKRAINAA VASTAAN JA SIELLÄ TAPETAAN NAISIA JA LAPSIA JA KYSEENALAISTI SEN, MITENKÄ NÄMÄ venäläiset tulevat, läpi Suomen rajojen ja sitä tulisi RAJOITTAA !!!
Ei näistä venäläisistä tiedä, ovatko ne tavallisia ryssiä, jotka ovat osallistuneet UkrainanSotaan, vain olemalla passiivisia ja laittamalla päänsä pensaaseen ja olemalla olevinaan tietämättömiä MISTÄÄN !!! ??? MITEN ????
JA joista ei tiedetä, ovatko ne viattomien tappamiseen syyllisteneitä TERRORISTEJA ja SUOMEN RAJAN LÄPI tulevat TURISTIVIISUMEILLA JA MENEVÄT LOMAILEMAAN KAUTTA KOKO EUROOPAN LOMAKESKUSTEN??????
Mitä on TAPAHTUNUT SUOMEN WIISUMIKÄYTÄNNÖSSA, EI MITÄÄN ????? Ei kokanokkaSanna ole saanut mitään aikaan, paskapuhetta vaan …… ,,,,,,,,,
Kokanokka puhuu yhtä ja tekee toista !!!!!! ????????
HÄVETTÄÄ OLLA SUOMALAINEN, SILLÄ KOKO AJAN SUOMENRAJAN YLI VIRTAA, venäläistä sika-sakkia, jotka menevät lomailemaan SUOMEN kautta ja nauravat mennessään, Suomen löysälle ja niin Epäoikeudelliselle lainsäädännölle, jota joku Tanner perustelee jollain lainmukaisuuden toteuttamisella, kannattaisi senkin tannerin tilit SUPON katsoa, mitä RYSSÄkytköksiä siellä ON !!!!!
Sitä mieltä MINÄ, että Rajat Kiinni Ryssiltä, niin kauan kuin SOTA
KESTÄÄ !!!!!!!!!!!!!
Onko se nyt Oikeasti niinvaikeaa Suomen laittaa rajoja kiinni, kun muutkin venäjän rajanaapurir ovat siihen pystyneet, ihan vaan ILMOITUKSELLA, että NYT ON RAJA KIINNI !!!!!!!!!!
Ja ilman mitään EU-seuraamuksia, joita Suomen valtapoliitikot tuntuvat niin pelkäävän, että ehkä menee se europarlamentiikon paikka ??? että pitää mennä änkyttämään sitä samaa paskamantraa, että meillä ei ole sitä "" virkamiestä "", joka sanoisi, että Suomen kansallista turvallisuutta uhataan venäläisten """ turistien """ toimesta ???????????
Suomessa on 50000 virkamiestä ja helposti sinne YKSI uusi mahtuu. marinilla on 12 avustajaa ja tehdään niistä yhdestä SUOMENRAJOJENYLIMMÄINEN RAJATARKASTAJAVIRKAMIES, JA SIINÄ SE ON, ja tämä voi sitten sanoa, että RAJAT KIINNI !!!!!!!! Tehdään siitä vaikka siitä sen bilekaverista ?????
Minusta tämä Raja ja PunainenViiva on jo ylitetty, kun venäläiset Tappavat Naisia ja Lapsia ja Kiduttavat Ukrainalaisia Sotilaita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovatko tällaiset ihmiskuvatukset, jotka ovat sallineet tällaiset teot ja ovat antaneet niihin luvan äänestämällä vuodesta toiseen samaa veridiktaattoria !!!!!!
Ovatko tällaiset ihmiskuvatukset tervetulleita Suomeen ja Suomalaisen Demokratian aikaansaamaan Länsimaiseen ELÄMÄÄN ja nauttimaan täällä sen suomia etuoikeuksia ja hyveitä ??????
EiKun RAJAKIINNI !!!!!!
Tänne Ei Tarvita, mitään myöhäisnyyhkyttäjiä, jotka selittää, että enminä, mutta kun se putiininPASKA se sen teki ,,,,,,,, minä syytön ja lojaali, vain ????
RAJA PITÄÄ LAITTAA KIINNI JA HETI, ennenkuin putinin terroristituristit pääsevät tänne Suomeen ja tappavat jonkun Suomenpuolustuksellisesti tärkeän henkilön jollain myrkyllä tai muuten !!!!!!
Näin on käynyt muualla maailmassa, esim. Britanniassa !!!!!
JA vielä pahempaa olisi, jos joku venäläinenterroristi iskisi SuomenKruununJalokiveen, eli fortumiin joko sen tuotantolaitoksiin, tai jopa sen hallituksen ylimpäänjohtoon ja samalla lamauttaen koko Suomen EnergianTuotannon ja Jakelun !!!!!!!
Tästä Suomi EIENÄÄ SELVIÄISI, tappuraisen kommentilla, että kyllä nyt työrauha on parempi, kuin keikuttaa venettä, mutta samahan se ON, kyllä weronmaksajat maksaa ja rauraamolle bonukset, ihan siitä ja sen takia, kun on osannut näyttää niin lapsellisen näköistä persenaamaa ja lätistä niitä samoja paskapuheita, kuin ennenkin, vaikka välillä pyrkii naurattamaan, sillä kyllä se miljoonan EURON palkka ja palkkiot siihen päälle on varma ja taattu ja kukapas se toimitusjohtajan erottaa, kuin yhtiön hallitus ja sitähän ihmettä ei ole vielä SUOMESSA nähty !!!!!
HyviäUnia sinulle rauramo ja jos heräät joskus kolmelta yöllä miettimään mitä tuli tehtyä, niin on täällä muitakin Kollegoita, SuomenKansalaisia, samalla asialla, mutta meidät herätti se, että miten minä sen sähkölaskun nyt maksan huomenna, eikai sitä pikavipillä voi maksaa, kun siinähän on niin suuri se korkokin, mutta PAKKOHAN SE ON, sillä eihän Vaimoa ja

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   lapsia voi jättää ilman lämpöä !!!

   Mutta rauramo voi ottaa shivals regal konjakkipaukun ja myöntää taas itselleen sen tosiasian, että jos on tarpeeksi suuripaska, niin ei siitä toimintansa hajusta tarvitse välittää, sillä kyllä maailman tuuliin mahtuu ja taivaan sateet kyllä pesevät kaiken paskan pois, niin että tavalliset ihmiset eivät sitä ymmärrä, mutta entä sittenkun ne viimeiset valkoisetliljat ovat jo kuihtuneet ja kukaan ei edes käy haudalla, kuin kusella, mille se sitten tuntuu ???????

   varmaan ihan hyvä elämäntyö !!!!!!!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Redrama tilittää itsemurha-suunnitelmastaan - Tämä sattuma pelasti: "Minulla oli ollut jo veitsi..."

   Räppäri on kertonut Instassa olevansa Minnesota-hoidossa päihderiippuvuuden takia. Vain elämää -ohjelmassa Redrama paljastaa, että päihderiippuvuus te
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   4875
  2. Nordstream sabotaasi todennäköisesti Yhdysvaltojen työtä

   Kuten koko Ukrainan sodan provosointi, niin jenkit ovat taas asialla. Kaikessa on lopulta kyse petrodollarin tuomasta valta-aseman säilyttämisestä kei
   Maailman menoa
   532
   2416
  3. Olit ihastunut minuun

   Tiedän sen vain.
   Ikävä
   84
   2019
  4. Nord Stream 1 -putki vuotaa kahdesta kohtaa - Saksa epäilee sabotaasia

   Saksa epäilee sabotaasia https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/de63783e-7ae3-489f-a086-607fe43ab42a Saksa epäilee tahallisuutta "Saksalaisen Der Tages
   Maailman menoa
   267
   1784
  5. 169
   1497
  6. Ensitreffit alttarilla: Kouvolan komistus Miikka yllättää Henni-vaimon: "Sie oot toivonut sitä..."

   Miikka ja Henni on kyllä söpö pari. Onhan siinä romantiikkaa, kun Miikka hurauttaa "valkealla ratsullaan", valkealla pakettiautolla, hakemaan tuoretta
   Ensitreffit alttarilla
   5
   1497
  7. Martina ei osaa kirjoittaa

   Jälleen upea taidonnäyte tämän peruskoulun rimaa hipoen läpäisseen Martinan kirjoitustaidosta. Eilen stoorissa kulmienvärjäys ja teksti: näillä kelpaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   1274
  8. Nalle mä rakastan sua :)

   Oon hehkulamppu ja haluun sut ja sua :) Sua parempaa ei oo eikä tuu :)
   Romantiikka
   271
   1146
  9. Kenellä on suurin motiivi sabotoida Nord Streamin kaasuputkea..

   Muistin virkistämiseksi..... https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/3180533
   Maailman menoa
   180
   970
  10. Ketkä räjäyttivät Nord Stream I ja II kaasuputket?

   Suomessa jo "tiedetään" syyllinen, jos kuuntelemme hurjimpia syytöksiä - jopa 'Mainilan laukaukset' |1 ovat nousseet esille --- .. muualla EU-Euroopa
   Maailman menoa
   232
   899
  Aihe