Profetia-asiaako? Villin-viidakon-luvatonta "tuomarointia"! (2)

Anonyymi-ap

Profetia-asiaako? Villin-viidakon-luvatonta "tuomarointia"! (2)


Tämä aloitus on jatkoa 27.9.2022 aloitukseen:
Profetia-asiaa? Vai...
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17578961/profetia-asiaa-vai------quotvillia-tuomiofoorumiaquot

Kuten edellisen linkin aloituksessa oli esillä, tätä palstaa on eräs kirjoittaja ruvennut käyttämään omatekoisen "tuomarinroolin" paikkana. Tämä "villin-viidakon-harha" on alkanut 17.9.2022, ja edelleen tämä (realiteeteista eksynyt) koettaa jatkaa "tuomioidensa" agendaa. Valitettavaa!

Kun lukee Aloituksen sisällön, 17.9.2022 otsikolla "riivaaajat ja henkivallat". https://keskustelu.suomi24.fi/t/17567239/riivaajat-ja-henkivallat#comment-116647544. Siinä muun muassa lukee:

• "Lähinnä riivaajat nyt aiheena. Olen siis tehnyt lähempää tuttavuutta näiden henkivaltojen kanssa, saanut nähdä ja kokea näitä henkimaailman asioita!


Riivaajia, henkivaltoja, vai syyllistettyjä ihmisiä?
-------------------------------------------------------------

Jokainen, joka lukee kokonaisuudessaan sen Aloituksen, jossa tämä omatekoinen ja itse itsensä "tuomariksi" nimittänyt kirjoittaja nostaa esille teeman: "riivaajat ja henkivallat".

Tarkkalinjainen lukija kuitenkin toteaa, että synteesi Aloituksen (17.9.2022) sisällöstä onkin kuin katkera "syytöskirjelmä"?

Siinä Aloittaja - (omatekoinen tuomari) on soveltanut itseensä sekä syyttäjän, että tuomarin vallan.

Hän syyttää jotakuta, siis ihan sinuttelutasolla - jostakin sellaisesta, josta ei kuitenkaan mitään todistetta eikä näyttöä?

Ihmisen sisälliset ongelmat?
-------------------------------------
Herää siis päätelmä, että ongelma on henkilön sisäistä lajia; jokin syndrooma, jossa nähdään "vihollisia"? Kuullaan erilaisia "ääniä"? Nähdään "saatanoita" ja "saatanan synagoogalaisia" !
(= tuollaiset väitteet löytyvät).

Nähdään "käärmeitä", "susia lammasten vaatteissa"!
Tällaiset harhat ovat aika tavallisiakin krisittyjen piireissä. Niiden etiologiassa löytyy henkilöitä, jotka ovat kokeneet traumaattisia seikkoja, sitten pettyneet yleensä ihmisiin, ja lopuksi viha, kiukku ja turhautuminen kohdistuu - mihin- minne? Juurikin niiden ihmisten suuntaan, joilta ehkä apua odotti, mutta ei saanut? Syystä taikka toisesta.?

Joskus tällaisen viha-asian kohteeksi valikoituu ihan joku yksilöuskovakin. Kuin roskatunkioksi, kaatopaikaksi, johon ongelmaihminen sitten purkaa kaiken sen patologisen aineksen, joka jyllää sisuskaluissa! Johonkinhan se paha olo pitää paiskoa?

Aloituksen (17.9.2022) sisältö todistaa karulla tavalla, että kyseessä oli ja on henkilö, jolla todellakin pahoja ongelmia? Tässä autenttisia repliikkejä (aloituksesta 17.9.2022)

• "Mutta kun tulen kristittyjen keskuuteen rikottuna, elämä pilalla, poissa tolaltaan heikoimpana hetkenä ja siellä on se susi lampaiden vaatteissa odottelemassa, niin sitä en kyllä kovinkaan helposti ymmärrä."
• " Nyt kerron sinulle, että sellainen on aika helvetin rankka kokemus Luojan kiitos että Herra oli kanssani silloin, meinaan se oli todella hurja ja pitkä koettelemus."

(aloitus jatkuu)

8

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Profetia-asiaa?


      Sanoista päätellen henkilöllä oli elämä rikottuna, pilalla, hän oli poissa tolaltaan! Ja sitten kohtasi joitakin kristittyjä, ja näki "suden lammasten vaatteissa".

      On selvää, että tuollaisessa sekavassa tilassa eivät arviointikyvyt ole riittäviä? Sen tietää jokainen, joka tehtävissään ja ammateissaan on joutunut silmätysten "rikottujen persoonien" kanssa. Oma tunnetaso värittää "mustaksi" kaiken?

      Usein he näkevät vain "pahaa"! He uskovat vain pahaa. He näkevät joka suunnalla "vihollisia". Kyse on pelosta, uhkakuvista. Rikottu ihminen ei usko helposti mitään positiivista!
      Tällaisessa statuksessa Aloittaja kirjoittaa (17.9.2022)

      Opetus riivaajista ja henkivalloista?
      -----------------------------------------

      On täysin realistinen järkiasia, ettei sellainen, joka kuvaa elämäänsä ja taustaansa em:lla tavalla, VOI olla mikään "opettaja" riivaaja-asioissa. Yhden ihminen (psyyken taholla raunioituneen) esitys "henkivalloista" on hylättävä. Subjektiivisen yksittäiskokemukset eivät ole ohjesääntö.

      Tämä "aloittaja" kuitenkin kirjoittaa kuin hän olisi "ainoa, erikoinen ja pätevä" opettamaan riivaajista! Hän kehuskelee, kuinka vain HÄNELLÄ on sellaista kokemusta ja tietoa, jota "teillä muilla ei ole".

      Kokemus on voinut olla aito ja rankka, mutta sellainen ei oikeuta tekemään siitä jotakin uskonasiaa, teesiä - dogmia - jota toisten pitäisi kuin kumartaa!
      • "Lähinnä riivaajat nyt aiheena. Olen siis tehnyt lähempää tuttavuutta näiden henkivaltojen kanssa, saanut nähdä ja kokea näitä henkimaailman asioita!"

      Hän kiukustui ja suuttui kun toiset kirjoittajat eivä nielleet kaikkea esitystä!

      Hajonneen persoonan, psyyken korjausmekanismit?
      --------------------------------------------------------------

      Tapauksessa siis näkyy se tuttu juttu, joka yleisesti tiedetty. Tyyppi on kokenut kamalia.

      Tällaisissa tapauksissa astuu kuvaan mukaan - mikä? Itsensä ylikorostaminen!

      Äärimmillään tällainen tunnetaan ns. "messiassyndoomana". Harhana, jossa rikottu persoona kuvittelee olevansa jokin Suuri, suurempi ja pätevämpi. Ylempänä kaikkia toisia. Kuin voimamies, joka saattaa sanella vaikkapa tuomioitakin! Tuosta vain, pikatuomioita. Tuntemattomiin ihmisiin kohdistuvia!

      Tällainen menettely tunnetaan. Sellaisella tavalla alaspainetuksi itsensä kokeva koettaa kompensoida ja tasapainottaa kurjaa henkistä puutostilaansa!
      Kristittyjen kuvioissa nämä tunnetaan. On Suuria Profeettoja! Kuolleista herätettyjä Eliaita... Erityisen Tehtävän saaneita, Ainoita Oikeita Uskovia, Valittuja...
      • "Me, joiden nimi on kirjoitettuna taivaassa, meillä on sitä valtaa.
      Meillä on sinetti, teillä ei. " (Kommentti 28.9.2022)


      Psyyken "hoitokeinot"
      -----------------------------

      Tästä "itsensä korottamisen" - itsestä kerskaamisen, ja "omasta voimasta kehumisen" seuraus on looginen?

      ( Tätä itsensä kehumista aloitus 17.9.2022 ja aloittajan jatkorepliikit ovat täynnä. Kun siitä "kerskaamisesta" Raamatun sanalla nuhdeltiin, hän vain yltyi kehumaan lisää!)

      Kun ihminen (uskova) ei "valvo"? Ei siis valvo "omaa tilaansa"? Ei harjoita tervettä itsekritiikkiä, itsensä arvioimista Raamatun sanalla? Siitä alkaa usein harhapolku.
      • "Sinun sanasi on minun jalkaini lamppu ja valkeus minun tielläni" ( Psa 119: 105)

      Siksi Jeesus käski valvomaan! Valvomisen väline on Raamatun sanat ja opetukset! KAIKKI. Ei pidä lukea vain lempijakeita? Saatikka poimia ns. "mannalappuja". On luettava kaikki se, joka kuin "miekan tavoin" tunkee läpi sydämen, ajatusten ja ytimiin saakka! (Heb 4:12-13)

      Aloitus jatkuu

    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: profetia-asiaa...


      Lopuksi ongelma kasvoi? Nousi esille "palstatuomari"?
      --------------------------------------------------------------------

      Aloittajan (17.9.2022) syndrooman kehitys noudattaa siis hyvin tyypillistä tunnettua kaavaa!

      Omiiin ongelmiin ja kurjuuteen haetaan jokin "syypää"? Syyllinen? Joku ihminen, riivaajat, henkivallat? Ja paha olo, kauna ja katkeruus kasvaa. Käynnistyy kostonhimokin?

      Mielessä nousee monesti sellaista "harhaa" - jossa tosiaan henkilö erehtyy kuvittelemaan ihan pöhköä? Että omistaisi jotakin "valtaa" yli muiden ihmisten?

      Jopa "tuomivaltaa"? Kuin Jumalta saatua ekstraa? Ladella "tuomioita" sinne ja tänne? Todella surkeaa pimeyttä, syndroomaa?

      Tällaisilla eväillä näyttää edenneen tämän "tuomarin" (?) ongelmapaketti? Hän on jäänyt ongelmiensa vangiksi. Kurjaan oloon, kaunaan ja katkeruuteen. Ja oloaan helpottaakseen sitten alkoi ladella "tuomioita". Se "tuomiohenki" - synti ( Matt 7:1-3) näkyy jo 17.9.2022 aloituksessa. Näin hän latelee tuomioita heti alkuunsa!


      • "Jos tiedät olet todella kovan tuomion alla ja ellet tiennyt, niin sitä suuremmalla syyllä olet tuomion alla." Tajuatko pointin? ,

      • "... niin sitä suuremmalla syyllä et tule kestämään sitä tuomiota joka sinua odottaa Katsos kun minulla on aika paljon valtaa, niin sen mukana tulee myös vastuuta. Jolle on paljon annettu siltä enemmän vaaditaan."

      • "En ole täydellinen ja olen joskus äkkipikainen itsekin..."

      • " Ja sen verran vielä sanon, että jos kerrankin vielä sellaista minulle toivotat, niin se tulee omalle kohdallesi ja silloin sinun on paras olla tosi kristitty, meinaan muuten sinä löydät itsesi sairaalasta tai päätät itse päiväsi. Usko pois, sinä et kestä sitä ilman apua."

      Hän ei ole parantunut tuomioiden tekemisen synnistä, vaan jatkaa edelleen 28.9.2022

      • "No, tehän ette tiedä ettekä ymmärrä, niin teidän syntinne pysyy ja keräätte tuomiota päällenne yhä enemmän ja enemmän."
      • "ja sen takia onkin hyvä, että me joilla on valta tuomita, että me tuomitsemme oikein, emmekä siten kuin te, jotka teette pahaa, tuomitsette ja syytätte väärin, eikä teille sitä valtaa ole annettu."

      • "Ottakaa nyt varoituksista vaari ja olkaa hiljaa, sillä te keräätte syntiä synnin päälle."

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17578961/profetia-asiaa-vai------quotvillia-tuomiofoorumiaquot#comment-116666125

      Lopuksi
      ----------

      Mitä me tästä kaikesta opimme? Ongelmiin ei aina löydy vastausta ihmisiltä, eikä edes toisilta uskovilta. Silti on sairasta syytellä ihmisiä. Jeesus tuli sitä varten että Hän antaa syntejä anteeksi, parantaa särjettyjä sydämiä! Jos joku tahtoo?

      Omat ongelmat eivät korjaannu, vaikka kuinka syyttelisi ja latelisi tuomioita toisille? Sivullisille? Niille, joilla ei mitään osaa eikä arpaa toisen ongelmiin!

      Toivoa sopii, että tämä onneton ja rikottu tyyppi osaisi hakea apua Jeesukselta?
      Silloin muuttuisi ääni kellossa?

    • Anonyymi

      Asiaa on. Tämä tuomiovaltaa kehuva tyyppi on jämähtänyt johonkin?
      Kirjoittaa näin

      ":Ja sen takia onkin hyvä, että me joilla on valta tuomita, että me tuomitsemme oikein, emmekä siten kuin te, jotka teette pahaa, tuomitsette ja syytätte väärin, eikä teille sitä valtaa ole annettu."

      Kovin on luisunutta raiteiltaan? No, mielikuvituksen tasolla;harhoissa voidaan toki kuvitella jotakin... mutta sillä ei oikeassa normielämässä ole mitään virkaa eikä tehoa.

      Leikkikööt siis tuomaria. Ei sitä Jumala noteeraa, eikä edes paholainen.

      Raamattu sanoo: Yksi on joka oikein tuomitsee. Hän on Herramme Jeesus Kristus!
      Joh 5:22, Apt 19.42

      "Ja hän käski meidän saarnata kansalle ja todistaa, että hän on se, jonka Jumala on asettanut elävien ja kuolleitten tuomariksi".

      Joka ohittaa, ylittää ja sivuuttaa Raamatun auktoriteetin ja Jeesuksen sanat, ei ole Jumalan asialla!

    • Anonyymi

      joo? Alkaa näkyä "suden karvat" sen tyypin aloituksissa?
      Ei oo Pyhää henkeä nähnytkän, vaikka sitä kehuu?

    • Anonyymi

      Onko pilkattu Pyhää Henkeä?

      ttps://keskustelu.suomi24.fi/t/17582446/profetia-asiaa----pyhan-hengen-pilkasta-ja-tuomion-julistamisesta--(4)#comment-116698608

    • Anonyymi

      Joo... joka askartelee riivaajien ja henkivaltojen kanssa, on niiden palvelija...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe