Joe Biden Putin ei vitsaile Harmageddon lähempänä kuin kertaakaan sitten Kuuban ohjuskriisin

Anonyymi-ap

Tänään uutisissa:
UUTISETULKOMAAT
Joe Biden: Putin ei vitsaile – ”Harmageddon” lähempänä kuin kertaakaan sitten Kuuban ohjuskriisin.
Presidentti Joe Biden huomautti puheessaan, että taktisen ydinaseen käytöllä voi olla kohtalokkaita seurauksia.”

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d12cb7a5-d6c4-40f0-8012-f493170bfdbb

Yhdysvaltain pressa puhuu Harmagedonista jota sanaa sovelletaan nykyään politiikassa maailmanlopulle synonyyminä.
Mielenkiintoista että Bidenkin käyttää Raamatullista termiä nyt kun maailman poliittinen tila on vakavalla alustalla eikä kukaan tällä hetkellä oikein tiedä miten tästä eteenpäin jos tilanne eskaloituu vielä pahempaan suuntaan.
Mutta on täysin selvää ainakin minulle Raamattua hieman ymmärtävänä tämä, ettei tuosta voi tulla mitään ydinsotaa koskaan ……silloinhan ei Raamatun profetiat täyttyisi kuten pitäisi jos ihmiskunta häviäisi oman käden kautta tämän Telluksen kamaralta. On syytä uskoa että näin todella tapahtuisi jos Jumala ei tulisi puuttumaan historiamme älyttömyyksiin ja pelastaisi ihmiskunnan meiltä itseltämme. Tietenkin sekin merkitsee tuhoa kun Jumalan täytyy poistaa ihmiskunnasta pahuuden ja sitä harjoittavat yksilöt. Eihän tuleva uusi maailma voisi olla rakkauden maailma jos pahojen ihmisten sallittaisiin astua uuteen maailmaan muuttamatta käyttäytymistä ja moraaliaan.


On suorastaan hullua ajatella että jonkun yliluonnollisen persoonan tässä tapauksessa kaikkeuden Luojan täytyy puuttua ihmiskunnan asioihin pelastaakseen meidät tuholta joka ilman häntä olisi perusteellinen ja lopullinen.
Ihmiskunta ei ole kyennyt oppimaan yhtään mitään menneiden sukupolvien ja eletyn historiamme traagisuudesta ja virheistä. Yhä edelleen herran vuonna 2022 itsekkyys, valta ja ahneus sokaisee ja turmelee politiikkaa ja sen puikoissa säheltäviä itsekkäitä yksilöitä, niin, että uutisoidaan jo maailmanlopusta käyttäen Raamatullista termistöä kuten tämän päivän tuote uutinen todistaa.
Jotakin on pahasti vialla ihmiskunnassa. Joidenkin valtaapitävien mieleltään pienentyneiden yksilöiden käsissä on koko ihmiskunnan tulevaisuus.


Kaikki poliittinen hajaannus ja epävarmuus ympärillämme todistaa ainakin minulle , että ihmiskunta tarvitsee todella Jumalaa avukseen. Koskaan ei ole mahdollista että ihminen toimillaan saisi aikaan pysyvän rauhan. Maailmaa hallitsee syntinen ihmiskunta ja taivaasta poispotkitut enkelit joita Raamattu kutsuu demoneiksi.
Eikö nyt olisi aika alkaa miettimään omaa tulevaisuuttaan ja asemaansa Jumalan edessä? Tilaisuuden ovi muuttaa elämäntapa suljetaan pian ja sen jälkeen uskotte tai ette on myöhäistä etsiä Jumalaa tuomion ja tilinteon päivän alkaessa.
Totean loppuun tämän. Raamattu on täysin oikeassa profetoissa jotka liittyvät aikakautemme lopun viimeisiin ajanjaksoihin. Kaikki ennustetut ihmiskunnan historian vaiheet on ennakkoon talletettu varoitukseksi tuleville sukupolville ja varsinkin nykysukupolvelle jotka elämme tuota tuomion aikaa.
Raamattu vetoaa jokaiseen sanoessaan seuraavasti:

Jes. 55:6
Etsikää Herraa, kun hänet vielä voi löytää, huutakaa häntä avuksi, kun hän on lähellä!

Aam. 5:4
Näin sanoo Herra Israelin kansalle: -- Etsikää minua, niin saatte elää!

Aam. 5:6
Etsikää Herraa, niin saatte elää! Muuten hän tulena hyökkää Joosefin heimon keskelle ja tuhoaa sen, ja Betel palaa kenenkään sammuttamatta.

Sef. 2:3
Mutta te maan nöyrät, jotka noudatatte Herran oikeutta, etsikää Herraa. Etsikää vanhurskautta, etsikää nöyryyttä, niin te ehkä löydätte suojan Herran vihan päivänä.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No on se pakko myöntää, että Jehovan todistajat olivat oikeassa, madon ruuaksi tässä nyt joudun, voi minua pahaa Luopiota, kunpa edes armon saisin pienen niin että paskon lappoojaksi ja palvelijaksi nöyrille todistaja vanhimmille pääsisin, joista nyt ruhtinaita tulee aivan pian.

      • Anonyymi

        Yhtä pimee on Biden kuin vartiotornilahkolaiset.
        Ettei vaan olis Bidenistä tullut uusi vartiotornilahkolaisten hallintoelimen jäsen?
        Samaa skeidaa sössöttä kun Anthooni Morris Mini kolomonen.


    • Anonyymi

      Anonyymi 07.10.2022 09:41

      "" ”Harmageddon” lähempänä kuin kertaakaan sitten Kuuban ohjuskriisin. ""

      "Kuuban kriisi oli Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton, välille kehittynyt suurvaltapoliittinen kriisi, jonka tulenarin vaihe oli 16.–28. lokakuuta 1962."
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuuban_ohjuskriisi

      -Tuolle ajankohdalle ei vartiotorni tiennyt antaa tilannetiedotusta, väärä profeetta kun on.

      Jes. 55:6
      Etsikää Herraa,
      Aam. 5:4
      Näin sanoo Herra
      Aam. 5:6
      Etsikää Herraa,

      -Näissä aloittaja tuo esille, kuinka hän pitää Jumalan nimeä Herra oikeampana kuin nimeä Jehova, josta taas vartiotorni pitää oikeampana muotona Jahvea.

    • Anonyymi

      Niinpä aika karmea vertaus ja moni tavoin tulkittu, maailman lopulta kuulostaa. Harmagedon taistelua kuvataan jossa yhtyy suuret sotajoukot taisteluun Jumalaa vastaan, josta seuraa kansojen tuho tapahtumat liitetään lähi-Itään Egyptiin tai Israelliin tulkinnat vaihtelee. Rukoilen jotta tämä sota saadaan loppumaan ilman suurten sotajoukkojen aktia vaikka selvästi sotaan on selvästi halua meilläkin. Onneki lienneytyksen kipinään on kuultu Israelin suuntaa ja jopa Usa rahamahdista suhtautuminen vaihtelee Musk ehdotuksiin mutta kannatustakin samoin kuin Harmagedoniin. Onko sodasta tehty tekemällä liian suuri? Paljonko on venäläisten kansanosa ukrainassa kolmannes ehkäpä, jos nämä saisi Musk ehdotuksen mukaan jäädä omaan liittovaltion alueeseen, loppuisi ainakin viha vaino tuolla alueella. Molenmissa maissa on valtavasti tilaa, sotaolikarkit on saaneet vaurautta, olisko aika valmis rauhaan löytääkö suurvaltojen vanhukset yhteisen ymmärryksen vielä kuitenkin. Selvää on jos sotajoukot lähtee Jumalaa vastaan seon lopun alku.

    • Anonyymi

      Vartiotornin käsitys YK:sta

      ”Yhdistyneet kansakunnat on todellisuudessa Jehova Jumalaa ja hänen maan päällä olevia vihkiytyneitä todistajiaan vastaan tähdätty maailmallinen liitto. Todellisuudessa se on salaliitto, jossa maailmalliset kansat panevat viisaat päänsä yhteen ja punovat juonia siitä, mitä ne voisivat tehdä Jehova Jumalan maan päällä olevaa näkyvää järjestöä vastaan. (Vartiotorni 1. syyskuuta 1987)

      Mikä YK on
      Mutta YK on oikeasti yhteistyöjärjestö, joka toimii jäsentensä aloitteista, muiden hyväksyttyä aloitteet äänestyksessä. YK:n perustamiskirjassa ei mainita jehovantodistajia, eikä myöskään missään aloitteessakaan.

      Siten ei vartiotorniseuran kirjoitukselle ole mitään oikeita perusteita, kuten se ei ole pyrkinyt esittämäänkään.
      Raamattu: Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi. 2 Moos. 20:16
      Seura siis rikkoo Raamatun lakia (kuten ihmisenkin, esim. kunnianloukkaus)

      Edelleen Raamattu: Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsiksi kutsuttaman. Matt. 5:9

    • Anonyymi

      "Ihmiskunta ei ole kyennyt oppimaan yhtään mitään menneiden sukupolvien ja eletyn historiamme traagisuudesta ja virheistä."

      Ihmiskunta on oppinut paljonkin. Elimme ihan äskettäin pitkään maailmanhistorian rauhallisinta aikaa. Eikä sotia nytkään ole kovin montaa. Esimerkiksi Raamatun aikoina sodittiin kaikkialla kaiken aikaa

      Se, että jotkut diktaattorit perseilevät huolella ei kerro ihmiskunnasta kokonaisuutena mitään.

      Todistajamielisten naiivius ei lakkaa yllättämästä.

    • Anonyymi

      "Mutta on täysin selvää ainakin minulle Raamattua hieman ymmärtävänä tämä, ettei tuosta voi tulla mitään ydinsotaa koskaan ……silloinhan ei Raamatun profetiat täyttyisi kuten pitäisi jos ihmiskunta häviäisi oman käden kautta tämän Telluksen kamaralta."

      Raamatun profetiat eivät ole kovin hyvin toteutuneet tähänkään asti, ja muutamat osumat ovat olleet varsin yleisluontoisia ja sellaisia, mitä olisi voinut muutenkin arvata. Ei vaadi suurtakaan tietäjää arvaamaan esimerkiksi, että tauteja, sotia, nälänhätiä ja maanjäristyksiä tulee olemaan.

      Liiallinen luottamus jumalalliseen väliintuloon on saanut aikaan mm. sen, ettei USA:n uskonnollinen oikeisto ota ilmastonmuutosta lainkaan vakavasti. Miksi edes välittää jostain tuollaisesta, jos Jumala kohta kuitenkin pistää kaiken kuntoon? Myös ydinsodan välttämisessä on naiivi ajatus, että jokin jumala sen estäisi. Toivottavasti ihmiskunta sentään itse ymmärtää olla sitä aloittamatta.

    • Anonyymi

      Ydinsota jos tulee, niin Jehova ohjaa todistajansa selviytymis-reppu selässä turvaan piilopaikkaansa, kuin ennen kansansa paetessaan Jerusalemista.

      Me luopiot ja muut pahat kärventyisimme karalla ydinsodan tuhossa, siitähän Biden tässä varottaa, voi meitä maata ja merta.

      Sitten ydinsodan tuhon jälkeen Jehova poistaa radioaktiivisen saasteen maan päältä ja nöyrät julistajat tuleva esiin siiloistaan kuvaannollisesti valkeat vaatteet päällä, karitsan verellä pestyt.

      Näin moni Raamatun ennustus toteutuisi.

      No. tosin tuo ilmestyskirjassa mainittu seurakuntien puhdistus ja maailman kuninkaiden rauhan julistus hiukkasen vielä mietitytetyttähän vähän ehkäpä.

      • Anonyymi

        Kasvattaako sitten vartiotorniseura sellaista lammaskatrasta, että sen karitsat ovat vereltään sopivia vartitornikaupustelijoiden pesuaineeksi ?

        Eihän yleensä karjanhoitajat sallisi eivätkä salli että heidän karitsansa sekoitetaan vartiotornibisnekseen.


    • Anonyymi

      Raamatun ennustuksia edellä sanottu yleisluonteisiksi.

      Näen siellä hyvinkin yksilöityjä ennustuksia.

      Esim.
      - Lopun ajan merkeistä juuri nyt puuttuu mm. rutto.
      - Pohjan kuningas ryöstää, ennenkuin loppu alkaa, Egyptistä kaikki arvoesineet.
      - Harmageddon on Israelissa, ja sinne siis päivän tilanteen mukaan tulee kuningasten
      ensin hakea viisumit sotimisen aloittamista varten.

    • Anonyymi

      Ytinsotan varalta olemmekin jo alkaneet laittamaan hiekkasäkkejä valtakunnankanslioittemme ympärille, ja toivommekin lisää säkkien täyttäjiä, koska hiekkaa riittää, mutta täyttäjistä on toisinaan pulaa.
      T. Ylikierrosvalvoja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe