Hallitus Marinin johdolla aiheutti taas miljardivahingot.

Anonyymi-ap

Hallitus ei ole tehnyt mitään jotta itäraja suljettaisiin. Nyt sieltä on sitten tulossa kymmeniä tuhansia ja taas kymmeniä tuhansia ihmisiä Suomeen jotka eivät täältä tule poistumaan. Vihreät ja vasemmisto saavat sitä mitä ovat toivoneet, itärajan takaiset massat Suomen elätettäviksi. Suomessa vanhukset kuolevat jo koteihinsa ilman hoitoa ja turvaa kun rahaa hoitajiin ei ole mutta aina riittää rahaa ulkomailta tulleiden elättämiseksi. Ukrainalaiset ovat täällä aiheesta, he ovat oikeita pakolaisia mutta venäläiset jotka ovat hiljaa hyväksyneet Putinin fasismin eivät ole pakolaisia.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitäs jos lahjoitettaisiin taas 5 miljardia EU:lle. Edellinenkin sopimus oli Marinin mielestä niin hyvä sopimus Suomelle joten eikö se kannattaisi tehdä sammanmoinen tai vaikka kaksi.

      Pakkolait Suomessa pakottaa hoitajat hoitamaan, Venäjällä pakkolaki pakottaa tappamaan. Pakkoa käytetään kun muuta ei osata, siinä Putin ja hallitus ovat samanlaisia.

      • Anonyymi

        Jos kerran 5 mrd lahjoittaminen EU:lle on niin hyvä diili suomalaisille, miksi ei anneta 50 mrd, joka olisi vielä parempi, Marinin käsityksen mukaan? Saksallekin annettiin vain 5,5-7 mrd. Agfanistaniin 1 mrd "lukutaitokampanjaan". Missäköhän "lukutaitokamppiksen" tulokset ovat nähtävissä? Jokainen suomalainen maksoi afgaaneille 181 euroa.


    • Anonyymi

      Umpipöljä Krista Mikkonen totesi, me teemme koko ajan työtä tämän eteen, voi jeesus sentään.

      • Anonyymi

        Et siis ymmärrä eduskuntatyöskentelyä, he tekevät lainsäädäntätyötä kuten Krista Mikkonen tarkoitti, eivät ole virkamiesvastuussa olevia rajaviranomaisia joille kuuluu laintulkinta! Lakejahan ei muuteta sormia näpäyttämällä ja se vaatii aikaa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et siis ymmärrä eduskuntatyöskentelyä, he tekevät lainsäädäntätyötä kuten Krista Mikkonen tarkoitti, eivät ole virkamiesvastuussa olevia rajaviranomaisia joille kuuluu laintulkinta! Lakejahan ei muuteta sormia näpäyttämällä ja se vaatii aikaa!!

        Ei vaadi aikaa kuin viikon. Esim hoitajien lakkoilun estävä laki.


      • Anonyymi

        on tosi pöljä akka ja tuota roikotettaan tuolla paikalla, eikö ole parempaa


    • Anonyymi

      Ainut lause oli viimeinen, Marin ei ole ko. miljardivahinkoa aiheuttanut eikä tuppurainen, kysy vaikka kuinka paljon fortumin hallitustyö on tuottanut hyvää taskun pohjalle voitoillaan ja miksi taas tappiot maksaa kansa?
      Ja kuinka vastuullinen on fortumin johto ja jyrki ja jan.

      • Anonyymi

        Marin kävi henkilökohtaisesti neuvotteluja esim. EU:n elvytyspaketista ja lahjoitti yli 5 miljardia Italian kaltaisille maille. Lisäksi hän (Suomen nimissä) takasi muiden ottamia lainoja melkein 7:n miljardin edestä joista osa tulee Suomelle maksuun kun esim. Italia ei pysty omia osuuksiaan maksamaan.

        Fortumissa johtajat ovat ajaneet vain omia bonuksiaan. Omistajaohjauksesta vastaava Tuppurainen ei ole tehnyt yhtään mitään eikä Marin sen enempää. Fortumin johtajien omanvoiton saalistukset ovat olleet tiedossa Liliuksen ajoista lähtien. Hallitus on "esittänyt" kohtuullista palkitsemista valtionyrityksissä mutta omistajan äänivaltaa ei ole käytetty ja johtajien toiminta on saanut jatkua esteittä. Hallitus ja pääministeri ovat miljarditappioista suoraan vastuussa.

        Itärajan aukipitäminen on Suomelle valtava häpeä, tänne lappaa putinisteja lomailemaan ja sitten hyvin levänneinä takaisin Ukrainaan kansanmurhauksen pariin. Ja jos ei ole putinisti niin sitten jäädään Suomeen ja kohta ollaan hakemassa "turvapaikkaa" ja täyttä elantoa. Tuohon hallituksella aina riittää veroeuroja laittaa vaikka omat vanhukset jo hoidon puutteeseen kuolevatkin. Mutta mitäs hallitus omista, muut ovat tärkeämpiä.


    • Anonyymi

      Suomen nykyinen Sanna Marin hallitus on saatettava vastuuseen suomalaisille ja Suomelle vahingollisesta toiminnasta. Sisäministeri Krista Mikkonen (vihr) ja ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) jakavat hyvin kyseenalaista oikeutta venäläisille. Krista Mikkonen ei puutu millään lailla liittolaistemme kanssa sovittujen pakotteiden toteutumiseen. Epäluotettavat venäläiset kiertävät pakotteita surutta ja hänen puuttuvaa johtajuutta hyväksi käyttäen. Krista Mikkonen mahdollistaa myös venäläisten lukiolaisten koulutuksen itärajallamme. Ulkoministeri Pekka Haaviston viisumipolitiikan mahdollistamana. Miksi näitä panostuksia ei käytetä esimerkiksi suomalaisille ryhmäkokoja pienentäen? Itärajan minilukiot eivät toimisi ilman venäläisiä. Rehtorit ja muut pikkukaupungin isät markkinoivat lukioitansa venäjällä varmistaen omat työpaikkansa suomalaisille koulutukseen suunnatuista resursseista! Täysin pöyristyttävää toimintaa! Ei näytä asia tämäkään kiinnostavan vasemmistohallitustamme.
      Vihdoin tuli Ulkoministeri Pekka Haaviston RADIKAALIT TOIMENPITEET venäläisten viisumeiden suhteen. Eli venäläisten turismi keskeytetään. Sillä ei ole juurikaan käytännön merkitystä. On edelleen monta eri syytä mistä löytyy porsaanreikä venäläisten reissaamiselle. Kaikki muut syyt toimivat edelleen ja ajavat venäläisten oikeuksia. Siis veristä sotaa käyville venäläisille! Ja syitähän rajan ylityksiin löytyy! Miten Haavisto pystyy tekemään itsestään noin hölmön? Jännä nähdä kuinka liittolaisemme reagoivat ulkoministerimme RADIKAALEIHIN RATKAISUIHIN.
      On hienoa, että elämme demokraattisessa valtiossa ja vaalit ovat ovella. Pääsemme ihan laillisesti eroon näistä Suomelle monin eri tavoin haitallisista turhakkeista eli venäläisiä suosivasta Sanna Marinin vasemmistohallituksesta.

    • Anonyymi

      Suomi on maailman köyhimpiä valtioita. Muun väittäminen on pelkkää propagandaa!

    • Anonyymi

      Sieltä niitä nyt lappaa itärajan takaa, ensin maahan ja kun rahat on kuukauden päästä loppu niin sossun luukulle. Marin on varmaan viikonloppubileissä mutta ovatko Ohisalo, Mikkonen ja kumppanit nyt onnellisia. Hoitajille ei saatu lisää liksaa mutta maahantulijoille sitä riittää jaettavaksi.

      https://yle.fi/uutiset/3-12043017/64-3-110045

    • Anonyymi

      Mitähän tapahtuisi jos Venäjä hyökkäisi Suomeen? Hallituksen akkalaumalta menisi tietysti kuukausi selvittää itselleen mitä hyökkääminen oikein tarkoittaa ja kuinka siihen pitäisi vastata.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe