Hallitus Marinin johdolla aiheutti taas miljardivahingot.

Anonyymi

Hallitus ei ole tehnyt mitään jotta itäraja suljettaisiin. Nyt sieltä on sitten tulossa kymmeniä tuhansia ja taas kymmeniä tuhansia ihmisiä Suomeen jotka eivät täältä tule poistumaan. Vihreät ja vasemmisto saavat sitä mitä ovat toivoneet, itärajan takaiset massat Suomen elätettäviksi. Suomessa vanhukset kuolevat jo koteihinsa ilman hoitoa ja turvaa kun rahaa hoitajiin ei ole mutta aina riittää rahaa ulkomailta tulleiden elättämiseksi. Ukrainalaiset ovat täällä aiheesta, he ovat oikeita pakolaisia mutta venäläiset jotka ovat hiljaa hyväksyneet Putinin fasismin eivät ole pakolaisia.

13

119

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitäs jos lahjoitettaisiin taas 5 miljardia EU:lle. Edellinenkin sopimus oli Marinin mielestä niin hyvä sopimus Suomelle joten eikö se kannattaisi tehdä sammanmoinen tai vaikka kaksi.

   Pakkolait Suomessa pakottaa hoitajat hoitamaan, Venäjällä pakkolaki pakottaa tappamaan. Pakkoa käytetään kun muuta ei osata, siinä Putin ja hallitus ovat samanlaisia.

   • Anonyymi

    Jos kerran 5 mrd lahjoittaminen EU:lle on niin hyvä diili suomalaisille, miksi ei anneta 50 mrd, joka olisi vielä parempi, Marinin käsityksen mukaan? Saksallekin annettiin vain 5,5-7 mrd. Agfanistaniin 1 mrd "lukutaitokampanjaan". Missäköhän "lukutaitokamppiksen" tulokset ovat nähtävissä? Jokainen suomalainen maksoi afgaaneille 181 euroa.


  • Anonyymi

   Taas ei ymmärretä mitä varten eduskunta on: pelkästään lainsäädäntä elin, ei mikään muu siis pm Sanna Marin on lainsäätäjä ei lakia tulkitseva viranomainen ( esim Suomen rajoilla):

   https://www.facebook.com/tarja.koivumaki.3/posts/pfbid034R1m3b8qs1czcLXTUKHMN6mKjw1spwurZktMAFoXVWxGBmbwstePD2mk2yf9aFWbl

   Seuraa taas yhteiskuntaopin kertaus. Vallan kolmijako. Mitä se taas sanoikaan lainsäätämisestä, soveltamisesta ja täytäntöönpanosta?

   Viisumilakien ja kv. sopimusten tulkinta EI kuulu poliitikoille. Poliitikoille ei kuulu oikeuden tai viranomaispäätösten muutteleminen. Siis Suomessa, Venäjällä voi kuuluakin.

   Minä olen koko ajan ihan äimänä, miten meidän jokaisen oikeusturvaa varten luotuja systeemejä halutaan nykyään romuttaa yhden mustatuntuu-tilanteen vuoksi. Ajatteleeko kukaan ollenkaan, mitä siitä tulee, jos maan poliittinen johto alkaa ohjailla lainsäätämisen lisäksi myös niiden tulkintoja ja taäytäntöönpanoa??

   Haluatteko te, että kulloinkin vaaleilla valittu johto pistää aina kaikki systeemit ja tulkinnat uusiksi, puuttuu vaikkapa oikeuden ratkaisuihin, hallintoviranomaisten päätöksiin, viranomaisten toimiin jne.?

   Kaikkialla ei ole yhtä vahvaa perustuslaillista kolmijakoa, se on totta. Mutta pitääkö meidän lipsua siitä, koska kaikki muut demokratiat ei ole yhtä vahvoja?

   Eli kertaus: Hallitus EI sulje rajoja koska EI ole viranomainen, hallitus säätää lakeja!!!!

  • Anonyymi

   Umpipöljä Krista Mikkonen totesi, me teemme koko ajan työtä tämän eteen, voi jeesus sentään.

   • Anonyymi

    Et siis ymmärrä eduskuntatyöskentelyä, he tekevät lainsäädäntätyötä kuten Krista Mikkonen tarkoitti, eivät ole virkamiesvastuussa olevia rajaviranomaisia joille kuuluu laintulkinta! Lakejahan ei muuteta sormia näpäyttämällä ja se vaatii aikaa!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et siis ymmärrä eduskuntatyöskentelyä, he tekevät lainsäädäntätyötä kuten Krista Mikkonen tarkoitti, eivät ole virkamiesvastuussa olevia rajaviranomaisia joille kuuluu laintulkinta! Lakejahan ei muuteta sormia näpäyttämällä ja se vaatii aikaa!!

    Ei vaadi aikaa kuin viikon. Esim hoitajien lakkoilun estävä laki.


   • Anonyymi

    on tosi pöljä akka ja tuota roikotettaan tuolla paikalla, eikö ole parempaa


  • Anonyymi

   Ainut lause oli viimeinen, Marin ei ole ko. miljardivahinkoa aiheuttanut eikä tuppurainen, kysy vaikka kuinka paljon fortumin hallitustyö on tuottanut hyvää taskun pohjalle voitoillaan ja miksi taas tappiot maksaa kansa?
   Ja kuinka vastuullinen on fortumin johto ja jyrki ja jan.

   • Anonyymi

    Marin kävi henkilökohtaisesti neuvotteluja esim. EU:n elvytyspaketista ja lahjoitti yli 5 miljardia Italian kaltaisille maille. Lisäksi hän (Suomen nimissä) takasi muiden ottamia lainoja melkein 7:n miljardin edestä joista osa tulee Suomelle maksuun kun esim. Italia ei pysty omia osuuksiaan maksamaan.

    Fortumissa johtajat ovat ajaneet vain omia bonuksiaan. Omistajaohjauksesta vastaava Tuppurainen ei ole tehnyt yhtään mitään eikä Marin sen enempää. Fortumin johtajien omanvoiton saalistukset ovat olleet tiedossa Liliuksen ajoista lähtien. Hallitus on "esittänyt" kohtuullista palkitsemista valtionyrityksissä mutta omistajan äänivaltaa ei ole käytetty ja johtajien toiminta on saanut jatkua esteittä. Hallitus ja pääministeri ovat miljarditappioista suoraan vastuussa.

    Itärajan aukipitäminen on Suomelle valtava häpeä, tänne lappaa putinisteja lomailemaan ja sitten hyvin levänneinä takaisin Ukrainaan kansanmurhauksen pariin. Ja jos ei ole putinisti niin sitten jäädään Suomeen ja kohta ollaan hakemassa "turvapaikkaa" ja täyttä elantoa. Tuohon hallituksella aina riittää veroeuroja laittaa vaikka omat vanhukset jo hoidon puutteeseen kuolevatkin. Mutta mitäs hallitus omista, muut ovat tärkeämpiä.


  • Anonyymi

   Suomen nykyinen Sanna Marin hallitus on saatettava vastuuseen suomalaisille ja Suomelle vahingollisesta toiminnasta. Sisäministeri Krista Mikkonen (vihr) ja ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) jakavat hyvin kyseenalaista oikeutta venäläisille. Krista Mikkonen ei puutu millään lailla liittolaistemme kanssa sovittujen pakotteiden toteutumiseen. Epäluotettavat venäläiset kiertävät pakotteita surutta ja hänen puuttuvaa johtajuutta hyväksi käyttäen. Krista Mikkonen mahdollistaa myös venäläisten lukiolaisten koulutuksen itärajallamme. Ulkoministeri Pekka Haaviston viisumipolitiikan mahdollistamana. Miksi näitä panostuksia ei käytetä esimerkiksi suomalaisille ryhmäkokoja pienentäen? Itärajan minilukiot eivät toimisi ilman venäläisiä. Rehtorit ja muut pikkukaupungin isät markkinoivat lukioitansa venäjällä varmistaen omat työpaikkansa suomalaisille koulutukseen suunnatuista resursseista! Täysin pöyristyttävää toimintaa! Ei näytä asia tämäkään kiinnostavan vasemmistohallitustamme.
   Vihdoin tuli Ulkoministeri Pekka Haaviston RADIKAALIT TOIMENPITEET venäläisten viisumeiden suhteen. Eli venäläisten turismi keskeytetään. Sillä ei ole juurikaan käytännön merkitystä. On edelleen monta eri syytä mistä löytyy porsaanreikä venäläisten reissaamiselle. Kaikki muut syyt toimivat edelleen ja ajavat venäläisten oikeuksia. Siis veristä sotaa käyville venäläisille! Ja syitähän rajan ylityksiin löytyy! Miten Haavisto pystyy tekemään itsestään noin hölmön? Jännä nähdä kuinka liittolaisemme reagoivat ulkoministerimme RADIKAALEIHIN RATKAISUIHIN.
   On hienoa, että elämme demokraattisessa valtiossa ja vaalit ovat ovella. Pääsemme ihan laillisesti eroon näistä Suomelle monin eri tavoin haitallisista turhakkeista eli venäläisiä suosivasta Sanna Marinin vasemmistohallituksesta.

  • Anonyymi

   Suomi on maailman köyhimpiä valtioita. Muun väittäminen on pelkkää propagandaa!

  • Anonyymi

   Sieltä niitä nyt lappaa itärajan takaa, ensin maahan ja kun rahat on kuukauden päästä loppu niin sossun luukulle. Marin on varmaan viikonloppubileissä mutta ovatko Ohisalo, Mikkonen ja kumppanit nyt onnellisia. Hoitajille ei saatu lisää liksaa mutta maahantulijoille sitä riittää jaettavaksi.

   https://yle.fi/uutiset/3-12043017/64-3-110045

  • Anonyymi

   Mitähän tapahtuisi jos Venäjä hyökkäisi Suomeen? Hallituksen akkalaumalta menisi tietysti kuukausi selvittää itselleen mitä hyökkääminen oikein tarkoittaa ja kuinka siihen pitäisi vastata.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin syyttää nyt viranomaisia siitä että itärajaa ei saada suljettua

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009088673.html Aina löytyy syyllinen muualta Marinin mielestä.
   Maailman menoa
   489
   9607
  2. Erika Vikman avoimena bilettämisestä kameroiden sammuttua: "Itse en olisi selvinnyt..."

   Erika Vikman paljastaa, bilettikö vaiko ei yön pikkutunneilla Vain elämää -ohjelman kuvauksissa muiden artistien kanssa. Kuvaukset loppuvat n. klo 24
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   7974
  3. Mitä jos Putin ja Venäjä onkin oikeassa?

   Mitä jos Ukrainan länsimielit sittenkin kaltoin kohtelivat itäukrainan venäjänkielistä ja mielistä väestöä kuten esim, Oliver Stonen dokumentti Ukr
   Maailman menoa
   729
   3332
  4. 36-vuotiaalle Marinille laitettu "holhooja" joka vahtii hänen tekemisiään

   eli sitä, että nyt ei mennä bilettään ja sekoileen, jotta ei kohuja tulisi kun vaalitkin lähenee. Onhan se jotenkin hupaisaa, että 36-vuotias perheen
   Maailman menoa
   380
   3332
  5. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   222
   1765
  6. Mikko Koivun petturuudelle kova hinta

   Kaunis Helena saa miljoonia dollareita ja Mikko pojalle nauravat kaikki.. Tämä on ilon päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1568
  7. Sofian maineella on vaikea löytää uutta lompakkoa

   Mutta pakko hänen on yrittää koska työnteko ei maistu. Tänään taas baarikierros josko saisi jonkun satimeen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   1326
  8. Auttaako mustasukkaiseksi tekeminen?

   Mitä sillä saavuttaa tai yrittää saavuttaa?
   Ikävä
   130
   1090
  9. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   85
   942
  Aihe