Rukoiletko meditoiden vai ääneen?

Anonyymi-ap

Kirkkouskonnoissa joskus sanotaan, että "hiljennymme rukoukseen". Niin ei tehdä siellä missä on elävää uskoa. Raamattu ei opeta, että kokoontuisimme yhteen olemaan hiljaa. Se on pimeyden uskontoihin kuuluvaa joogaamista ja meditaatiomaista antautumista vieraille henkivalloille.
Raamattu opettaa, että rukoukseen alettaessa "he korottivat yksimielisesti äänensä". Apt. 4:24. Kaikki rukoilivat niin että rukoushetkissä oli ääntä. Jos meillä on Jumalan Elämä sisimmässä, synnyttää se ääntä. Hautausmaalla on hiljaista. Sen tähden "TÄYTTYKÄÄ HENGELLÄ!" Silloin rukoushetkissä on ääntä ja Elämää. Pyhä Henki saa tilaa jakaa armolahjoja. Tulee profetioita. Puhutaan kielillä ja selitetään. Jne. 1 Kor. 14:26.
Älkää uskovat menkö mukaan kirkkoon kuuluvien ihmisten oppeihin, vaan "että te yksimielisesti, yhdestä suusta, ylistäisitte meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumalaa ja Isää." Room. 15:6.
Kirkot ovat myös rakennuksinakin paikkoja, joissa demonit viihtyvät. Näin sanoo Raamattu. Ilm. 18:2.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä asia tuoda esiin. Joihinkin helluntaseurakuntiinkin on tullut rukoukseen hiljentymistä. Ja sen hedelmät näkyvät kaikessa muussakin toiminnassa.

    • Anonyymi

      Raamatussa Jeesus opettaa:

      "Vaan sinä kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on
      salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle."
      Matt: 6: 6

      huudatteko te omassa kammiossanne !

    • Anonyymi

      Yksinkin, kammiossa, on hyvä rukoilla ääneen. Mutta Jeesus kuulee kyllä ajatuksetkin. On siis ajateltava taivaallisia asioita mielessäänkin. Mutta rukous tarkoittaa sitä, että' avaamme suumme ja puhumme Ystävällemme selvällä äänellä.

      Kammiorukous ei ole tarkoitettu uskossa olevien ainoaksi rukousmuodoksi. Yhteiset rukoukset seurakunnassa ym. uskovien yhteen kokoontumisissa kuuluvat asiaan.

      Aloitus on hyvä.

    • Anonyymi

      Jeesuksen esimerkki voimakkaasta huuidosta rukouksessa on sopiva:
      "Lihansa päivinä Kristus voimakkain huudoin ja kyynelin uhrasi rukouksia ja anomuksia Jumalalle." Hebr. 5:7.

    • Anonyymi

      Jeesushan itseasiassa kieltää ääneen julkisen rukokoilemisen ja pitää sitä farisealaisena. Ei pidä rukoilla ihmisten edessä pitkä rukouksia että teitä monisanaisuuden mukaan kuultaisiin, vaan mene kammioosi ja rukoile yksin, niin Jumala kuulee sinua.

      Se että profetoidaan ääneen tai puhutaan ääneen on eri asia kuin kaikkien edess rukoillaan Jumalalta sitä tai tätä kuin teatterissa, on eri asia. Silloin käytetään Jumalan lahjoja, jos niitä on, eikä itsekorosteta itseään että tässä minä näin rukoilen kovin sen ja sen asian puolesta.

    • MrHyvis

      Kun ääneen lausuu niin hyvä on.
      Rukous ääneen.
      Kauhistus mikä sana meditaatio.

      • Anonyymi

        Kyllä kyllä ääneen voi rukoilla. Mutta siellä omassa kammioissa kahden kesken Jumalan kanssa eikä muiden edessä pitäen showta kuten fariseus. Tai se on Jeesuksen opetus. Jokainen sitten soveltaa sitä uskonsa mukaan.


    • Anonyymi

      Hyvin usein rukoilen kammiossani, koska siellä on rauhallista ja pääsee helposti häiriöttä yhteyteen Pyhän Hengen kautta Jeesukseen ja Taivaan Isään. Kun tulin nuorena uskoon, sain Pyhän Hengen laskeutumaan päälleni, kun aloin rukoilla. Päälläni lepäsi taivaallinenn rauha ja ilo. Mutta nuorella on kiihkeät himot. Pyhä Henki loittoni minusta, mutta palasi rukoillessani kuplan tavoin ympärilleni ja hoiti minua ja piti demonit poissa. Mutta maailma vei minut mukanaan ja näin kuinka Pyhä Henki erkani minusta murheellisen näköisenä. En saanut Häntä mitenkään takaisin. Vasta vanhana ja viisaana aloin havaita, ettei Hän minua kokonaan jättänyt. Havaitsin Hänet minussa kuin vanhan kaverin. Nyt elämme auvoista elämää, kuin vanha aviopari. Hän antaa minulle iloisia yllätyksiä, jotka saavat minut ylistämään Kolmiyhteistä Jumalaani riemulla.

      • Hyvä. Periksi ei pidä antaa vaikka välillä tulisi niitä jääkausia.
        Se on kristityllä yksi parhaimmista merkeistä kun alkaa täysillä etsiä sitä hiljentynyttä yhteyttä.
        Kun kerran on saanut maistaa suoraa yhteyttä Jumalaan niin siitä ei ikinä halua luopua vaikka saisi vastikkeeksi koko maapallon niin mikään ei mikään voi päästä edes samaan lauseeseen siitä autuudesta minkä voi saada tai olla tai kokea tai mikä edes on se oikea sana millä kuvailla Jumalan voimaa ja taivasta ympärillä.
        Tai se kun Hengessä on tuolloin semmoisessa tilassa missä vaan ,että Jeesus saattaa astella paikalle hetkellä millä hyvänsä.
        Se on jotain yli ihmisymmärryksen..ei sitä osaa edes kertoa oikein.


    • Anonyymi

      Raamattu siis opettaa, että uskovien kokoontuessa yhteen rukoilemaan, kuuluu ääni, ja kaikki yhtyvät rukoukseen:
      ".. he kaikki yksimielisesti korottivat äänensä Jumalan puoleen ja sanoivat: ”Valtias, sinä, joka olet tehnyt taivaan ja maan ja meren ja kaiken, mitä niissä on! Sinä olet Pyhän Hengen kautta puhunut meidän isämme, palvelijasi Daavidin, suulla: ’Miksi pakanat pauhaavat ja kansat ajattelevat turhia? Maan kuninkaat nousevat ja ruhtinaat kokoontuvat yhteen Herraa ja hänen Voideltuaan vastaan.’ Todellakin, tässä kaupungissa kokoontuivat niin Herodes kuin Pontius Pilatuskin yhdessä pakanoiden ja Israelin heimojen kanssa pyhää palvelijaasi Jeesusta vastaan, jonka sinä olit voidellut. He tekivät kaiken, minkä sinun kätesi ja päätöksesi oli ennalta määrännyt tapahtuvaksi. Ja nyt, Herra! Katso heidän uhkauksiaan ja anna palvelijoittesi puhua täysin rohkeasti sinun sanaasi. Ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän palvelijasi Jeesuksen nimen kautta.” Kun he olivat rukoilleet, vavahteli paikka, jossa he olivat koolla, ja he kaikki täyttyivät Pyhällä Hengellä ja puhuivat rohkeasti Jumalan sanaa. " Apt. 4:24-31.
      Yhteisissä rukouksissa on aina ääntä. Ja jos Pyhä Henki saa täysin johdattaa, toimivat myösa armolahjat: "Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa: laulu, opetus tai ilmestys, puhe kielillä tai sen selitys." 1 Kor. 14:26. Ja kielilläpuhuminen kuuluu aina hengelliseen kokoukseen. Jos ei ole kielilläpuhumista, niin mistä voidaan tietää, onko paikalla zselittämisen armolahjan saanut?

      Meditointi eli hiljaisuuden retriitit eivät kuulu Raamatun mukaan uskoville.

      Jeesus johdattaa, että korotamme äänemme rukoukseen.

    • Anonyymi

      Ei tässä ole mitään epäselvää. Yksityisissä rukoushetkissämme olemme välillä hiljaa kuunnellessamme hyvän Paimenen ääntä. Nyt kannattaisi rukoilla, että Jumala opettaa kuulemaan Hänen ääntään.

    • Anonyymi

      Käyn keskusteluja Jumalan kanssa. Kirja tulossa.

    • Anonyymi

      Kun rukoilee niin sitä yrittää yleensä pyytää itselleen jotain itsekkäästi; anna minulle... etc, kun taas meditaatiossa keskitytään kuuntelemaan korkeimman sanomaa ja saamaan yhteyden korkeimpaan tietoisuuteen. Eli ainakin meditaatio on epäitsekkäämpää kuin rukoileminen.

      MIeli siinä rahoittuu kummasti ja rakkauden fiiilis täyttää sydämen. Mitään lusifereja en ole koskaan nähnyt, joten turha niitä on pelätä. On myoskin mantroja jotka nimenomaan suojelee meditoijaa, eikä vaan meditaation aikana vaan myos kaikkialla.

      Rukoilkaa toki rauhassa vaikka ääneen, jos uskotte kaikkien raamatun kirjoitusten olevan alkuperäisiä ja Jeesuksen olevan ainoa vapahtaja. Voisko olla niinkin että on vain yksi luoja, sama mitä nimeä hänestä käytetään

    • Anonyymi

      Hoe niitä mantrojasi jos tahdot demonit elämääsi.

    • Anonyymi

      Rukous on pyhää keskustelua Pyhän Edessä. Saamme keskustella Kaikkivaltiaan Taivaan ja maan Luojan kanssa. Voimme kertoa Hänelle huolemme ja ilomme. Hän odottaa voidakseen olla kanssamme.

      • Anonyymi

        Ja Hän kuulee äänemme.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Älä anna asian hiljentyä.


    • Anonyymi

      Äänenn tottakai rukoilen.

    • Anonyymi

      Ei meditoiminen ole oikeaa rukousta vaan transisdenttista mietiskelyä, turhaa mietiskelyä, jota lyhennelmä TM tarkoittaa.

    • Anonyymi

      Juu Tee Ämmää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Raamattu puhuu turhista sanoista. Eli sanoja ei tarvita ollenkaan (tulkinta). Meditoikaamme siis, kenties heräämme tähän hetkeen ja koemme iloa ja rauhaa. Tai sitten emme koe, mutta Totta sekin on.

    • Anonyymi

      Kirkot ovat myös rakennuksinakin paikkoja, joissa demonit viihtyvät. Näin sanoo Raamattu. Ilm. 18:2.



      Mitä? Puhut roskaa..ilm 18:2

    • Anonyymi

      15:6 niin että te yksimielisesti ja yhdestä suusta ylistäisitte Jumalaa ja meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen isää !

    • Anonyymi

      Rukoilen lähes aina hiljaa. Miten muuten voi rukoilla aina ja joka tilassa lakkaamatta? Yhdessäkin on joskus hyvä rukoilla ja olla hiljaa. Ääneen lausutulla rukouksella on paikkansa... Herra, kuule minun huutoni!..

      • Anonyymi

        Mietiskely on eri asia kuin rukous. Voit miettiä Jumalaa ja miettiä puhumista Hänelle. Mutta se ei ole rukousta.


    • Anonyymi

      Hyvä aloitus.

      • Anonyymi

        kirkossahan me tunnustamme yhteisen uskon , yhdessä, yhteen ääneen,
        niin myös synnintunnustus on yhdessä, yhteinen synnintunnustus,
        yhteiset laulut, virret, rukoukset.

        omat rukoukset, Jeesus sanoo:
        "Mene kammioosi, ja sulje ovesi, ja rukoile Isääsi , joka on salassa, ja sinun Isäsi , joka on salassa,
        maksaa sinulle" > Matteuksen evankeliumi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1679
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1554
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1425
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1343
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    8. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1140
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    Aihe