Rukoiletko meditoiden vai ääneen?

Anonyymi-ap

Kirkkouskonnoissa joskus sanotaan, että "hiljennymme rukoukseen". Niin ei tehdä siellä missä on elävää uskoa. Raamattu ei opeta, että kokoontuisimme yhteen olemaan hiljaa. Se on pimeyden uskontoihin kuuluvaa joogaamista ja meditaatiomaista antautumista vieraille henkivalloille.
Raamattu opettaa, että rukoukseen alettaessa "he korottivat yksimielisesti äänensä". Apt. 4:24. Kaikki rukoilivat niin että rukoushetkissä oli ääntä. Jos meillä on Jumalan Elämä sisimmässä, synnyttää se ääntä. Hautausmaalla on hiljaista. Sen tähden "TÄYTTYKÄÄ HENGELLÄ!" Silloin rukoushetkissä on ääntä ja Elämää. Pyhä Henki saa tilaa jakaa armolahjoja. Tulee profetioita. Puhutaan kielillä ja selitetään. Jne. 1 Kor. 14:26.
Älkää uskovat menkö mukaan kirkkoon kuuluvien ihmisten oppeihin, vaan "että te yksimielisesti, yhdestä suusta, ylistäisitte meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumalaa ja Isää." Room. 15:6.
Kirkot ovat myös rakennuksinakin paikkoja, joissa demonit viihtyvät. Näin sanoo Raamattu. Ilm. 18:2.

29

170

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä asia tuoda esiin. Joihinkin helluntaseurakuntiinkin on tullut rukoukseen hiljentymistä. Ja sen hedelmät näkyvät kaikessa muussakin toiminnassa.

  • Anonyymi

   Raamatussa Jeesus opettaa:

   "Vaan sinä kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on
   salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle."
   Matt: 6: 6

   huudatteko te omassa kammiossanne !

  • Anonyymi

   Yksinkin, kammiossa, on hyvä rukoilla ääneen. Mutta Jeesus kuulee kyllä ajatuksetkin. On siis ajateltava taivaallisia asioita mielessäänkin. Mutta rukous tarkoittaa sitä, että' avaamme suumme ja puhumme Ystävällemme selvällä äänellä.

   Kammiorukous ei ole tarkoitettu uskossa olevien ainoaksi rukousmuodoksi. Yhteiset rukoukset seurakunnassa ym. uskovien yhteen kokoontumisissa kuuluvat asiaan.

   Aloitus on hyvä.

  • Anonyymi

   Jeesuksen esimerkki voimakkaasta huuidosta rukouksessa on sopiva:
   "Lihansa päivinä Kristus voimakkain huudoin ja kyynelin uhrasi rukouksia ja anomuksia Jumalalle." Hebr. 5:7.

  • Anonyymi

   Jeesushan itseasiassa kieltää ääneen julkisen rukokoilemisen ja pitää sitä farisealaisena. Ei pidä rukoilla ihmisten edessä pitkä rukouksia että teitä monisanaisuuden mukaan kuultaisiin, vaan mene kammioosi ja rukoile yksin, niin Jumala kuulee sinua.

   Se että profetoidaan ääneen tai puhutaan ääneen on eri asia kuin kaikkien edess rukoillaan Jumalalta sitä tai tätä kuin teatterissa, on eri asia. Silloin käytetään Jumalan lahjoja, jos niitä on, eikä itsekorosteta itseään että tässä minä näin rukoilen kovin sen ja sen asian puolesta.

  • Kun ääneen lausuu niin hyvä on.
   Rukous ääneen.
   Kauhistus mikä sana meditaatio.

   • Anonyymi

    Kyllä kyllä ääneen voi rukoilla. Mutta siellä omassa kammioissa kahden kesken Jumalan kanssa eikä muiden edessä pitäen showta kuten fariseus. Tai se on Jeesuksen opetus. Jokainen sitten soveltaa sitä uskonsa mukaan.


  • Anonyymi

   Hyvin usein rukoilen kammiossani, koska siellä on rauhallista ja pääsee helposti häiriöttä yhteyteen Pyhän Hengen kautta Jeesukseen ja Taivaan Isään. Kun tulin nuorena uskoon, sain Pyhän Hengen laskeutumaan päälleni, kun aloin rukoilla. Päälläni lepäsi taivaallinenn rauha ja ilo. Mutta nuorella on kiihkeät himot. Pyhä Henki loittoni minusta, mutta palasi rukoillessani kuplan tavoin ympärilleni ja hoiti minua ja piti demonit poissa. Mutta maailma vei minut mukanaan ja näin kuinka Pyhä Henki erkani minusta murheellisen näköisenä. En saanut Häntä mitenkään takaisin. Vasta vanhana ja viisaana aloin havaita, ettei Hän minua kokonaan jättänyt. Havaitsin Hänet minussa kuin vanhan kaverin. Nyt elämme auvoista elämää, kuin vanha aviopari. Hän antaa minulle iloisia yllätyksiä, jotka saavat minut ylistämään Kolmiyhteistä Jumalaani riemulla.

   • Hyvä. Periksi ei pidä antaa vaikka välillä tulisi niitä jääkausia.
    Se on kristityllä yksi parhaimmista merkeistä kun alkaa täysillä etsiä sitä hiljentynyttä yhteyttä.
    Kun kerran on saanut maistaa suoraa yhteyttä Jumalaan niin siitä ei ikinä halua luopua vaikka saisi vastikkeeksi koko maapallon niin mikään ei mikään voi päästä edes samaan lauseeseen siitä autuudesta minkä voi saada tai olla tai kokea tai mikä edes on se oikea sana millä kuvailla Jumalan voimaa ja taivasta ympärillä.
    Tai se kun Hengessä on tuolloin semmoisessa tilassa missä vaan ,että Jeesus saattaa astella paikalle hetkellä millä hyvänsä.
    Se on jotain yli ihmisymmärryksen..ei sitä osaa edes kertoa oikein.


  • Anonyymi

   Raamattu siis opettaa, että uskovien kokoontuessa yhteen rukoilemaan, kuuluu ääni, ja kaikki yhtyvät rukoukseen:
   ".. he kaikki yksimielisesti korottivat äänensä Jumalan puoleen ja sanoivat: ”Valtias, sinä, joka olet tehnyt taivaan ja maan ja meren ja kaiken, mitä niissä on! Sinä olet Pyhän Hengen kautta puhunut meidän isämme, palvelijasi Daavidin, suulla: ’Miksi pakanat pauhaavat ja kansat ajattelevat turhia? Maan kuninkaat nousevat ja ruhtinaat kokoontuvat yhteen Herraa ja hänen Voideltuaan vastaan.’ Todellakin, tässä kaupungissa kokoontuivat niin Herodes kuin Pontius Pilatuskin yhdessä pakanoiden ja Israelin heimojen kanssa pyhää palvelijaasi Jeesusta vastaan, jonka sinä olit voidellut. He tekivät kaiken, minkä sinun kätesi ja päätöksesi oli ennalta määrännyt tapahtuvaksi. Ja nyt, Herra! Katso heidän uhkauksiaan ja anna palvelijoittesi puhua täysin rohkeasti sinun sanaasi. Ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän palvelijasi Jeesuksen nimen kautta.” Kun he olivat rukoilleet, vavahteli paikka, jossa he olivat koolla, ja he kaikki täyttyivät Pyhällä Hengellä ja puhuivat rohkeasti Jumalan sanaa. " Apt. 4:24-31.
   Yhteisissä rukouksissa on aina ääntä. Ja jos Pyhä Henki saa täysin johdattaa, toimivat myösa armolahjat: "Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa: laulu, opetus tai ilmestys, puhe kielillä tai sen selitys." 1 Kor. 14:26. Ja kielilläpuhuminen kuuluu aina hengelliseen kokoukseen. Jos ei ole kielilläpuhumista, niin mistä voidaan tietää, onko paikalla zselittämisen armolahjan saanut?

   Meditointi eli hiljaisuuden retriitit eivät kuulu Raamatun mukaan uskoville.

   Jeesus johdattaa, että korotamme äänemme rukoukseen.

  • Anonyymi

   Ei tässä ole mitään epäselvää. Yksityisissä rukoushetkissämme olemme välillä hiljaa kuunnellessamme hyvän Paimenen ääntä. Nyt kannattaisi rukoilla, että Jumala opettaa kuulemaan Hänen ääntään.

  • Anonyymi

   Käyn keskusteluja Jumalan kanssa. Kirja tulossa.

  • Anonyymi

   Kun rukoilee niin sitä yrittää yleensä pyytää itselleen jotain itsekkäästi; anna minulle... etc, kun taas meditaatiossa keskitytään kuuntelemaan korkeimman sanomaa ja saamaan yhteyden korkeimpaan tietoisuuteen. Eli ainakin meditaatio on epäitsekkäämpää kuin rukoileminen.

   MIeli siinä rahoittuu kummasti ja rakkauden fiiilis täyttää sydämen. Mitään lusifereja en ole koskaan nähnyt, joten turha niitä on pelätä. On myoskin mantroja jotka nimenomaan suojelee meditoijaa, eikä vaan meditaation aikana vaan myos kaikkialla.

   Rukoilkaa toki rauhassa vaikka ääneen, jos uskotte kaikkien raamatun kirjoitusten olevan alkuperäisiä ja Jeesuksen olevan ainoa vapahtaja. Voisko olla niinkin että on vain yksi luoja, sama mitä nimeä hänestä käytetään

  • Anonyymi

   Hoe niitä mantrojasi jos tahdot demonit elämääsi.

  • Anonyymi

   Rukous on pyhää keskustelua Pyhän Edessä. Saamme keskustella Kaikkivaltiaan Taivaan ja maan Luojan kanssa. Voimme kertoa Hänelle huolemme ja ilomme. Hän odottaa voidakseen olla kanssamme.

   • Anonyymi

    Ja Hän kuulee äänemme.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Älä anna asian hiljentyä.


  • Anonyymi

   Äänenn tottakai rukoilen.

  • Anonyymi

   Ei meditoiminen ole oikeaa rukousta vaan transisdenttista mietiskelyä, turhaa mietiskelyä, jota lyhennelmä TM tarkoittaa.

  • Anonyymi

   Juu Tee Ämmää.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Raamattu puhuu turhista sanoista. Eli sanoja ei tarvita ollenkaan (tulkinta). Meditoikaamme siis, kenties heräämme tähän hetkeen ja koemme iloa ja rauhaa. Tai sitten emme koe, mutta Totta sekin on.

  • Anonyymi

   Kirkot ovat myös rakennuksinakin paikkoja, joissa demonit viihtyvät. Näin sanoo Raamattu. Ilm. 18:2.   Mitä? Puhut roskaa..ilm 18:2

  • Anonyymi

   15:6 niin että te yksimielisesti ja yhdestä suusta ylistäisitte Jumalaa ja meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen isää !

  • Anonyymi

   Rukoilen lähes aina hiljaa. Miten muuten voi rukoilla aina ja joka tilassa lakkaamatta? Yhdessäkin on joskus hyvä rukoilla ja olla hiljaa. Ääneen lausutulla rukouksella on paikkansa... Herra, kuule minun huutoni!..

   • Anonyymi

    Mietiskely on eri asia kuin rukous. Voit miettiä Jumalaa ja miettiä puhumista Hänelle. Mutta se ei ole rukousta.


  • Anonyymi

   Hyvä aloitus.

   • Anonyymi

    kirkossahan me tunnustamme yhteisen uskon , yhdessä, yhteen ääneen,
    niin myös synnintunnustus on yhdessä, yhteinen synnintunnustus,
    yhteiset laulut, virret, rukoukset.

    omat rukoukset, Jeesus sanoo:
    "Mene kammioosi, ja sulje ovesi, ja rukoile Isääsi , joka on salassa, ja sinun Isäsi , joka on salassa,
    maksaa sinulle" > Matteuksen evankeliumi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   130
   1636
  2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

   "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
   Suomen Keskusta
   239
   823
  3. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   35
   763
  4. montako eri kirjainta

   kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
   Ikävä
   72
   748
  5. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   61
   631
  6. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   43
   587
  7. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   60
   560
  8. Hyvää yötä tännekin

   Miehelle tai miehille. Ehkä naisillekin. Erityisesti mukaville sellaisille.
   Ikävä
   95
   547
  9. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   24
   542
  Aihe