USKON KOHDE ON RATKAISEVA

"Uskon kohde, se mihin uskotaan, ratkaisee.Jos uskon kohde on jokin muu kuin Raamatun Jeesus Kristus, sellainen usko ei pelasta ihmistä."


Evankeliumi on Jumalan voima. Se pelastaa ihmisen iankaikkiselta kadotukselta. Mutta mitä on evankeliumi? Uudessa testamentissa kristinuskon kautta aikojen tunnetuin edustaja, apostoli Paavali määrittelee evankeliumin selkeästi: Se on sanoma Jeesuksen Kristuksen kuolemasta meidän syntiemme tähden, hänen ylösnousemuksestaan ja siitä kuinka hän ylösnousseena näyttäytyi opetuslapsilleen. (1. Kor. 15)

Kaikki tämä tapahtui todellisessa ajassa ja paikassa. Tämä sanoma on niin selkeä, että sen voi Paavalin mukaan ymmärtää, ottaa vastaan ja siitä voi pitää kiinni juuri siinä muodossa kuin sen on vastaan ottanut.

Samassa yhteydessä Paavali tekee selväksi, että jos joku ei pidä evankeliumista kiinni juuri sen alkuperäisessä, aidossa muodossa, hän ei voi pelastua. Pelastumisen ja Jumalan tuntemisen kannalta ihmisen usko on silloin turhaa. Uskon kohde, se mihin uskotaan, ratkaisee. Jos uskon kohde on jokin muu kuin Raamatun Jeesus Kristus, sellainen usko ei pelasta ihmistä.

PAAVALIN OPETUS ON jotakin aivan muuta kuin oman aikamme monesti hyvin epämääräinen puhe Jumalasta, Jeesuksesta ja uskosta. Paavali ei vierasta selkeää sanomansa määrittelyä. Paavalille usko on henkilökohtaista.

Mutta ei niin, että jokainen voi henkilökohtaisesti määritellä uskon sisällön oman mielensä ja tarpeidensa mukaisesti. Se on henkilökohtaista siinä mielessä, että jokaisen joka haluaa pelastua, on uskottava omakohtaisesti. Paavali ei tiedä mitään sellaisesta kasteesta, ehtoollisesta tai saarnasta, joka ei tähtäisi uskoon ja todellisen yhteyden syntymiseen Jumalaan.

JEESUKSESTA EI VOI PUHUA ilman, että me samalla tulemme esittäneeksi jonkinlaisen opin ja käsityksen hänestä. Ei ole lainkaan yhdentekevää, mikä meidän oppimme Jeesuksesta on. Jeesuksen itsensä mukaan se, mitä me ajattelemme hänestä, ratkaisee koko meidän iankaikkisuutemme.

”Sillä ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne.” (Joh. 8:24 )

Jeesus ja Paavali ovat samoilla linjoilla. Uskon sisältö ja kohde on ratkaisevan tärkeää.

Se mitä ihminen ajattelee Jumalasta, Jeesuksesta ja uskosta, on kaikkein merkittävin asia, josta ihminen elämänsä aikana muodostaa käsityksen. Kaikilla on jonkinlainen käsitys näistä asioista, olipa se kuinka alkeellinen ja kehittymätön tahansa.

KENENKÄÄN YMMÄRRYS Jumalasta ei ole virheetöntä tai täydellistä. Kaikilla on syytä laulaa: ”Tunnen suurta Jumalaa vain vähän”. Silti on aivan ratkaisevaa, elintärkeää ja jopa iankaikkisen kohtalomme määrittelevää, että se mitä me uskomme on totuudenmukaista ja tervettä.

Jos se on valheellista ja epätervettä, vaikutukset eivät ulotu ainoastaan meidän maalliseen elämäämme täällä ajassa, vaan myös meidän olemiseemme tämän elämän jälkeen iankaikkisuudessa.

( Lainaus: Leif Nummela/USKON KOHDE ON RATKAISEVA/Uusi Tie - verkkolehti)

25

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uskon lähde on tärkeämpi asia. Tuleeko se usko ihmisen omasta päästä, vai onko se alunpitäen Jumalan lahjaa. Onko usko pään uskoa vain Hengen uskoa eli Hengen yhteyttä Jumalan kanssa.

      Se on Jumalan teko, että te uskotte häneen, jonka Jumala on lähettänyt.

      Jumala on uskon alkaja ja sen täydelliseksi tekijä.

      Helluntailaisten usko on synnytetty käännyttämisen tekniikoilla.

      Helluntailaiset ovat käännynnäisiä ja heidän pelkkä vesikastekin on käännynnäiskaste, eli proselyyttikaste, siinä ei saada syntejä anteeksi, eikä synnytä uudeksi vedestä ja Hengestä.

      • Siteerattu Leif Nummela ei ole helluntailainen.
        Eikä sen puoleen aloituksen tekijäkään.
        Kyllä uskon kohde on tärkein.
        Elävän uskon.
        Muuta elävää uskoa ei olekaan kuin usko Herraamme ja Vapahtajaamme Jeesukseen Kristukseen.
        Usko Jeesukseen Kristukseen on Jumalan lahja ja teko ihmisessä, joka on kuullut Jumalan kutsun ja tullut Hänen vetämänään Jeesuksen tykö.
        Olipa kyseessä sitten helluntailainen tai vaikkapa luterilainen uskoon tulla saanut ihminen.

        Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        ( Joh. 1:12-13)

        Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
        ( Joh. 3:16)


    • Anonyymi

      Uskon kohde voi olla sapatti tai kaste.
      Sellainen usko on....

    • Anonyymi

      1. Joh. 5:8

      Henki, vesi ja veri, ja nämä kolme todistavat yhtäpitävästi.

      • Anonyymi

        Jeesuksen nimen hokeminen ei takaa mitään oikeata uskoa.

        Mitäs muitakaan nämä on kun helluntailaisia?

        Mt.7
        22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


    • Anonyymi

      Usko on ollut ainakin itselläni voimavara uskon voimalla olen selvinnyt kiperistä paikoista uskonvoimalla olen tehnyt asioita joita en koskaan luullut pystyväni tekemään uskon voimalla olen aina noussut vaikeimmistakin alhoista uskon voimalla olen muuttanut tarvittaessa elämäni suunnan uskon voimalla olen mennyt lähes harmaan kiven .

      Nyt vanhempana kun muistelen menneitä aikoja voin todeta että usko oli se viimeinen kaveri joka seisoi rinnallani kun muut olivat jo luovuttaneet uskoa saan kiittää monesta asiasta ja olla onnellinen että uskoni oli niin vahva että kannatteli minua kun kaikki muu oli mennyt usko teki minusta lopuksi onnellisen varttuneen miehen joka nauttii elämästään tietäen aina ettei ole yksin tapahtui mitä vain .

      Uskooni ei tosin liity jumaltarut tai olennot ei seurakunnat lahkot tai uskontojen moskeijat synagogat tai kirkot ei raamatut eikä koraanit vaan uskoni jotain paljon rehellisempää puhtaampaa ja ylevämpää siltä ei tarvitse pyydellä anteeksi se ei pidä minua syntyjään pahana ja se arvostaa minua tasavertaisena itsensä kanssa .

    • Anonyymi

      Missään kohtaa Raamattua ei sanota, että evankeliumi pelastaa iankaikkiselta kadotukselta.

      Kristityt ovat kahden viimeisen vuosituhannen aikana seonneet uskosta(an).
      Kristuksen tilalle palvonnan kohteeksi on tullut itse kunkin oma usko.
      Ja koska kukaan ei halua paljastua uskonnolliseksi narsististiksi, tätä totuutta vältellään ja laistetaan. Oikeastaan sitä ei edes tehdä tahallaan, koska sitä ei yksinkertaisesti nähdä eikä tajuta; oman usko(ontulo)on palvonta on iskostunut niin syvälle sieluun, ajatteluun ja ajatuksiin, että se ohjaa kaikkea, ennen kuin ensimmäistäkään ajatusta edes muodostetaan.
      Jos ihmisellä on sinisellä värillä himmennetyt silmälasit, maailma näyttäytyy sinisenä. Silmälasit voi sentään ottaa pois, mutta kuka ottaisi pois ihmisten päistä tuhansin toistoin sinne juntatut fraasit, lauseet ja uskomukset, jotka kaikki julistavat ainoastaan tätä yhtä ja samaa: sinun on USKOTTAVA (Kristukseen)! Ainoastaan sinun USKOSI (Kristukseen) voi sinut pelastaa" USKO! Usko, usko, USKO!

      Usko ei saa aikaan yhtään mitään. Usko ei muuta todellisuutta. Usko ei ole jokin maaginen voima, joka siirtää jotakin (armoa) jostakin (Jumalalta) jonnekin (ihmiselle).
      Mutta kristittyjen enemmistölle se nimenomaan on tuollainen ihmeellinen taikakalu, jolla käännetään Jumalan pää (tuomiohenkisestä armolliseksi), hankitaan anteeksiantamus (jota ei ennen uskoa ollut), sovitus (jota ei ennen uskoa ollut) ja vanhurskautus (jota ei ennen uskoa ollut) ja muutetaan ihmisen "iankaikkisuuskohtalo" (helvetistä taivaaseen) ja ties mitä kaikkea muuta hevonpaskaa.

      Paavali julistaa maailman luomisen ja maailman sovituksen TAPAHTUNEEN JO KRISTUKSESSA ja kehottaa uskomaan TÄHÄN - tähän TOSIASIAAN.
      MIKSI?
      SIKSI, ETTÄ SE ON JO TAPAHTUNUT JA NIIN OLLEN TOTTA.
      Usko Jeesukseen merkitsee uskoa TOTUUTEEN - siihen, että Jumala sovitti jo koko maailman Jeesuksessa.

      Kristittyjä on kuitenkin vuosisadat kusetettu uskomaan omaan maagiseen uskoonsa EIKÄ yksinomaan Jeesukseen Kristukseen JA SIIHEN, MITÄ HÄNELLE 2000 VUOTTA SITTEN TAPAHTUI.
      Tällä on ollut katastrofaaliset seuraukset.

      Nykyisin kristityt kuvittelevat täysin vakavissaan, että kun he "uskovat Jeesukseen", he tulevat sovitetuksi Jumalan kanssa. Eli heitä kehotetaan uskomaan Jeesukseen (jossa Jumala sovitti koko maailman itsensä kanssa 2000 vuotta sitten), jotta he TULISIVAT SOVITETUKSI JUMALAN KANSSA.
      Tällaiset uskovat ovat siitä erikoisia, että "uskoessaan Jeesukseen" (joka sovittaa heidät heidän tullessaan uskoon), he tulevat samalla KIELTÄNEEKSI historiallisen Jeesuksen, jossa Jumala sovitti jo koko maailman itsensä kanssa.
      Tämä historiallisen (ja ylösnousseen) Jeesuksen kieltäminen näkyy sitten teoissa ja julistuksessa. Mikään ei ole tällaista "uskovista" niin vastenmielistä kuin Paavalin evankeliumi, joka siis kuuluu:

      "Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan."

      • Anonyymi

        ei ihme, että raamatussa:
        "Kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä"

        tuo edellinen klo. 21.26, on juurikin sitä mikä nimenomaan pitäisi uskoa !


    • Anonyymi

      Uskon päämäärä voi pelastusvarmuus usko tai kasteeseen uskottelu ohituskaistalla.
      Herätkää "uskovat".
      Älkää eksykö.

    • Anonyymi

      Uskomisella todellakin on merkitys, ainakin plasebosellainen. Kohteella taasen ei ole mitään väliä. Voit yhtähyvin uskoa vaikka heinähäkkiin.

      • Anonyymi

        Uskolla on merkitys enkä puhu näiden hihhuleiden uskosta ja yleensäkään mistään uskonnoista tai jumaltaruista vaan puhtaasta rehellisestä uskosta jonka voimalla ihmiset tekevät lähes itselleen mahdottomia suorituksia ja asioita toteuttavat unelmiaan ja pääsevät päämääriinsä.

        Usko on ihmisen yksi vahvimmista voimavaroista niin kauan kuin sitä ei sekoiteta näihin uskon kauppamiehiin uskontoihin kirkkoihin ja muihin joilla on ollut päämääränä hallita näitä uskon väärin ymmärtäjiä joista sitten tehdään jonkun yhteisön lampaita ja rikastutaan näiden lampaiden varoilla politiikassakin usko on kauppatavara siitä kertoo NL kommunistit jotka käyttivät samaa propagandametodia kuin kirkot haaliessaan lampaitaan jne...


    • Anonyymi

      Jokainen kristitty tulee uskoon yksilöllisesti. Kun Pyhä Henki tulee ihmisen mieleen, avaa Hän voimallisesti tiedon Jesuksen sovitustyöstä ja antaa rohkeuden ja taidon julistaa ilosanomaa.

      • Anonyymi

        Ilosanomaa tulee julistaa,
        - käännyttäminen ei sitä ole.


    • Anonyymi

      Aloittaja tuo julki syntiä Leif Nummelan kautta..

      Väite: Kristinusko on syntiä ja on ateistinen oppi ja Herra Jumalaa vastustava oppi, joka johtaa iankaikkiseen eroon Herra Jumalasta.

      Mitä kristinusko on?
      Kristinuskovat tunnustavat Herran Jeesuksen Kristuksen Jumalaksi ja Vapahtajaksi Raamatun mukaan ja jotka sen vuoksi pyrkivät yhdessä täyttämään yhteistä uskoaan yhden Jumalan, Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen kunniaksi
      Raamatun mukaan ja Apostolisen uskontunnustuksen mukaan
      ----------------------------

      Yleistyvä käsitys kristinuskosta v2022 Suomessa
      Kristinuskoa pidetään jo nyt valtaväestön keskuudessa lapsia vahingoittavana ja yhteiskuntaa tuhoavana. Lapsia ei saa pelotella helvetin tuomiolla tai Jumalan vihalla ja rangaistuksella. Lapsia ei saa syyllistää ja opettaa heidän olevan syntisiä, pahoja ihmisiä, joiden tekoja ja ajatuksia Jumala vihaa, vaikka tahtookin rakkaudessan antaa anteeksi ja opettaa tekemään hyvää sekä karttamaan pahaa. Kristittyjen käsitys hyvästä ja pahasta kriminalisoidaan, niin että monet kristittyjen arvot ja moraali tuomitaan rikokseksi, josta rangaistaan sakolla tai vankeudella.
      Uskostaan kiinni pitävät kristityt tuomitaan tulevaisuudessa uskonsa vuoksi vankeuteen, mutta tuomiot ovat Suomessa lieviä, korkeintaan kaksi vuotta ehdotonta vankeutta. Ensimmäisestä rikkeestä selviää sakolla ja ehdollisella vankeudella, mutta toistuvasta uskonnon harjoittamisesta, levittämisestä ja opettamisesta saa ehdottoman vankeustuomion.

      On myös hyvin mahdollista, että kristinuskon harjoittaminen luokitellaan jatkossa mielisairaudeksi, jolloin Raamatun kertomuksia totena pitäviä ihmisiä suljetaan mielisairaalaan pakkohoitoon.

      Yhteenveto:
      Lähtekää ulos kirkoistanne ja hylätkää kristinusko oman itsenne ja oman etunne tähden, rakastakaa yli kaiken Herraa Jumalaa.

      Herran oppia todisteeksi ihminen Jeesuksen Kristuksen kautta, että mitä teidän kannattaa tehdä tulevina päivinä:

      5. Moos. 6:5
      Ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi.
      Matt. 22:37
      Niin Jeesus sanoi hänelle: "'Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi'.
      Mark. 12:30
      ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi'.
      Luuk. 10:27
      Hän vastasi ja sanoi: "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi ja kaikesta mielestäsi, ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi".
      Luuk. 16:13
      Ei kukaan palvelija voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa."
      ----------

      Kristologiaa ja teologiaa seuraavassa todisteeksi, että kristinusko on syntiä ja valhetta Jeesuksesta kristuksesta ja Raamatusta:
      Tässä on oppi Kristuksesta Teille:
      korjatkaa kristologianne totuuden mukaiseksi,

      Jeesus on ihminen, välimies, aina.....aina ihminen.

      Jeesus on ollut ja on aina ihminen, luotu Mariasta yliluonnollisen sikiämisen ja yliluonnollisen raskauden kautta, Jeesus on yksi persoona.
      Hän on miehen pää.

      Ihminen Jeesus Kristus on Herra Jumalan hengen temppeli, Hänen pyhän henkensä temppeli.

      Teologia:
      Jumala on nimeltään Herra, yksi persoona aina ja iankaikkisesti, iankaikkisesta iankaikkiseen.
      Eikä ole muita persoonia Herrassa.
      Hän on luoja, yksin kaiken luonut ääneen sanotulla, puhumallaan omilla sanoillaan kuten Jesaja kirjoittaa Jes. 55:11.


      Yhteenveto:

      Kristinoppi ja kristinusko ovat syntiä, koska ovat vastoin Herran tahtoa ja koska ovat Herran hylkäävä oppi ja usko.
      Paavali kirjoittaa lähemmin tarkemmin Herran hylkäämisestä ja Herran hylkäämistä ihmisistä Room. 1: 18-32.

      Joten lähtekää ulos kirkoistanne ja hylätkää kristinusko oman itsenne ja oman etunne tähden, rakastakaa yli kaiken Herraa Jumalaa.

      • Anonyymi

        "Minun huoneeni on kutsuttava kaikkien kansojen rukoushuoneeksi"
        Mark: 11: 17

        "meneekö perille"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Minun huoneeni on kutsuttava kaikkien kansojen rukoushuoneeksi"
        Mark: 11: 17

        "meneekö perille"

        no kyllä joku voi jäädä ovensuuhunkin siellä rukoushuoneessa!

        mutt amitä meinaat tuolla niinkuin tuoda esiin, tuolla raamatun kohdalla kerro?!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Minun huoneeni on kutsuttava kaikkien kansojen rukoushuoneeksi"
        Mark: 11: 17

        "meneekö perille"

        Huomatkaas, että kirkot eivät ole Herran huoneita Hänen nimellään.


    • Anonyymi

      Mikä tekee ihmisestä niin hassun

      -Putinistista Putinistin
      -Lahkolaisesta lahkolaisen
      -hihhulista hihhulin
      -terroristista terroristin
      -natsista atsin

      Uskon kohdintaminen itsensä ulkopuolisiin asioihin ja sitä kautta itsensä uhraaminen ismien ja aatteiden kaatopaikalle .

      Heikon ihmisen merkki joka ei usko itseensä vaan hakee itsensä ulkopuolelta tukea hinnalla millä hyvänsä huonon itsetuntonsa ja itseluottamuksensa tueksi...uskonlahkot uskonnot ja erilaiset terroristiset järjestöt ja aatteelliset liikkeet kiittävät ja kumartavat näitä eksyneitä joista tulee heidän lampaitaan ja heidän orjiaan.

    • Ilman uskoa Jeesukseen Kristukseen ei ihminen voi pelastua!


      "Jotka Jumalan voimasta uskon kautta varjellutte pelastukseen"



      36 Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte."
      37 Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: "Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?"
      38 Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
      39 Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."
      40 Ja monilla muillakin sanoilla hän vakaasti todisti; ja hän kehoitti heitä sanoen: "Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta."
      41 Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua.
      ( Ap.t. 2)

      13 Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan, pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti,
      14 sen, joka on meidän perintömme vakuutena, hänen omaisuutensa lunastamiseksi - hänen kirkkautensa kiitokseksi.
      ( Ef. 1)

      3 Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka suuren laupeutensa mukaan on uudestisynnyttänyt meidät elävään toivoon Jeesuksen Kristuksen kuolleistanousemisen kautta,
      4 turmeltumattomaan ja saastumattomaan ja katoamattomaan perintöön, joka taivaissa on säilytettynä teitä varten,
      5 jotka Jumalan voimasta uskon kautta varjellutte pelastukseen, joka on valmis ilmoitettavaksi viimeisenä aikana.
      ( 1 Piet. 1)

    • Anonyymi

      "Ilman uskoa Jeesukseen Kristukseen ei ihminen voi pelastua!"

      Pelastua mistä 🤣

      Uhkaileeko sinua joku ?tunnetko olosi uhatuksi?

      Onko lapsuuden mörkö joka asuu sängyn alla jäänyt jäänyt mielikuvituksesi vangiksi ?

      • 17 Sillä Kristus ei lähettänyt minua kastamaan, vaan evankeliumia julistamaan - ei puheen viisaudella, ettei Kristuksen risti menisi mitättömäksi.
        18 Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
        19 Onhan kirjoitettu: "Minä hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi."
        ( 1 Kor 1)


      • Anonyymi
        S-Seutulainen kirjoitti:

        17 Sillä Kristus ei lähettänyt minua kastamaan, vaan evankeliumia julistamaan - ei puheen viisaudella, ettei Kristuksen risti menisi mitättömäksi.
        18 Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
        19 Onhan kirjoitettu: "Minä hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi."
        ( 1 Kor 1)

        Kristinuskovat ovat nenästävedettyjä.

        Suomalaiset kristinuskovat ovat huijattu kansanosa.
        Teitä rahastetaan tyhjillä lupauksilla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kristinuskovat ovat nenästävedettyjä.

        Suomalaiset kristinuskovat ovat huijattu kansanosa.
        Teitä rahastetaan tyhjillä lupauksilla.

        1 Tämä on jo toinen kirje, jonka minä kirjoitan teille, rakkaani, ja näissä molemmissa minä muistuttamalla herätän teidän puhdasta mieltänne,
        2 että muistaisitte niitä sanoja, joita pyhät profeetat ennen ovat puhuneet, ja Herran ja Vapahtajan käskyä, jonka te apostoleiltanne olette saaneet.
        3 Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan
        4 ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."
        5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta
        6 ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.
        7 Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.
        8 Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä."
        9 Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.
        10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.
        11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,
        12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!
        13 Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.
        14 Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä;
        15 ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut;
        16 niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen.
        17 Koska te siis, rakkaani, tämän jo edeltäpäin tiedätte, niin olkaa varuillanne, ettette rietasten eksymyksen mukaansa tempaamina lankeaisi pois omalta lujalta pohjaltanne,
        18 ja kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänen olkoon kunnia sekä nyt että hamaan iankaikkisuuden päivään.
        ( 2 Piet. 3)


      • Anonyymi
        S-Seutulainen kirjoitti:

        1 Tämä on jo toinen kirje, jonka minä kirjoitan teille, rakkaani, ja näissä molemmissa minä muistuttamalla herätän teidän puhdasta mieltänne,
        2 että muistaisitte niitä sanoja, joita pyhät profeetat ennen ovat puhuneet, ja Herran ja Vapahtajan käskyä, jonka te apostoleiltanne olette saaneet.
        3 Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan
        4 ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."
        5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta
        6 ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.
        7 Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.
        8 Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä."
        9 Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.
        10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.
        11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,
        12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!
        13 Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.
        14 Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä;
        15 ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut;
        16 niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen.
        17 Koska te siis, rakkaani, tämän jo edeltäpäin tiedätte, niin olkaa varuillanne, ettette rietasten eksymyksen mukaansa tempaamina lankeaisi pois omalta lujalta pohjaltanne,
        18 ja kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänen olkoon kunnia sekä nyt että hamaan iankaikkisuuden päivään.
        ( 2 Piet. 3)

        ote: eksytyksestä >> ( 2 Piet. 3) kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa>>

        Te kristinuskovat olette hylänneet Herra Jumalan räikeällä tavalla. Kristinuskovat ovat nenästävedettyjä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      936
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      48
      821
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      721
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      717
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      709
    6. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      677
    7. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      107
      673
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      662
    9. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      653
    10. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      35
      600
    Aihe