Presidenttimme Sauli Niinistö kertoo totuuden...!

12

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko maassa oikeutta?

      Putin kertoi eilen Kremlissä, että Lännessä opetetaan satanismia, vapaata seksuaalielämää, ateismia yms. Ja Länsi yrittää kaikin voimin tuhota Venäläisen kulttuurin sekä Ukrainassa, Valko-Venäjällä, että Venäjällä. Että Länttä ohjaavat Saatanalliset henget. Mitä mieltä itse olet?

      Riippumaton valtajärjestelmä vallan kolmijaon nimissä saavutettu, se sementoi mielivallan diktatuurin ilman vastavoimaa EU:ssa, jossa oikeusvaltioperiaatteen noudattaminen nähdään ainoastaan riippumattoman itsevaltaisen asemavaltuutuksen ja sen perusteella mandatoidun valtajärjestelmän kautta. Miksi yhtään riitasointua Feministien suunnalta ei kuulu todellisuudessa näennäisdemokratiaa ja riippumatonta mielivaltaa vastaan. Ajattele ja tutki!

      Faktuaalisesti jokainen valistunut näkee tuon ongelmatiikan. Vanhojen viisaiden toteamus: ”Tyhmä ei huomaa ja viisas ei virka mitään.” Yllätyin kun onnittelin ja haastattelin jo yli kymmenen vuotta sitten yhtä vanhempaa ystävääni, oikeustieteen professoria, joka oli juuri jäänyt eläkkeelle. Se ällistytti ja avasi silmät tutkimaan asiaa tarkemmin. Kysyin: ”Nyt kun olet jäänyt eläkkeelle, voitko kertoa mitä mieltä olet Suomen oikeusjärjestelmästä ja sen tilasta? Hän vastasi: ”Bull Shit!”

      -Täytyy myöntää, että säpsähdin, kuin sähköiskun saaneena. Oletin hänen alan professorina ja Lakimiesliiton oikeuden jäsenenä olevan ”omiensa puolella”. Aloittaessani tutkimustyön aiheesta, tarkoituksenani perehtyä aihepiiriin väitöskirjan verran, tutkin mm. yhtä oikeustapausta, jossa miestä syytettiin seksuaalirikoksesta. Haastattelin Helsingin yliopiston oikeustieteen professoria. Hän puolestaan säpsähti kun aloin kyselemään tarkemmin oikeudellisten ratkaisujen tiedon kvalifiointiperusteista, objektiviteettiperiaatten noudattamisvelvoitteista, prosessioikeusäädösten noudattamatta jättämisestä, vastaajan oikeusturvan takeiden laiminlyönneistä jne. Hän totesi: ”On se hirveää, että oikeuden tuomarilla on ns. ratkaisupakko, vaikka hänellä ei ole ratkaisun edellyttämiä osaamista, tietoja ja todellisuutta käytettävissään. (Lain mukaan epävarmoissa tapauksissa on ratkaistava syytetyn eduksi.)

      Yhdessä tapauksessa, jossa tulin tauolta ”liian aikaisin” ja kuulin keskustelun, jossa ammattiliiton juristi sanoi käräjäoikeuden tuomarille: ”Tässä sinun on tehtävä ratkaisu työnantajan vahingoksi, koska tässä on kysymys suuremmasta kuin yksittäistapauksesta. Kyseessä on työmarkkinoiden suhteen linjaratkaisusta.” -Käräjäoikeuden tuomari totteli ammattiliiton juristia. Korkeimmassa oikeudessa ammattiliitto kuitenkin hävisi jutun.

      Kun hovioikeudessa (pitää olla nauhoitettu) vastaajan asianajaja totesi tuomarille, ettei tuomari voi tuomita lain vastaisesti, selvää lainsäädäntöä vastaan, tuomari päästi röhönaurun ja sanoi: ”Haluatko nähdä mitä me voimme!”. Lakia ei noudatettu. Kun vastaaja toi lääkärintodistuksen, joka selvästi osoitti, että syyte oli väärä ja samaan aikaan Syyttäjä toi yksityisen terapeutin allekirjoittamattoman lausunnon, hovioikeuden tuomari määräsi porukan tauolle. Oli selvästi häkeltynyt aluksi, kun jo etukäteen selvästi päätetty ratkaisu alkoi muuttua faktojen esille tulon vuoksi. Tuomarin ratkaisu oli, että vastaajan lääkärintodistusta ei otettu vastaan ja syyttäjän päänäyttönä esittämä yli 20 vuotta aikaisemmin ja asianomistajan ollessa täyttänyt 28 vuotta (Huom!: syyteoikeus lain mukaan vanhentunut) väitetysti, mutta ei todistetusti tehdyistä teoista yksityisen terapeutin lausunto otetaan vastaan kunhan siihen syyttäjä hankkii allekirjoituksen terapeutilta. (Oikeuspsykologi Pekka Santtilan kirjan: Oikeuspsykologia” yksityisen tavanomaisen terapeutin lausuntoa ei voida käyttää näyttönä oikeudessa.) No: Kahden päivän kuluttua allekirjoitus oli hankittu. Sen oli allekirjoittanut joku muu, kuin lausunnon antanut terapeutti. Sen hovioikeuden tuomari hyväksyi näyttönä ja syytetty tuomittiin.

      Useissa tapauksissa sain selville, että oikeudenkäynneissä olevat jutut pyritään ratkaisemaan esimerkiksi juristien kesken etukäteen ennen oikeudenkäyntiä käytävissä puhelinkeskusteluissa ja, että oikeudenkäynti on usein muodollinen ja jo etukäteen päätetty.

      Olin paikalla kun Folkehälsanissa (nauhoitin) ryhmä syyttäjiä myönsi, ettei heillä ole todellista näyttöä vanhoissa seksuaalirikostapauksissa useinkaan mitä oikeasti on tapahtunut. (Lain mukaan epävarmoissa tapauksissa on tulkittava syytetyn eduksi.)
      Epävarmuus on ratkaistu siten, että näyttötaakka siirretään todellisuudessa vastaajalle.

      • Kiitän ja kumarran hienosta kirjoituksestasi joka on ehkä hieman otsikon aiheen sivussa.


      • Anonyymi
        ViktorAtaman kirjoitti:

        Kiitän ja kumarran hienosta kirjoituksestasi joka on ehkä hieman otsikon aiheen sivussa.

        Hassu tyyppi, kiittää itseään.


    • Anonyymi

      Laiton lehti on äörioikeistolaisen Marco de Wittin sivusto. Ei kannata lukea.

      • Toki vaihtoehtomediaa voi jättää lukematta, sehän särkee sen yksilön näkemyksiä ja maailmankuvaa joka uskoo että vain läntinen valtamedia kertoo totuuksia.


      • Anonyymi
        ViktorAtaman kirjoitti:

        Toki vaihtoehtomediaa voi jättää lukematta, sehän särkee sen yksilön näkemyksiä ja maailmankuvaa joka uskoo että vain läntinen valtamedia kertoo totuuksia.

        Vaihtoehtoinen media on omasta mielestäni kuitenkin vhän eri, kuin salaliittohörhöjen media.


    • Anonyymi

      "...itsemurhanvälttö,olkaa -Väänsikö riita kesällä putken poikki, aika lähellä vuotokohtaa 2:sen kohdalta; Jos laiturissa olisi kaksi viikkoa pulteilla kiinni ollut kuuden boforin myrskyssä huvipursi:" Pultit olisivat katkenneet, joka päivä, eli 14 kertaa, ei ole taistelu, muuta kuin virheitä vastaan, kahden viikon pakotettu työnesto oli kansainvälisiä työturvallisuus lakia vastaan, Silloin EU maksaa laskun, kiitos, Gazpromille!"

    • Anonyymi

      Naton sotalaivat eivät pääsee itämerelle, poreilu estää risteilyn kun pannaan höpinää rööriin!📢📢

    • Anonyymi

      Vastaus kaikkiin kysymyksiin on kenellä ns. valtiomiehellä on katutappelijan logiikka? Kukahan mahtaisi olla :)

    • Anonyymi

      Tuo Laittoman Lehden sarjakuva on viikon paras ja osoitus siitä että Sale on vain länsiklikin pikkuinen paskainen marionetti.

    • Anonyymi

      "...totuuden jos haluatte kuulla -ei muodost galaksista kaksi vuoden aikana, niin kuin James Web teleskooppi väittää; Ei myöskään super-nova hajoa kolmessa sekunnissa kahdeksi tähtikuvioksi:" Venäjä on 30 kertaa varoittanut ydinpommista 100 päivän aikana, ensimmäinen varoitus oli, jos nato menee Ukrainaan, seuraavat varoitukset ovat tulleet eskaloitumisesta, tänäänzele yritti Yhdysvaltoja lavastamaan Ukraina, koska hän on taitava näyttelijä, tsetseenijohtaja ajatteli m-konsonanttia ilman ydinvoimaa, paitsi sähkövoimalaitoksissa, ydinvoimalaitoksia me tarvitsemme sähkön tuottamiseen ja rauhan säilyttämiseen -Se on suhteellisuusteoriaa, kiitos

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe