Uususkonnollisuus on korvike

Anonyymi

Pyhän Hengen korvikkeena Azusan henkikaste jonka merkkinä kielilläpuhuminen.
Viini ehtoollisella on korvattu mehulla ja leipä pannukakulla.
Kaatajapuhujat korvanneet tervehenkisen kristinuskon.
Sapatti on korvatttu sunnuntailla.
Kielillä puhuminen on uskon mittari. ​
Taivaspaikkojen jakaminen jo maan päällä ihmisten toimesta.
Oikeaoppisessa kasteessa liitytään uususkonnollisen järjestön jäseneksi.
Usko on korvattu osittain tunteilla ja ilmiöillä.
Raamattu Jumalan Sanana on korvattu tulkinnoilla.
Pastorit eivät ole seurakunnan paimenia vaan kirjanoppineita (Jeesus tuomitsi kirjanoppineisuuden).

12

82

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ilm 3:18 Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.

  • Anonyymi

   "Raamattu Jumalan Sanana on korvattu tulkinnoilla."

   Raamattua on täysin mahdotonta ymmärtää ilman jonkin sortin tulkitaa! Joka muuta väittää, tulkitsee itse Raamattua pahemman kerran!

   • Anonyymi

    Ilm 22:18 Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; 
    19  ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu.

    Senn takia pentecostalismi on hajonnut tuhansiin eri lahkoihin.


  • Anonyymi

   Kun pentecostalismi tuli Suomeen se hajosi melkein heti kahteen eri lahkoon v. 1920 ehtoolliskiistan takia.

  • Anonyymi

   Jeesus ei kieltänyt ottaa tyköönsä pientä lasta.

   Ja sanoi heille: "Joka ottaa tykönsä tämän lapsen minun nimeeni, se ottaa tykönsä minut; ja joka ottaa tykönsä minut, ottaa tykönsä hänet, joka on minut lähettänyt. Sillä joka teistä kaikista on pienin, se on suuri."

   Helluntailisilla on outo ja jopa vihamielinen suhtautuminen protestanttien lapsiin.
   Oikeaoppisuus tekee egon suureksi ei pieneksi ja nöyräksi edes Jumalan kasvojen edessä.

  • Anonyymi

   Tälläistä on vauvakastettujen kirkossa:

   -pride-papit
   -sateenkaarimessut
   -leipäpapit
   -pakanallinen kaste
   -jooga-piispa

   • Anonyymi

    Tälläistä on vauvakastettujen kirkon historia ja alku: Luther kumppaneineen luopuivat näennäisestäkään pidättyväisyydestä väkivallan suhteen.
    Luther käski paitsi teloittaa ja joskus jopa kiduttaa ja hakata kappaleiksi anabaptisteja, katolisia kellokkaita talonpoikaiskapinallisia, juutalaisia, turkkilaisia jne.
    Lutherilla oli suunnilleen yhtä mutkaton ja pragmaattinen suhtautuminen väkivaltaan kuin katolisella kirkolla, jota vastaan itse kapinoi. Väkivalta itsessään ei kuulunut reformaation olennaisiin kiistakysymyksiin. Luther ei juuri problematisoinut väkivaltaa, kunhan sille löytyi myös esivallan kannalta järkevät syyt. Jumala oli monestakin syystä hirvittävän vihainen ja maalliset ruhtinaat olivat Korkeimman vihan palvelijoita, ”Jumalan hirttomiehiä”. Heidän pyhä velvollisuutensa oli käyttää miekkaa Jumalan puolesta. Siksi aseiden siunaaminen on luterilaisessa perinteessä yleensä ollut niin itsestään selvä ja eettisesti ongelmaton asia.
    Maailmallisen miekan ja esivallan tulee tappaa avioliiton rikkoja. Sillä, joka rikkoo avioliittonsa, hän on jo itse erottanut itsensä ja on pidettävä kuolleena miehenä.[
    aikka Luther oli ainakin epäsuorasti itse vastuussa talonpoikaiskapinasta, hän valitsi pysyä itseään suojelevien ruhtinaitten rinnalla, ja vaati heitä vastaan kapinoivan köyhälistön väkivaltaista kukistamista.
    Myös kapinallinen ihminen, josta sellaista voidaan todistaa, on jo Jumalan ja keisarin pannassa, niin että se tekee oikein ja hyvin, joka ensimmäisenä sellaisen tappaa. Sillä itse kukin ihminen on sekä ylituomari että pyöveli, kun on kysymyksessä julkinen kapinannostaja,.. Sen tähden on nyt iskettävä, kuristettava ja pistettävä kuoliaaksi – salaa ja julkisesti – kuka vain osaa, ja ajateltava, että ei voi olla toista sen myrkyllisempää, vahingollisempaa, saatanallisempaa kuin kapinallinen ihminen; niin kuin lyödään kuoliaaksi hullu koira: ellet sinä tapa (häntä), niin hän tappaa sinut ja koko maan sinun kanssasi.[4]
    Talonpoikaiskapinan jälkiselvittelyissä tapettiin noin 100 000 kapinallista. Väestömäärään suhteutettuna se vetää vertoja viime vuosisadan kauheimpiin kansanmurhiin.
    Luther ei luultavasti voinut edes kuvitella elämää ilman pyhitettyä väkivaltaa. Siinä mielessä hän oli täysin aikansa lapsi ja ikivanhan saatanallisen kaaos) voitetaan vain järjestystä palauttavalla hyvällä väkivallalla:


  • Anonyymi

   Vauvakastetut riivatut eivät ole saaneet viime yönä nukuttua vaan pitää kirjoittaa saastaa.

  • Anonyymi

   Uskon perustus ei ole ehtoollinen.
   Uskon perustus on Jeesuksen suorittama ristin työ.

   Vesi ja näkkileipä ajaa ihan saman asian muistoaterialla jos mehukatti mehua ja ranskanleipää ei ole saatavilla.

   • Anonyymi

    Hellarit lisäävät joka asiaa perään "työ"....ristin työ, vihamies tappoi Jeesuksen ristillä, ei Jeesus sielä ristillä mitään työtä tehnyt.

    Helluntailiikkeen perustajat Parhami ja Olseni tekivät kovasti sitä "lapsityötä" ja "nuorisotyötä" kunne se vaihtui siihen"vankilatyöhön"


  • Anonyymi

   Helluntailaisten väärän opin mukaan Jeesus otetaan siitä vaan vastaan kuin lennosta "koppi" sitä Jeesuksesta.

   Jeesus on taivaassa. Lahkoissa otetaan vastaan niitä villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja.

   Raamatun mukaan ihmisen syntirasitteet perisynnistä alkaen pestään pois vain Kristillisessä kasteessa, jossa ihminen syntyy uudeksi, pelastuu ja saa Pyhän Hengen eli uskon Hengen lahjan. Siitä seuraa hyvä omatunto.

   Pietari vastasi: "Kääntykää ja ottakaa itse kukin kaste Jeesuksen Kristuksen nimeen, jotta syntinne annettaisiin anteeksi. Silloin te saatte lahjaksi Pyhän Hengen. "

   Raamatun mukaan kasteessa ihmiselle luotu ylösnousemusruumis liitetään kasteessa valmiiksi yhteen Kristuksen ylösnousemusruumiin kanssa.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   2103
  2. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   55
   1144
  3. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   219
   1124
  4. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   97
   1120
  5. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   27
   1007
  6. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   30
   992
  7. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   60
   977
  8. Hetkeäkään en ole epäröinyt

   Runo vaatimaton sulle syysillaksi Sitä odotellessa et otat mut omaksi Ja sua saan edessäs sanoa rakkaaksi Ennen sitä tunnen oloni vain puolikkaaksi S
   Romantiikka
   147
   937
  Aihe