Kokanokka sannan valehtelut !!!!!!

Anonyymi

KokaNokka Sannan Walehtelut !!!!!
Miten meni ne kokanokkasannan HUUMETESTIT ??????
Kuka niitä valvoi ja MITEN ??????
Tehtiinkö niitä edes ????
Kuka sen teki ja jos sieltä jotain löytyi, niin sitten varmaan Kansallisen Turvallisuuden Johdosta ne positiiviset tulokset on laitettu Pimentoon seuraavaksi 70:si vuodeksi !!!!!
Sillä, EI NYT VOIDA SUOMEN KANSALLISTA TURVALLISUUTTA WAARANTAA, YHDEN "" päättömästitoimineen""päättömän""ministerin "" HUUMETESTIN TAKIA !!!!!!!!!!!!
Miten Meidän Eurooppalaiset ja Atlantintakaiset Ystävämme suhtautuisivat siihen, että Meillä Suomessa on joku kokanokka, joka on niin merkittävässä asemassa, NatoKysymyksessä ja UkrainanSodassa ja koko Euroopan EnergiaGriisissä ?? !!!
Nytkin kokanokka taas esiintyi Euroopan Foorumeilla ja kertoi syvään ja tunteelliseen tapaansa, KUINKA venäjä ON ALOITTANUT JULMAN SODAN UKRAINAA VASTAAN JA SIELLÄ TAPETAAN NAISIA JA LAPSIA JA KYSEENALAISTI SEN, MITENKÄ NÄMÄ venäläiset tulevat, läpi Suomen rajojen ja sitä tulisi RAJOITTAA !!!
Ei näistä venäläisistä tiedä, ovatko ne tavallisia ryssiä, jotka ovat osallistuneet UkrainanSotaan, vain olemalla passiivisia ja laittamalla päänsä pensaaseen ja olemalla olevinaan tietämättömiä MISTÄÄN !!! ??? MITEN ????
JA joista ei tiedetä, ovatko ne viattomien tappamiseen syyllisteneitä TERRORISTEJA ja SUOMEN RAJAN LÄPI tulevat TURISTIVIISUMEILLA JA MENEVÄT LOMAILEMAAN KAUTTA KOKO EUROOPAN LOMAKESKUSTEN??????
Mitä on TAPAHTUNUT SUOMEN WIISUMIKÄYTÄNNÖSSA, EI MITÄÄN ????? Ei kokanokkaSanna ole saanut mitään aikaan, paskapuhetta vaan …… ,,,,,,,,,
Kokanokka puhuu yhtä ja tekee toista !!!!!! ????????
HÄVETTÄÄ OLLA SUOMALAINEN, SILLÄ KOKO AJAN SUOMENRAJAN YLI VIRTAA, venäläistä sika-sakkia, jotka menevät lomailemaan SUOMEN kautta ja nauravat mennessään, Suomen löysälle ja niin Epäoikeudelliselle lainsäädännölle, jota joku Tanner perustelee jollain lainmukaisuuden toteuttamisella, kannattaisi senkin tannerin tilit SUPON katsoa, mitä RYSSÄkytköksiä siellä ON !!!!!
Sitä mieltä MINÄ, että Rajat Kiinni Ryssiltä, niin kauan kuin SOTA
KESTÄÄ !!!!!!!!!!!!!
Onko se nyt Oikeasti niinvaikeaa Suomen laittaa rajoja kiinni, kun muutkin venäjän rajanaapurir ovat siihen pystyneet, ihan vaan ILMOITUKSELLA, että NYT ON RAJA KIINNI !!!!!!!!!!
Ja ilman mitään EU-seuraamuksia, joita Suomen valtapoliitikot tuntuvat niin pelkäävän, että ehkä menee se europarlamentiikon paikka ??? että pitää mennä änkyttämään sitä samaa paskamantraa, että meillä ei ole sitä "" virkamiestä "", joka sanoisi, että Suomen kansallista turvallisuutta uhataan venäläisten """ turistien """ toimesta ???????????
Suomessa on 50000 virkamiestä ja helposti sinne YKSI uusi mahtuu. marinilla on 12 avustajaa ja tehdään niistä yhdestä SUOMENRAJOJENYLIMMÄINEN RAJATARKASTAJAVIRKAMIES, JA SIINÄ SE ON, ja tämä voi sitten sanoa, että RAJAT KIINNI !!!!!!!! Tehdään siitä vaikka siitä sen bilekaverista ?????
Minusta tämä Raja ja PunainenViiva on jo ylitetty, kun venäläiset Tappavat Naisia ja Lapsia ja Kiduttavat Ukrainalaisia Sotilaita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovatko tällaiset ihmiskuvatukset, jotka ovat sallineet tällaiset teot ja ovat antaneet niihin luvan äänestämällä vuodesta toiseen samaa veridiktaattoria !!!!!!
Ovatko tällaiset ihmiskuvatukset tervetulleita Suomeen ja Suomalaisen Demokratian aikaansaamaan Länsimaiseen ELÄMÄÄN ja nauttimaan täällä sen suomia etuoikeuksia ja hyveitä ??????
EiKun RAJAKIINNI !!!!!!
Tänne Ei Tarvita, mitään myöhäisnyyhkyttäjiä, jotka selittää, että enminä, mutta kun se putiininPASKA se sen teki ,,,,,,,, minä syytön ja lojaali, vain ????
RAJA PITÄÄ LAITTAA KIINNI JA HETI, ennenkuin putinin terroristituristit pääsevät tänne Suomeen ja tappavat jonkun Suomenpuolustuksellisesti tärkeän henkilön jollain myrkyllä tai muuten !!!!!!
Näin on käynyt muualla maailmassa, esim. Britanniassa !!!!!
JA vielä pahempaa olisi, jos joku venäläinenterroristi iskisi SuomenKruununJalokiveen, eli fortumiin joko sen tuotantolaitoksiin, tai jopa sen hallituksen ylimpäänjohtoon ja samalla lamauttaen koko Suomen EnergianTuotannon ja Jakelun !!!!!!!
Tästä Suomi EIENÄÄ SELVIÄISI, tappuraisen kommentilla, että kyllä nyt työrauha on parempi, kuin keikuttaa venettä, mutta samahan se ON, kyllä weronmaksajat maksaa ja rauraamolle bonukset, ihan siitä ja sen takia, kun on osannut näyttää niin lapsellisen näköistä persenaamaa ja lätistä niitä samoja paskapuheita, kuin ennenkin, vaikka välillä pyrkii naurattamaan, sillä kyllä se miljoonan EURON palkka ja palkkiot siihen päälle on varma ja taattu ja kukapas se toimitusjohtajan erottaa, kuin yhtiön hallitus ja sitähän ihmettä ei ole vielä SUOMESSA nähty !!!!!
HyviäUnia sinulle rauramo ja jos heräät joskus kolmelta yöllä miettimään mitä tuli tehtyä, niin on täällä muitakin Kollegoita, SuomenKansalaisia, samalla asialla, mutta meidät herätti se, että miten minä sen sähkölaskun nyt maksan huomenna, eikai sitä pikavipillä voi maksaa, kun siinähän on niin suuri se korkokin, mutta PAKKOHAN SE ON, sillä eihän Vaimoa ja

1

<50
Äänestä

Vastaukset
Anonyymi

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuka rauramo, se Anssiko, eikös se pelannut sitä ,,,,,,, ??????

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   454
   5800
  2. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   3809
  3. Redrama tilittää itsemurha-suunnitelmastaan - Tämä sattuma pelasti: "Minulla oli ollut jo veitsi..."

   Räppäri on kertonut Instassa olevansa Minnesota-hoidossa päihderiippuvuuden takia. Vain elämää -ohjelmassa Redrama paljastaa, että päihderiippuvuus te
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   3597
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   316
   3059
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   2228
  6. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   67
   1584
  7. Nordstream sabotaasi todennäköisesti Yhdysvaltojen työtä

   Kuten koko Ukrainan sodan provosointi, niin jenkit ovat taas asialla. Kaikessa on lopulta kyse petrodollarin tuomasta valta-aseman säilyttämisestä kei
   Maailman menoa
   448
   1576
  8. Olit ihastunut minuun

   Tiedän sen vain.
   Ikävä
   71
   1452
  9. Anteeks rakas

   Eihän liekkisi muhun sammu ikinä Olet mun ainut onnenkipinä Matka tää on joskus kivinen Ja osaan olla raskas ihminen On päivä tää pilvinen Kun painaa
   Romantiikka
   227
   1364
  10. Paavo Väyrynen tietää mitä pitää nyt tehdä

   Paavo Väyrynen on lopulta Keskustan pelastus - paluuna kotiin! ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000009092830.html - , näin Ilta-Sanomat otsikoi ai
   Maailman menoa
   547
   1284
  Aihe