Valehtelu ja hämäys sodan käynnissä

Anonyymi-ap

Onko nyt unohtunut medialta ja suomalaisilta se, että yksi tärkeä sodankäynnin muoto on valehtelu ja hämäys.

Venäjä suoltaa propagandaa sen kun ehtii ja hyvin näyttää uppoavan suomalaisiin.

260.000 paennut Venäjältä - mistä tämä data on peräisin?

Osittainen liikekannallepano 300.000 reserviä - mistä tämä data on peräisin? Venäjällä on arvioiden mukaan yli 10 miljoonaa reserviläistä.

Mistä arvio, että reserviläiselle on luvattu 3000 euron kuukausipalkka?

Miksi media julkaisee Venäjältä tullut propagandaa ilman huomautuksia, ettei ole varmuutta onko ko tieto Venäjän bluffia?

18

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko liikekannallepanon syy Suomen mahdollinen Nato-jäsenyys?

      Hämääkö Venäjä, että nostoväki lähetetään Ukrainan sotaan, kun se on itseasiassa ryhmittymässä itärajan tuntumaan ja osa on jo tullut Suomeen?

      Loikkarit antavat kuvallisia haastatteluja länsimediassa, vaikka heidän perheensä ovat edelleen Venäjällä ja loikkareita uhkaa 10 vuoden vankeustuomio. Voisiko olla paremmin niin, että loikkarit saavat Venäjältä tuon 3000 euron kuukausipalkan ja sillä elävät nyt Suomessa?

    • Anonyymi

      Kyllä toimenpiteet tässä sodassa ovat olleet alusta lähtien huonosti organisoituja ja teot sattumanvaraisia. Ikään kuin harrastelijat olisivat asialla. Ja sama jatkuu. Tämä voi johtaa mihin vain, ja Venäjän tavoitteet ovat vielä arvailujen varassa. Tilanne on vielä nuori... Nykyisellä johdolla ei ole asiat hallinnassa ja menettely on poukkoilevaa. On vielä esim. epäselvää onnistuuko tämä liikekannallepano, ja säilyykö Venäjä sisältäpäin yhtenäisenä. Vai keikahtaako siellä valta. Ei näytä hyvin menevän. Aika näyttää! Tulevaisuudella on monia vaihtoehtoja!

      • Anonyymi

        Kyllä minä tajusin heti sen kiovan hyökkäyksen olevan joukkojen sidontaa !!!


      • Anonyymi

        Pystymetsästä ministereiksi nostetuilla ei voi olla osaamista kaikkeen siihen josta ministerit joutuvat päättämään. Sivari-Haavistokin ikuisena ylioppilaana päättämässä Suomen ulkopolitiikasta esim mitä rajoilla tehdään. Koulutus asian suhteen pyöreä nolla. Armeijan asiantuntemuksen perään ei kysellä. Armeijassa on ukkoja sillä töin että suunnittelevat toimenpiteitä jos ja jos-tilanteita varten.

        Poliitikot torppasivat Suomen Nato-jäsenyyden 30 vuoden ajan. Armeija halusi Natoon, poliitikoista vain aniharva. Armeija tiesi voimavaransa ja mahdollisuutensa, poliitikot uskoivat mielistelyn voimaan ja muka-ystävyyteen YYA:n hengessä. Kun hyökkäys Ukrainaan alkoi, Naton kiivaimmat vastustajat riensivät julkisuuteen natottamaan ihan muina miehinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä minä tajusin heti sen kiovan hyökkäyksen olevan joukkojen sidontaa !!!

        Heureka! Olet varmasti maailman viisain ihminen, kun sinä tajusit asian. Maailman meno voi olla olla päin helvettiä, muttta PÄÄasia on se, että juuri sinä tajusit kaiken, eikö?


    • Anonyymi

      Seuraakohan meillä kukaan minne venäjän pakolaiset täällä menee? Vai onko meillä kohta vihreäpukuisten miesten hyökkäys edessä...kämppiähän ryssillä täällä on vaikka kuin.

    • Hämäys on yksi menettely sodassa, se on totta. Mutta nyt näyttää siltä, että nimenomaan Putin on nyt vaikeuksissa. Hänen menettelytapansa muistuttavat paljon Hitlerin menettelyä 1930-luvulla - myös Kasparovin mielestä.

      Katselin ja kuuntelin jotakin Ruotsissa tai Norjassa pidettyä konferenssia, jossa suomalainen kärkipoliitikko Mika Aaltola ja venäläinen entinen shakin MM olivat haastettelussa. Itsekin pelasin shakkia joskus, keskinkertaisella menestyksellä. Shakin MM Garri Kasparov osoittautui hyvin viisaaksi mieheksi. Epäilin hänen olevan Putinin miehiä, mutta se olikin päinvastoin. Gasparov piti sitten pitkän ja perusteellisen puheen suurelle arvovaltaiselle pohjoismaiselle yleisölle . Hän kuvaili Venäjän tilannetta ja arvosteli suorasanaisesti Putinin viimeaikaisia toimia.
      Hän olikin aivan vastakkaista mieltä verrattuna Putiniin. Rohkea mies. Kyllä varmaan Putinin ja hänen kannattajien joukko kuunteli tätä tilaisuutta TV:stä tai mistä se tulikin, mutta julkinen lähetys se oli. Se oli englannin kielellä, sekä Gasparov, että Aaltola osasivat näköjään englantia. minä ymmärsin ainakin osittain
      kuulemani. Harvinaisen voimakasta ja suorapuheista tekstiä tuli kaiken aikaa. Varsinkin Kasparov osoittautui todella älykkääksi ja lisäksi taitavaksi puhujaksi ja poliitikoksi. Kyllä siitä sai sellaisen käsityksen, että Putin on astunut vaaralliselle tielle, josta ei taida olla kunniallista perääntymistä. Gasparov kuvaili mm. Venäjän kehitystä viime vuosikymmeninä ja tänä Putinin aikana ja muistanko oikein - hän vertasi Putinin menettelyä Hitlerin menettelyyn 1930-luvulla. Minä olen jo kauan verrannut Putinia Hitleriin. Paljon on yhtäläisyyttä. Hitler oli fanaattinen puhuja, Putin taas on näennäisesti tasaisen rauhallinen ja hidas olemukseltaan, mutta liian suureet haaveet ovat molemmilla ja taitaa lopputuloskin olla sama - tosin ei sitä voi varmuudella sanoa. Sivusta päin seuraten Venäjällä on erittäin paljon tyytymättömyys lisääntynyt viime aikoina. Katumielenosoituksia suurissa kaupungeissa ja ihmisiä pidätetty runsaasti. Mielenosoituksissa on ammuttukin ja mm. eräässä liikekannallepanon tilaisuudessa sen tilaisuuden johtaja on ammuttu .
      Muualla ovat lähinnä ne poliisit ammuskelleet, ainakin enimmäkseen ilmaan. Liikekannallepanoa pakoon on Venäjältä lähtenyt kymmeniä tuhansia miehiä. Ei ole kovin intoa rintamalle venäläisillä. Gasparov vaikutti aivan viisaalta huippupoliitikolta. Ukrainan sota ja varsinkin meno sinne rintamalle sotimaan ei tunnu olevan suosittua Venäjällä.

      Katumielenosoituksista saa sen käsityksen, että siellä soditaan kohta venäläisten keskenkin. Herää epäilys, että Venäjällä Ukrainan sodan kannattajia on vähemmän kuin sen vastustajia. Ja se ei ole Putinin kannalta hyvä merkki! Tällaisia mietteitä tuli tuosta kokouksesta, jota seurasin Netissä. Siinä pääesiintyjät olivat Suomen Mika Aaltola ja Venäjän Garri Kasparov, suuri shakkimestari. Mielenkiintoinen tilaisuus. Lähiajat voivat olla arvaamattomat ennustaa.

    • Aika näyttää miten asiat kehittyvät lähipäivinä!

    • Anonyymi

      Suomalaisille on valehdellut ja jätetty kertomatta olennaiset venäjästä ja matosta.
      Esim .evp. kenraali Vehviläisen varoitukset NATO vouhotuksesta, Ei annettu miehen tulla kertomaan asiaansa esim A studioon, vaan kaikki oli natohaukkoja samoine mielipiteiden.
      Paljon jäi kansalta oikeaa tietoa saamatta, ja loput Oulu uhkailua ja pelottelua.
      No nyt alkaa Vehviläisen ennustukset käymään toteen, kun Eu talous romahtaa ja venäjä kouluttaa länsimaat riviin.
      Kohta tuulee idästä ja kylmästi. Kaasuputki keissi on vasta alkua. Miettikääpä kun talvipakkasella Loviisan voimalan sähkölinjat pistetään alas. Sitä jääkautta kestää sit Vappuun asti.

      • Anonyymi

        En usko, että netissä uhkailu auttaa teidän "erikoisoperaatiostanne" pakenevia joukkoja.


    • Anonyymi

      Kyse ei ole uhkailusta, vaan tosiasioiden tunnustamisesta.
      Tämä kaikki on tiedetty, vaan meidän kansalle ei ole haluttu kertoa totuutta

      • Anonyymi

        Saakohan tuo Putinin ylistäjä hyviä värähtelyjä, kun kirjoittaa noin tunteella?


    • Anonyymi

      Suomalaisten suurimmat virheet:

      1. Ei liitytty Natoon 1991-1992 yhdessä Baltian maiden kanssa
      2. Liiallinen riippuvuus Venäjän kaasusta
      3. Venäjään luottaminen

    • Anonyymi

      Kovaa peliä, ja länsi propaganda syyllistää venäjää urakalla.
      Totuus katoaa, ja lännen ja ukrainan tekemiset ja toimet unhoittuu.

      Näille olisi hyötyä pamauttaa putket;
      1. ukrainan azov taistelijat, tai muu kiihko nationalisti ryhnä ?
      2. us. sodanjohto ukrainassa, toteuttajana itämerellä navy seals?
      Toimijoina; esim. . gb, sas erikoisjoukot
      cia palkkaama yksityis toimija,
      haliburton, blackriver , tai pienempi salaa palkka-toimija ?

      Kuitenkin tämän sodan länsi osapuolen tekoja on, koska tämä tukee lännen toimintaa, Länsi laajentaa sotaa. Haluaa sotkea tilannetta. ja aiheuttaa pelotetta us. sodan pakko maksajissa Euroopassa.

      • Anonyymi

        Seitsemän kuukauden jälkeen ne vieläkin uskottelevat itselleen, että CIA:n supermuntanttikilpikonnat ovat todellinen syy heidän erikoisoperaationsa epäonnistumiseen.


    • Anonyymi

      Olen vasta 17v vaikka näytänkin 40vuotiaalta , pakenen sotaa ja haen turvapaikkaa.
      olen muuten syntynyt tammikuun 1 päivä . Jos tällainen menee läpi niin menee kaikki.

    • Anonyymi

      Kun lukee Suomi24 -palstaa, ei voi muuta kuin laittaa kädet ristiin ja toivoa, että oli se sitten Venäjä tai USA, toivottavasti jompikumpi räjäyttää ydinpommin.

    • Anonyymi

      Jenkkien pressa, Biden, lupasi talvella, jos Venäjä hyökkää Ukrainaan, niin North stream putki tuhotaan. Toimittaja vielä kysyi kuinka tämä tapahtuu, niin Biden sanoi heiltä kyllä keinot siihen löytyvän.
      Eipä ole Suomen media moista muistaneet, eikä UPI Aaltola uskaltanut epäillä sabotaasia jenkkien tekosiksi.
      Motiivia ainakin piisaa, kaasun toimitusten tuplatessa Eurooppaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      185
      1485
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      27
      1207
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      313
      1143
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1084
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      967
    6. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      131
      928
    7. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      922
    8. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      100
      915
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      60
      886
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      86
      875
    Aihe