Eilen kyselytunnilla Marin vähätteli oikeuskanslerin mielipidettä.

Anonyymi

Kysyttäessä viitaten oikeuskanslerin lausuntoon, että viisumikielto voidaan laatia vaikka heti, Marin vastasi, että viisumiasiassa olemme kuulleet eri tahoja ja eri mielipiteitä. Marin siis rinnasti oikeuskanslerin sanomisen kenen hyvänsä yksittäisen hörhön mielipiteeseen eikä merkittäväksi, vaikka oikeuskansleri esittää valtion korkeimman oikeusasteen käsityksen asiasta. Ei oikeuskanslerin lausunto ole vaan yksi mielipide. Marinilla voi olla mielipiteitä, mutta ei mitään käsitystä oikeudesta.

5

214

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Marin on saattanut Suomen naurunalaiseksi maailmalla sallimalla venäläisten tulon Suomeen. Ei uskalla/halua laittaa rajoja kiinni, ei sitten millään!

   • Anonyymi

    punikki on punikkien punikki eikä se muuksi muutu. kun vielä on perinteeet ja geenit sinne suuntaan on suomella naurunalainen pääministeri


  • Anonyymi

   Suomi on oikeusvaltio vaikka jotkut väittävät jotain muuta:

   https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2022/09/24/kuka-huutaa-koviten/

   -Rajat kiinni -retoriikka on tehokasta ja tunteisiin käyvää, mutta käytännössä se ei mene näin. Meillä viranomaiset joutuvat noudattamaan lakia.
   Näin sanoi entinen populistijohtaja Timo Soini eilisaamun Jälkiviisaissa, ja hän tietää mistä puhuu. Huutaminen on helppoa, mutta tekeminen vaikeampaa. Kerroin toissapäivänä oikeusvaltion toiminnasta, ja palaute oli tuttua. Minä en tiedä mistään mitään ja rajat vain kiinni heti. Perussuomalaiset ovat monta päivää huutaneet rajoja kiinni, mutta eivät ole perustellusti esittäneet yhtään lakipykälää, jonka perusteella rajat voitaisiin sulkea. Ajatus on ollut, että jos tahtoa löytyy, niin lakikin löytyy. Tähän huutokuoroon yhtyivät valitettavasti myös kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo ja entinen oikeusministeri Antti Häkkänen.
   Ilmeisesti he itse olisivat sulkeneet rajan ja miettineet laillista perustetta jälkikäteen, jos sittenkään. Niin toimitaan joissain maissa, mutta ei oikeusvaltiossa. Oikeusvaltiossa kaiken viranomaistoiminnan on perustuttava lakiin. Nyt kun laki on löytynyt, niin perussuomalaiset näkyvät pitävän sitä omana ansionaan.

  • Anonyymi

   Marinin hallitus on mitätön, kuin tuhnu pieru.

  • Anonyymi

   Oikeuskanslerilla on vain mielipide Marinin mukaan. Se ei velvoita yhtikäs mihinkään. Marinin mukaan se on saman arvoinen kuin jauhojengin ja bileporukan hörhöimmän jäsenen. Näin Suomea johdetaan vastuullisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   301
   1432
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   59
   1120
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   950
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   410
   898
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   82
   867
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   837
  7. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   832
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   58
   770
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   66
   726
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   684
  Aihe