Kokoomuksen kannatus on varsinainen kummajainen.

Anonyymi-ap

Tunnetusti kokoomus ajaa Öky-Rikkaiden asioita. Kuitenki kannatus on
24 % , Vaikka Öky-Rikkaita kansasta on Suomessa vain noin 1,5 %.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äänestäkää vain kokkareita, kaikki maksut ja verot nousee, köyhillä enemmän, rikkailla vähemmän.

      • Anonyymi

        Äänestäkää demareita muuten loppuu vesimelonit kaupoista😂😂😂


      • Anonyymi

        Äänestekää demareita jos haluatte jatkaa kurjuutanne


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äänestäkää demareita muuten loppuu vesimelonit kaupoista😂😂😂

        Vesimeloonit eivät ole oleellisia.


      • Anonyymi

        ...ja lisää maahanmuuttajia Afrikasta ja Arabi-maista
        Ja Kokoomus on äänestänyt hallituksen luottamusäänestyksissä nyk.hallituksen mukana mm. ilmaisen rahan antamisessa EUlle tai sähkön ja polttoaineen kirkeiden hintojen puolesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äänestäkää demareita muuten loppuu vesimelonit kaupoista😂😂😂

        No, kokoomus on puoltanut nyk.hallitusta kaikissa hallituksen luottamusäänestyksissä jotka ovat tulleet Suomelle kalliiksi.
        Kokoomus ja Vihreät ovat suomalaisista puolueista kaikista epäisämmaalisimmat puolueet, ja Vihreäthän on Kokoomuksen sisarpuolue ja ne ovat kaikista asioista samaa mieltä, kuten mm. kalliista energiasta ja polttoaineista, lisää maahanmuuttajia, yltiöpäisestä vihersiirtymästä, ym, ym. Katsokaa nyt pikkaisen edellisiä kokoomusj-ohtoisia hallituksia ( Stubb ja Katainen) niin huomaatte millaisia floppeja ne olivat.


    • Anonyymi

      Venäjä kuumottaa Suomalaisia. Yhtenäisen Venäjäpuolueen veljespuolue on pop.

    • Anonyymi

      Aloittajauunon luulisi lopulta tajuavan itsekin todistelunsa aivottomuuden, kun sanoo ökyrikkaita olevan 1,5 prossaa ja Kokoomuksen kannatuksen olevan tuon 24.

      • Anonyymi

        No, mikäs tuossa on aloituksessa on aivotonta? Kokoomus ajaa vain isojen osakeyhtiöiden ja korporaatioiden asiaa ovatpa ne Suomalaisia tai ulkolaisia pitämällä kiinni mm. keinoista joilla ko. yritylset voivat kiertää verojen maksun Suomeen ( mm. Caruna). Kokoomusta ei kiinnosta pätkääkään Suomalaisdt piensijoittajat tai suomen kansa. Samaa sakkia Kokoomus ja Vihreöt. Ei ole ihme, että mm. Koneen säätiö tukee Vihreitä sadoillatuhansilla tai, että Yle (Kokoomusjohtoinen) tai Sanoma-median julkaisut (Herlin suurin Sanoma-median suurin omistaja) ovat kaikki Vihreiden ja Kokoomuksen kannattajia.


    • Anonyymi

      Kokoomuksen talouspolitiikka on kaikkein vahvimmalla pohjalla. Velanotto ei ole vielä mennyt ööveriksi, mutta nykyisellä linjalla se pian menee. Vasemmistopuolueet taas eivät uskalla leikata mistään, etteivät äänestäjät nosta kytkintä. Talous on saatava tasapainoon, ja siinä kokoomus on luotettavin puolue.

      Itse olen keskituloinen ja äänestänyt kokoomusta yli kaksikymmentä vuotta. Syinä talouspolitiikka ja siihen liittyenkokoomuksen EU kanta sekä turvallisuuspolitiikka ja kokoomuksen tunnettu NATO myönteisyys.

      • Anonyymi

        Sinä sen sanoit. Velanoton vaihtoehto on nostaa veroja ja maksuja. Nato-myönteisyyteen on turha vedota, kaikki puolueet ovat Naton kannalla.


      • Anonyymi

        Normaalia Koomuskannattajan valetta. Ei halua tuoda esiin sitä, että Kokoomus on äänestänyt nyk. hallitulsen mukaisesti kaikissa epäluottamusäänestyksissä, mm. Ilmaisen rahan jakamisesta EU-maille. Ja nyt, suurimpana kaksinaamaisena pelurina, valittaa nyk. hall. velanottoa.
        Lisäksi Kokkarit ja Vihreät ovat myyneet yksityisille kaikki ne valtion aikoinaan omistamat firmat, jotka tuottivat valtiolle varmaa tuloa ja pitivät suomalaisten kustannukset piendnä ( mm. Caruna ja Kemira). Kokoomus on Vihreiden ohella Suomen syöpä.


      • Anonyymi

        Sinä keskituloknen kokoomuksen kannattaja, hulluutta on monenlaista. Sinä olet juuri niiyä hölmöjä, jotka luulee, että kun valtionveroja alennetaan niin sinunkin ostovoima nousee? No ei se nyt niin mene. Vaikkapa 50000/ kk ansaitsevien palkkatulojen valtionverotus kun tippuu 2-3 % niin jostain valtion on se sama rahasumma saatava. Silloin aletaan nostaa ALVeja, lääkkeitä, sairaalakäyntien, tms hintoja. Samoin energian ja polttoaiden verotus kiristyy. Palkat ja eläkkeet eivät kuitenkaan nouse kohonneiden hintojen tahdissa. No, mitä tämä tarkoitta kansalaisille. Kunnallisvero nousee koska valtiolla on vähemmän verotuloja koska keskituloisten ostovoima vähenee 2-3% verotiputuksesta huolimatta. Ed. mainitsemani ALV nousee. Voittajia tässä valtionverotuksen pienentämisessä ovat ainoastaan isorikkaat joiden käteenjäävä osuus on niin suuri, että se kestää alvien tms nousut sekä Kela-elättien saamat rahamäärät on noustava kohinneiden hintojen vuoksi. Ja sinä keskituloisena maksat kaiken - myös niiden isorikkaiden (joiden asiaa Kokoomus ajaa) veroalennukset.


    • Anonyymi

      Typerää äänestää kok jos tienaa alle 200000 e/v.

    • Kokoomus ajaa tiukimmin ökyrikkaiden asioita, toiseksi tiukimmin varakkaiden asioita, kolmanneksi tiukimmin hyvätuloisten asioita ja sitten ikäänkuin vasemmalla kädellä keskituloisten asioita. Hyvätuloisia on Suomessa melko paljon ja keskituloisia paljon, mutta viimeksi mainittujen asioita pitäisi ainakin periaatteessa muidenkin puolueiden kuin kokoomuksen ajaa. Miksi sitten kokoomus kerää isoimman potin? Syynä on ihmisten identiteetti. Ihmiset haluavat kuulua mieluummin ylempiin kuin alempiin yhteiskuntaluokkiin. Se saa ihmiset tuntemaan itsensä paremmiksi. On kiva katsella muita ihmisiä alaviistoon.

      Siis vaikka asialliset perusteet viittaisivatkin enemmän perussuomalaisiin tai demareihin niin monet ihmiset äänestävät mieluummin kokoomusta koska se on heistä hienompaa.

      Toinen syy on tämä "liberaalius", joka sekin viittaa identiteettiin. Persujen kannatuksen nousua on yritetty padota heittelemällä persujen päälle lokaa. Varsinkin monille nirppanokkaisille naisille on ollut vaikea äänestää semmoista likaista ja haisevaa puoluetta, jota kaikki hienot ihmiset hyljeksivät. Loanheiton teho on kuitenkin heikkenemässä kun käytännön elämän tarpeet nousevat vahvemmin esiin. Yhä useammat ihmiset alkavat myös ajatella asioita itse. Ei olla enää talutusnuorassa. Monet naisetkin alkavat ajatella, että mikä persuissa muka on vikaa, hehän tuntuvat ajavan ihan oikeita käytännönläheisiä ja ihmisläheisiä asioita.

      Persuilla on siis potentiaalia nousta jopa kokoomuksen ohi. Esteenä on kuitenkin vielä tämä "liberaalien" viimeinen puolustusmuuri - äärittäminen ja eristäminen. "Liberaalit" puolueet äärittävät ja eristävät yhteisvoimin persuja, mukana on myös kokoomus. Kun viimeinen puolustusmuuri murtuu niin se muuttaa suomalaista politiikkaa. Kokoomuksessa on jo toiminut pieni persumyönteinen ryhmä, jota "liberaalit" kokoomuslaiset pyrkivät puhdistamaan ulos. Demarit puolestaan todennäköisesti reivaavat linjaansa persujen suuntaan, mutta yrittävät silti säilytää valtansa persuja äärittämällä ja eristämällä. Mahtaneeko onnistua kun perusteet äärittämiselle ja eristämiselle muuttuvat aina vain ontommiksi ja tekopyhemmiksi?

    • Anonyymi

      Katsokaa kuinka Kokoomus on kompannut nykyistä hallitusta kaikissa välikysymyksissä joissa rahaa on jaettu EUlle ilmaiseksi tai joka on koskenut mm. polttoaineen tai energian korkeita hintoja ja äänestänyt hallituksen kannan mukaan.
      Nyt Kokkarit kehtaa valittaa mm. nyk.hallituksen valtionvelasta vaikka on itse äänestänyt hallituksen linjoilla aina kun aihe on tullut kalliiksi Suomen kansalaisille.
      Media (mm. Yle jossa Kokoomus-johto sekä isot Media-talot jotka omistaa rikkaat suvut tai yritys) eivät ole missään tilanteessa arvostellut Kokoomuksen tekemisiä missään viimesten kahden hallituskauden aikana.
      Mutta Kokoomuksen (Orpo) jäljiltä Suomeen päästettiin eu-lain vastaisesti) 33000 ulkolaista mamua joiden meriitit on tiedossa ja Orpo haluaa niitä vain lisää polkemaan palkkojamme alaspäin
      Kokoomus komppaa nyk. hallitusta järjen ylittävästä vihersiirtymästä jossa energian ja polttoaineiden hinta tulee nousemaan samalla tavalla järjenylittävälle tasolle. Varsinkin Vihreöt obat Kokoomuksen apupuolue.
      Eli jos haluaa elämisen kalkistuvan, mutta palveluiden huonontuvan ( muilta kuin isorikkailta) niin äänestäkää vai kokkareita. Oikein pahaa tekee kuunnella kuinka amisnuoret rehentelee äänestävänsä Kokoomusta mutta samalla valittaa kun ei saa kunnon palkkaa tai ei pääse töihin. Tämä on juuri sitä Kokoomus-politiikkaa. Samalla kokoomus ajoi viimehallituksessa Suomen koululaitoksen alas jotta osaamattomien nuorten armeija vain kasvaisi ja sen lisäksi Kokoomus haluaa lisää ulkomaalaisia Suomeen.

    • Anonyymi

      Rahalla saa sitä mitä tilaa. Kaikkea ei kannata uskoa.

    • Anonyymi

      Järkeily on edelleen seuraavanlaista:

      MINÄ olen duunari, ja saan PALKKAA, täten olen kivenkova KAPITALISTI. Kuulun MENESTYJIIN ja täten ainoastaan kansallinen kokoomus/Persut ajaa minun asiaani.

      Skenaario B on vaihtoehtoisesti että MINÄ olen osa-aikaisena MÄKKÄRISSÄ töissä ja MÄKKÄRI on iso firma ja toimii kapitalismilla. MINÄ olen siis kapitalisti ja täten kansallinen kokoomus/persut on ainoa vaihtoehto minulle ja ajaa juuri minun asiaani.

      MINÄ en todellakaan ole mikään HYÖDYLLINEN IDIOOTTI

    • Kokoomus ajaa talouspolitiikkaa, jossa jokainen ansaitsee oman elantonsa ja se on se paras tapa toimia. Silloin ei olla riippiuvaisia muiden armeliaisuudesta vaan tullaan toimeen omillamme!

      Kokoomusta kannattavat suomalaiset jotka hamuavat hyvinvointiin, itse kustannettu hyvinvointihan on se varmin vaihtoehto!

      Meillä siis on galluppien mukaan noin neljännes kansasta fiksua ja loput hamuavat vain jonkun muun rahoja KELA:n luukulta noudettuna!

      • Anonyymi

        Tunnetko ketään järkevää ja fiksua joka äänestää Kokoomusta?

        Mitä hyvää on Kokoomus on saanut koskaan aikaan Suomessa. Kekkosen aikana kun luotiin perusta tuolle mainitsemallesi hyvinvoinnille niin Kokoomus tunnetuista syistä pidettiin pois päätöksenteosta.

        Historia osoittaa että niiden hallitusten aikana missä Kokoomus ollut mukana on valtionvelka ja työttömyys kasvanut eniten. Sipilä/Orpo hallituksen aikana uutisten mukaan leipäjonot ja Kelan jonot kasvoi merkittävästi.

        Mutta lähdetään siitä että ensin kerrot nuo Kokoomuksen saavutukset mistä Suomi ja suomalaiset ovat hyötyneet. Jatketaan sitten asiasta enemmän.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tunnetko ketään järkevää ja fiksua joka äänestää Kokoomusta?

        Mitä hyvää on Kokoomus on saanut koskaan aikaan Suomessa. Kekkosen aikana kun luotiin perusta tuolle mainitsemallesi hyvinvoinnille niin Kokoomus tunnetuista syistä pidettiin pois päätöksenteosta.

        Historia osoittaa että niiden hallitusten aikana missä Kokoomus ollut mukana on valtionvelka ja työttömyys kasvanut eniten. Sipilä/Orpo hallituksen aikana uutisten mukaan leipäjonot ja Kelan jonot kasvoi merkittävästi.

        Mutta lähdetään siitä että ensin kerrot nuo Kokoomuksen saavutukset mistä Suomi ja suomalaiset ovat hyötyneet. Jatketaan sitten asiasta enemmän.

        Galluppien perusteella joka neljäs vastaantulija! Aika hyvä määrä vaikka enemmän olisi parempi!

        Mihin Kokoomuksen alkamaan projektiin on sitä velkaa otettu?


    • Anonyymi

      Minusta kokomuksen kannatus on tekaistu ja luultavasti vaalit on seuraavatkin epärehelliset suomessa. Yle tutkimukset on ohjattuja on ilmeistä jotta kokomus on tarkoitus vuorostaa nostaa valtaan kurjistamaan ja tekemään lopullista isojakoa, onhan erikoista jotta Yle heittää näitä lukuja kun muut tutkimukset osoittaa jotta Marin hallitus on suosituin koskaan ja sitä kannattaa yli 70% suomalaisista ja Nato päätöskin vain lisäsi suosiota, keskustan suosion lasku ihmetyttää kyllä Saarikko sai maakuntasoten ja rahaa on jaettu pohjoiseen onko lestaklikki irtoamassa kepusta lestakepu on kuitenkin suurempi jäsenmäärältä kuin puolue? Syy hallituksen vaihtoon voi piillä siinäkin jotta natohallinto työskentelee mieluunmin kokomuksen kanssa kuin Sannan esikunnan jossa nyt sitten "sukupuolineutraali ja intersexonaali femistinen linja sukupuolivaihtoineen pilasi SDp saumansa olla vallassa pervoilulla vai onko SDP Jauhottanut itsensä kulissien takana ,uskoisin jotta siirtymävaiheessa tulee olla hallituksen käypä, mielenkiintoista on nouseeko pressatehtävään joku kokomuksen ulkopuolelta tuskin sentään. Keskushalintomalli joko Eussa tai Nato/Usa olisi suomelle parempi kuin tämä nykyinen hallituksen pito turhaa monikertahallinto on kalliskin .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2423
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1107
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      995
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      873
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      39
      776
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe